Stiri scurte: 25.04.2014

– In urma accidentului nuclear din 14 Feb. ac din US, in care un depozit subteran de deseuri radioactive a fost avariat de o prabusire, plutoniu nefiltrat a fost eliberat in mediul inconjurator timp de 20 de zile! Depozitul era destinat sa fie „sigur  pentru 10.000 de ani!

Wall St. Journal: Report reveals WIPP containment system leaked radiation — ‘Unfiltered’ plutonium released into environment for 20 days after accident — Something like this “wasn’t supposed to happen for 10,000 years” (VIDEO)

Fukushima Diary

– Tot felul de „incidente bizare” se intampla la CN Fukushima in care ultimul a fost pornirea unor pompe si transferarea apei radioactive „intr-un loc gresit”! Conducerea TEPCO incepe sa aibe banuieli de sabotaj si vrea sa isi urmareasca lucratorii in fiecare locatie unde se afla!

Tepco considers to track workers by location information in Fukushima plant having series of suspicious “accidents”

– Stirile despre Fukushima sunt cenzurate in US! Nimeni by sare in ajutorul japonezilor pentru ca nu e nimic de facut: situatia acolo devine din ce in ce mai dramatica!

Show Host: I was told not to discuss Fukushima on air, but I did anyway –”They didn’t want it talked about a lot, but eventually it became undeniable” — “World not rushing to aid Japan because nothing can be done… just getting worse and worse… it’s a horror, it’s a tragedy” (VIDEO)

USATODAY

– Dupa recentele amenintari ale Kievului ca „va trimite armata sa ii elimine pe teroristii din estul Ukrainei” si ale Rusiei, Republica Populara Donetk isi mobilizeaza fortele sale militare pentru a rezista !

Pro-Russia separatist leaders of the so-called Donetsk People’s Republic announced a mobilization of its forces

Chernobyl Nuclear Power Plant, Ukraine, 2013.

– Desi nimeni nu a amenintat cu asta, Ukraina se teme acum sa nu-i fie atacate cele 16 reactiare nucleare ale sale, caci in orice tara reactoarele sunt „tinte militare”!
Why Ukraine’s nuclear power plant crisis has far-reaching ramifications

Obama looks into North Korea from an observation post in the demilitarised zone between the two Koreas.

– Obama avertizeaza N Koreea asupra testului nuclear pe care acestia vor sa il faca in „in orice moment”, cu „un raspuns ferm din partea comunitatii internationale” !

President Obama warns North Korea over another nuclear test

fox-news-logo-11.jpeg

Sec. de Stat american J Kerry avertizeaza Rusia ca „n-a facut nici macar un pas in directia buna” pentru detensionarea situatiei din Ukraina! La randul ei Hillary Clinton amentinta si ea ca „Rusia va plati scump pntru criza din Ukraina”!

Russia will pay a big price for Ukraine crisis, Hillary Clinton warns

Kerry: Russia has ‘refused to take a single step’ to de-escalate Ukraine crisis

ITAR-TASS

Ukrainian troops take position next to burning tires at a pro Russian checkpoint following an attack by Ukrainian troops outside in Sloviansk

– Fortele proruse din Sloviansk, E Ukrainei resping atacurile fortelor de la Kiev.

Self-defense fighters in Sloviansk rebuff attack of Ukrainian special task force

The Guardian home

– Mii de militari rusi au fost implicati in exercitii militare la granita cu Ukraina dupa incidentele de la Slaviansk, iar Putin ameninta ca „daca astfel de incidente se vor mai repeta, va trebui sa reactioneze pentru a le impiedica” !

Ukraine crisis: Vladimir Putin warns of ‘consequences’ after Slavyansk skirmish

An anti-government protester, wearing a Guy Fawkes mask, stands with a shield near flames from molotov cocktails thrown at a water cannon by anti-government protesters during riots in Caracas April 20, 2014 (Reuters / Jorge Silva)

– Presedintele Boliviei, Morales, spune ca „US instiga la violente in Venezuela pentru a pune mana pe petolul acesteia”!

US inciting civil war in Venezuela to get its oil – Bolivia’s Morales

– Chicago – orasul cu supraveghere totala: „Watch_dogs”!

CommonDreams.org

– In America, o femilie a dat in judecata compania Aruba Petroleum pentru daunele provocate de fractare si a castigat 3 milioane dollari in despagubiri! Asta e doar inceputul!

Family Wins Fracking Suit in Legal Blow to Industry

– „Aparatul de vindecare” rusesc „Scenar ” (Self-Controlled Energy Neuro-Adaptive Regulator) destinat astronautilor care petrec mult timp in zboruri cosmice, accelereaza puterile de vindecare ale propriului organism!

Scenar- Out Of This World Russian Healing Device

– 8 Fenomene naturale ce par a fi din alta lume! Galerie foto

8 of the Craziest Natural Phenomena Out There (Photos)

– Test: imbracati in haine de „homeless”, persoanele nu mai sunt recunoscute de rudele lor cele mai apropiate, devin… „invizibili”!

 

 

Anunțuri


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s