Stiri scurte: 29.04.2014

 

BBC

– Ministrul Apararii al Rusiei Serghei Soigu, declara ca tara sa e alarmata de masarea fara precedent de trupe US si NATO la granitele sale  pe fondul unor sanctiuni si  declaratii provocatoare  ale acestora la adresa Rusiei!

Ukraine crisis: Russia alarmed over US-Nato military moves

– Militarii americani nu vor sa ucida si sa moara intr-un razboi cu Rusia, pentru o cauza care nu e a SUA! De asemenea nu doresc sa lupte de partea Al Qaeda in Siria, pentru ca asa vrea Obama!

–  In Canada, aproape in totalitate platile se fac cu „microcipul  RFID in cartile de credit”! Tot mai mult mijloacele de supraveghere si suspiciunile de terorism se  indreapta asupra propriilor populatii!

– Mortile bancherilor „sinucigasi” declarate „secret bancar” de „federalii americani”!

Suspicious Deaths of Bankers Are Now Classified as “Trade Secrets” by Federal Regulator

unnamed

– Casa Alba ar vrea sa se introduca o forma de identificare pe net!

The White House Wants To Issue You An Online ID

 

– Federal Communications Commission (FCC) vrea sa se introduca pe internet „linii rapide de conectie” pentru legaturile intre companiile comerciale, ceea ce practic ar conduce la aparitia unui internet paralel numai pentru uzul acestora!

The new proposal mocks Net Neutrality
FCC Wants to Give Corporations Their Own Internet

Internet Explorer logo

– Cei care folosesc Internet Explorerul ca browser, risca sa sa le fie computerul „penetrat” din cauza unor scapari in securitate care nu pot fi deocamdata corectate!

Internet Explorer users risk having their computers taken over

– Pres Chinei Xi Jinping declara sambata ca „exista tot mai multe amenintari la securitatea tarii si se vor introduce mai multe masuri de control ale minoritatilor”!

China’s president warns against growing threats to national security

 

– Bancile si marile companii americane se tem de o razbunare a hackerilor rusi asupra lor, din cauza noilor sanctiuni imouse Rusiei!

US banks fear Russian hackers’ vengeance for extra sanctions

– Inafara de scotieni care cer independenta si britanicii din teritoriile de NV ale regatului vor mai multa autonomie fata de Londra!

In Scotland’s footsteps: British north-west regions want more autonomy from London

–  Pilotul care a uitat sa „inchida” ajutajele ce imprastie darele chimice (chemtrails), dovada incontestabila ca aceste dare sunt lasate intentionat in atmosfera si asupra zonelor populate!

– Cercetatorii de la The University of Texas at Dallas au ajuns la concluzia ca antrenamentele cognitive bazate pe strategii, au efect pozitiv si in viata reala inclusiv in prevenirea bolii Alzheimer!

„Wired to be Inspired” – Research shows strategic thinking strengthens the brain

– Defrisarea padurilor/junglei  din Borneo!

 

Reclame

2 comentarii on “Stiri scurte: 29.04.2014”

 1. gabin sandu spune:

  militarii care se ascund dupa foaia cu inscrisuri sunt greu de identificat, iar
  pilotul care a dat cu chimicale pe aeroport a fost avansat pe post de ….stewardesa. 🙂
  rusii „se tem” de masarea trupelor NATO de la granita in sensul ca le e teama ca „la nervi fac foarte urat” si ei n-ar vrea sa se intample asta. Chiar si lor le-ar parea rau de urmari.

  • George Valah spune:

   „Identificarea” are importanta secundara (cred), daca sunt „autentici”. Dar nu cred ca e cineva de pe la ei asa dornic sa se „bata cu rusii”, ca „de ce au luat Crimeea de la Ukraina si sa apere interesele Chevron sa le fracteze tara la aia!” Valabil si pt ceilalti „aliati” UE/NATO care ar face-o (probabil) „pe bani” (ca mercenari), caci „patriotismul” nu are ce cauta in aceasta „afacere”. Cu totul „altfel” se vede treaba din tabara „rusilor”, care s-ar bate „pentru ai lor si pamantul lor”! Cam asta e situatia… Iar pe masura ce se instraineaza tot mai mult si din tara noastra (populatie nevoita sa plece afara, pamant instrainat, bogatii subsol „concesionate/vandute pe nimic”, mari foste unitati de productie ajunse ruina, etc!) poate cineva sa „explice” ce ar mai fi de „aparat” si pe aici si pentru ce „idealuri nobile” si-ar mai da viata militarii romani, inafara de apararea intereselor unor „bogati” si ale unor „firme straine”? Periculoasa situatia in care au adus „politicienii” tara… (sau „teritoriul”, cum i se spune mai nou!)


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s