Stiri scurte: 21.05.2014

– Documentele arata ca 90% ( 650 din totalul 720 de lucratori) din personalul de la CN Fukushima, inclusiv cadrele de conducere, in ciuda ordinelor de a ramane la post, au fugit din centrala cand s-a desfasurat dezastrul din Martie 2011! (Imi vine greu sa cred ca asta s-a intamplat „fara un ordin venit de undeva”! Faptul ca aceste informatii au fost „inscrise in documente” (registre de tura?) arata „ordine” nu „dezordine”! Deci „CINE” a dat ordinul si mai ales… „DE CE”? GV)

90% of TEPCO workers defied orders, fled Fukushima plant in 2011

– Guvernul Japoniei a declarat orasele Futaba si Okuma „locuri de depozitare provizorie a materialelor radioactive provenite din poluarea nucleara de la CN Fukushima”. In acelasi timp guvernul si TEPCO se lupta cu valul de actiuni judiciare deschise impotriva lor de populatie pentru „pierderea pamantului stramosesc”! Aceasta e definita ca ” distrugerea ireparabila a valorilor , cum sunt natura si comunitatile omenesti, impreuna cu traditiile unice culturale create si ridicate (in timp) de oameni”! ( Este bine de retinut, caci aceeasi motivatie apare si in expoatari gen „fractarea” sau „lacuri cu cianuri”, etc!GV)

Fukushima; The Loss Of Homeland

–  Avtivistii prorusi separatisti din  E Ukraina, au fost luati prin surprindere de un val de furie al populatiei locale fata de violentele si instabilitatea din regiune, in mod special dupa bombardamentul cu mortiere (facut de armata de la Kiev. GV) din Sloviansk, care a avariat mai multe locuinte! Miscarea separatista a suferit o „lovitura” dupa declaratia lui Putin ca „isi retrage armata de la granita cu Ukraina” si presiunile facute de miliardarul Rinat Akhmetov asupra separatistilor!

Conflict Fatigue Deepens in East Ukraine, Just Days Before Vote

– Sistemul de control al utilitatilor din US a fost recent atacat de hackeri. Utilitatile nu au fost intrerupte, doar „retelele de control” au fost afectate. („Interesant” ca stirea apare in „Russia Today”, mai stiu ei si alte „amanunte”?GV)

US utility’s control systems hit by advanced cyber attack – DHS

Reuters / Edgar Su

– Fata de acuzatiile SUA ca  este spionata cibernetic de cativa ofiteri chinezi, China ameninta ca va lua si ea masuri antiamericane.  Pentru moment a interzis folosirea Windows 8 pe computerele guvernamentale.

China summons US envoy over cyber-spying charges, vows retaliation

RIA Novosti

– Rusia si China isi propun sa colaboreze pentru o politica externa comuna  in relatiile cu UN, BRICS  si APEC . De asemenea vor sa construiasca un pod de cale ferata peste Amur, care sa lege cele doua tari.

Russia, China to Closely Collaborate on Foreign Policy – Putin

Construction to Begin on Amur Bridge to Connect Russia, China

FILE photo. Chinese marine surveillance ship Haijian No. 51 (C) sails near Japan Coast Guard vessels (R and L) and a Japanese fishing boat (front 2nd L) as Uotsuri island, one of the disputed islands, called Senkaku in Japan and Diaoyu in China (Reuters / Kyodo)

– Japonia vrea sa-si amplaseze un avanpost militar in apropierea insulelor disputate cu China.

​Japan to establish strategic military outposts near disputed islands – report

 

– Fostul  Vice  Prim Ministru al Malaeziei, acuza CIA ca „ar sti ce s-a intamplat cu zborul avionului de pasageri disparut MH370, dar cauta sa „musamalizeze” faptele”!

Former Malaysian Leader Accuses CIA of Cover-Up in Missing Jet

– Evaluarile massmediei corporatista gen  CNN, MSNBC  si  FOX News sunt in continua cadere in ultimii ani iar veniturile provenite din acest jurnalism sunt la 1/3 din ce au fost de ex. in anul 2000!

Is The Mainstream Media Dying?

 

– Conform Call Report 31 Decembrie 2013 al Bancii JP Morgan Chase rezulta ca acestia „au pariat” 10,4 miliarde $$$ „pe moartea prematura a angajatilor lor”! (Norocosii!GV)

Document: JPMorgan Chase Bets $10.4 Billion on the Early Death of Workers

– Compania publicistica Wilder Publications a pus „o avertizare” pe copiile Constitutiei US: „Aceasta carte este un produs al timpului ei si nu reflecta aceleasi valori care ar fi scrise in ziua de azi. Parintii ar trebui sa discute cu copiii lor cum vederile asupra rasei, genului, sexualitatii, etnicitatii si al relatiilor interpersonale, s-au schimbat de cand a fost scrisa cartea, inainte de a permite copiilor s-o citeasca”. (Ar mai fi fost probabil de „adaugat” ca „persoanele implicate in redactarea si producerea ei, ar putea fi astazi subiect de ancheta judiciara si penala dupa caz, pentru promovarea de idei subversive (teroriste?!) si anti … (contra!) categoriilor de percepte mai sus mentionate. GV)

Company Puts Warning Label On Constitution

– In California se va trece legea prin care NSA nu va mai avea voie sa spioneze pe nimeni fara un ordin judecatoresc special!

Giving NSA the boot – California bids to end spying on its citizens

– Papa Francis „sustine public” implanturile RFID! (Asta explica si „ce s-a intamplat si cu cei doi Papa anteriori: cel „decedat dupa o lunga si grea suferinta” si cel ce „si-a abandonat de bunavoie” pontificatul.GV)

Pope Francis Publicly Supports RFID Implants

The Independent

– Fiul PM al Israel  B Netanyahu, Yair Netanyahu, este „oaia neagra” a familiei si pus sub observatie de serviciile secrete locale pentru ca are o prietena crestina pe Sandra Leikanger!

Israeli PM Benjamin Netanyahu’s son Yair under scrutiny for non-Jewish girlfriend Sandra Leikanger

– Dupa Japonia si in Franta cadrele medicale ridica problema toxicitatii vaccinului anti HPV  asupra pacientilor cu posibile riscuri majore de sanatate, fata de efectele „de protectie” indoielnice si neverificate!

France Is the Second Country to Declare Scientific War on HPV Vaccines

Coolum lifeguards have never seen a jellyfish like this.. (Jamie Smith)

– O meduza  purpurie a fost gasita pe o plaja din Australia, specialistii nu stiu de ce are culoarea asta, banuiesc ca ar fi o noua specie!

Never-before-seen purple jellyfish discovered on Sunshine Coast

 

 

 

Reclame


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s