Stiri scurte: 22.05.2014

– Niveluri ridicate de radiatii vor persista de-a lungul coastei californiene cateva zeci de ani, iar vietatile marine  vor acumula  materialele radioactive in corpul lor! O monitorizare continua ar fi absolut necesara, dar surprinzator,  putine sunt facute in acest sens…

Gov’t Report: Elevated radiation on California coast to last “several decades” — Local marine life “will accumulate” Fukushima radioactive material — Plutonium a potential concern — “On-going monitoring clearly warranted” yet ‘surprisingly little’ underway (VIDEO)

– Incepand cu data de ieri conform „programarii”, TEPCO deverseaza sute de tone apa contaminata radioactiv direct in Oceanul Pacific!

Hundreds of tons of radioactive water now being intentionally dumped into Pacific at Fukushima plant — Tepco: “We’d like to express our sincere appreciation” — Nuclear water stored since last year to be dumped next week — Official: Tepco “utterly inept” at taking accurate radiation readings (VIDEO)

– Medvedev declara: „Rusia nu are nicio obligatie sa stea inafara   estului Ukrainei si  sa garanteaze integritatea teritoriala a Ukrainei. „

Medvedev Says Russia Has No Obligation to Stay Out of East Ukraine

Reuters

– De miercuri Rusia spune ca a inceput sa-si retraga trupele de la granita cu Ukraina, dar nu se spune cate anume vor ramane totusi acolo. Vestul anunta ca „nu vede” astfel de miscari.

Russia says troops pulling back from Ukraine border

21st Century Wire

– Autonumitele „autoritati de la Kiev” in apropierea alegerilor, retin si intimideaza ziaristii straini care scriu critic despre ei sau relateaza despre „cum inabuse „ei” miscarile de secesiune din estul tarii”!

US-UK ‘Throw-back’ Junta in Kiev Now Targeting and Detaining Journalists in Ukraine

– Oligarhii ukrainieni castiga milioane de pe urma operatiunilor militare din estul tarii, prin vanzarile de carburanti pentru armata!

Ukraine’s oligarchs gain millions due to military operations in the country’s south-east

ITAR-TASS

– Consiliul de Securitate UN refuza sa investigheze evenimente petrecute in Odessa care au condus la moartea/uciderea mai multor protestatari.

UN Security Council members don’t back Odessa probe initiative

– WikiLeaks ameninta ca va face public lista tarilor „tinta” ale spioniadei NSA.

WikiLeaks ignores ‘deaths’ warning, threatens to name NSA-targeted countryWikiLeaks ignores ‘deaths’ warning, threatens to name NSA-targeted country

– UE este interesat de un parteneriat cu Russia’s United Rocket and Space Corporation (ORKK), pentru o cooperare in domeniul spatiului cosmic, anunta marti Directorul General Igor Komarov la International Aerospace Exhibition ILA 2014 din Berlin.

Russia, Europe eye broader space cooperation – space corporation chief

– Dupa miliardele de gloante cumparate de DHS, serviciile postale, departamentul agriculturii, acum si TSA (controlorii de imbarcare de pe aeroporturile SUA) au comandat 24 milioane de gloante!

– G Soros s-a descotorosit  saptamana asta  joi, de toate actiunile detinute la Citigrup, BofA si JP Morgan.

Soros Dumps All His Shares Of Citigroup, Bank of America & JP Morgan

iohonmuZjObA

– China a arestat in Hong Kong pe (Cathy Chan) Fang Fang,   fostul Presedinte al JP Morgan Asia ( JPMorgan Chase & Co. (JPM)’s China investment bank) . Banca nu a fost acuzata de nicio fapta ilegala si nici nu se stie inca motivul arestarii lui Fang.

China Arrests Former CEO Of JPMorgan Asia

solar

 

– Pana in 2019 India isi propune printr-un program de stimulare, ca „fiecare casa sa aibe propria sursa de energie cu panouri solare fotovoltaice din care sa-si alimenteze cel putin un bec”! (Prin comparatie in Spania s-a  „interzis” cu totul  folosirea energiei solare, in US un tribunal din Florida a declarat „ilegal” sa te deconectezi de la retea pentru ati genera singur electricitatea! „Vestul”  si-ar dori populatii „inregimentate, dependente de „marii furnizori”(oligarhi), „Estul” merge spre descentralizare…! GV)

India To Bring Solar Power To Every Home By 2019

– Un studiu arata ca  in US 47% din persoanele fara servici, au renuntat complet in a-si mai cauta unul din lipsa de oportunitati!

47% Of Unemployed Have ‘Completely Given Up’ Looking For A Job

Michelle Obama urges students to report on their parents discriminative comments

– Intr-o cuvantare de vineri la o ceremonie de absolvire din Topeka, Kansas, Michelle Obama indemna studentii „sa isi „monitorizeze” (spioneze) familiile pentru a auzi „cine face remarci rasiste” si sa ii raporteze apoi conducerii scolare. (La ea in familie asa se face si uite ce bine le merge!GV)

Michelle Obama urges students to report on their parents discriminative comments

The Independent

– Mai mult de jumatate de milion de britanici isi pierd casele din cauza neachitarii ratelor la banca!

Eviction Britain: More than half a million face having their homes repossessed

– In doua county ( aprox. „judete”) din Oregon, au fost declarate „interzise” culturile de plande MG.

Oregon counties ban cultivation of GMO crops

– Se pare ca plantele MG Monsanto, urmaresc sa „supravietuiasca” in mediul  poluat cu metale aluminiu, bariu, imprastiate din avioanele producatoare de „chemtrails” (geoinginerie climatica),  in timp ce plantele normale ar avea de suferit! Astfel, Monsanto ar fi patentat “Stress tolerant plants and methods thereof.” patent # 7851676 referitor la aceste plante.

Is there a GMO-chemtrail connection?

– S-a gasit mijlocul de a contracara efectele HAARP de a produce intentionat „seceta” in anumite zone de pe glob: raspandirea in atmosfera de ether, care se combina cu apa si produce ploaie!

H2O Returns to Earth

– Bazat pe implantarile de microchipuri in animale, crearea de microchipuri care pot fi inghitite de un pacient apoi acestea sa raporteze toate modificarile de parametrii din interiorul organismului, se trece la etapa urmatoare, chipul wireless implantate in om! Human Body 2.0 va incorpora nanoboti care pot descarca medicamente numai  catre anumite celule si identifica marcajele genetice folosind marcaje fluorescente. Odata intrati in corp, acesti nanoboti  pot conecta creierul direct cu sistemele „Cloud computing”!

Wireless Microchip Implant Set For Human Trials

Researchers at the University of California have discovered that men infected with the sexually transmitted infection  trichomoniasis are more susceptible to developing prostate cancer. The study found the infection encourages the growth of cancer cells in prostate cells (pictured under the microscope)MailOnline - news, sport, celebrity, science and health stories

– Cancerul de prostata ar fi cauzat de infectia cu trichomonas!

Could a common STI cause prostate cancer? Scientists discover infection makes men more vulnerable to the disease

Waking Times

– Cartea “Biocentrism: How Life and Consciousness Are the Keys to Understanding the Nature of the Universe“ de Dr. Robert Lanza enunta teoria ca „viata nu se termina cand moare corpul  ci e vesnica”. Conform teoriei cuantice, constiinta s-ar muta intr-un alt univers la decesul corpului! (Mi-aduc aminte de „discutiile” care au fost pe blog mai demult pe acesta tema, in care unii faceau „apologia mortii”, ca fiind  „o baza a credintei crestine” prin care „doar unii au parte de viata vesnica iar altii nu”! Se pare ca notiunile de „viata” si „vesnica” ar trebui intelese, dezbatute si limpezite, pentru a se putea intelege si ce „este” credinta crestina…(” Dumenzeu este al celor vii, nu al mortilor”…) GV)

Quantum Theory Suggests Consciousness Moves To Another Universe At Death

 

 

Anunțuri


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s