Stiri scurte: 04.06.2014

 

Fukushima Diary

– Guvernul Japoniei vrea sa plateasca 72 milioane de yeni tinerilor dispusi sa manance hrana produsa in Prefectura Fukushima, „pentru a dezamorsa zvonurile despre radiatiile de acolo”!(Bine, cel din mijloc spate, a suferit unele transformari minore, dar altfel se simte bine si rad toti impreuna!GV)

[Support by eating] Fukushima gov to pay 72 million yen to the youth to fight “harmful rumor”

– Nici nu a inceput construirea zidului de gheata la CN Fukushima, ca au si aparut temeri ca acesta va produce prabusirea cladirilor reactoarelor cat  si ale celorlalte, din cauza modificarii structurii solului de sub ele ! In subsolurile centralei, strontiul radioactiv a ajuns la 500 miliarde Bq/m3! Acum se studiaza efectele acestuia asupra alimentelor… (Bine ca nu se studiaza efectele asupra oamenilor, ca „s-ar produce panica”! GV)

Officials concerned ice wall to “trigger significant subsidence” and further endanger reactor buildings — Risk of more nuclear material ‘spilling out’ of basements due to dramatic change in groundwater — Numerous hazards “could undermine the plant” — “Impact on entire situation” still being studied (VIDEO)

Strontium reaches 500 Billion Bq/m³ in basements at Fukushima — Record levels reported at 5 locations near ocean — U.S. Senior Scientist: “We see strontium becoming more of concern… food chain will have to be studied more carefully”

A Ukrainian fighter flies above Lugansk during a battle between resistance fighters and the Ukrainian National Guard in June 2, 2014 (RIA Novosti / Evgeny Biyatov)

– Armata Ukrainei, bombardeaza civilii si  spitalele din orasele Slaviansk ! Peste 150 de bombe au cazut in Lugansk!

Devastation: Ukraine army shells hit another hospital (VIDEO)

Confirmed: Ukrainian air force fired over 150 missiles at Lugansk, bombed admin HQ

– „Operatiunea Ukraina”, pregatita din timp de NATO si CIA, pusa in aplicare de lunetistii profesionisti Gladio! (Nu, nu sunt „aceeaiasi teroristi” care au lucrat” la noi in ’89, ca aia au imbatranit.GV)

– Planuri mai vechi ale US, sunt readuse la „ordinea de zi”, intre acestea:”sa lovasca nuclear primii Rusia sau China (!), asasinarea lenta a liderilor anti- NATO, testarea programului Star- Wars pentru Europa de Est, folosirea armelor din spatiu echivaleaza cu o declaratie neoficiala de razboi!”

US Plans ‘First Strike’ Nuclear Attack on Russia or China

– In vizita sa oficiala in Europa, Pres Obama are si obiectivul de a pune presiune pe UE pentru a gasi si folosi arme financiare contra Rusiei.

Obama to press for ‘financial weaponry’ against Russia

François Hollande to eat two dinners to keep Barack Obama and Vladimir Putin apart

– Cu ocazia aniversarii a 70 de ani de la „ziua D”  Pres Frantei Francois Hollande ia doua dineuri intr-o singura seara: unul cu Obama si altul cu Putin, pentru a-i tine pe cei doi „la distanta” unul de celalalt.

François Hollande to eat two dinners to keep Barack Obama and Vladimir Putin apart

LEFT HOOK by Dean Henderson
A WEEKLY WHACK AT THE GLOBAL OLIGARCHY

– Putin lanseaza Uniunea Economica Eurasiatica impreuna cu Belarus si Kazhstan care completeaza tratatul economico-energetic de gaze naturale semnat cu China.

Putin Launches Eurasian Economic Union

Al Jazeera America logo

–  Marti s-a anuntat: Incepand cu 2016 China crea sa-si „puna capac” emisiilor sale de CO2, fara sa precizeze cat de mult si le va scadea. Anuntul vine dupa ce si SUA a anuntat ca isi va reduce emisiile provenite din centralele termoelectrice! (La americani emisiile din centrale sunt permanent monitorizat in timp real atat in unitatile de productie  cat si in dispeceratele centrale. Abaterile nu se admit!GV)

China signals intention to cap carbon, a day after US pledges cuts

– Pe 25 februarie a.c. China a cumparat cea mai mare companie de produse lactate din Israel, „Tnuva”!

China Buys a Chunk of Tel Aviv

ZeroHedge

– Ecuadorul si-a transferat jumatate din rezervele sale de aur la… Goldman Sachs la schimb cu „lichiditati”! (A fost si  „un dulce pupic” de „la revedere”!GV)

Ecuador Transfers Half Its Gold Reserves To Goldman Sachs In Exchange For „Liquidity”

Associated Press

– Furtuni si grindina cat mingea de tenis, in Nebraska!

MailOnline - news, sport, celebrity, science and health stories

– Canada interzice meteorologilor guvernamentali sa mai spuna ceva in mass media despre „schimbarile climatice”! (Ai „nostrii” INMH anunta in continuare baliverne  de la  „iarna grea” la „anul cel mai cald din istorie” si chiar saptaman asta ne „invatau” la TV despre „temperaturile peste medie” din aceste zile!GV)

Canada bans government meteorologists from talking about climate change

– Furtuna de nisip monstruoasa la Teheran!

http://rt.com/news/163176-iran-sandstorm-winds-dark/

Using a computer or smartphone at night can cause people to pile on the pounds, new research has revealed

– Lumina albastra de la laptopuri si tablete, creste pofta de mancare si va ingrasa!

How using a smartphone or tablet could make you FAT: Blue light emitted by devices ‘increases hunger’

The Independent

– Pe 15.000 de computere din UK le-a aparut  anuntul ca mai au  2 saptamani sa-si protejeze datele care datorita unor virusuri puternice   GameOver Zeus  si CryptoLocker   le vor sustrage milioane depuse in banci, peste tot in lume!

GameOver Zeus: Computer users given fortnight warning over virus threat

– Cele mai bune trei alimente din timpul verii conform medicinii traditionale chineze sunt: capsunile, ceaiul verde si pepenele rosu!

3 Best Summer Foods According to Traditional Chinese Medicine

– Cine vrea sa lupte cu cancerul, sa renunte la lapte si carne!

‘Give up dairy to beat cancer’: Leading scientist given just months to live changes her diet and is still alive nearly 20 years later

LiveScience

image of plastiglomerate rock material on hawaii's kamilo beach.

– Sticlele de plastic PET de pe plajele lumii pot uneori sa se amestece cu sedimentele, fragmentele de lava bazaltica si alte resturi precum cochiliile si sa produca un nou tip de roca „plastiglomerat” care va ramane pentru totdeauna in compozitia Pamantului. Aceste noi roci vor marca/data o anumita perioada din istoria omenirii!

Plastic Legacy: Humankind’s Trash Is Now a New Rock

– La orice automobil modern cu computer de bord, poate fi preluat controlul de hackeri si nu mai asculta de comenzile soferului! (Adica … se poate opri, sau sa accelereze necontrolat, sa provoace „accident” sau chiar decesul pasagerilor/soferului!GV)

 

Anunțuri

8 comentarii on “Stiri scurte: 04.06.2014”

  1. Ileana spune:

    Am venit la tine cu dragoste mai ales pentru tine multă fericire și sănătate bună transmite iubire.Va doresc o seară magică și un somn de noapte bun și binecuvântat.


  2. marianascheau spune:

    Bine ai revenit, chiar ne-ai lipsit , cel putin mie.Multa bucurie si impliniri

  3. Cristi Sparlu spune:

    Bine ai revenit. Mă bucur să revăd altfel de știri. O zi minunată îți doresc.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s