Stiri scurte: 05.06.2014

– Combustibilul nuclear topit si scufundat in pamant de la reactoarele avariate ale CN Fukushima, vor fi o amenintare pentru mii de ani de acum incolo, sunt de parere expertii US!

US Experts: Fukushima melted fuel “a concern for millennia”; Risk of criticality from corium moving, redistributing — Tepco Chief: Certainly a difficult path ahead… we’ll be able to move forward if we can find damaged fuel (VIDEO)

A US Air Force B-52 Stratofortress subsonic bomber (AFP Photo / Paul Crock)

– US trimite 3 avioane B52 Stratofortress la baza aeriana Royal Air Force Fairford, England, pentru doua saptamani pentru „a se familiariza cu regiunea”! Unul dintre ele va participa si la celebrarea D-Day Normandia.

US deploys 3 B-52 Stratofortress strategic bombers to UK

– Separatistii din E Ukrainei au reusit sa cucereasca un post de granita de la CHERVONOPARTIZANSK dupa ce acesta a fost abandonat de graniceri de frica atacurilor.

Border Guards in Ukraine Abandon Posts

ukraine-border-station-060414.jpg

– Trei baze din E Ukrainei au fost cucerite miercuri de separatistii pro-rusi, dand o lovitura miliardarului presedinte Poroshenko, aflat in prezent la Warsovia.

Pro-Russian rebels take control of 3 government bases in eastern Ukraine

WEALTHY DEBATES.COM

– James H. Fetzer, professor emeritus  la University of Minnesota Duluth, afirma ca „Presedintele US Barack Obama a permis unor cetateni americani cum este si George Soros, sa cheltuiasca miliarde de dollari pentru a destabiliza Ukraina”! (Adica a fost doar „un capriciu de miliardar”, iar US „doar s-a uitat gales”?!GV)

SOROS TO SPEND BILLIONS TO DESTABILIZE UKRAINE

RIA Novosti

NATO Secretary General Anders Fogh Rasmussen

– Marti NATO Secretary General Anders Fogh Rasmussen declara la Bruxelles ca „NATO nu discuta o optiune militara in Ukraina”.

NATO Not Discussing ‘Military Options’ in Ukraine – Rasmussen

–  „Rusia nu discuta reintoarcerea sa in G8” spune purtatorul de cuvant al lui Putin.

Russia not discussing return to G8 – Putin’s spokesman

– Marine Le Pen liderul extremei dreapta franceze spune ca ” e bine ca prin actiunile Rusiei s-a revenit la o lume multipolara dupa ce ani in sir a fost doar gruparea din jurul Americii”

Russia’s actions brought back multipolarity to the world – France’s Le Pen

– Jurnalistul de investigatii Daniel Estulin, spune ca „reuniunea Bilderberg de la Copenhaga  a fost zguduita de alianta Rusiei cu China”!

Bilderberg rattled by China-Russia alliance: Expert

– Exista o miscare spontana pe mapamond a popoarelor care vor sa se salveze de sub tirania propriilor lor guverne!

Humanity In An All-Out Effort to Save Itself From Government

– Infrangere diplomatica a Israelului: India, China si Turcia, la care s-a adaugat imediat si Rusia, cheama comunitatea internationala in sprijinul noului guvern palestinian. Si sefa diplomatiei UE Catherine Ashton  a declarat ca „noul guvern de uniune e un pas important spre reconciliere”.

A DIPLOMATIC DEFEAT TO ISRAEL AND THE JEWISH LOBBY

Syrian election observers

-In alegerile prezidentiale din Siria, Bashar al Assad a castigat cu 73,42% un nou mandat! Nu s-au raportat nereguli la vot.

Bashar Assad wins Syria presidential election with 88.7% of vote

Observers find Syrian polls valid

– PM al Frantei Manuel Valls a recunoscut marti intr-un interviu cu BFMTV, ca „800 de cetateni francezi lupta ca rebeli in Siria” si ei vor fi probabil o amenintare cand se vor reintoarce acasa in Franta!

More French fighting in Syria than previously estimated

– Un raport al Pentagonului scrie despre „fascicole de  microunde care sa faca persoane sa auda voci in capul lor, senzatii de arsura, „telepatie” artificiala, stari hipnotice”!(Prin anii 2000.., unele „servicii oficiale de ordine publica” de la noi au „achizitionat arme electronice”! Cam tot pe atunci, unii au inceput din senin sa comita crime, spunand ca „o voce le-a cerut sa faca asa”! Coincidenta… GV)

Pentagon Report: Lasers Used To Put Voices In Your Head

The Japan Times

– S-a aprobat acordul dintre SUA si Japonia ca cele doua tari sa-si puna la dispozitie una alteia banca de date biometrice – amprente digitatale, ale suspectilor de terorism si infractiuni violente. Programul se va implementa in cativa ani.

Japan to share fingerprints with U.S.

– Bombardamentele cu munitie cu uraniu saracit (DU) facute de US si UK in Irak 1991, in Balkani 1990 si in Afganistan, au contaminat cu acest element aproape intreaga Europa!

DU Contamination of Europe: Why the EU resists US warmongering in the Ukraine

The Independent

– De cand marijuana a inceput sa se vanda legal in statul Colorado, in Denver infractiunile cu violenta au scazut cu 10,6%, crimele si violurile cu 5%…

Ever since Colorado started getting high, crime has dropped by 10 per cent

Bioscience Technology

– Ceercetatorii de la Duke University au descoperit un nou tip de neuron in creierul adultilor care e capabil sa comande celulelor stem sa fabrice noi neuroni! (Pana acum se stia ca celulele nervoase nu se pot reface.GV)

Brain May be Able to Repair Itself from Within

GeoengineeringWatch.org

– Se pare ca se intoarce roata contra celor ce au aplicat pana acum programul criminal de poluare „chemtrail” sau „geoinginerie climatica”! International Criminal Court a inceput o investigatie contra „Conspiratiei Chemtrail” si complicilor,   prin care se imprastie compusi de aluminiu si acid sulfuric in straturile superioare atmosferice care sunt o violare flagranta a  international treaties prohibiting  acts  (tratatelor internationale care interzic asemenea actiuni) (Uuu…! Devine „interesant”!GV)

Legal Wheels May Be Beginning To Turn In the FIght Against Geoengineering

– Vise recreate digital! Galerie foto

This Guys Digitally Recreates His Dreams
This Guys Digitally Recreates His Dreams
This Guys Digitally Recreates His Dreams

Digitally Recreated Dreams

Reclame


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s