Stiri scurte: 18.06.2014

 

Tokyo 2020 Olympics to centre around Zaha Hadid stadium

–  Stadionul Olimpic pentru 2020 din Tokyo, este proiectat ca o uriasa „farfurie zburatoare”.

Tokyo 2020 Olympics to centre around Zaha Hadid’s stadium

– Probleme insurmontabile cu „zidul de gheata” de la CN Fukushima care trebbuia sa opreasca apa de adancime de a mai ajunge in ocean: din cauza radioactivitatii mari a acesteia, apa nu ingheata, indiferent cat de mult se scade temperatura in sol!

TV: Trouble reported with inner ‘ice wall’ at Fukushima; Highly radioactive water underground won’t freeze — Tepco: “We can’t make temperature low enough” after trying for months; Fluctuating water levels beneath Unit 2 blamed — Expert: Ground can liquify around reactors, form sinkholes (VIDEO)

ARCHIVE PHOTO: Baiji oil refinery, 180km (112 miles) north of Baghdad (Reuters / Thaier al-Sudani)

– ISIS ataca cea mai mare rafinarie din Irak, cea de la Baiji ! (Nu cimva rafinaria asta a fost construita de Romania…? Nu mai stiu, dar altele de acolo, cu siguranta!GV)

ISIS attacks Iraq’s largest refinery in Baiji with mortars, gunfire

– ISIS, cine sunt… cum au fost la inceput finantati chiar de americani

 

– Cuceririle armatei ISIL din N Irakului, pun Arabia Saudita care ii sprijinea pe guvernanti, intr-o pozitie politica tot mai proasta.

ISIL’s advance puts Saudi Arabia between Iraq and a hard place

CommonDreams.org

– Ceea ce unii au  avertizat chiar de la inceputul invaziei americane din Irak, acum apare ca se adevereste: „Irak este  versiunea in araba pentru Vietnam!” (Mai avem „militari romani” pe acolo, „in clubul select”, sau…  au plecat ?GV)

„Iraq” Is Still Arabic for „Vietnam”

– Este oare distrugerea Orientului Mijlociu, o actiune deliberata a tandemului SUA-Israel?

Is Open-Ended Chaos the Desired US-Israeli Aim in the Middle East?

Zen Gardner - Alternative News Blog

– Exista o sincronicitate intre „invazia ISIS” din Irak aparuta din „neant” coordonata cu abandonul armatei de a-si apara pozitiile,  imigrarea masiva ce are loc in UE si US prin forme legislative ce incurajeaza aceasta, „revolutia bolsevica” din Ukraina, actiuni de instigare tip „Gladio” (CIA) in mai multe state precum Venezuela, Pakistan, tari din Africa, etc incat sa nu existe o „coordonare” in toate aceste evenimente, toate avand ca urmare distrugere a civilizatiei!

Who Let the Hordes Out?

it has to go

– Soldat israelian ar vrea sa demoleze Moscheea Al Aqsa!

Israeli Soldier Wants to Demolish Al-Aqsa Mosque!

Civilians seen evacuating Lugansk (top) - seconds after a shell explodes just near them (bottom)

– Armata de la Kiev „intentionat” bombardeaza refugiatii si au ucis jurnalistii televiziunii ruse  de la fata locului!

‘100% aimed action’: Ukraine military shelled refugees, Russian journalists, survivor says

– Kievul si-a depozitat cantitati imense de gaze in depozite subterane, fara sa plateasca Gazpromului nici macar o kopeica!

Kiev pumps astronomical volumes of gas into underground storage without paying – Gazprom CEO

– Guvernul de la Lugansk a declarat stare de urgenta, din cauza  bombardamentelor armatei ukrainiene asupra orasului!

Lugank’s government has declared a state of emergency as Ukrainian forces have begun shelling the city. The city’s government has turned on an air-raid alarm. At the moment, Ukrainian forces are shelling the village of Metalist. They might use large-caliber weapons. No information about the victims is available.

The Guardian home

– S-a facut deja schita noii constitutii a Scotiei, dupa ce aceasta isi va castiga independenta!

SNP publishes draft of first constitution for an independent Scotland

Meat, Poultry, Fish & Egg Price Index Rockets to All-Time High

– Crestere vertiginoasa a pretului pentru: carne, pui, peste, oua in SUA!

PRICE INDEX FOR MEATS, POULTRY, FISH & EGGS ROCKETS TO ALL-TIME HIGH

pension

– Detroit confisca bani din fondurile de pensii ale propriilor lucratori din administrarea orasului!

DETROIT CONFISCATES PORTIONS OF CITY WORKERS PENSIONS

– Doua dintre Marile Lacuri din Nordul  SUA, au ajuns la cel mai scazut nivel inregistrat vreodata! Nu se sufla insa o vorbulita despre decretul prezidential prin care Obama permite Chinei sa extraga apa dulce din aceste lacuri!

Obama Admin Allowing China To Suck Water Out Of The Great Lakes

whalesjapan

– Japonia refuza sa se opreasca din pescuitul de balene!

Japan Refuses To Kick Its Whale-Killing Habit

– Armata americana spune ca acum „poate sa teleporteze date cuantice” de la un chip de computer la altul!( Teleporteaza ei oameni de prin anii ’60!GV)

The U.S. Army Says It Can Teleport Quantum Data Now, Too

– Un  copil hibrid om-ET ar putea comunica mental-direct  cu un supercomputer! Asta ar face „internetul” depasit! (Dar de ce … „hibridizare”?!GV)

– Regizorul Stanley Kubrick ne-a avertizat de otravirea prin  „fluorizare” a apei inca de acum 50 de ani!

Stanley Kubrick Warned of Fluoride Evils 50 Years Ago!!!

RealClearScience

– Un cercetator turc a publicat intr-o revista stiintifica Journal of Religion and Health, ideea ca Schizofrenia ar fi de fapt  „posesie demonica” a unei persoane de catre entitati negative!

Published Paper Blames Schizophrenia on Demons

– Incepand cu Mai 2010 pana in Martie 2019 planeta Uranus va fi in Berbec: asta inseamna uriase schimbari de energie in personalitatea individuala si global! Asta poate soca sistemul nostru si simturile, primeza dorinta de a stii, a afla! Uranus e Marele Desteptator!Se va simti o crestere de energie fizica, mentala, spirituala! Schimbarile din viata se petrec rapid!

Uranus in Aries: A Divine Wake-Up Call

 

 

 

Anunțuri

8 comentarii on “Stiri scurte: 18.06.2014”

 1. aliareal spune:

  Fratilor ce nebunie …..

 2. gabin sandu spune:

  George, cum gasesti articolul asta? (legat si de „intamplarea” cu $$$ care ies din conturi si „cumpara tot”):

  “China se pregateste pentru confruntarea cu SUA de 25 de ani. Strategia lor a fost una inteleapta – chinezii, la fel ca si germanii, au inteles ca razboaiele moderne nu se cistiga cu avioane F16, cu tancuri si rachete ci economico – financiar. In vreme ce China aloca in medie doar citeva zeci de miliarde de dolari pe an inarmarii, investind insa la greu in dezvoltarea economica, SUA isi distrugeau economia printr-o strategie militarista de ev mediu, investind masiv in armament, cu bugete anuale de peste 500 miliarde dolari, subrezindu-si economia de la an la an. Ca si cum nu ar fi fost indeajuns, americanii au mai si trecut la sfirsitul anilor ’90 la acest capitalism neoliberal nenorocit care a distrus toata economia occidentala, totul fiind pus la cale numai si numai din lacomia fara margini a unor gangsteri cu gulere albe, dezaxati care au crezut ca pot aduce toata omenirea in robie, la cheremul lor, printr-o asa zisa NOUA ORDINE MONDIALA”

  Aceasta poveste ar fi ramas doar o fila dintr-o carte despre meritocratie, o istorioara mai mult sau mai putin amuzanta dintr-o carte serioasa daca nu as fi simtit in ultimele zile ca ne apropiem in mod fatal de implinirea previziunii mele din Hong Kong.

  Iata, azi Dow Jones se apropie de 17.000 de puncte – un “bubble” bursier imens la care nici nu “visam” in urma cu un an. Nu mai lipseste decit scinteia care sa arunce bursa in aer, iar preturile actiunilor sa se prabuseasca peste noapte acolo unde prevazusem in urma cu un an.

  AZI SE INTREVEDE SI SCANTEIA – ORIENTUL MIJLOCIU – PRETUL PETROLULUI !
  Ceva imi spune ca chinezii sint astazi pregatiti sa cumpere TOT…

  Ceea ce se intimpla in ultimul timp imi confirma previziunea. Conducatorii SUA sint constienti de ceea ce va sa vina si cauta, de un timp, cu luminarea pricina de “scandal” (a se citi “razboi”). La inceput mai pe sestache, ba cu Iranul, ba cu Siria, dar mai nou pe fata in cazul loviturii de stat organizate de ei in Ucraina. Sentimentul meu este ca intimplarea recenta cu avionul ucrainean doborit de o racheta in urma careia au murit 42 de militari ucraineni s-a dorit a fi o noua inscenare care sa serveasca drept pretext de interventie si declansare a unui razboi dupa modelul Pearl Harbour sau Worl Trade Center. Sansa a facut ca rusii sa poata aduce dovezi concludente in timp record ca avionul nu a fost doborit de catre insurgentii pro rusi ci… de catre alte forte… NATO anuntase deja a doua zi prin secretarul sau general Rasmussen ca se pregateste sa intervina cu trupe in Ucraina ceea ce ar fi insemnat RAZBOI ! N-a mers de data asta, dar vor cauta cit de curind un nou pretext pentru a declansa un razboi direct cu Rusia.

  Sentimentul meu este ca administratia SUA e constienta de faptul ca totul e pierdut, dar factiunea conservatoare din spatele cortinei administratiei SUA doreste sa-i traga dupa ea pe toti si nu accepta infringerea decit prin declansarea unui razboi nuclear din care nimeni nu va cistiga ci mai degraba toti sau aproape toti vom disparea (mai putin ei, elita care conduce azi occidentul si alesii lor)!..”

  Despre ISIS ma intreb daca face ce vrea ea si daca stie ce face!??… ca daca arunca in aer rafinarii si blocheaza accesul la petrol intr-o zona atat de intinsa si bogata, atunci „cine mai stie” ce poate urma?

  • George Valah spune:

   „Scheletul stereotip” este asa:
   https://georgevalah.wordpress.com/2011/03/07/cum-sa-prostesti-o-natiune/

   A nu se uita: „nimic din ce e pus in fata, nu e realitate, adevaratul scop e intotdeauna altceva decat se spune”
   In mod deliberat se irosesc bani in scopuri stupide: parcuri la tara, „studii de fezabilitate”, inarmare, „combaterea incalzirii globale” etc. Nu e vorba de incompetenta si numai coruptie: este planificare/organizare. Criza financiara acopera CEA MAI MARE EXCROCHERIE DIN TOATE TIMPURILE: AVEREA REALA A PERSOANELOR SI TARILOR A TRECUT DIN MANA ADEVARATILOR PROPRIETARI IN CEA A BANCHERILOR! Pentru asta ei au tiparit hartii, iar populatiile isi vand tot ceea ce au REAL!
   Administratia SUA … nu prea mai e „a SUA” ci se pare ca deja e „capturata”, in fata fiind impinsi „actori/mimi/marionete”. A se urmari toate actiunile din ultimii 15 ani: toate au fost in dezavantajul SUA:
   http://govtslaves.info/destructive-presidencies-u-s-history-george-w-bush-barack-h-obama/
   Toate sunt subordonate scopurilor:
   – crearea unui guvern mondial dominat de bancheri / Rothshields
   – populatia trebuie drastic redusa iar ceea ce va ramane sa fie insclavizata/controlata inclusiv mental/ cu capacitati intelectuale reduse/hrana, medicamentele/apa/circulatia/ transferul de informatii, etc sa fie toate in mana „controlorilor”
   – populatiile sa fie inghesuite sa locuiasca numai in anumite zone terestre, restul sa fie redate naturii, fara accesul omului acolo! Se realizeaza prin expropieri fortate/ fractare/legi/etc

   Planul e pus la punct de zeci de ani iar acum il implementeaza. Numai ca „datele initiale” s-au schimbat: oamenii „se trezesc” si nu mai raspund la comenzi ca inainte! Desi toate variantele au fost simulate, luate in calcul, facute planuri A,B,C,…X, marja de eroare e prea mare pt ca „datele initiale introduse s-au schimbat”!
   Inafara de asta, SUA (dar si altii!) dispun de tehnologii MULT MAI AVANSATE, unele inredibil de avansate (teleportare, calatorii in timp, baze de sute de mii de oameni pe alte corpuri ceresti, arme neconventionale de manipulare a gandurilor/opiniilor/starilor si senzatiilor omenesti, arme climatice, tectonice, etc!) SUA s-a inarmat si are „datorii” dar…”are curaj cineva sa i le ceara”? Germania, Franta, etc nici macar aurul lor, nu mai pot sa „si-l vada”, sa si-l duca acasa nici atat! Primul lucru in Ukraina a fost sa le ia tot aurul si sa il duca in SUA! La fel ca Libia care acum e … „datoare la FMI”!

 3. Petra Asandei spune:

  Aaa, cred ca Aries se refera la berbec, dar am prins ideea si uitandu-ma in jur sunt de acord cu ei 🙂

    O zi buna si multumesc mult pt efortul pe care-l faci zilnic de a ne da altfel de stiri, avem mare nevoie de ele! Petra


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s