Stiri scurte: 26.06.2014

Normal tail feathers of a common reed bunting, left, and abnormal ones with an uneven length and a moth-eaten appearance (Provided by the Yamashina Institute for Ornithology)A common reed bunting, a migratory bird, eats seeds and insects in waterfront reed beds. (Provided by the Yamashina Institute for Ornithology)

– In Japonia de N, pasarile mici au inceput sa dezvolte anormalitati: pene crescute asimetric, de lungimi diferite… Fukushima?

COMMENTARY: Abnormal changes in small birds and the role of science

 

Foreign advisers possibly aboard downed Mi-8 helicopter – Donetsk militia commander

 

– In elicopterul doborat de combatantii prorusi din estul Ukrainei langa Slaviansk, inafara de cei 9 militari ukrainieni se pare ca se mai aflau si un numar de „consilieri straini” de la PMC (compania militara privata)! (Se pare ca mercenarii „vorbitori de rusa”  pregatiti in  bazele din Ungaria „au vrut sa vada de sus locul”  apoi  „s-au familiarizeaza cu terenul” din Donetk!GV)

Foreign advisers possibly aboard downed Mi-8 helicopter – Donetsk militia commander

– Marti PM al Republicii Donetk  Alexander Borodai a anuntat ca Republica  Lugansk si Republica Donetk vor adopta o singura constitutie.

Lugansk and Donetsk Republics to adopt single Constitution – agency

– Poroshenko declara limba ukraineana ca singura limba oficiala de stat.

President Poroshenko proclaims Ukrainian as only state language

– Iranul furnizeaza drone si echipamente militare Irakului pentru a combate ISIS, intr-un program „secret”, dar aprobat tacit si de SUA.

Iran Secretly Sending Drones and Supplies Into Iraq, U.S. Officials Say

ITAR-TASS

– Insurgentii ISIS au cucerit orasul Ajil, la 30 Km de Tikrit si 130Km de Bagdad.

ISIS militants in Iraq seize more strategic facilities

– 25.000 de indieni de origine shiita, sunt gata sa lupte in Irak pentru a apara locurile sfinte!

 

Fighters of the Islamic State of Iraq and the Levant (ISIL) celebrate on vehicles taken from Iraqi security forces, at a street in city of Mosul (Reuters / Stringer)

– Suporterii suniti ai ISIS din Irak jura sa razbune orice atac aerian al SUA asupra lor, atacndu-i la randul lor pe americani! Deja ISIS si-a creat  propria forta aeriana. Irakul in pragul dezintegrarii.

ISIS supporters vow to avenge any US airstrike in Iraq

– Insurgentii ISIS avanseaza spre barajul  Haditha Dam , si risca sa lase Bagdadul fara apa!

Baghdad May Lose Its Drinking Water As ISIS Approaches Second Largest Dam

MailOnline - news, sport, celebrity, science and health stories

 

 

Global fundamentalism: Some of the countries spanning two continents where extreme Islamic acts have been perpetrated in recent days and weeks

– Fundamentalismul islamic, apare ca o amenintare in intreaga lume!

From Syria to Iraq, Kenya to Malaysia: How new era of Islamic fundamentalism is spreading fear and chaos around the world

 

The Cross of Bethlehem II

Remus Pricopie and Shai Piron

– Pe 25 Iunie Ministrul Invatamantului din Romania Remus Pricopie a facut o vizita in Israel pentru a se intalni cu  Israeli Minister of Education Shai Piron si a   semna acordul  de implementare a computerelor si tehnologiei informatiei in invatamant. Romania va ajuta Israelul sa implementeze invatamant gen „scoala de meserii” . Pe de alta parte zeci de profesori romani vor veni in Israel pentru a fi educati (indoctrinati) despre „holocaust” inclusiv „cel petrecut in Romania” (!) cu plata din partea romanilor.  (Agentiile internationale ne iau peste picior pentru „asemenea acord”! In Romania , romanii nu au facut „holocaust” asupra evreilor. GV)

Romania’s Holocaust, Slaves and Its New Brave Deal with Israel

– Atacuri cibernetice sunt pregatite in toata lumea impotriva petrodollarului!

–  Purtatorul de cuvant al Casei Albe John Boehner  confirma ca „se incepe actiunea in justitie impotriva administratiei Obama pentru emiterea de „ordonante prezidentiale”  prin care  se schimba legile (in vigoare)”. „Credem ca Presedintele nu e de buna credinta in aplicarea legilor tarii noastre si in numele institutiei si al constitutiei noastre, a ne ridica si lupta in sprijinul acestora, este in interesul pe termen lung al Congresului”. (Poate se aude si pe la noi cum se procedeaza, cand vrei sa dai de pamant cu tot felul de „rataciti” prin functii inalte si care incep apoi sa se obrazniceasca!GV)

Boehner Confirms Lawsuit Against Obama for Executive Actions

ZeroHedge

– Putin mai puncteaza o victorie: Austria semneaza pentru proiectul conductei de gaze din Rusia, South Stream, in ciuda „sanctiunilor UE”!

Putin Scores Another Historic Victory: Austria Signs South Stream Pipeline Deal In Defiance Of Europe

– India vrea sa primeasca gaze din Rusia prin China.

India wants to receive Russian gas through China – media

– Vrand probabil sa „fie popular”, pres Obama s-a dus sa manace intr-un fast-food  din Washington DC. Nimeni nu l-a bagat in seama, nimeni nu i-a adat vreo atentie. (Smecheria „prezidentiala” e sa te plimbi cu cosu prin supermarket „dupa cumparaturi”, apoi sa vorbesti prostii la iesire. Asa „te preiau televiziunile” si apari „om” .GV)

D.C. fast-food diners completely ignore Obama

– Se pare ca marile banci din US – Wells Fargo in exemplul din articolul din link, nu mai au rezerve de cash cu care sa onoreze platile catre clientii depunatori! Se pregateste marea prabusire financiara, cand toate economiile depunatorilor vor fi confiscate?

Banks Have Almost Zero Cash: Prepare To Lose Your Savings

– 43% din averea familiilor americane s-a „topit” din 2007 pana acum! (Eu „stiu” unde s-au dus! Mai stie cineva?GV)

43% Of Family Wealth Has Vanished Since 2007

– Cum e manipulata populatia sa se indatoreze la banci spunandu-le ca e „bine” sa „faci rate”, cand adevarata putere nu sta intr-o tara indatorata ci in una in care oamenii au banii lor!

CoinDesk Bitcoin News

– In California a fost redactata legea prin care „bitcoin” sa devina „moneda legala in stat”, acum asteptand sa fie promulgata de guvernator.

California’s Bill to Make Bitcoin ‘Lawful Money’ Heads to Governor

– La mai multe aeroporturi din SUA s-au infiintat „centre de inregistrari biometrice” in care „doritorii isi doneaza date biometrice cu scopul de a calatori mai rapid”! Centrele exista dar putini sunt dornici sa le foloseasca.

Biometric Enrollment Centers Rollout Across U.S. Airports

How Did This Ancient Civilization Avoid War for 2,000 Years?

– Arheologii nu reusesc sa inteleaga cum civilizatia de acum 5000  de ani Harappa din India a evitat orice razboi timp de 2000 de ani! In cetati nu s-au gasit reprezentari ale marilor lor lideri nici despre batalii!(Am o „explicatie”, dar… mai trebuie „intarita”! 😉 GV)

How Did This Ancient Civilization Avoid War for 2,000 Years?

The Tico Times: Since 1956

 

– Sfere ciudate create de o  civilizatie precolumbiana in Costa Rica, au primit recunoastere din partea UNESCO ! (dar „trovantii” de pe la noi, la fel cu cel din foto, cu ce sunt  mai prejos? Sau poate tocmai „legatura” dintre cele doua culturi, trebuie tinuta ascunsa? E-adevarat, ai nostrii sunt  „ceva mai vechi”, si mai … „complexi”!GV)

Trovanti in Oltenia

Mysterious stone spheres granted UNESCO World Heritage status

 

Audi_Telepresence

– Audi angajeaza roboti de supraveghere de la distanta a mecanicilor de la dealershipurile sale!

Audi Hires Robots To Remotely Supervise Mechanics At Dealerships

– L-cysteina – un agent de afanare a painii, e facut din „par uman si pene de rata”! Mai multe in link!(Pofta buna!)

You’re Eating Human Hair: Ingredients Big Food Hides From You 

 

 

Reclame


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s