Stiri scurte: 03.07.2014

–  O strada de la periferia Luganskului, bombardata in intregime  de fortele Ukrainiene de la Kiev! (Apoi daca „se impaca”, cetatenii de acolo le vor plati „taxe”!GV)

Shells devastate entire streets in eastern Ukrainian town (VIDEO, PHOTOS)

– Kievul duce o politica de curatire etnica a populatiei rusofone in Donbas. SUA inarmeaza Ukraina pregatind sa  invadeze Rusia! Rusia considera Ukraina „teritoriu ocupat de americani” ! Scopul americanilo e de a impinge UE intr-un razboi mondial, deoarece ei au avut mereu de castigat de pe urma razboaielor mondiale din Europa! Mai multe despre cum vede Rusia situatia din Ukraina in clip…

US is Militarizing Ukraine to Invade Russia. Sergei Glazyev

– In ciuda apelurilor Rusiei, tarilor UE- Germania, Franta, Poroshenko nu asculta decat de comenzile venite de la americani si nu a reinoit armistitiul de incetarea focului in estul Ukrainei! Ceea ce nu se spune in mass media e ca US si Kievul sunt tot mai izolati de celelalte tari europene, care nu sustin politica de „forta armata”  cu care Kievul isi trateaza concetatenii din est! Marti Putin declara: „Din nefericire pres Poroshenko a ales sa reinceapa actiunile militare, iar „noi” am esuat, in a-l convinge ca drumul spre pace nu duce prin razboi.  Iar cand spun „noi” ma refer la colegii din Europa si la mine insumi…” ( Deja apare scindarea: Rusia+ Germania, Franta si alte tari UE, incercand dezamorsarea conflictului ukrainian si SUA + Kiev (marioneta) care vor escaladarea conflictului armat!GV)

The Risk of a Ukraine Bloodbath By Ray McGovern

– In regiunea Donetk s-a gasit o bomba cu bile neexplodata (interzisa ca arma de distrugere in masa), lnsata de fortele de la Kiev!

Cluster bomb found in Donetsk region unexploded

RIA Novosti

House on fire as a result of an air attack on the village of Nikolayevka in the Lugansk Region

– Rusia spune ca in estul Ukrainei au murit deja 2700 de oameni in luptele dintre separatisti si Kiev!

Russian Investigative Committee Says 2,700 Proven Victims in Ukrainian Events

– Adevaratul motiv din spatele infiintarii DHS  (depart. securitatii tarii)nu este cel declarat: prevenirea unor evenimente teroriste ca 9/11! Baza e actiunea Israel Intel operationali, care dupa caderea URSS si-au procurat de la acestia dispozitive „w-54 nuclear Pitts” pe care le-au amplasat in secret in mai multe orase americane, apoi au inceput sa santajeze Administratia Bush ca le detoneaza daca nu fac ce li se cere!

The Real Reason Homeland Security Exists

– US a ordonat intarirea masurilor de securitate pentru avioanele ce decoleaza din alte tari cu destinatia America, deoarece se teme de atacuri teroriste.

US says terrorist groups plan to bomb US-bound flights

Published photo of young boys lined up in front of a “membership office” for ISIL, in the Syrian town of Al-Bab.

– ISIS recruteaza si rapesc baieti  si de 10 ani pentru a-i pune sa lupte in razboiul lor!

Boys of war: ISIS recruit, kidnap children as young as 10 yo

– Sen Joe Biden spune ca „ar fi bine” ca Irakul sa fie impartit in trei regiuni autonome: cea kurda, cea sunita si cea shiita! (Sa ajunga la toata lumea! Nu a spus cum vede „impartirea Americii”. GV)

Sen. Biden: Iraq Should Be Divided Into 3 Regions

– Cat a „alocat” (platit cash) Adm. Obama pentru „facatura cu atentatul de la Scoala Sandy Hook”: 2,5 milioane de dollari!

ZeroHedge

– Organizatia economica BRICS se metamorfozeaza intr-o alianta antidollar!

The BRICs Are Morphing Into An Anti-Dollar Alliance

– India a convocat ambasadorul american pentru a protesta a treia oara fata de spionajul NSA asupra partidului de guvernamant!

India summons US envoy over NSA spying

The Independent

– Dupa 70 de ani, Japonia isi schimba constitutia asa incat sa poata duce razboaie!

Japan’s pacifist constitution: After 70 years, nation changes the rules so it can go to war

– China e infuriata de schimbarile din constitutia Japoniei!

China rounds on Japan over plan to ease military restrictions

– Putin spune ca „asa cum arata evenimentele curente, se vede ca modelul puterii unipolare globale a esuat”.  „Vestul ar trebui sa renunte la planurile de a-si impune principiile lor altor tari si sa construiasca „baraci in lume” ! (Sa fi dacut un joc de cuvinte cu „baracile”? Hatru…GV)

Unipolar World Model Failed – Putin

West should get rid of ambitions to build ‘global barracks’ dictating its rules – Putin

– UFO in zona Los Angeles…

– Invazie de rechini in apele de langa Florida… VIDEO

http://edition.cnn.com/video/data/2.0/video/us/2014/07/01/pkg-hundreds-of-sharks-return-to-pensacola-pass-fl.wkrg.html

– A fi sanatos, este a-ti mentine voltajul  si pH-ul corpului peste anumite limite. Celulele canceroase au un pH de 6,3…

Healing Is Voltage

ocean garbage patch

– Insulele de gunoaie din oceane, au disparut in mod misterios. (Poate fi interpretat si ca un…”semn”?GV)

The Ocean Garbage Patch Is Mysteriously Disappearing

Reclame

8 comentarii on “Stiri scurte: 03.07.2014”

 1. gabin sandu spune:

  cred ca „estul” are priceperea si intelepciunea pt a dejuca planurile US de a incepe ww3.
  Ukraina se loveste cu stangul in dreptul si spera ca „altii” se vor scandaliza de asta si vor cadea in cursa… Miza e prea mare ca sa nu fii extrem de banuitor si retinut…

  Dispare o colonie de lei de mare, dispare si o insula de gunoaie.. Hm, asta e un joc?.. Atunci vreau trecerea la „next level”? Se poate „cu o singura viata”??

  • George Valah spune:

   „Intelepciunea estului” e rivalitatea de sute de ani dintre China si Japonia, cu teritorii ocupate, flote scufundate de „vantul divin”, stapani si stapaniti, scoli de arte martiale, etc. Nimic nu s-a oprit, doar pauze si se reia…
   Ukraina este… „a fost”! Toti stiu asta, mai putin ukrainienii insasi! Ei sunt „cartile de pe masa de joc” dar nu jucatorii, langa ei e „potul” pe care jucatorii (nu cartile de joc) il vor imparti! Mai „preocupat” sunt de Romania, care poate fi „pachetul de carti de rezerva”, tinut la indemana! Culmea, „ne-am oferit pe tava” ca asa se serveste in „cazinouri”!

   • gabin sandu spune:

    da, „estul” aici este Rusia care gandeste in termeni de strategie (stii ce buni erau la sah?) si care stie acum ca „violenta” este „un pas gresit” care nu asigura obligatoriu victoria vreunuia dintre combatanti. Altfel ar fi avut multe motive pana acum sa „dea palme”.

    • George Valah spune:

     Rusia „stie” ca „a castigat” si nu se mai oboseste sa grabeasca nimic! Cu cat se bombardeaza si se omoara lume in Ukraina sau oriunde altundeva in lume, cu-atat vede si stie toata lumea „de unde a inceput si cine i-a starnit”! Adica acelasi scenariu tras la indigo in Serbia (ca asa a inceput) „primavara araba”, etc!

 2. kosk spune:

  eh, ‘ukraina’ arata ca un banderistan fanatic si anarhic. ia vezi o compilatie misto..

  http://www.youtube.com/watch?v=yhM56UaeW7M

  problema-i ca au vreo 15 centrale nucleare daca una este bombardata din ‘greseala’ crapam de radiatii..

  • George Valah spune:

   Ukrainienii nu uita ca 10-12 milioane dintre ai lor au crapat de foame pe vremea lui Stalin dupa ce Rusia le-a confiscat toata hrana, pana si cea din pomii si gradinile din curtile oamenilor! Asa ca s-ar „alia” si cu „america”, numai sa „le-o traga rusilor in vre-un fel”! Surprizele vor veni din amble parti: cand o incepe chevronu sa-i fracteze si o sa vada mujicii „cum e sa ti se crape casa si sa iti bolboroseasca apa in fantani”, aia nu cred ca ies doar cu furci si topoare, poate gasesc si cate un kalashnikov prin pod! Asta va fi a doua surpriza „a chevronului”! Bineinteles ca o sa trimita armata, si tot tacamul, dar ce folos ca se va adeveri ca „aia din est aveau dreptate” si „era mai bine cu rusii” decat sa te jupoaie si sa te otraveasca „veneticii” din US si UE! Apoi, „veneticii” or sa fie „ocupati” pana peste cap cu carcoteala de acolo, cu treburile neispravite din Irak, Siria, Liban, Libia, Egipt, Iran, Israel, Afganistan,Africa, Marea Chinei, etc! va fi un viespar si un balamuc generalizat starnit tot de „ei” „marile puteri” (care au fost odata, acum fiind falite si plecate „dupa vanat proaspat”)! Si toate aste se vor sparge in capul lor! Poate si al nostru… ca „pupam popou” cand ar trebui sa ne vedem de trebile noastre!

 3. kosk spune:

  bun, dar ‘Ukraina’ adica ‘rusii mici=malorusia=tot rusi’ poate sa-i pupe in koor pe bolsevici,.la cate teritorii au acum (anexate/furate) din terte parti inclusiv ROMANESTI, Poloneze sau chiar rusesti. .Ukraina este doar o profitoare a revolutiei bolsevice
  http://www.geographictravels.com/2014/02/ukraina-artifact-like-afrikan-country.html
  harta anexarilor.

  • George Valah spune:

   Una e ce primeste cadou „statul” alta e cand 10 milioane „dintre ai tai” au murit ca „asa au vrut rusii”! Practic fiecare familie a avut pe cineva sau mai multi omorati asa, inafara „rusofonilor” – care pe atunci nici nu faceau parte din Ukraina, restul toti „i-ar rupe cu dintii”! Ca si cecenii! Iar acum daca „cred” ca ai au pe americani si UE in spate, zic ca „le-a venit momentul”! Uita-te la polonezi: ei au sarit imediat in sus ca „sa le facem si dregem rusilor, etc”, ca dupa Katin, a fost si Katin2 cu „inscenarea prabusirii avionului de la Smolensk” unde au murit presedintele si toti capii armatei si guvernului lor, acum cativa ani! Au inghitit in sec, dar n-au uitat!

   PS: Linkul tau nu se deschide…


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s