Stiri scurte: 10.07.2014

Time Magazine had Akron Native and Black Keys Art Director Michael ...

– Coducatorul separatistilor est ukrainieni era sigur ca Rusia le va veni in ajutor, ba chiar stabilise si un numar: 130 de victime! Deindata ce acest numar ar fi fost atins, Rusia trebuia sa trimita tancurile peste granita! Asa se gandea in…Aprilie. Acum, Putin e numit  las si tradator… ( „Conducatorul” va scrie si un poem liric, despre aceasta …GV)

Ukraine Rebels Call Putin a Coward After Russian Inaction

ITAR-TASS

Militia fighters in Ukraine's Donetsk Region

– Donetkul vrea sa introduca plata, pentru armata sa si astfel sa atraga mai multi combatanti care sa reziste armatei Ukrainei! (…….. Mai bine lasa!GV)

Donetsk people’s republic creating contract army, preparing for defense

– Conducerea din Republica Donetk vrea sa declare „legea martiala” in zonele in care este si armata ukrainiana! (Cum si Kievul are acelasi gand, uite ca „s-au inteles”!GV)

Donetsk People’s Republic to declare martial law:

 

– Dupa 3 zile de bombardamente continue ale Israelului in Gaza, 88 de morti si sute de raniti acolo! (A promis Netanyahu ca ” se vor razbuna”: e om de cuvant.GV)

Gaza death toll hits 88 as third day of Israel offensive continues

Al Jazeera Logo [EPS-PDF]

Israel’s deadliest strike on Gaza kills family, including 5 children

–  Copiii din  Gaza au inceput sa sufere de sindromul traumei psihice, din cauza bombardamentelor care se abat asupra lor!

Gaza bombardment further traumatizes children i masacrulsuffering from PTSD

– Teheranul chema ieri „vestul” sa isi foloseasca toata influenta pentru a opri masacrul palestinienilor din Gaza! (Iranienii astia, nimic nu pricep: ala e pamant israelit invadat de palestinieni prin ’48 sec trecut! Sa plece!GV)

Tehran has condemned Israeli air raids in the Gaza Strip on Wednesday, urging the West to use its influence and convince Israel to prevent a „human catastrophe”.

– Insurgentii suniti au pus mana pe materialele radioactive folosite la cercetari de o universitate din nordul Irakului.

Sunni insurgents take over nuclear materials in northern Iraq

– Hezbollahul din Liban condamna sponsorizarea de catre US a fortelor ISIS pentru a destaniliza regiunea! (Pai conducerea Irakului, le cerea americanilor „sa-i ajute” contra ISIS, n-au putut saracii americani, asa ca nici pe ISIS nu pot sa-i ajute, clar!GV)

Lebanon’s resistance movement Hezbollah has strongly censured the US for sponsoring the ISIL terrorist group across the Middle East region.

CommonDreams.org

– In UK se reia legalizarea supravegherii in masa a populatiei, prin stocarea tuturor comunicatiilor electronice+net pentru a putea fi urmariti cetatenii… „ce mai spun si ce mai fac”! (Si Ponta, da „ordonante” la fel, ca asa rasare acum soarele: de la vest!!GV)

UK Moves to Legalize Mass Surveillance

–  Se pare ca 1/3 dintre americani, sunt deja implantati cu microcipuri RFID fara consimtamantul si stirea lor, cu ocazia lucrarilor dentare, operatiilor chirurgicale, etc!

Study Finds 1 in 3 Has RFID Chip Implanted – With or Without Knowing It (Update)

Business Insider-logo

robobee

– Deoarece albinele sunt tot mai putine, polenizarea se va face de-acum cu mici drone robotei!

Tiny Flying Robots Are Being Built To Pollinate Crops Instead Of Real Bees

Pregatiti-va sa vedeti „super Luna plina” mai mare si mai stralucitoare ca orice alta luna plina a anului: 12 Iulie, 10 August, 9 Septembrie….

Reclame

2 comentarii on “Stiri scurte: 10.07.2014”

  1. Maria spune:

    la noi – Curtea Constitutionala a decis, marti, ca Legea 82/2012, care este cunoscuta drept LEGEA ”BIG BROTHER” si care obliga furnizorii de telefonie si internet sa retina date ale abonatilor, este NECONSTITUTIONALA – https://www.mondonews.ro/legea-big-brother-declarata-neconstitutionala/


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s