Stiri scurte: 16.07.2014

– Un interviu cu unul dintre marinarii US Navy, suferind  in urma expunerii la emanatiile de la Fukushima: li se spune sa „nu vorbeasca de suferinta lor”! Unul se plange, ” se simte din ce in ce mai rau, i-e frica c-o sa moara! Abia isi mai poate misca mainile si picioarele, tot corpul e plin de rani, are spasme musculare, tremuraturi! Doctorii ii spun ca „toate sunt de la psihic”! (Adica nu e nebun, doar „i se pare”!GV)

Emotional interview with Navy sailor suffering after Fukushima exposure: Others with same symptoms “told to be quiet… nobody’s heard from them” — Health is worsening, worried I’m going to die — Can’t really use legs or arms, hands ‘barely functional’ — Rashes all over body, spasms, shaking — Doctors tell us “it’s all psychological” (AUDIO)

BBC

Smoke rises above Gaza City after Israeli air strikes (16 July 2014)

– Israelul ii avertizeaza pe palestinienii din estul si nordul fasiei Gaza sa-si paraseasca locuintele, pentru ca bombardamentele aeriene vor continua! E vorba de peste 100.000 de locuitori! (Israelienii ii bombardeaza cu inimile sfasiate, dar o fac tot pentru binele lor! Ei nu inteleg…GV)

Israel warns Gazans to leave homes as air strikes continue

– Israelul nu numai ca a facut peste 200 de victime in Gaza  si 1360 de raniti (un israelian ucis de palestinieni!) dar folosesc si arme interzise sub legile internationale: bombe tip  Dense Inert Metal Explosive (DIME)! Acestea nu produc mari pagube materiale, dar metalul din schije produce cancere in victimele atinse de acestea!

The Independent

– Un raport UN spune ca 80% dintre victimele bombardamentelor israeliene sunt civili!

Israel-Gaza conflict: 80 per cent of Palestinians killed by Israeli strikes are civilians, UN report says

The Guardian home

Jabaliya

– 869 de locuinte palestiniene distruse pana in prezent de aviatia israelieana!

A knock on the roof, then another Gaza home destroyed by Israeli missile

– Tim Anderson, lector la University of Sydney, spune ca in secret US a dat unda verde Israelului la genocidul din Gaza!

US gave green light to Israel’s genocidal attack on Gaza: Anderson

Iranian Majlis Speaker Ali Larijani speaks during a meeting with ambassadors from Islamic countries in Tehran on July 15, 2014.

– Un purtator de cuvant Majlis,  Ali Larijani spune ca Iranul ii va sprijini pe palestinieni prin tot ce ii va sta in putere!

Iran to back Palestinians in any possible way: Speaker

– Rusia si-a retras delegatia de la meetingul aviatic de la Farnborough, UK, pe fondul conflictului din Ukraina.

Russia withdraws delegates from Farnborough air show

ZeroHedge

–  BRICS anunta ca pentru banca lor nou infiintata care sa ocoleasca FMI si Banca Mondiala, au deja o rezerva de 100 miliarde de $$$!

BRICS Announce $100 Billion Reserve To Bypass Fed, Developed World Central Banks

German Chancellor Angela Merkel (Reuters / Thomas Peter)

– Germania se gandeste sa revina la „masinile de scris” pentru a nu mai fi spionata electronic de NSA! (Daca nu au nimic de ascuns,  ce le pasa?GV)

Reuters / Desmond Boylan

‘No joke’: Germany mulls using typewriters to combat US snooping

– Microsoft vrea sa puna pe liber cel mai mare numar de personal din istoria sa: 5800 de secialisti! (Unde mai pui ca directorul reprezentantei de la noi, face „vizite” la DNA!GV)

MICROSOFT TO UNDERGO BIGGEST LAYOFF ROUND IN COMPANY’S HISTORY

– Chipuri RFID inglobate in cardurile de identitate  vor fi folosite  in Chattooga County School District  la urmarirea elevilor in autobuzele scolare  asa incat fiecare copil se va sti unde este, cand a urcat si coborat din autobuz, cand a intrat in scoala!

Around the World Trip 2009 334

– 1000 de protestatari au manifestat in capitala Sudanului de Sud, Juba, dupa ce un convoi de vehicule marcat ca „alimente”, era de fapt incarcat cu arme pentru rebelii din Armata Alba, care vor sa darame guvernul! De fapt asta e armata „Rothschild”, care vrea sa puna mana pe petrolul sudanez! (In loc sa zica „merci” ca se fac „investitii” si ca li se da 1-2% acolo, ca de prapaditi ce sunt nici tarcuri n-au si nici jandarmerie sa ii bata, mai tulbura si linistea publica  a campiilor si junglei!GV)

Rothschilds’ Glencore South Sudan Oil Grab

Screen shot 2014-07-15 at 11.41.50 PM

– Fiecare pasager care se imbarca in Simon Bolivar International Airport of Maiquetia in Caracas, Venezuela, trebuie de-acum sa mai plateasca o taxa pentru „aerul” respirat acolo si provenit din instalatia de aer conditionat! (Aurolacii nu sunt exceptati. GV)

VENEZUELA AIRPORT NOW CHARGING A BREATHING TAX

LiveScience

International Space Station image of lights at night in North Korea, South Korea and China.

–  Favoritismul se vede din… Cosmos! Zonele terestre unde locuiesc lideri politici, devin in scurt timp „mai luminoase”!

Political Favoritism Is Visible from Space, Study Finds

– Arheologii peruvieni au descoperit intr-un mormant vechi de 1500 de ani de la Huaca de la Luna o pereche de „gheare de lupta” ce au apartinut unui nobil din tribul Moche…

Archaeologists discover 1,500-year-old ‘battle claws’ in ancient Peruvian tomb

– Grindina si scadere brusca cu 20C a temperaturii pe o plaja din Siberia langa Novosibirsk!

Deadly hail storm rains down on Siberian beach

–  Ghimbirul induce in celulele leucemice  comanda  de  a se sinucide!

Ginger Induces Leukemia Cell Suicide

 

 

 

Anunțuri

4 comentarii on “Stiri scurte: 16.07.2014”

 1. ioan spune:

  vaiii… „saracii” izrailiteni sub teroarea palesinienilor” ca au mai multe avioane de lupta operationale decat Anglia sau Franta (!!?) + 200 rachete nucleare (la egalitate cu China!!) capabile sa faca praf nu doar „inamicii” camilari adepti old fashion ai kalasnikovului 47 ci chiar si „aliatul” de peste balta. au „crescut tehnologic” in 60 ani cat Fat Frumos din tei si merele de haur..

 2. ioan spune:

  ..ps
  ma intreb de ce nu bombardeaza pozitiile Al Nusra si ISIS din Siria si Irak (fundamentalisti islamici sunni mai periculosi decat „hamas” sau ‘hezbollah’ oare de ce? in schimb bombardeaza armata siriana (laica) in razboi cu terorismul islamic? oare pentru ca „al-qaeda sau ISIS ” inarmati via Arabia Saudita Turcia & com ‘muncesc’ pentru ei? intrebarea e retorica..

  • George Valah spune:

   Cum sa-i „bombardeze”?!! Ca doar au pus cu totii „mana de la mana”, US, Israel, Sauditii si Qatarul sa-i creasca, sa-i invete, sa le dea „un scop in viata”…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s