De la noi: Realizari deosebite…

– Violonistul Alexandru Tomescu a fost decorat cu Ordinul ‘Steaua Italiei’ în grad de Cavaler pentru merite deosebite în promovarea culturii italiene.
Distincţia a fost oferită de către ambasadorul Italiei la Bucureşti, din partea preşedintelui Republicii Italia, în cadrul concertului de la Ateneul Român din 2 iulie 2014.
shttp://www.romania-muzical.ro/articole/art.htm?g=2&c=16&a=1282071

– Elevii români au cucerit o medalie de aur, două de argint şi o medalie de bronz la Olimpiada Internaţionala de Informatică, organizată în Taiwan, la Taipei, în perioada 13-20 iulie.

– Cu ce mare român seamănă Orlando Bloom
shttp://www.dcnews.ro/cu-ce-mare-roman-seamana-orlando-bloom_448267.html

– Cea mai frumoasă scară din lume se află în România
Site-ul Bored Panda a realizat un top al celor mai frumoase scări din lume. Din 18 scări prezentate, pe primul loc s-a situat scările din Târgu Mureş pictate cu un model specific portului popular din Transilvania.
shttp://activenews.ro/galerie-foto-cea-mai-frumoasa-scara-din-lume-este-romania-ce-oras-se-afla_1848333.html

– O imagine din Munții Rodnei, în competiția National Geographic pentru fotografia lunii.
Imaginea surprinsă de românul Mihai Nicoară, din Suceava, înfățișează lacul Lala Mic, înconjurat versanții plin de bujori sălbatici ai Munților Rodnei.
shttp://jurnalspiritual.eu/o-imagine-din-muntii-rodnei-in-competitia-national-geographic-pentru-fotografia-lunii/

– Institutul Geologic Român – “Exploatarea gazelor de şist va contamina apa potabilă”

https://www.youtube.com/watch?v=S1dNPCQ35Iw

– Medalie de Aur, Placheta ORFEUL DE AUR și Premii Speciale pentru soliștii OPEREI COMICE pentru COPII București la Campionatul European de Folclor ”EURO FOLK” 2014, ediția a VI-a, Nessebar, Bulgaria
http://operacomica.ro/medalie-de-aur-placheta-orfeul-de-aur-si-premii-speciale-pentru-solistii-operei-comice-pentru-copii-bucuresti-la-campionatul-european-de-folclor-euro-folk-2014-editia-a-vi-a-ness/

Material de: Anamariah

Reclame

5 comentarii on “De la noi: Realizari deosebite…”

 1. Maria spune:

  „Dacii n-au pierit niciodată!” – O melodie modernă foarte bună. A început să se creeze un curent artistic de inspirație dacică pe toate direcțiile artei
  http://danielroxin.blogspot.ro/2014/07/dacii-n-au-pierit-niciodata-o-melodie.html#more

  • George Valah spune:

   Nu numai ca n-au pierit, dar au creat istorie acolo unde au trtait si sfintit locul! Traiesc si astazi cu acelasi spirit nemuritor… Intrebarea este: „noi”, mai suntem in stare macar sa ii intelegem ?

   • Maria spune:

    Dar bineinteles ca-i putem intelege, dar numai sa vrem.
    Umanitatea formeaza o singura fiinta. Dar acest adevar nu poate fi perceput dintr-o data. Mai intai omul trebuie sa se cunoasca si regaseasca la nivel individual, dupa care se va regasi la nivel de popor si umanitate.
    Omenirea se afla intre doua jurisdictii: materiala si spirituala sau lumeasca si divina, fiecare cu propriile legi, principii si sisteme de valori. Pt a afla Adevarul care ne va elibera de suprematia materiei trebuie sa tinem aproape de invataturile primite de la stramosi si pe care le vom intelege foarte bine prin cunoasterea oferita de catre stiinte 🙂

    • George Valah spune:

     Raspunsul e frumos, cu stil si chia usor „didactic” 🙂
     Intrebarea si indoiala mea e insa REALA! Suntem la ora actuala atat de „indoctrinati” (a se citi manipulati mental!), de instrainati de ceea ce „probabil” am fost, (cu siguranta nu mai suntem!) incat asa cum copiii dati tribut la turci erau apoi crescuti de acestia si trimisi sa lupte ca „ieniceri” contra… „ghiaurilor” valahi si moldoveni, nu numai ca nu ne mai recunoastem, ci chiar ne-am uita „chioras” la orice „ADEVAR” care ar tulbura ceea ce ne-a fost inoculat, ca un drog, drept „realitate”!
     Sa dau doar „doua” exemple:
     – Aseara a vorbit la TV ambasadorul palestinienilor la Bucuresti. Un „jurnalist” cu fata impietrita ii punea intrebari gen „ca si cum ar fi vinovat de ceva”, iar acesta raspundea din „aceasta pozitie predeterminata”: „israelienii au stapanit acel pamant doar 60 de ani, acum 3000 de ani, adusi de Moise, atat. (Atentie: regii David si Solomon nu au fost niciodata de etnie israeliana!GV) Acum pe aceasta baza sustin ca acolo e „pamantul lor”! Mai curand ar fi putut sa-l revendice crestinii, caci Iisus a fost palestinian”! Asa a declarat ambasadorul. Si este perfect adevarat. Palestinienii sunt neam tracic. Iisus am demonstrat ca se tragea din hittitii-daci (probabil aceeasi cu palestinienii de azi, iar noi suntem de acelasi neam cu cei ce acum sunt macelariti in Gaza, (40.000 de palestinieni si-au vazut casele daramate in aceste zile numai, aproape 300 de morti, familii intregi de 8 persoane ucise, etc!) Iar noi cautam „dacii” si sa-i „intelegem”, dar nu pe cei de azi, pe „unii” de acum 2000 de ani si nici pe-aceia!
     – Mistificarea doborarii avionului Malaezian deasupra Ukrainei! Adevarul: a fost doborat de o racheta apartinand armatei ukrainiene de la Kiev, iar americanii au fost „cel putin” in cunostinta de cauza a actiunii! Iar ceea ce ni se prezinta noua la tv-uri (majoritatea) este exact INVERS, ca asa sunt „ordinele”. Cine mai e dispus sa accepte „adevarul” si sa-l sustina? Se vorbeste la tv despre „victime, vinovati, terorism,sustragerea de „probe” de la locul prabusirii, ca ‘separatistii umbla beti pe acolo”, etc” dar niciun cuvintel despre faptul ca „separatistii nu aveau rachete acolo”, ca „Ukraina avea”, ca pana la urma SE STIE SI CINE A DAT ORDINUL sa se doboare: ministrul de interne al Ukrainei Anton Gerashchenko:
     „Mr Gerashchenko was quoted as saying: “A civilian airliner travelling from Amsterdam to Kuala Lumpur has just been shot down by a Buk anti-aircraft system… 280 passengers and 15 crew have been killed.”
     http://www.globalresearch.ca/was-ukraines-ministry-of-interior-behind-the-downing-of-malaysian-airlines-mh17/5391909

     Deci inainte ca lumea sa se ‘dezmeticeasca” din stirea prabusirii, individul asta stia si cati pasageri au fost la bord si „ce tip de racheta” a fost folosita la doborare!
     Este exact ca in cazul 1990 Tg Mures unde „romanului Mihaila Cofar batut pana la inconstienta de maghiari” era prezentat pe televiziunile occidentale drept „maghiar batut de bestiile romane”!
     Mai multe, in stirile de maine…

    • Maria spune:

     Ce se intampla in prezent, ca de altfel de-a lungul istoriei, este o lupta dintre spirt si materie, dintre libertate si control. O lupta de cucosi pusi in ring pt a se bate. Deocamdata doi se cearta si al treilea isi vede de treaba.


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s