Stiri scurte: 22.07.2014

ITAR-TASS

– Insurgentii Republicii Donetk, au inmanat inregistrarile de zbor expertilor malaezieni. Aceste inregistrari sunt in conditie buna, afirma cei din Malaezia. ( Cred ca e  momentul ca toti liderii politici marioneta afiliati „strategic” sau nu, intereselor  americane si CIA, sa iasa repede pe posturi cu acuzatiile de serviciu, pentru ca in cateva zile vor primi raspunsurile „direct” de la malaezieni! Sau poate… o sa-i „sanctioneze” si pe acestia ca fiind „teroristi, asociati cu Putin”? GV)

Donetsk People’s Republic militiamen pass Boeing’s flight recorders to Malaysian experts

21st Century Wire

– Pasapoarte noinoute, si…un pasaport  „expirat” printre cele gasite la locul prabusirii lui MH17! In plus tipul care le prezinta la filmare, coboara cu ele dintr-o masina, nu le „culege” de pe jos! (Adica… „erau la el dinainte de prabusire si victimele au fost „puse decedate” in avion”?GV)

MH17: Are Pristine and Expired Passports a Smoking Gun for a False Flag?

– Sen Mc Kain: „Putin a facut-o”!

MH17: Malaysian Airlines False Flag Scripting Straight Out of BBC’s ‘Sherlock’

Land Destroyer

– Trupele de la Kiev au lansat un puternic atac asupra orasului  Donetk, exact in perioada cand se asteapta sa vina expertii internationali pentru ramasitele avionului prabusit MH17! (Si ce daca se distrug acele ramasite, pun imediat ukrainienii altele la loc, de nici nu te prinzi!GV)

Kiev Attacks Donetsk, Headquarters for MH17 Response

View image on Twitter

–  Consiliul de Securitate ONU  a condamnat doborarea zborului malaezian MH17 si cere ancheta internationala toatala si independenta in stabilirea cauzelor care au condus la incident.  Ambasadorul Rusiei la ONU  Vitali Churkin, e multumit ca un rol important in aceste investigatii va reveni  International Civil Aviation Organization (ICAO) si saluta faptul ca Olanda va avea rolul de lider in aceasta investigatie.  Ukraina nu ar fi putut sa conduca ea cercetarile datorita suspiciunilor ce planeaza asupra ei. „Kievul va avea de raspuns la multe intrebari”! (Daca se va confirma oficial ca avionul a fost doborat intentionat de Ukraina sub instigarea US si altor „conspiratori”, va iesi „tambalau mare”! „Colateral”, va fi afectata si credibilitatea statelor „satelite acestora” si oamenilor de  paie care faceau acuzatii contra Rusiei fara nicio dovada, pentru a sprijini politic pe adevaratii autori ai acestui act clasificat „de terorism”.GV)

‘Kiev will have to answer many questions’ as UN urges intl MH17 crash probe – Moscow

– Generalii rusi prezinta documentele zborului MH17 doborat in Ukraina! Faptele probate prin inregistrarile zborului, ale statiilor radar si imaginilor din satelitii rusesti, cer raspunsuri la intrebari:

 • Cand vestul acuza Rusia, unde sunt dovezile lor, ca ale noastre sunt aici si vi le prezentam?
 • SUA a avut sateliti deasupra acelei zone exact la timpul lovirii avionului, unde sunt datele inregistrate de acestia si pozele respective?
 • Chiar in ziua doborarii avionului, Ukraina avea 9 statii de lansatoare de rachete BUK la distante variind 3-9Km de Donetk, dupa cum se vede in pozele noastre din satelit, impotriva cui erau amplasate aceste forte antiaeriene caci se stie ca separatistii nu dispun de forte aeriene? Dupa atac, aceste lansatoare au disparut de acolo ramanand numai 3.
 • De ce a fost deviat cursul avionului  malaezian?
 • Pe radarurile noastre se vede clar ca avionul a fost escortat chiar inainte de prabusire de cel putin un avion de vanatoare ukrainian la distanta cca 3-7Km de acesta. Avionul e inzestrat cu rachete aer-aer eficace exact in aceasta distanta, ce cautau acolo?
 • Inainte de prabusire, avionul malaezian si-a incetinit viteza de la 900Km/h pana la cea de 200Km/h la care acesta se prabuseste lipsindu-i portanta! Care e motivul pentru care s-a incetinit viteza de zbor? (Ca sa cada acolo unde trebuie?GV)
 • Rusia nu a dotat pe separatisti cu rachete BUK si nici cu specialisti care sa le opereze, nicio racheta nu a trecut granita cu Ukraina, singurii care le aveau au fost armata de la Kiev.
 • ETC… mai multe in link si clipul video care are traducere in engleza!

Raspundeti domnilor!

MH17 Show and Tell: It’s the West’s Turn    VIDEO

The Guardian home

Flechette shell darts

– Israelul foloseste „bombe cu cuie” impotriva palestinienilor din Gaza! Asa sunt ucisi femei, copii, orice vietate ce intra in raza lor de actiune! (Asa ceva faceau „teroristii” care plasau in cosuri de gunoi sau valize, bombe care sa omoare „la gramada”! Doar ca ale teroristilor aveau „gamalie/floare” iar astea au „aripioare”. Ca asa e mai bine. GV)

 

Israel using flechette shells in Gaza

Zen Gardner - Alternative News Blog

– Israelul aruncand bombe cu fosfor asupra oraselor si populatiei din Gaza!

Psycho Israel Drops White Phosphorus Bombs on Gazans – Again

Israel drops white phosphorus bombs on Gazans VIDEO

– Faptul ca Israelul foloseste in Gaza arme interzise prin conventiile internationale de provenianta US, inclusiv DIME – proiectile cu metal dens, toxic, care provoaca boli precum  cancer si gaze toxice, trebuie condamnbat de „comunitatea internationala”, spune Gordon Duff, senior jurnalist la Veterans Today din Ohio!

Israel uses illegal US-supplied weapons against Palestinians: Duff

Photo shows an Israeli airstrike on Gaza.

– In editia de weekend, ziarul New York Times publica un articol in care se apologiaza masacrul impotriva palestinienilor civili din Gaza facut de Israel, ca fiind „justificat si necesar”! Mesajul implicit este: „OK, ucideti si mai multi!”

Editorial position of the New York Times: Thumbs up for Gaza slaughter

ZeroHedge

– Cu fortele ISIS controland 35% din teritoriul Siriei si aproape tot petrolul ei si avansand si in Irak, autoritatile irakiene lanseaza un ultimatum catre SUA: „Ajutati-ne acum, sau vom gasi alt „big brother” care sa ne ajute!”

With ISIS Now Controlling 35% Of Syria And Most Of Its Oil Fields, Iraq Issues An Ultimatum To The US

– Incepe investigarea in Shasta County California, despre chemtrails si miile de tone de substante toxice aruncate asupra pamantului si oamenilor din avioane, pentru „geoinginerie si provocarea de schimbari climatice”! Populatia nu mai accepta si cere raspuns! Face apel ca si in celelalte tari ale globului lumea sa procedeze la fel!

Wake Up Call! Chemtrail Reporting Forced on Mainstream Media

Screen shot 2014-07-21 at 11.18.09 PM

– Obama tocmai isi cumpara o vila de 4,25 milioane dollari in Rancho Mirage. Ei mai au o casa in Chicago. (Terenuri agricole, comasate sau nu, nu-l intereseaza?GV)

Obama’s Reportedly In Escrow On 4.25 Million Dollar Estate

– Fiecare luminita alunga intunericul dintr-un colt al beznei!

Each Small Candle Lights a Corner of the Dark

 

Anunțuri

16 comentarii on “Stiri scurte: 22.07.2014”

 1. gabin sandu spune:

  Am gasit asta:
  „…Numarul 17 a fost fatidic pentru avionul care apartine companiei Malaysia Airlines. Toate datele importante ce privesc acest avion se invart in jurul acestui numar. In primul rand, codul zborului a fost MH17. Aparatul s-a prabusit in jurul orei 17, in data de 17. Sunt coincidente stranii care nu se opresc aici.
  Primul zbor al acestui avion a avut in data de 17 iulie 1997. Intre primul si ultimul zbor au trecut fix 17 ani. Mai mult decat atat, avionul Boeing 777 a disparut de pe radare la ora 17.
  Bun, şi ce reprezintă de fapt aceste coincidenţe ? Unii cunoscători ai diferitelor curente ocultiste afirmă că aceste aparente coincidenţe reprezintă de fapt „semnătura” anumitor forţe oculte, din alte planuri subtile ale Manifestării , care au conlucrat cu magicieni negri din rândul masoneriei lucrative, pentru a declanşa – prin mijloace paranormale, această dramă aviatică….”

  ADICA nu pui ochii pe un avion oarecare in oricare din zile, il deviezi de la ruta si cand iti vine mai bine apesi butonul. Nu! Ma intreb cum se face ca
  – un anumit avion (MH17 vechi de 17 ani, nu de 9),
  – intr-o anumita zi (17),
  -avea zborul exact pe deasupra zonei de conflict in jurul orei 17, nu la 3 dimineata.
  Sa crezi ca detaliile astea au fost planificate este imposibil de crezut (ca si cum ai castiga la loterie de 3 ori consecutiv marele premiu).
  Ca s-a „intamplat” nici atat nu poti crede.
  Atunci sa fie un procedeu (necurat) de aducere in manifestare ( adica „punere in scena”, creare a realitatii etc) bazat pe numere? Sa fie numerele cele care pot controla destine? Si implicit cine controleaza numerele… face „ce vrea”?
  Am vazut ca si DESPRE 11 SEPT SUNT O multime de coincidente bazate pe numere; si cam toate marile tragedii (inceputuri de razboaie, disparitii etc) sunt insotite de „numere”. Sa fie asta „o semnatura”?

 2. Maria spune:

  Gabin, si eu am gasit un coment, dar nu ma stiu pe unde

  gabriel said, on iulie 21, 2014 at 6:05 am
  Chiar sa fie o intamplare ca ambele avioane din ultimele luni au fost ale lui Malayezia Airline? Nu. Sa ne amintim ca Kuala Lumpur, capitala Malaeziei, a găzduit recent Tribunalul Internațional pentru crime de război in care SUA și Israel au fost acuzate pentru crime de război. Leuren Moret, fondatorul Malaysia Airlines este fost ministru in Malaezia si a fostparte activă a tribunalului.E, parca nu mai incape intamplarea!

  • George Valah spune:

   Pot doar sa-mi „imaginez” ce s-a intamplat in avionul groazei:
   Au fost imbarcati pasagerii… Mult mai putini decat deobicei, o suta si ceva? Printre ei, o echipa numeroasa de medici, care urmau sa participe la un congres HIV-SIDA…
   Compartimentul cargo al avionului, burdusit cu cadavre de la morgi din „mai multe tari UE” (cetatenii diferite!) altii de la spitale. Odata cu ei alta incarcatura: flacoane cu sange infectat, virusi, ebola? HIV?ciuma?etc! Avionul nu era frigorific, cadavrele congelate urmau sa se dezghete iar duhoarea era insuportabila, mai ales pentru „pasagerii vii” de deasupra! Dar s-a rezolvat: indata ce usile avionului s-au inchis, s-a dat drumul prin instalatiile de ventilatie „la gazul paralizant”! VX? Toti au adormit. Definitiv. Mai departe avionul a fost preluat in control electronic de la sol… Odata ajuns la „destinatie”, i s-a redus viteza pana la 200Km/h! La greutatea si marimea lui, portanta aproape de 0 ! Atunci a fost lovit. Nu de o racheta BUK, ci de avionul de vanatoare care il escorta. Sau mai curand un explozibil amplasat la acel motor stang cu detonare de la distanta. Nu mai conteaza. Nu i-a fost distrusa „coada” ci motorul. La viteza 200Km/h si fara un motor, avionul a inceput sa cada ca un bolovan urias, direct in bot,”la punctul stabilit” (vezi asta era marea problema: nu trebuia sa cada nici la rusi- granita era la 50Km, nici peste oras, dar „pe teritoriul” Donetkului!) fara sa mai faca nicio manevra desi in conditii „normale”, acesta s-ar mai fi rotit, ar fi oscilat pe aripi din incercarile disperate ale pilotilor de a-l controla! Dar… avionul era demult doar un gigantic sarcofag de aluminiu: nimeni nu mai era acolo in viata, de mai multe ore…
   Cadavrele, sangele infectat. etc ereau „cadoul” catre separtisti: bomba biologica! (Aici viitorul ne va arata ce urmeaza!) Bagaje, erau putine, mortii nu au nevoie de valize, vina oricum va cadea pe „taranii rusofoni beti si hoti” care „au jefuit victimele”! „Opinia publica” ii va uri si pentru asta…

   • Maria spune:

    Pare de domeniul sf. Am citit tot felul de explicatii si am mult respect pt cei care emit ipoteze. Urmeaza sa vedem si rezultatele oficiale. In general, zic eu sa fim prudenti pt ca sunt si multe dezinfo. Mie de ex., mi s-a parut ca harta cu califatul lui isis a fost cu rostul de a ne face sa nu fim cumva solidari cu tarile arabe.

    In alta ordine de idei iti prezint si eu stirile mele pe scurt 🙂
    1. O ipoteza despre Atlantida, gasita la Lupul Dacic.
    Nu este o lectura facila. Partea 1 si 2 contine mai mult demonstatia care poate fi anosta pt necunoscatori in materie ca mine.
    AGERO/ISTORIE/Atlantida%201%20de%20Sipos.htm
    ATLANTIDA (3)
    -http://www.agero-stuttgart.de/REVISTA-AGERO/ISTORIE/Atlantida%203%20de%20Sipos.htm
    ATLANTIDA (4)
    -http://www.agero-stuttgart.de/REVISTA-AGERO/ISTORIE/Atlantida%204%20de%20Sipos.htm
    ATLANTIDA (1) si 2
    -http://www.agero-stuttgart.de/REVISTA-

    2. Dialogul din pantec
    http://psihoamuzament.blogspot.ro/2014/01/dialogul-din-pantec.html#gpluscomments

    3. De la Budei citire, soluţia anticriză
    http://jurnalul.ro/special-jurnalul/de-la-budei-citire-solutia-anticriza-519961.html

   • gabin sandu spune:

    Georg, adica in lista de pasageri erau trecuti si cei decedati prin spitale (daca au pastrat numele reale, dar in cazul asta riscul era ca prietenii acestora „sa-si puna intrebari”) sau au facut pasapoarte noi cu nume fictive.
    Daca echipajul a fost la bord, atunci cum a fost anihilat acesta?
    ..interesant ca intr-o masa de resturi carbonizata, pasapoartele aratau atat de bine.
    ..interesant ca multe dintre corpuri erau dezbracate..
    Daca separatistii sunt mereu as de beti, cum de nu au putut fi invinsi pana acum?

    • George Valah spune:

     Care pasageri: 295 sau 298? ca trei erau scrisi pe spatele foii din alt caiet, cara cazuse sub tejghea, da a gasit-o femeia de servici facand curat si de-aia „scapasera”, da …”n-au scapat” pana la urma.
     Iar „pilotii”, ei sunt si acum bine mersi intr-o camera cu aer conditionat din Las Vegas, sau Germania, sau la mall…

 3. Alex spune:

  Salut George,

  Cred ca ti-am mai spus asta insa subliniez din nou ca munca ta (toate stirile selectionate de tine si promovarea lor) este de o mare importanta deoarece ofera piste alternative de cunoastere si de apreciere a realitatii care altfel ar fi iremediabil deformata in special pentru cei care apeleaza doar la TV, radio si ziarele consacrate pentru a se informa.
  Multe din aceste stiri au plecat de-a lungul timpului spre prietenii si cunostintele mele. Unii din ei le si citesc si asta este deja un lucru bun, pentru ca poate le aduce o noua perspectiva, sau poate, pe langa asta, urmaresc chiar si ei sa transmita acestea mai departe.
  In concluzie, iti multumesc pentru efortul pe care il angrenezi si din punctul meu de vedere merita, acest gen de cautare fiind deja din start infinit mai mult decat a nu face nimic si doar a judeca in necunostinta de cauza. Impactul global se poate realiza doar daca in constiintele a suficient de multi oameni apare trezirea, chiar daca ei nu ies in strada. Aderenta la adevar are o forta implacabila si ireversibila. Asa se poate de fapt chiar transforma (intr-o anumita masura! mai mica sau mai mare) lumea in care traim.

  Cu simpatie!
  A

  • George Valah spune:

   Uneori, de multe ori, simtim nevoia sa ne reamintim, ca sa putem merge mai departe. Mai ales cand cosul din spate nu e cu merinde, ci multa suferinta de-a altora, sau de-a noastra…
   Multumesc

 4. Mircea spune:

  cine seamana vant culege furtuna se spune, aici vb de Irak si alte locuri unde a intrat „triumfal” democratia, iar furtuna e la altii nu la cei care au pornit-o.
  ma surprinde marea tacere a lui Putin, stie ceva de la Snowden si e cu cativa pasi in fata celorlati de genul: planul A se desfasoara asa …, daca nu planul B s.a.m.d.
  din pacate indiferent daca erau cadavre sau nu, erau doar o cifra pt unii si nu finte umane
  daca bine tin minte accidentul survine a doua zi dupa semnarea instituirii noi banci mondiale
  cat despre racheta ce a lovit avionul nu poate parcurge distanta de 10 km fara sa lase o „semnatura” sau sa fie monitorizata de sisteme de alartare

 5. gabin sandu spune:

  Maria, vezi cum toti vor sa fie iubiti de George?
  Iar tu … dans online. Se poate? 🙂
  Alex, schimbarea-transformarea vine si prin umor. Daca e!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s