De la noi: „Amestecate…”

– Făcătura unchiului Sam şi devierea intenţionată a zborului MH17 peste zona de conflict din Ucraina, de Maria Diana Popescu

Dacă îşi permit să tragă Rusia de urechi, mînioşi că nu mai pot implementa la maxim „dolarocraţia” în Ucraina, trebuie să-i înţelegem. E mare păcat de civilii care mor nevinovaţi.

Nu m-aş grăbi, precum alţi colegi, să afirm că acesta ar fi începutul unui război mondial, cu toate că planeta clocoteşte în punctele esenţiale, avînd în vedere şi tulburările din Fâşia Gaza. Mai este cale pînă la un război mondial. Deocamdată să ne pregătim de o resetare financiară globală.

http://danielroxin.blogspot.ro/2014/07/facatura-unchiului-sam-si-devierea.html

(Nota mea: Cum se vad lucrurile din partea cealalta)

– BRICS. Care state din Uniunea Europeană vor trăda Occidentul ?”, de Prof. Emil Aluaş

Alternativa BRICS vine ca un cutremur în ordinea financiară existentă după cel de al doilea Război Mondial şi nu mai poate fi oprita.

Care v-a fi locul României noua configuraţie a lumii? Sunt în derulare, proiecte de anvergură finanţate de China. S-a efectuat o vizită de mari proporţii a Guvernului României în China si al unui grup al oamenilor de afaceri. Sunt cel putin două societati cu capital majoritar indian, cu un aport important la economia naţională. Dar “trebuie să nu mai trădăm”, ci să ramânem loiali parteneriatului cu SUA, NATO şi UE. La orice preţ.

http://www.agero-stuttgart.de/REVISTA-AGERO/COMENTARII/BRICS%20de%20Emil-Aluas.htm

-Vladimir Putin a promulgat legea care obligă website-urile străine să stocheze datele personale în Rusia
Concret, legea prevede că începând cu data de 1 septembrie 2016, rețelele de socializare, serviciile de mesagerie și motoarele de căutare vor fi obligate să stocheze datele personale ale utilizatorilor pe un server din Rusia, a cărui locație va trebui comunicată autorităților ruse.

*http://www.financiarul.ro/2014/07/23/vladimir-putin-a-promulgat-legea-care-obliga-website-urile-straine-sa-stocheze-datele-personale-in-rusia/

– ADN-ul electronic ar putea înclocui parola la conectarea la calculator sau la telefonul mobil
Modelul pus la punct de colectivul de la Oxford BioChronometrics înregistrează, printre altele, viteza cu care se tastează, felul în care este manipulat mouse-ul sau modul de a ține smartphone-ul. În total, 500 de feluri de a acționa, care alcătuiesc un număr de combinații pe care specialiștii de la Universitatea din Oxford le numesc ‘ADN electronic’ (eADN).

*http://www.financiarul.ro/2014/07/22/adn-ul-electronic-ar-putea-inclocui-parola-la-conectarea-la-calculator-sau-la-telefonul-mobil/

– Carlos Slim recomandă săptămâna de lucru de trei zile
Miliardarul mexican Carlos Slim, al doilea cel mai bogat om al lumii, a recomandat introducerea săptămânii de lucru de trei zile, însoțită de o pensionare la o vârstă mai înaintată, ca o modalitate de a îmbunătăți calitatea vieții și a crea o forță de muncă mai productivă
*http://www.financiarul.ro/2014/07/22/carlos-slim-recomanda-saptamana-de-lucru-de-trei-zile/

– Elevii români au obținut două medalii de aur, două medalii de argint și o medalie de bronz la Olimpiada Internațională de Fizică ce s-a desfășurat în Kazahstan, în perioada 13-21 iulie.

*http://www.financiarul.ro/2014/07/22/elevii-romani-au-obtinut-cinci-medalii-si-locul-i-in-europa-la-olimpiada-internationala-de-fizica/

– Bancul zilei: Badea Gheorghe la doctor

Badea Gheorghe merge la doctor cu o sarsana plină cu bunătăţi.

Intră în cabinet , o desface şi-l îmbie pe acesta:
– Da’ serviţi dom’ doctor, îs bune, îs bio, îs ecologice !

Şi numai ce nu-i pune pe birou cârnaţi, caltaboşi, jumeri, slană, brânză…
– Păi bine mă Gheorghică, cum să le iau pe toate astea fără bani ?

– Nicio problemă, zice Gheorghe scoţând portofelul din buzunar, am adus şi banii !

http://www.financiarul.ro/2014/07/23/bancul-zilei-badea-gheorghe-la-doctor/

Material de: Anamariah

Anunțuri

13 comentarii on “De la noi: „Amestecate…””

 1. ion spune:

  via corrbet report via zero hedge
  A fuller version of what happened starts emerging piece by piece. First, as I pointed out earlier, in one his daily battle reports, Strelkov or his associates indicated as if in passing that the Malaysian airliner, Boeing 777, was shot down by Ukrainian jet fighters. Then came the briefing by the Russian Ministry of Defense, which showed a Ukrainian SU-25 within 3-5 km from the Boeing at the very moment when the Boeing was hit. In the next four minutes, the Ukrainian fighter remained in the area. At the moment, when the Boeing was hit, it was also within the range of several Ukrainian Buk batteries, which were deployed close to Donetsk and then, just for that very day, 8km south of Shakhterskoye, which is also only several miles from the crash site.

  Today (July 23), Anna-News published an interview with a Russian Air Force retired colonel Aleksand Zhilin who is a frequent military commentator on the conflict in Ukraine. The most important information is stated at 2:00-5:00 in the interview.

  http://anna-news.info/node/18766

  According to the colonel, at 16:19:45, a Ukrainian jet fighter targeted the Boeing with an air-to-air missile R-60. The missile damaged the right engine of the Boeing. The Boeing was hit, but still managed to stay in the air. However, in doing so, the Boeing turned 180 degrees to the left. It was at this moment that the false flag attack started falling apart. According to Zhilin, part of the plan controlled by the US with Ukrainian hands executing it was to have the Boeing crash past the southern frontline by the Ukrainian-Russian border. Had the Boeing fallen there, securing the crash sites with the troops in response to international pressure was on top of all else effectively allow Kiev to lift the encirclement of its brigades in the southern pocket by the Russian border.

  When, however, the Boeing started to turn in the opposite direction and was still apparently manageable, “the US-Ukrainian headquarters of the special operation panicked and order the Buk battery to destroy the plane in the air in order to pre-empt the possibility of the Boeing’s emergency landing.” A Buk missile was fired and the plane was then finally destroyed.

  The disclosure of the Russian electronic intelligence (in fact, only one part of it) on July 21 put the US against the wall. The existence of this intelligence and other data also means that the US cannot show the real intelligence, which they also have, including the data from their electronic warfare exercise SEA BREEZE 2014 and the data from their spy satellite, which just happened to be over the area during the downing of the Malasysian Boeing.

  The other relevant information, which the Russian colonel revealed, was that the Malaysian Boeing was insured for $97 million against damages or losses as a result of military actions.

   • George Valah spune:

    Nu cred in teoria ca „Putin era cel vizat”. Pt Putin trebuia sa fie doar „un avertisment”: vezi, acum ai scapat…data viitoare, ai grija! Dovada e ca avionul MH17 fusese „pregatit”, garnisit cu cadavre, sangele contaminat etc. Iti trebuie ceva timp sa organizezi si sa realizezi practic astea! Avionul malaezian era condamnat de la inceput! Iti amintesti de reportajul cu „3 frati din care unul a fost refuzat pt ca nu mai erau locuri in avion”? Avionul nu era nici pe jumatate plin cu „pasageri” deci a fost un moment de „mila” din partea „sortatorilor” de la imbarcare …!

  • George Valah spune:

   Sa mai spun ca am „presimtirea” ca cele doua avioane prabusite ieri, cel din Taiwan si cel din Africa sunt in directa legatura cu doborarea avionului malaezian MH17?! Pe masura ce apar dovezile ca acesta a fost doborat de Ukraina, ba mai mult a fost o actiune premeditata si cu complicitatea altor state „aliate”, a aparut nevoia urgenta ca evenimentul sa fie „bruiat” de altele similare, devenind dpdv al perceptiei „unul printre altele”! Cum au putut fi prabusite celelalte doua? Simplu, la fel ca si cel malaezian: preluarea comenzilor de la sol (doar erau toate made USA!) si prabusirea! „Curat” si „ianafara oricaror banuieli”! „Coincidente” nu exista la asemenea sincronizare in timp si oportunitate politica. As mai vedea si posibilitatea unui „santaj” care nu a dat rezultat, sau/si pregatirea altora viitoare in care acestea au doar rolul de a „demonstra” ca „sunt seriosi si pot s-o faca”?

   • Petra spune:

    … si mai ales tot niste „separatisti” au facut-o! Deci, uite, ca se poate si la altii! Atunci, clar, si in Ucraina s-a intamplat la fel, nu? Adica e atat de logic incat orice alt comentariu e de prisos…

    • George Valah spune:

     E logic, mai tare ca dovezile! Iar daca apar alte dovezi contra, logica bate tot!

    • George Valah spune:

     Mi-aduc aminte (da nu mai caut pe blog, stiu ca este!) ca unul din ministrii Malaeziei a spus ca „ei stiu unde/cum a disparut avionul (primul!) ala al lor, dar „nu poate sa spuna”, ca daca ar spune< nimeni n-ar mai zbura cu avionul si ar fi dezastru mondial in aviatei" (ceva de forma asta!) Apoi a mai fost un material in care se arata cum cu un laptop si un mobil -daca ai instalate programele care trebuie, faci ce vrei cu orice avion care e in aer!


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s