Stiri scurte: 19.08.2014

– In momentul acesta, radiatiile la 60Km de CN Fukushima sunt mai mari decat in zonele cele mai contaminate de la Cernobil! E o catastrofa de merime si durata fara precedent!

Gov’t: Radiation level 60 km from Fukushima plant is as high as the most contaminated areas in Chernobyl — “Fukushima far exceeded any crisis previously encountered” — “A risk of destruction of the society” — Expert: “It’s unprecedented in scale and duration” (VIDEOS)

business insider logo

Immigration officer Nigeria ebola abuja

– Ebola a ajuns in cea mai populata tara a Africii: Nigeria! Sunt 12 cazuri confirmate si 189 de „suspecti de imbolnavire” tinuti sub observatie. Toti medicii din tara sunt in greva, iar guvernul nigerian a concediat joi 16.000 dintre ei pentru ca au refuzat sa revina la lucru! (Wow!Mai vedem peste o luna, doua!GV)

More Ebola Cases In Africa’s Most Populous Country — And Local Doctors Are On Strike

– Medicii si asistentele medicale se lupta in Africa de vest cu ebola lucrand 14h/zi, 7zile/saptamana, purtand costume ermetice de protectie in arsita clinicilor. In plus, ei mai trebuie sa convinga pacientii ca incearca sa-i ajute, nu sa le faca si mai mult rau. Exista zvonuri ca personalul medical din „vest” (adica UE, US, etc) au adus ebola furand cadavre sau deliberat infectand pacientii! (Adica dupa ce in  tari africane multi au fost deliberat infectati cu virusul HIV prin „vaccinari”, acum nu mai au incredere in „medicii din vest”? GV)

Ebola health workers battle death, heat, rumors

Global Research Online Store

– Este US cea care a raspandit cu buna stiinta ebola ca o forma de bioterorism? Exista suspiciuni ca asa ar fi! Nu e existat pana acum niciodata un caz de ebola in vestul Africii!

The Ebola Outbreak: U.S. Sponsored Bioterror?

– In Liberia se impusca  oricine incearca sa treaca granita din Sierra Leone, din cauza carantinei  provocata de ebola!

Liberia Gives Orders To Shoot-On-Sight Border Crossers

The Guardian home

– Kenia isi intrerupe contactul cu tarile unde au aparut cazuri de ebola!

WHO urges calm as Kenya bans contact with Ebola-affected countries

ITAR-TASS

–  270 De camioane cu ajutoare umanitare din Rusia, inca sunt retinute la granita cu Ukraina. Inspectorii de la crucea rosie au decis sa se duca la Kiev pentru a discuta. (Vor fi cateva sedinte doar, se va rezolva „repede”.GV)

Red Cross official heading for Moscow to discuss situation around Ukraine aid convoy

RIA Novosti

Russia has repeatedly condemned Kiev’s actions and urged for peaceful dialogue with representatives of Ukraine’s southeastern regions.

– ME al Rusiei previne vestul ca „n-ar fi un lucru intelept ca ei sa inarmeze fortele de la Kiev”.

NATO, EU Delivery of Military Aid to Kiev Would Contradict All Agreements Reached – Lavrov

– Fortele militare ale Kievului au intrerupt alimentarea cu electricitate a statiei de purificare a apei care alimenteaza orasul Donetk!

Main water supply source halted in Donetsk

– Rusia se gandeste sa impuna si un embargo asupra tuturor importurilor auto din tarile vestice care i-au impus sanctiuni.

Russia may consider ban on car imports from West: Report

 

– In Washington DC, Obama continua  eliminarea din armata a ofiterilor de rang superior, cei mai profesionisti si devotati, se destainuie unul dintre acestia! (Pana la urma poate ii si dezarmeaza ca oricum DHS e acum „pe val”!GV)

The Purge of Loyal Military Officers By Barack Hussein Obama Continues

us navy

 

– 8000 de inalte cadre militare din US Navy, vor fi trimisi la pensie pana la sfarsitul acestui an.

Almost 8,000 Navy Chiefs Forced Out

Screen shot 2014-08-18 at 10.50.38 PM

– US Army se pregateste sa traga cu armele de care dispune, impotriva civililor neinarmati daca ar avea loc  posibilie revolte sociale in interiorul US, arata un document din interior.

–  Militarizarea  politiei din US cat si Ordinul Pentagonului 1033 care se refera la inabusirea revoltelor civile interne, arata ca in prezent conducerea SUA e in pregatiri de razboi cu propria populatie! (Nu e bine d-le Obama. Mi se pare ca ei v-au facut presedinte d-le Obama. Nu e bine!GV)
Ferguson, Missouri, revolte fata te impuscarea de catre politie (dupa un sir de multe alte brutalitati nemotivate fata de populatia locala) a  unui tanar de 18 ani neinarmat …
– 52% Din populatia US nu este in stare sa scoata 400$ fara a se imprumuta sau a-i fura daca ar fi intr-o situatie sa aibe nevoie de aceasta suma deodata, arata statisticile din 2013!

More Than Half Of All Americans Can’t Come Up With $400

– Cum il ia gura pe dinainte pe PM al Israelului Netanyahu si vorbeste cand credea ca nu e inregistrat, despre ce vrea sa le faca palestinienilor, si cum se va folosi de America pentru asta!

scientist examines biopsy samples

– 12 Tratamente alternative eficiente ale cancerului!

12 Effective Alternative Cancer Treatments

– Inima este cel mai puternic emitator de camp electromagnetic din organism poaseda inteligenta alaturi de creier!

– O masiva baza submarina (ET?) exista chiar in apele Oceanului din fata coastelor Malibu, California!

– Cum sunt manipulati oamenii neinformati ca au existat chemtrails si geoinginerie dintotdeauna si ca „asa e normal”, prin editarea filmelor vechi!

Anunțuri

6 comentarii on “Stiri scurte: 19.08.2014”

  1. Romeo spune:

    Am osingura obiectie. Si America vorbeste pe doua voci(de acolo am importat modelul). O voce estea cea a Casei Albe(Obama, Biden) si cealalta este aripa satanista(Hillary Clinton, John Kerry, Mc. Caine etc). Amintiti-va ca Merkel era suparata in prima faza pe Obama ca ii sunt ascultate convorbirile(vezi scandalul Snowden) iar acum germanii sunt acuzati de ascultarea convorbirilor lui Kerry si Hillary. Intre timp s-or fi dumirit si ei cum stau lucrurile.

    • George Valah spune:

      Ar fi bine sa ai dreptate, sa existe „doua aripi”… „diferite”. Mie imi pare ca sunt la fel, doar cu mici diferente de interese nu ale celor impinsi in functiile din fata, ci ale celor din spatele lor. Dar la varf de tot, nu e decat o singura gandire.


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s