Stiri scurte: 29.08.2014

– Pe coasta de cest a Americii a inceput sa apara din apa oceanului pacific strontium90, probabil ca si plutoniu e prezent!

Newspaper: Strontium-90 from Fukushima found along west coast of N. America — “Plutonium… might be in the plume” — Scientist: There needs to be more monitoring… No sign radioactive releases from plant are going to stop

– Ar putea fi „epidemia de ebola” pretextul ca toata lumea sa fie microchipata si vaccinata obligatoriu”? Cel putin in legislatia americana, ar putea fi posibil! (Oo., conducatorii nostrii cred ca se vor tine „tari” si nu vor ceda nimic! GV)

Will Ebola Be Pretext To Chip Us All?
Already It Looks As If The Microchipping
Of US Citizens Will Be Manditory

– Virusul ebola a suferit mutatii  de la inceputul epidemiei pana in prezent, ceea ce da simptome diferite si mai greu de diagnosticat.

Ebola virus has mutated during course of outbreak

– Zonele de carantina din Monrovia, Liberia, au creat noi activitati acolo: „calauza” care sa te scoata in afara cordonului inarmat!

As Ebola Grips Liberia’s Capital, a Quarantine Sows Social Chaos

CNN

– Dupa intrarea in Ukraina a cca 1000 de militari rusi „aflati in concediu de odihna” cu blindate si alte echipamente militare in zona Rostov, pres Obama declara ca „este uimit de ceea ce vede si urmareste atent evenimentele”.Cei care au pus mana pe puterea de la Kiev si se autointituleaza „autoritati”, la randul lor, „isi exprima consternarea”. (Pana la urma, conducatorii de la Kiev vor fi nevoiti sa sparga un butoi cu vodka de suparare, iar politistii din US ca sa-si verse focul, vor mai impusca cativa adolescenti neinarmati pe strada, ca  nu au salutat cand au vazut masina acestora in cartier.GV)

U.S. official says 1,000 Russian troops have entered Ukraine

ITAR-TASS

– Liderii de la Donetk, sunt gata sa permita un culoar umanitar de trecere pentru trupele ukrainiene incercuite, pentru a evita un masacru al acestora. (Pe vremuri ia-ar fi dezbracat si uns cu smoala, apoi i-ar fi tavalit prin fulgi si calare pe cate o prajina i-ar fi plimbat prin tot orasul pana la iesire! Ciorti! GV)

Donetsk Republic leaders ready to provide corridors for encircled troops

– Nu s-au constatat mari cresteri de preturi in Rusia dupa aplicarea  embargoul la importurile de alimente din UE.

No sharp price rises in Russia after food embargo — ministry

RIA Novosti

– Stationarea fortelor NATO in Europa de est, ar putea conduce la un conflict interminabil  cu Rusia.

NATO Forces in Eastern Europe May Lead to Endless War, Hostilities – Expert

 

– „Executia”  jurnalistului J Foley, o inselatorie! Interviu acasa la „sora si fratele” acestuia era de fapt intr-un decor de studio, reflexe involuntare de zambet pe fetele acestora cand se pomeneste de „durerea familiei” din cauza executiei, etc! Video in link

YOU WON’T BELIEVE YOUR EYES: Katie Couric Interviews Siblings of James Foley – Then This Happens…

pal

– Dupa 50 de zile de agresiune, nimic inafara de distrugeri nu a reusit Isrealul in Gaza  prin bombardarea si masacrarea populatiei palestiniene!

Israel-Gaza conflict: No victory for Israel despite weeks of devastation

Palestinians celebrating their victory in the Israeli war on Gaza, August 26, 2014

– Paletinienii sarbatoresc victoria asupra Israelului facand un pas urias catre recunoasterea lor ca stat independent!

Palestinians win war, take giant leap toward final victory

– Primul convoi umanitar UN destinat palestinienilor  a ajuns in Gaza.

First UN humanitarian aid convoy arrives in Gaza Strip

case

–  Evrei au inceput ieri sa demoleze mai multe case ale palestinienilor din Ierusalim, fara a le permite acestora sa-si ia lucrurile din ele! (Nu i-au bombardat, nu s-a intrat cu buldozerul, si tot se plang!GV)

Israeli soldiers demolish several Palestinian houses

Stranded Izadi Iraqis on Mount Sinjar (file photo)

– In timp ce US spune lumii ca i-a bombardat pe ISIS in Irak obtinand victoria asupra lor, mii de persoane apartinand grupului etnic  de kurzi izadis, sunt incercuiti  de ISIS si mor de foame si sete pe muntele Sinjar, fara a fi ajutati in vreun fel!

US exposed: Iraqi Izadis abandoned on Sinjar Mountain

– Un analist CIA destainuie: planurile de razboi ale US implica  Siria, Turcia si Iordania! Pentru a combate ISIS fara a apela la Assad si a se lupta si cu acesta pentru a-l da jos, trebuie creata o noua armata „siriana”, aceasta va trebui pregatita si instruita probabil in Iordania, iar Turcia ar face si ea parte din acest program. Pentru a satisface pretentiile opozitiei siriene va trebui creat „rupand din Siria” un nou stat, (Toate astea nu se discuta cu Assad, presedintele recent reales cu o mare majoritate de voturi!)

CIA Analyst: US War Plan Involves Syria, Turkey, Jordan

– Fostul contractor CIA Steven Kelley  spune ca ISIS e in intregime o fabricatie a US si finanata de acestia!

ISIL completely fabricated enemy by US: Former CIA contractor

File:CBS News logo.svg

– Ministrul Apararii al Chinei Yang Yujun, spune  referitor la zborurile avioanelor de patrulare si observatie americane in apropierea granitelor sale ca „in functie de evolutia situatiilor, vor lua masuri de la caz la caz pentru apararea si siguranta teritoriilor sale.

China vows to respond to U.S. surveillance flights

The Guardian home

Prime minister David Cameron with and EU and Union Jack flag

– Daca in urma referendumului Scotia se va separa de Britania, asta va implica rapid iesirea UK din UE!

The UK’s exit from the EU is in the hands of Scottish voters

 

 

A still image from video taken by a US Coast Guard HC-144 Ocean Sentry aircraft shows the oil tanker United Kalavrvta, which is carrying a cargo of Kurdish crude oil, approaching Galveston, Texas, July 25, 2014.

– Un petrolier incarcat cu titei irakian in valoare de 100 milioane $$$, a disparut fara urma in apele din apropierea Texasului. (Ei a disparut, e „la vopsit”!GV)

Tanker with $100 million Iraqi oil goes dark off Texas coast

– Seceta fara precedent care afecteaza California, ar putea sa dureze si 35 de ani, avertizeaza oamenii de stiinta de la Cornell University.

Scientists Warn California Drought Could Last 35 Years

Helsinki-mobility-on-demand-640x480

– In Helsinki se planuieste un sistem de transport urban care ar elimina practic autotirismele! De pe un telcelular, cineva va putea comanda de la bicicleta si pasager in masina altuia, pema la maxitaxi si orice alt mijloc de transport ar avea nevoie!

Helsinki’s Plan To Make Private Cars Obsolete

Scientists Have Found an Algorithm That Could Turn Us All Into Sheeple

– Analizandu-se miscarile in sistem computerizat al cainilor ciobanesti care reusesc sa stranga si sa miste turmele de oi dupa voie, s-a descoperit algoritmul de stapanire al multimilor de oi cu un numar mic de caini. Cainele are 2 obiective: grupul sa nu se faramiteze si acesta sa se deplaseze in directia dorita. Prin aceste doua activitati reuseste controlul perfect. Studiul are ca scop aplicabilitatea la oameni.

Scientists Have Found an Algorithm That Could Turn Us All Into Sheeple

Waking Times

– 3 Vaccine care ar trebui interzise si niciodaata administrate copiilor din cauza efectelor lor nocive chiar mortale:

 DTaP or DPT (Diphtheria, Pertussis (Tuse magareasca)  si Tetanus)

3 Vaccines That Should Be Banned And Never Administered To Any Child

– 11 August ac UFO deasupra Hustonului, Texas!

City in the desert: An aerial view of the Burning Man festival reveals the true scope of the event. Up to 70,000 people from all over the world have gathered at the sold out festival to spend a week in the remote desert cut off from much of the outside world to experience art, music and the unique community that develops

– Festivalul „omului de foc” are loc in fiecare an in California in  Desertul Mojave …galerie foto

Debauchery in the desert: Wife-swapping. Orgy tents. Drugs on tap. How billionaires and Hollywood stars are flocking to a festival that makes Glasto look SO tame

 

 

 

Reclame

5 comentarii on “Stiri scurte: 29.08.2014”

 1. oltea spune:

  Îmi plac comentariile tale la ştiri!

 2. diionis spune:

  Sa nu credeti ca nu tinem aproape,dar in trei cuvinte a-ti spus tot asa ca… doar stirea cu Gaza m-a surprins,deci:au ucis darimat zdrobit dar n-au facut nimic cu asta?

  • George Valah spune:

   Absolut nimic! Din cate stiu pacea s-a resrabilit cu toate cerintele palestinienilor indeplinite, nici macar la arme nu au renuntat! Asta e „sfarsitul”! De-acum nicio putere militara nu mai reprezinta NIMIC ca forta de cucerire, poate doar ca aparare. Irakul, Libia, Afganistan, Gaza – esecuri pe toata linia! Nu conteaza cat de mare e adversarul si cat de mic oponentul, nici armele nimic atata timp cat oamenii sunt dispusi sa lupte si sa reziste! Si Serbia a castigat razboiul cu americanii/nato pe hartie pacea s-a incheiat in favoarea lor, dar au fost inselati si nu s-a mai respectat nimic din tratat, acolo au pierdut! Deci nici tratatele nu mai fac 2 bani! (inclusiv pct 5 Nato!”)
   Cred ca asta e adevarata prabusire „din nauntrul sistemului! Mii de ani de civilizatie s-au bazat pe respectarea unor principii/cuvant/tratate, toate avand ca temei „onoarea si respectul” celor ce le faceau. In momentul cand asa zisii conducatori su fost inlocuiti cu impostori castigatori de alegeri trucate ei insisi neireprezentand nimic decat o aparenta lipsita de continut, s-a terminat cu „onoarea” si cu valoarea oricacui act scris! A se vedea justitia la noi – a inceput tot asa si in US si se va generaliaza! Judecatorii pot fi cumparati, amenintati, inlaturati din didtem daca nu fac pe placul „clicii” asta fiind deja valabil in sus si in josul piramidei socoale! Vor supravietui numai societatile care vor reveni la vechile valori morale, restul, vor deveni comunitati amorfe, gata de jaf si a fi jefuite…


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s