Stiri scurte: 11.09. 2014

The Guardian home

Workers constructing the Fukushima ice wall

– TEPCO nu mai vrea sa plateasca lucratorii de la Fukushima care fac munca de curatire de acolo! Acestia au dat compania in judecata si au castigat, dar salariile tot nu au venit!

Fukushima fallout continues: now cleanup workers claim unpaid wages

The Japan Times

– PIB-ul Japoniei e in cadere libera scazand cu  7,1%, mai mult chiar decat se estimase de 6,8%

GDP contraction revised to deeper than estimated 7.1%

– Pana in prezent s-au inregistrat 4200 de cazuri de ebola!

View image on Twitter

cases and deaths reported in and as of 6 September 2014

– OMS anunta ca se asteapta la 20.000 de decese in urmatoarele 6 luni datorita epidemiei de ebola!

World Health Organisation says Ebola will claim 20,000 lives in next six months

us-dod

Scientists allege deadly diseases such as Ebola and AIDS are bio weapons being tested on Africans. Other reports have linked the Ebola virus outbreak to an attempt to reduce Africa’s population. Liberia happens to be the continents’s fastest growing population.

– Publicatia cea mai importanta din Monrovia, Liberia, acuza intr-un articol scris de profesorul universitar in patologie  Dr. Cyril Broderick, ca  Departamentul Apararii SUA, este cel care a raspandit epidemiile de HIV si ebola in Africa, acestea fiind arme biologice de distrugere in masa testate pe populatiile de acolo!

Ebola, AIDS Manufactured by Western Pharmaceuticals, US DoD?

– Un US Air Marshal (politia aeriana), a fost atacat si injectat cu forta la aeroportul din Lagos, Nigeria! Nu se stie ce continea seringa, daca a fost infectat cu virusul ebola sau altceva! Pana in prezent nu a prezentat niciun fel de simptome!

US Air Marshal Attacked With Syringe In Lagos Airport

– Pres Obama promitea miercuri  „un razboi lung si limitat” in Siria si Irak cu fortele ISIS!

Obama promises a long and limited war on Islamic State

– UK planuieste sa deschida 3 noi baze in Orientul Mijlociu, pentru a-i combate pe ISIS!

UK military plans 3 new Middle East bases to battle ISIS

-UE a cheltuit 1,9 miliarde de euro iar US peste 100 milioane de dollari, in Initiativa Creierului (uman)! Aceasta are ca scop crearea unei „harti” amanuntite a creierului uman in numele „controlului bolilor”! Documentul mentioneaza ca : „Aceasta va schimba societatea umana pentru totdeauna”! Scopul ultim al acestei „cercetari” este de fapt „controlul total” al mintii omenesti, anticiparea actiunilor umane pe baza proceselor cerebrale si „gandurilor”individuale, stapanirea sufletului omenesc!

Intensive EU and US Brain Research: Mapping, Interpreting and Controlling Your Soul

-Cu „o zi” inainte de 9/11, Secretarul Apararii SUA, Fonald Rumsfeld, declara ca „de la Pentagon „lipsesc 2300 miliarde de dollari”!

– NASA planuieste sa deschida „sosele aeriene” pentru drone.

How NASA Plans to Open ‘Air Highways’ for Drones

– Scopul final al coalitiei US-NATO ar fi sa „divida” (balkanizare) si sa „pacifice” (finlandizare) Federatia Rusa, si chiar sa provoace o „dezordine perpetua” acolo (Somalizare). Viitorul acestor „multe Rusii” ar fi o pluralitate de statulete  slabe, deindustrializate si lipsite de aparare, numai bune pentru a li se exploata resursele! (Nu zic ca seamana cu Romania, doar e o „coincidenta” !GV)

Redrawing the Map of the Russian Federation: Partitioning Russia After World War III?

– Avionul malaezian MH17 a fost doborat de „un mare numar de obiecte cu energie mare”, e concluzia investigatiilor Dutch Safety Board – (Olanda)! (Sa fi fost obiectele alea „proiectile de 30mm trase de avionul  militar ukrainian SU-21 care a fost reperat de radare in apropierea celui malaezian?! Neeh! Rusii si prorusii l-au doborat cu o multime de rachete!GV)

MH17: Malaysia Airlines plane was shot down by ‘large number of high-energy objects’

– Steve Lipsky din Texas, a fost dat in judecata de compania locala de fractare, dupa ce a dat foc apei din propria fantana, ca sa arate cat de contaminata cu „shisti gaz” este! (Ce nu-i convine: are  apa si gaze, acum vrea si „petrol si diamantini, normalno”?! GV)


Fracking Company Sues Man For Lighting His Water On Fire

bp

-In asteptarea referendumului pentru independenta Scotiei din 18 Septembrie, miliarde sunt retrase de depunatori din bancile de acolo!

Billions Withdrawn From Scotland’s Banks Ahead Of Independence Vote

– Statisticile arata ca 33% din asistentele medicale isi parasesc slujbele si nu mai au incredere in vaccinele pe care ar trebui sa le promoveze in lume!

One Third of Nurses Are Leaving Their Jobs and Losing Faith in Vaccines

-Un studiu genetic arata ca toti evreii europeni sunt inruditi intre ei si descendenti ai Ashkenazi Jewish population  adica din Khazarii din stepele ruse.

Oy Vey! European Jews Are All 30th Cousins, Study Finds

– Combinatia: Coca Cola + Lapte…

NOTA: o eroare in programul WP a introdus spatiile largi din postare, care nu apar insa si in forma de redactare si nu am gasit solutii sa le elimin! Scuzeeee!

Anunțuri

6 comentarii on “Stiri scurte: 11.09. 2014”

 1. dionis spune:

  Snecherii astia de evrei, iar I-a pacalit pe toti de la pasopt incoace ei trimit kazari sa scoata castanele intr-o lume de arabi, si ei stau la adapost in americi ca au si templu inRio.
  Nu va suparti dar nu cred instirea asta.S-au mai strecurat citiva taindu-se-mprejur dar cu totii am interpretat la fel versetul”cind smochinul v-a-nfrunzii, sa stiti ca vara este aproape”.Toate cele bune!

  • George Valah spune:

   Stirea se bazeaza pe „gene”, mai putin pe „sprancene” si asta e, ca place sau nu. Nu stiu pe unde „s-au ascuns adevaratii evrei” dar cei „facuti” si nu „nascuti” se pare ca „au dat lovitura”, preluind de-a gata intreaga „obarsie”! Evreii „biblici”, au merite incontestabile: intelepciunea si rabdarea de a rezista incercarilor REALE prin care au trecut, adaptabilitate, sesizarea si insusirea valorilor altor popoare si preluarea acestora fara retinere, pastrarea unei istorii scrise, etc.
   Ceilalti de „creatie moderna”, au f. dezvoltat simtul oportunitatii si la nevoie creaza evenimentele decat a le intampina si face fata celor predestinate prin karma. Unii ar numi asta „tendinta spre manipulare”, poate nu e decat o forma de „revolta”, de a-si crea „propria lume pe care sa o controleze” ca o alternativa la cealalta…
   Ehh… Fiecare popor cu destinul sau…

 2. dionis spune:

  …dar de nas, ce ziceti domnu Valahu?ei sint,va rog frumos.Dumnezeu are de facut o demonstratie cu ei,buni sau rai pentru ca a jurat pe Sine.Ei n-au fost buni nici atunci nici acum”n-am gasit nimic bun in tine Iacobe”,dar nici noi in locul lor.Ei confunda pina acum chiar, alegerea la slujire(deloc usoara) cu alegerea la mintuire si se fac antipatici.
  Se incearca pe toate planurile distrugerea valorilor iudeo-crestine;vom mai auzii si altele.

  • George Valah spune:

   Lucrurile au fost (se pare) construite de la inceput „asa”: e nevoie de bine si de rau, altfel nu exista unul fara celalalt! Calea suferintei si cea a fericirii pornesc din obarsie comuna si vor duce in final la acelasi rezultat! Cum asa? sa „te mantuiesti prin rau”?!!! Nici vorba! Dar asa cum spunea Ramakrishna: „Negati, negati din toate puterile voastre pe Dumnezeu, iar atunci cand ati epuizat toate posibilitatile, nu va mai ramane decat una singura, aceea ca Dumnezeu exista”! A nu se uita ca si in Biblie, reintoarcerea „pacatosului” la bine e chiar mai pretuita decat cea a celui bun care a fost mereu asa! Caci „pacatosul care a fost si a simtit cum e acea stare”, in veci nu se va mai reintoarce la ea! „Celmereu bun”… are intotdeauna in fata „ispita”: dar daca…. 🙂

   Daca „poporul ales” a fost asa caci „Eu n-am venit pentru cei buni, ci pentru cei rai pentru a-i aduce la bine”, evident Iisus a venit exact in locul cu „cei mai multi rai”- (poporul ales) pentru a-i indrepta. Si daca „Eu sunt calea”, putem noi face altfel? „Eu nu vreau pierzania pacatosului ci indreptarea lui”…
   Bineinteles ca „noi” avem puterile noastre si nu pe acelea ale Iisus… De aceea vom putea face atat si ceea ce putem, nimic mai mult. Masura ne-o dam/luam singuri, nimeni nu ne-o impune. Important e ca sa „facem ceva” intr-o directie sau alta”, ceea ce ne va „plasa” deoparte sau de cealalta a binelui si raului…

   • dionis spune:

    Dumnezeu a creat binele!Raul nu are statut ontologic,el este pervertirea binelui.
    Pe Domnul Iisus ,L-au ucis toate pacatele,tuturoraPrin credinta in El,avem mintuirea promisa si puterea de a trai o viata de sfintenie;faptele ne sint puse inainte ,sa umblam in ele dar ele nu mintuiesc”nu prin fapte ca sa nu se laude nimeni.”

    • George Valah spune:

     Bine si rau nu exista. Exista numai evenimente: bune pt unii, rele pt altii. Tocmai asta e „pacatul originar” si nu altceva: separarea evenimentelor in bune si rele functie de propria noastra discernere. Cum evenimentele sunt de fapt „transformari” tin de natura acestei lumi (v. Legea Lavoisier) si sunt inevitabile. Dumnezeu ESTE tot. Nu exista absolut NIMIC inafara, totul e cuprins inauntru si toate conlucreaza pt a-L sluji. Aici e marea diferenta intre „Tatal” si Fiu: Iisus s-a folosit numai de aspectul „binelui” asa cum e perceput de noi. (Cu ce puteri faci Tu acestea?) Impactul a fost URIAS pt ca s-a aratat si demonstrat ca „e posibil” sa duci o viata in acord cu legile ceresti, chiar aici pe Pamant, si depinde numai de noi sa fim asa. Sunt ff multe de dezvoltat aici: de la „ispite si raspunsul in fata acestora” pana la toate celelalte „provocari” pe care le intampinam in viata. Aici, exemplul Lui IIsus este in rezolvarea „claselor de provocari” (sa zicem asa), toate altele fiind derivate din acestea si inferioare ca dificultate decat cele exemplificate de Iisus. Daca pe acestea „stim” sa le rezolvam, le putem rezolva pe toate celelalte!
     IIsus nu a fost ucis. Nici de pacatele noastre, nici de nimic altceva. El traieste vesnic, asa cum si noi traim vesnic. (Dumnezeu e al celor vii nu e Dumnezeul mortilor) „Credinta” e ceva ce trebuie inteles si clarificat bine, pt a nu gresi. Cu siguranta nu e suficient sa spunem „exista Dumnezeu” pt a fi „credinciosi”! Credinta e „a fi de acea parte cu vointa Lui Dumnezeu si nu impotriva vointei Sale”. Dar mai intai ar trebui „sa cunoastem acea vointa si directia ei”… Asta nu e chiar simplu, pentru noi, cei de rand… Ar fi cateva „indicii”: primul e sa renuntam la vointa proprie… altul sa ne obisnuim sa „ascultam” nu numai cu urechile, ci cu toata fiinta sa „auzim” ce se petrece, si de unde vine, apoi…Hmmm… sa incercam sa percepem….


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s