Stiri scurte: 16.09.2014

– Strontiul radioactiv a crescut de 20X in ultima sapatamana, in oceanul de langa CN Fukushima, din cauza  a ceea ce se scurge din zona centralei avariate!

Ocean hits record high for radioactive Strontium at all 6 locations near Fukushima reactors — Levels up to 20 times higher than reported last week — Officials: Contamination from highly radioactive ‘debris’ is seeping into ground and flowing out to sea

The New York Times

– Care este pericolul cel mai mare in privinta ebolei, de care nimeni nu indrazneste sa vorbeasca: ca aceasta epidemie s-ar putea extinde ca alte molime care au schimbat cursul istoriei omenirii!

What We’re Afraid to Say About Ebola

The Guardian home

– Obama vrea sa trimita in vestul Africii un contingent militar de 3000 de persoane plus logistica necesara, care sa ajute la lupta contra ebolei! ((Militari fiind, vor fi si „inarmati”? GV)

Obama to announce Ebola force of 3,000 US military personnel

– U.S. Agency for International Development, a comandat 5000 de saci pentru cadavre, care sa fie parte din echipamentul care va fi trimis in Africa de Vest!

State Department Orders 5,000 Body Bags For Ebola Outbreak

RIA Novosti

Austria is ready provide drones to the OSCE Special Monitoring Mission in order to control the situation in the Ukraine’s east

– Austria va livra 10 drone catre OSCE pentru supravegherea incetarii focului in Ukraina.

Austria to Provide Ten Drones to OSCE to Monitor Ceasefire in Ukraine

An image grab taken from a handout video released by the United States Central Command (Centcom) on August 8, 2014, shows a US military F/A-18 Hornet fighter jet strike on what the US army says is an Islamic State (IS) target at an undisclosed location in northern Iraq. (AFP PHOTO / HO / CENTCOM)

– US a lansat  ieri prima ofensiva aeriana contra ISIS langa Bagdad. Ea a fost ceruta de fortele irakiene atacate acolo.

US launches first ‘offensive’ airstrike on ISIS near Baghdad

– Expertii UN avertizeaza coalitia care vrea sa combata ISIS ca „legile razboiului li se aplica si acestora”! (Adica, nu mai tine cu  sloganurile despre „teroristi”, sunt „forte beligerante”?GV)

U.N. experts caution powers they must heed ‘laws of war’ in fighting IS

– Cat de „informati” sunt studentii de la o universitate americana (G Masson): sunt gata sa semneze o petitie de sprijin a ISIS!

–  In Gaza, severa lipsa de electricitate dupa ce centrala electrica locala a fost bombardata de israelieni!

Gaza suffers from electricity shortage

– Cum rad cei din Parlamentul britanic de scotieni, pentru ca ar vrea „o cota parte din /dividente, de pe urma exploatarilor de petrol de la ei”!  (A propos, la noi in Romania, statul de ce nu plateste populatiei dividente de pe urma exploatarilor de resurse nationale? Ca asta e practica in multe tari democrate!GV)

Home

– Ed Snowden destainuie impreuna cu alte documente pe care le face publice  : „Daca locuiesti in Noua Zeelanda, iseamna ca esti sub supraveghere”! (Realizati, ce sume enorme se cheltuie astazi pe aceasta imensa industrie mondiala de urmarire/supraveghere/monitorizare? Si ne mai miram cum de au aparut crizele economico-financiare, cand mii de ani asa ceva nu axistat si nu a fost nevoie!GV)

Snowden: ‘If You Live in New Zealand, You Are Being Watched’

View image on Twitter

– China construieste piste speciale pe trotuar pentru… utilizatorii de smarphonuri!

Smartphone separation: Chinese city creates special sidewalk lane for cell phone users

– Cartea „secreta” dupa care functioneaza Senatul American, cum si cat au dreptul senatorii sa cheltuiasca, etc!

– Pe 30 Noiembrie, Elvetienii voteaza pentru ca Swiss National Bank (SNB), sa isi repatrieze tot aurul care s-ar afla depozitat altundeva in afara tarii si sa nu mai fie vandut din rezervele tarii niciun gram din acest metal ! (Cum adica, „elvetienii, ei insisi” hotarasc asemenea lucruri, nu „altii” in locul lor care nici nu dau socoteala?! Nu se poate!!GV)

Switzerland Is Voting To Get Its Gold Back

– Pentru o taxa de 9000$/primul an si apoi 3000$/an, cineva se poate inscrie pe  siteul de socializare al bogatilor, Netropolitan.club!
Journal of Public Health and Epidemiology   leaga autismul la copii de vaccinele ce contin celule de phoetusi avortati !
Anunțuri


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s