Stiri scurte: 23.09.2014

Fukushima Diary

26 times much radiation level detected from Japanese used car “Mitsubishi Pajero” in Russian customs

– Un SUV Misubishi Pajero second hand cu o radioactivitate de 26X mai mare decat normal, a fost gasita in vama Vladivostok dupa ce a fost importata din Japonia! masina a fost retinuta in vama.

26 times much radiation level detected from Japanese used car “Mitsubishi Pajero” in Russian customs

Recombinomics | Elegant Evolution

– In Liberia, rata mortalitatii la imbolnavirile cu ebola este de 84%!

Liberia Ebola Case Fatality Rate At 84%

–  Progresia estimativa a cazurilor de ebola in viitoarele luni in Guineea, Liberia, Sierra Leone, grafice, prognoze!

Ebola Virus Disease in West Africa — The First 9 Months of the Epidemic andForward Projections

 

– US impreuna cu aliati din tarile arabe, au atacat aerian pozitiile ISIL din Siria si Irak!

US, Arab allies hit IS strongholds in Syria, Iraq

– Siria spune ca US i-a informat inainte sa atace aerian pozitiile ISIS din Siria! (Mai nou, asta tine loc si de „aprobare”. GV)

Syria says US informed it about strikes on ISIL

– Insurgentii ISIL au ucis peste 300 de soldati sirieni intr-un atac cu arme chimice in

Saqlawiyah dolosindu-se gazul clor!

ISIS Kills 300 Iraqi Soldiers With Chlorine Gas Attack In Saqlawiyah

Bruce Gagnon, the Coordinator of the Global Network Against Weapons and Nuclear Power in Space, spune ca US se foloseste de ISIS pentru a-si pastra prezenta in zona si a controla rezervele de petrol irakian!

US using ISIL to control Iraq’s oil resources, benefit arms corporations

– US vrea sa cheltuiasca 1000 de miliarde de dollari in urmatorii 30 de ani pentru a-si reinoi arsenalul nuclear!

US to spend $1 trillion to revitalize its aging nuclear arsenal: Report

ITAR-TASS

– Militantii din Donetzk au inceput sa-si retraga armamentul greu, conform memorandumului de la Minsk, spune Ministrul Apararii al DRP, Vladimir Kononov.

Donetsk militia starts pulling back heavy weaponry under Minsk memorandum

The Guardian home

– Obama cere UN sa se adopte o blocada mondiala a calatoriilor pentru voluntarii care vor sa se inroleze in diferite razboaie din lume!

Barack Obama urges United Nations to set up global ban on fighters

 

Untitled-1

 

 

human rights

– Consiliul Drepturilor Omului  – Biroul United Nations  din  Geneva, recomanda ca Israelul sa dea socoteala in tribunalul de la Haga  pentru respectarea drepturilor omului in teritoriile palestiniene!

Human Rights Council Recommends Accountability of Israel in The Hague

– In Danemarca, homelessi au inceput sa fie „marcati” cu sisteme GPS de urmarire!

Homeless Being Tagged With GPS Trackers In Denmark

– Desi nu este niciun pericol de vreun fel, de vineri In NY au fost chemati sute de membrii ai garzii nationale, „pentru a intari securitatea orasului”!

– Cele doua fete ale familiei Obama: Sasha si Malia, nu sunt copiii lor biologici ci ar fi adoptate din Maroc!

Evidence Michelle Obama Never Gave Birth To Malia & Sasha

– Diabetul poate fi vindecat in 30 de zile numai prin dieta alimentara!

Diabtetes Can Be Reversed In 30 Days

It stretched 40 metres down. Picture: Y-40 Deep Joy

– Cea mai adanca piscina din lume apartine Hotel Terme Millepini, in oraselul Italian Montegrotto Terme.

World’s deepest swimming pool the Y-40 Deep Joy is terrifying

nanoflowcell, nanoflowcell Quant e-Sportlimousine, Quant e-Sportlimousine, electric car, salt water, electric motor, green car, green transporation, fuel cell, salt water-powered car, geneva motor show

–  Compania germana Nanoflowcell,  a creat modelul electric de autoturism  Quant e-Sportlimousine care poate  accelera de la   0-100Km/h  in  2.8 seconde si are o autonomie de  373 miles (500Km). Masina merge cu apa sarata de mare!

Nanoflowcell’s Quant e-Sportlimousine Saltwater-Powered Electric Car Gets European Approval | Inhabitat – Sustainable Design Innovation, Eco Architecture, Green Building

Reclame

2 comentarii on “Stiri scurte: 23.09.2014”

 1. ion spune:

  The New England Journal of Medicine nu se desminte.
  articolul legat de ebola, redactat aparent, tehnic, schiop metodologic, bine cotat scientografic, acum…. insa curind, cred, contrazis de realitate. O reeevaluare facuta in urma cu citiva ani, a pus in evidenta ca peste 70% din ce publica prestigiosul The New England Journal of Medicine, in mai putin de 2 decenii se dovedeste a fi frauda stiintifica….. http://news.medill.northwestern.edu/chicago/news.aspx?id=156969

  iata si de ce, voi incerca pe scurt o critica triviala.
  1.cazurile luate in calcul nu sint diferentiate pe tulpinile virale prezente acum in focare ( http://www.sciencedaily.com/releases/2014/08/140828142738.htm );
  2 pacientul zero, aparent identificat, nu justifica aparitia simultana a focarelor in cel putin 2 mari aglomerari urbane, precum si prezenta unor tulpini diferite.
  3 in acelasi timp in studiu chiar daca se recunoaste ca nu este cunoscut rezervorul natural al virusului cit si modul de transmitere al acestuia este PREZUMAT a fi neaerian, ca urmare a dogmei cdc atlanta, http://www.cdc.gov/vhf/ebola/transmission/index.html fapt ce altereaza din start modelarea matematica care depinde de vectorii de transmitere a afectiunii.
  4 nu face diferentierea pe grupuri etnice dincolo de aparteneta nationala, vorbim despre triburi diferite cu culturi diferite, si nici nu se face o diferentiere legata de comorbiditatea asociata pacientilor.
  din cauza variatiei mari in speranta la viata la nastere, intre tarile afectate ( se poate verifica aici, http://www.who.int/countries/en/ ) rezultatele sint viciate caci transmiterea si rata de supravietuire a pacientilor, poate fi influentata atit de elemente specifice culturilor locale, cit si de factori de risc legati de calitatea vietii.
  5 nu in cele din urma, cazurile luate in calcul, nu au fost confirmate in analize de laborator, in majoritatea cazurilor, diagnosticul a fost pus prin anamneza nediferentiat la 24, 48 respectiv 36 de ore. acest mod de lucru este inacceptabil deoarece simptomele in cazul contaminarii cu ebola sint comune si altor patologii, iar hemoragia apare int-un numar restrins de cazuri.

  acum, ca si o parere personala, studiul face parte din scenariul „semnalelor timpurii de alarmare” menite sa justifice invazia militara americana in zona.
  inclin sa cred asta si din cauza ca in parte dintre tarile afectate, firme medicale apropiate complexului militar industrial american, implicate in producerea de arme bacteriologice au fost intens prezente, anterior declansarii epidemiei cit si in primele luni. asta nu poate fi o coincidenta….in viziunea mea.
  cei 3000 de miliatri americani ce vor fi prezenti in focar, vor fi insotiti de personal civil si contractori, in medie 4-5 persoane la fiecare militar, personal care asigura „spatele frontului” in desfasurarea actiunii sanitaro-colonial-militare. asta ar insemna la o prima vedere minim 15 000 de americani, ce se vor intoarce cindva, parte dintre ei acasa, in us, posibil si probabil parte dintre ei infectati…. asta e o nebunie… doreste licuriciul un import al epidemiei?
  in acelasi timp, in tarile in care se disloca aceste trupe, erau in mod clar colonii americane, unde americanii au intretinut decenii, razboaie civile cit sa poata exporta democratie contra resurse. atunci apare intrebarea fireasca de ce se mai deranjeaza acum cind ei oricum aveau acolo, controlul total asupra clasei politice cit si a condotierilor din razboaiele civile duse pe plan local?
  sa fie oare vorba despre o epidemie aparuta natural, fara a fi implicate laboratoare de producere a armelor bacteriologice, si licuriciul sa se fi speriat pe bune? atunci, de ce studiile stiintifice sint evident schioape, de ce se exclude posibilitatea transmisiei aeriene? de ce aduce armata care se poate contamina si care intoarsa acasa va declansa epidemia in us? de ce nu se introduce o carantina reala – restrictionarea traficului de persoane si marfuri din tarile afectate?
  si inca ceva, patogenul care-si omoara gazda, dispare, in lipsa mediului in care poate supravietui…. in mod firesc un patogen care-si omoara peste 80% dintre gazde piere…. reaparitia focarelor epidemice, cam la 2 ani, nu are explicatie cunoscuta ( http://jid.oxfordjournals.org/content/179/Supplement_1/S127.full ) iar ipotezele actuale…. cu parere de rau, par a fi doar alibiuri care sa dezincrimineze prezenta in foacrul epidemic, anterior declansarii epidemiei a „binefacatorilor” caritabili apropiati de complexul militar industrial american.

  pare ilogic…. 😦

  sa asistam la o cafteala intre factiuni rivale ale complexului militar american, cafteala dusa intr-o zona de interes comuna factiunilor implicate?
  sa fie un alt actor implicat, altul decit cel licuricesc?
  in lipsa analizelor de laborator si a unei simptomatologii neclare, cum putem fi siguri de cauza reala a celor declarati a fi victime ale epidemiei?


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s