Stiri scurte: 24.09.2014

– 99%  Din progeniturile din acest an din viata naturala a zonei apropiate de Fukushima, au decedat imediat la nastere sau prezinta malformatii severe si rare!

“Groundbreaking” study reveals Fukushima nuclear waste is poisoning wildlife: Up to 99% of offspring died after eating ‘low-level’ contaminated food — “Very high” abnormality rates including “severe and rare” deformities (PHOTOS)

–  Pana la sfarsitul lui Ianuarie se estimeaza ca in Liberia si Sierra Leone vor fi deja 1,4 milioane de cazuri de imbolnaviri de ebola! (Interesante „estimari”, toate conducand la ideea de panica! Parca „inainte” politicile erau de „calm si pastrarea acestuia”, doar daca tocmai asta se doreste, cat mai multa panica, care sa „justifice masurile neobisnuite” care se vor lua, 3000 de militari in loc de doctori?GV)

CDC: Ebola could infect 1.4 million in Liberia and Sierra Leone by end of January

FEMA Camp map

Harta lagarelor FEMA pregatite in US, in caz de declarare a „lrgii martiale”!

– OMS a anuntat ca bolnavii de ebola din Liberia, vor fi „internati” in campusuri, intrucat spitalele nu mai au capacitatea de a face fata unei asemenea epidemii!

A handout picture taken and released on September 21, 2014 by the Spanish Defense Ministry shows a military medical team transferring, from Freetown airport in Sierra Leone to Spain, Roman Catholic missionary Manuel Garcia Viejo, who contracted the deadly
– O echipa de 8 specialisti si jurnalisti aflati in Guineea pentru a educa populatia impotriva ebolei, au fost gasiti morti, langa orasul Nzerekore pe  Sept. 20! Anterior, a existat un articol al Dr. Broderick, care punea suspiciuni ca ebola ar fi o arma biologica deliberat raspandita de reprezentantii vestului. La scurt timp, Obama trimitea 3000 de militari in Africa sa „lupte contra ebolei”!
21st Century Wire
– „Coalitia statelor arabe” care s-a alaturat SUA pentru a-i bombarda si lupta cu ISIS, e mai mult „pe hartie si in propaganda”, intrucat tarile care o formeaza Saudi Arabia, Qatar, UAE, Jordan si  Bahrain, sunt in mare parte tocmai cei ce ii finanteaza si au contribuit la formarea acestora! Deja US anunta ca „partenerii au luat si ei parte, dar  SUA a executat majoritatea bombardamentelor”!

What Bombs? Obama’s ‘Arab Coalition’ Were Only Cheerleaders in Syria Airstrike

– SUA nu numai ca a „anuntat” Siria de bombardamente, dar a si amenintat-o: „Nu cumva sa indrazneasca sa se puna cu bombardierele americane”! ( Si sa plateasca bombele alea de le-au consumat/investit la ei  „partenerii” americani, ar fi de bun simt! Ca altfeeel….!GV)

RIA Novosti

– Rusia declara ca „bombardamentele americane din Siria, destabilizeaza si mai mult situatia de acolo”! (Parca pricep rusii ceva! Si sa nu se mai bage ca le dam  sanctiuni si mai multe!GV)

US Airstrikes on Militants in Syria Only Destabilize Situation: Moscow

Turkish soldiers stand guard as Syrian Kurds wait behind a border fence near the southeastern town of Suruc in Sanliurfa province September 22, 2014. (Reuters/Murad Sezer)

– Invazia de refugiati kurzi in Turcia, este urmarea „comandourilor ale mortii” turcesti infiltrate in Siria pentru a destabiliza guvernul legitim de acolo al lui Assad!

Turkey allows ‘death squads’ into Syria to fight its former ally

Reuters/Henry Romero

– Nicio organizatie musulmana nu sprijina ISIS, dar US si UK o fac!

‘No Muslim organization supports ISIS, but US & UK do’

Europa & Middle East News

DSC_4508

– Rusia a semnat acordul cu Iordania pentru construirea primului reactor nuclear in Iordania.

Amman – Russia Sign Nuclear Reactor Agreement

– Invazie chineza de cumpartatori de proprietati si in Australia! (Am asa o idee: cu o minoritate suficient de numeroasa intr-o tara, sau in mai multe-cu-atat mai bine, poate  controla nu numai economia dar si deciziile politice din acele tari! Mai ieftin ca „razboaiele” si mai eficient ca „aliantele de pradaciune” ale vestului…GV)

Is the ‘Asian Invasion’ real?

20140914_crusades

–  Agenda secreta din spatele razboaielor din Orientul Mijlociu: crearea „Israelului Mare”!

Mideast Chaos And Confusion: Classic Example Of ORDO AB CHAO

Pictures showing an ISIL Command and Control Center in Syria before (L) and after it was struck by bombs dropped by a U.S. F-22 fighter jet are seen in handouts released by the U.S. Department of Defense (DOD) September 23, 2014. (Reuters / US Department of Defense / Handout)

Castigatorul Premiului Nobel pentru Pace Obama Barack, a bombardat 7 tari in 6 ani!(Stai, ca nu s-a terminat anu…!GV)

O, bomber! Obama bombs 7th country in 6 years

The Yars land-based mobile missile system before being transported to its field combat duty site at the Teykovo Guards Missile Division. (RIA Novosti/ Vadim Savitskii)

– Rusia isi va reinoi in intregime forta sa nucleara pana in 2020.

Russia to fully renew nuclear forces by 2020 – official

The Guardian home

– Fraudarea voturilor pentru independenta Scotiei este atat de mare, ca se impune renumararea!

Scottish referendum vote-rigging claims spark calls for recount

On/Off Switch for Aging Cells Discovered

–  Cercetatorii de la  Salk Institute au descoperit comutatorul de „pornit /oprit” al imbatranirii celulelor umane, sau care permite divizarea si inmultirea celulelor, inclusiv ale ficatului si plamanilor, pana la varste inaintete!

On/Off Switch for Aging Cells Discovered

Reclame

9 comentarii on “Stiri scurte: 24.09.2014”

 1. gabin sandu spune:

  despre „comutatorul on/off” al imbatranirii (sau off/on al intineririi) se stia asa: cand ADN este adus in camp vibrational de frecventa inalta (cum ar fi cel generat de iubirea neconditionata (da, chiar exista)) aatunci are loc o desfacere a spiralei cu efect de vindecare spontana a corpului.
  Asta ar fi varianta on pt intinerire. La stari de manie, regret, autodepreciere, mandrie, apatie,..spirala se strange si accelereaza destabilizarea fizica.
  In cazul imbolnavirilor, caracteristica este prezenta sentimentului de vina personala. Cu cat acesta s-a acumulat mai mult,cu atat se cumpara mai multe bomboane GlaxoSmithKleine sau Bayer …Asta in prima faza.
  In fazele 2-3 apare un nene in halat verde cu briceag si spune ca ai ceva piese defecte in corp si zice ca mai bine le scoate, dar fara sa puna altele la loc. Pai daca la autoservice facea nenea ala in salopeta asa si arunca radiatorul sau bujia dupa care iti spunea sa pleci, nu spuneai ca a patit ceva la cap?
  eii, dar ce de vorbe la mine asa tarziu in noapte. Gata,am plecat.
  Good night Georg, oriunde te-ai afla! 🙂

 2. ion spune:

  „OMS a anuntat ca bolnavii de ebola din Liberia, vor fi “internati” in campusuri, intrucat spitalele nu mai au capacitatea de a face fata unei asemenea epidemii!”

  citeva observatii….. ebola este un virus A.R.N. cu o mare capacitate mutagena, asta inseamna in primul rind o evolutie rapida in varietatea tulpinilor active, fara a implica in mod neaparat, scaderea agresivitatii virusului, insa este posibila modificarea simptomatoligiei…. va face mai dificil producerea unui test rapid de laborator, cit despre vaccin, cita vreme virusul sufera mutatii rapide, vaccinul va fi cu cel putin un pas in urma….
  ma tem ca cei care vor fi internati in lagarele de carantina, nu vor ajuge in lagar in urma unei analize de laborator, drept care, nu toti vor fi si contaminti, insa daca printre ei se afla si bolnavi de ebola, sansa lor de contaminare reala este de aproape 100%…. asta inseamna pentru multi dintre ei o condamnare la moarte, bazata doar pe prezumptie si judecata de valoare sumara, dupa caz, a unui asistent sanitar, medic sau militar …. iar acest mod de abordare deja intruneste elemente de GENOCID.

  acum, daca prezumam ca am asista la un razboi bacteorologic, adica epidemia actuala a fost declansta cu buna stiinta, fapt ce ar implica existenta antidotului, efortul de a mai crea lagarele in care sa fie izolati bolnavii si cei presupusi a fi contaminati, efortul acesta e inutil, ar fi fost de dorit ca cei contaminati sa fie lasati sa circule cit sa poata contamina pe cit mai multi cu putinta.

  sint inclinat sa cred ca actuala epidemie ori este un efect pervers al unui experiment ratat, ca in povestea ucenicului vrajitor… au testat o arma si au pierdut controlul asupra experimentului, ori este un eveniment natural si sint cu adevarat speriati.

  insa daca luam in calcul ca de citeva decenii, cu toate ca s-au facut cercetari si alocat fonduri ca sa transforme ebola in arma, nu au reusit sa identifice bazinul din care virusul se propaga si nici nu s-a gasit o explicatie a periodicitatii aparitii focarelor epidemice … capata greutate ipoteza experimentului scapat de sub control, episod al unui razboi dus intre grupuri rivale ale aceleiasi entitati de putere… ceea ce ar si justifica prezenta militara…

  insa indiferent de motivatia prezentei militare, asistam cu certitudine la un genocid.

  • George Valah spune:

   Am gasit in unele surse credibile ca la ora actuala se cunoaste (de catre „elita”) leacul la aproape toate formele de cancer. Dupa cum se vede, acesta nu este pe piata si probabil nu va fi inca mult timp! astea sunt „intentiile”. Dp meu de vedere, din „coincidente conjuncturale” ebola fost lansata cu buna stiinta si cu mai multe scopuri: reducerea „intensiva” a populatiei, captarea atentiei publice pt desfasurarea altor actiuni „in spatele cortinei”, pretext de a se „declara” tot felul de masuri abuzive si coercitive care altfel ar fi fost inacceptabile de populatii, paravan pt a se elimina grupuri si populatii indezirabile „fiind bolnavi”, etc.
   E mai mult decat genocid, e …”umanocid” – pt ca e vizata umanitatea in intregul ei!
   Dar sa asteptam lunile urmatoare, cand prin ianuaria ar „trebui” sa fie cam 1.400.000 de morti/imbolnaviti, vom vedea!

 3. Petra spune:

  App de Scotia, si la noi din cauza reclamatiilor se cerea renumararea voturilor.. dar poate la ei va fi altfel…?!

  • George Valah spune:

   Dupa ce s-a iesit „la posturi” ca referendumul a fost cu „NU”, nimic nu se mai schimba! Asa a fost si cu Canada cand acu vreo 10 ani au vrut si ei sa se desprata francezii de englezi… „La mustata” a picat si asa a ramas!


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s