Stiri scurte: 29.09.2014

– Un lucrator de la CN Fukushima se destainuie: „Tot felul de probleme sunt in centrala! Oficialii nu spun publicului ce se intampla acolo cu-adevarat! Lumea ar trebui sa fie ingrijorata, lucrurile nu sunt sub control acolo! Angajatii se deghizeaza de frica repercusiunilor!

Fukushima Worker: “All sorts of troubles going on in plant”; Officials won’t tell public what really happens — People should worry, it’s not under control — Employees wear disguises over fear of retaliation — Reporter: Tour of plant “was very strange… feels completely dead… not many people” (VIDEO)

– „Pericolul cel mai mare” al ISIS, care a reusit sa adune mai multe tari arabe contra lor este… 30$/barillul! Adica ISIS  sunt dispusi sa vanda petrol brut cu 70% rabat fata de pretul pietii mondiale!

ISIS Is A $30 Barrel Of Oil Threat

Global

– Confuzie in Parlamentul Canadei: trupele sale ar trebui readuse acasa din Irak la 1 Octombrie a.c., conform acordurilor in vigoare, dar…. s-ar putea sa mai ramana acolo, ca ‘asa e mai bine pentru Israel”! Video.

Unreal exchange in House of Commons over Canada’s involvement in Iraq

– In orasul ukrainian Harkov, Statuia lui Lenin e doborata! (Soclul e pastrat. Refolosit candva?GV)

– Manifestatii de amploare in Hong Kong pentru a se alege candidatul la presedintie in mod democratic si nu dintre oamenii Beijingului!

Hong Kong says riot police have pulled back as protesters jam city streets

– Pres Taiwanului  Ma Ying-jeou   respinge propunerea Chinei de reunificare sub modelul „o tara cu doua sisteme”. El spune ca „daca sistemul lor e bun, atunci ar trebui sa fie o tara, un singur sistem”!

Taiwan leader rejects China unification terms

ITAR-TASS

Ukrainian tank seen during fighting against militants in the beginning of August

– Gropi comune cu zeci de cadavre ale populatiei locale inhumate sunt descoperite in Donetzk, acolo pe unde au trecut trupele guvernului de la Kiev! Aceasta situatie va fi investigata de UN!

Reports of mass graves near Donetsk to be investigated by UN

Washington's Blog

– In Ukraina s-a introdus legal sclavia si inca in termenii cei mai generali si vagi care fac posibile abuzuri! Prin noi amendamente date legilor in vigoare, toate persoanele indiferent de varsta sau sanatate pot fi obligate sa faca munca gratis „in folosul comunutatii” in cazuri de razboi, dezastre naturale sau…”alte situatii”!

Ukraine Government Officially Introduces Slavery, with Vague Terms

ZeroHedge

– Noua descoperire de rezerve de petrol din zona Arctica, depaseste ca marime pe cea din Golful Mexic! (Iar despre „acea” rezerva se spune ca „nu exista suficient oxigen pe Pamant, pentru a o arde”!GV)

Russia Discovers Massive Arctic Oil Field Which May Be Larger Than Gulf Of Mexico

Zen Gardner - Alternative News Blog

– Datele Rusiei facute publice, arata ca 9/11 a fost „o operatiune  US si UK  si executata impreuna cu serviciile israeliene! (Numai „crema”, unu si unul!GV)

9/11: Russia Presents Evidence Against US, UK And Israel Co-Conspirators

The Guardian home

George Galloway

– Mare „deranj” in Parlamentul britanic dupa ce parlamentarul G Galloway da peste cap prin comentariile sale  toate versiunile oficiale ale interventiei militare contra ISIS! El spune ca ISIS e o armata imaginara, fara baze militare  pe care sa le bombardezi! ISIS e o miscare populara armata  religioasa in care populatia e de partea lor, altfel ar fi imposibila ca 10.000-20.000 combatanti sa tina „sub ocupatie” o populatie pe un teritoriu asa de vast ca cel pe care il ocupa in prezent!

George Galloway angers MPs with comment about ‘quiescent’ Iraqis

– E cert: referendumul din Scotia a fost falsificat! Metodele prin care Britanicii au intervenit sunt mai multe: introducerea de baloturi de voturi false, de numaratoare viciata, etc.!

Special Report: Scottish Referendum Rigged – The ‘How’ and the ‘Why’

 

water

– Florurarea apei potabile duce la calcifierea arterelor!

Fluoridated Water Can Calcify Arteries, Study Finds

The Aral Sea as seen in 2000.

– Disparitia Lacului Aral (Rusia)! imag stanga 2000, freapta 2014!

As the sea stands now, in 2014.

NASA images reveal Aral Sea is shrinking before our eyes

– 600 de mici cutremure au lovit California in numai 24 ore, si sunt semne ca vulcanul din zona Mamouth Lakes sa se redestepte si sa erupa!( Zona e in vecinatatea Parcului National Yosemite, cu arbori de sequoia gigantici de 2700 ani!GV)

CNN

– Eruptie neasteptata, fara semne prevestitoare a vulcanului Mount Ontake, Japan! 36 de morti pana acum, surprinsi de fenomenul tectonic!

Five more bodies found on Japan’s Mount Ontake after eruption

Scientific American

– Datele firnizate de satelitul European Space Agency, arata ca schimbarea polilor magnetici ai Pamantului s-ar petrece de 10X mai repede decat se estimase!

Earth’s Impending Magnetic Flip

News-in-Transition

– Vreti sa stiti unde e nordul? Uitati-va la un caine care isi face nevoile: intotdeauna corpul lui va fi aliniat pe directia N-S in aceasta activitate!

Want to Know Which Way Is North? Just Watch Your Dog Poop

 

 

Reclame

7 comentarii on “Stiri scurte: 29.09.2014”

  1. INSIDE JOB – subtitrare in limba romana

    Takes a closer look at what brought about the financial meltdown.

    http://mab.to/OM4lIa5PB

    The package will be deleted on: on 5 October 2014


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s