Stiri scurte: 06.10.2014

–  Seceta fara precedent din California nu este naturale, ci creata artificial de HAARP, prin fabricarea unui camp de presiune stationar in dreptul tarmurilor californiene! Astfel, masele de aer umed sunt fortate sa ocoleasca si trec pe la nord prin Alaska!

– Record negru in Sierra Leone: 121 de decese din cauza ebolei intr-o singura zi!

Sierra Leone records 121 Ebola deaths in a single day!

– Liberia, 2 Oct: 3929 cazuri de ebola, 2127 decese.

Liberia Oct 2 Ebola 3929 Cases 2127 Deaths

ABC News

– Pe o starda din Monrovia, personalul sanitar vine sa ridice un cadavru. In infasoara in plastic dar… „mortul misca o mana”! Apoi il duc la spital… Video in link

Man Thought to Have Died From Ebola Awakens After Burial Team Wraps Him Up

–  Containere cu materiale donate pentru  intrebuintare in epidemia de ebola: asternuturi, manusi de protectie, accesorii medicale, etc, zac nedescarcate in  depozitele din Sierra Leone! (Descarcarea, ca orice alta activitate controlata, se face „la ordin”. Cineva „de sus”, nu da ordinele. Dar si „cei de sus”, tot de „ordine” asculta… GV)

Ebola Help for Sierra Leone Is Nearby, but Delayed on the Docks

–  HIV si Ebola, folosesc acelasi mecanism pentru a se raspandi in corpul uman, spune Dr. Paul Bieniasz de la  Aaron Diamond AIDS Research Center at New York’s Rockefeller University : „captureaza celulele” pe care le injecteaza cu propriul lor material genetic, acestea devenind la randul lor producatoare de virusuri!

AIDS And Ebola Found  To Use Same Mechanism  To Spread In Body

The Guardian home

Turkish soldiers near Kobani

–  Kurzii din Siria care se lupta cu ISIS, spun ca atacurile aeriene ale SUA, nu au efect asupra acestora si nu i-a impiedicat sa inainteze pana aproape de orasul Kobani,  de granita cu Turcia!

Syrian Kurds say air strikes against Isis are not working

– Angajatii din serviciile publice din Hong Kong s-au reintors la lucru. Randurile protestatarilor se raresc! (Si gata cu subiectul „candidatului ales democratic”. Urmeaza rezolvarea „celorlalte puncte de integrare in patria muma”.GV)

Hong Kong civil servants return to work as pro-democracy protests thin

Joe Biden, the US vice president

– Joe Biden „da pe goarna” tot felul de „prostioare” pe la cuvantarile prin campusuri universitare! Ca … „aliatii din zona ai US, Saudi Arabia, Turkey  si United Arab Emirates, sunt cei ce finanteaza cu sute de milioane de $$$ plus armament, pe cei de la  IS, al-Nusra Front si diferite alte  tipuri de al-Qaeda- grupuri teroriste” , si ca „acestia erau foarte interesati sa-l dea jos pe Assad si de aceea au provocat un razboi intre shiiti si suniti”, etc!”. Adica razboiul civil din Siria nu avea la baza „un suflu democratic”! (Era odata un film cu J Carrey avocat, nu stiu ce patise ca nu mai putea sa minta  ca fusese „vrajit”! Haiosi!GV)

Biden shoots Washington in both feet

– ME al Siriei avertizeaza Turcia ca „orice interventie militara a acestora pe teritoriul ei, va fi considerat un act de agresiune armata”.

Damascus warns Turkey against military intervention in Syria

–  Mai mult de 1000 de prizonieri din armata Ukrainei, au fost eliberati de separatistii de la Donetzk cu ocazia incetarii focului dintre cele doia parti.

More than 1,000 Ukrainian troops released over ceasefire in eastern Ukraine

– Conflictul din Ukraina, o manevra de a atrage marile puteri intr-un conflict militar!

– Rabinul  Shalom Lewis  de la  Congregation Etz Chaim din  Atlanta suburb Marietta, Georgia „propovaduieste” ca „toti musulmanii sunt criminali si ar trebui exterminati cu un razboi mondial impotriva lor!” ( Asta e antisemitism! (caci din gruparea lingvistica semita fac parte si arabii)GV) VIDEO

US Rabbi: All Muslims guilty, should be exterminated

Morning glory clouds are a rare weather phenomenon coming to Queensland. Image: Supplied

– Fenomen ciudat cu norii de dimineata din Australia: iau aceasta forma de suluri…

Morning glory cloud weather phenomenon coming to Queensland

The image that proves aliens exist

– Particula din imagine, este de natura organica 100%, si provine de la o fiinta care a trait altundeva decat pe Pamant!  Aceasta a fost captata  de  Professor Milton Wainwright si echipa sa de la University of Sheffield si University of Buckingham Centre for Astrobiology.  din stratosfera  la o inaltime  de 27Km cu ajutorul unui balon, de pe care s-au recoltat particulele lipite de acesta!  Concluzia profesorului este ca „microorganisme extraterestre  vin ca o ploaie continua pe Pamant, iar viata in spatiul cosmic este precum miroorganismele din oceanul de apa, adica peste tot!” ( Cam asa gasisem inca de acum 20 de ani…GV)

The incredible picture that ‘PROVES’ there is life on other planets

– Cutia cu nisip colorat… virtuala!

–  Cum se rezolva in Rusia confruntarule intre soferi din trafic…

http://www.liveleak.com/view?i=4c2_1412506700

 

Anunțuri

2 comentarii on “Stiri scurte: 06.10.2014”

 1. gabin sandu spune:

  Salutari Georg! In-cerc sa fac bine.
  1. Presupunem ca americanii „de foarte sus” care se joaca cu Haarp-ul incearca sa indeparteze americanii „de jos” din zona californiana? Dupa care dau drumul „la robinet” si se instaleaza apoi acolo, netulburati de nimeni?
  Ei, daca se pot lipsi de pestele din ocean, si de reprizele de surf, atunci nu e o problema.
  2.Norii australieni reprezinta noul trend in materie. Sunt curbati si echidistanti; precum in cer asa si pe pamant…sau acum e vice-versa?

  • George Valah spune:

   1 Seceta californiana, poate ca nu e rau intentionata… Ma gandesc ca apa oceanului fiind contaminata cu cesiu de la fukushima, ar da ploi radioactive! Cu seceta, california poate supravietui zeci de ani!

   2 Asa cum zici: „o fi schimb de tura” pe undeva?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s