Stiri scurte: 07.10.2014

– In timp ce Obama isi asigura cetatenii ca in US nu e pericol de epidemie ebola iar aeroporturile sunt suprafegheate, acolo personalul intreaba calatorii sositi doar daca au adus acool sau tigari, nimic despre sanatatea lor! VIDEO

Doctor: The CDC is lying about Ebola

– Pacienti sau suspecti infectati cu ebola sunt acum inafara Africii, in: Texas, Madrid-Spania,  Salzburg – Austria ! Ar putea ajunge pana la sfarsitul lunii si in Franta, UK, Mecca

Ebola outbreak: Virus could reach UK and France by the end of the month, scientists claim

– Astazi, schimb de focuri de amenintare intre nave de patrula N si S Koreene pe mare.

South, North Korean ships exchange warning shots

– Cum isi face ISIS rost de bani: din vanzarile de petrol, dar si din tot felul de taxe pe care le impun localnicilor pe teritoriile pe care le controleaza: taxe de pod, de drum, etc! Video

Self-funded and deep-rooted: How ISIS makes its millions

VacTruth.com

India-HPV-Vaccine

– Bill Gates si fundatia sa sunt date in judecata in Curtea Suprema din India, pentru ca au testat vacinele lor pe populatia tribala de acolo si pentru crime impotrica umanitatii reiese din Health Impact News!

India Holds Bill Gates Accountable For His Vaccine Crimes

logo

– Explozie puternica la instalatiile nucleare iraniene de langa Teheran care au zguduit geamurile la 10Km deistanta de ea!

Act Of War or Accident? Massive Explosion Iranian Nuclear Facility Shattered Windows 7 miles Away, UPDATED (Video)

RIA Novosti

US Vice-President Joe Biden’s remark on how Washington was able to make European countries “take economic hits to impose cost” on Russia proves the EU's role in promoting a Western agenda in Ukraine.

– ME al Rusiei Lavrov spune ca remarcile lui J Biden (publicate in stirile de ieri aici) dovedesc Rolul UE in a-si promova interesele in Ukraina.

Lavrov: Biden’s Remark Proves EU Role in Promoting Western Agenda in Ukraine

– Ukraina ar fi „moneda de schimb” pentru Siria? (Am zis-o… mai demult!GV)

A Russian Mi-35 attack helicopter

– Libanul vrea sa cumpere helicoptere rusesti pentru autoaparare.

Lebanon planning to buy Russian copters, air defense

RT logo

RIA Novosti / Alexey Filippov

– In Rusia se propune ca cetatenii sa aibe voie sa foloseasca arme de foc pentru a-si apara locuintele fara a fi invinuiti apoi de vreo infractiune.

Nationalist pushes radical liberalization of home defense laws

– Luptele cu ISIS de la orasul de frontiera Kobani, au facut victime si in Turcia unde  un proiectil a distrus o locuinta si 5 persoane aflate in ea.

Fighting in Syrian town of Kobani spills over border into Turkey – video

– Pentru a se feri de atacurile aeriene ale US, ISIS se deplaseaza mai mult noaptea, in grupuri mici, si se adapostesc sub pamant.

ISIS reportedly goes underground as activists dispute airstrikes’ effectiveness

– Versiunea „preview” a Windows 10, arata ca sistemul  urmareste fiecare miscare a utilizatorului, si asta se si vrea!

The Windows 10 Preview Tracks Everything You Do (And That’s the Point)

– A aparut imprimanta solara, care nu foloseste  niciun fel de cartridge, ci lumina solara pentru a innegri hartia si a imprima astfel pe ea!

Amazing Tanning Printer

The moon is seen during a total eclipse in Buenos Aires on April 15, 2014.

– Miercuri, eclipsa de Luna rosie…

Viewing Guide: Watch Blood Moon During Total Lunar Eclipse on Wednesday

Anunțuri

6 comentarii on “Stiri scurte: 07.10.2014”

 1. ion spune:

  cite ceva despre acuratetea analizelor de laborator (testul PCR) ce stau la baza diagnosticarii pacientului ca fiind bolnav de ebola http://www.thedailysheeple.com/the-ebola-test-let-the-tests-inventor-speak_102014 …. aici http://www.mdpi.com/1999-4915/4/10/2115/pdf si aici http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1997182/ , http://vet.sagepub.com/content/50/3/514.full , http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4113787/ si http://www.plosone.org/article/info%3Adoi%2F10.1371%2Fjournal.pone.0041918 sint informatiile care ii determina pe cei de la fort detrick, maryland, sa sustina ca:
  (1) Ebola has an aerosol stability that is comparable to Influenza-A
  (2) Much like Flu, Airborne Ebola transmissions need Winter type conditions to maximize Aerosol infection

  ce este extrem de interesant legat de povestea cu ebola este informatia contradictorie care apare pe canale oficiale… discrepanta si contradictia apare intre canalele „civile” si cele „militare”.

  in timp ce pe canalele civile se afirma ca sansa contaminarii pe cale aeriana e posibila doar prin aerosolizare si este redusa, pe canalele militare se afirma ca in climat temperat in conditii de toamna si iarna, acest risc este considerabil.

  e de retinut ca:
  „Filoviruses, which are classified as Category A Bioterrorism Agents by the Centers for Disease Control and Prevention (Atlanta, GA), have stability in aerosol form comparable to other lipid containing viruses such as influenza A virus, a low infectious dose by the aerosol route (less than 10 PFU) in NHPs, and case fatality rates as high as ~90% .”
  precum si :
  „The mode of acquisition of viral infection in index cases is usually unknown. Secondary transmission of filovirus infection is typically thought to occur by direct contact with infected persons or infected blood or tissues. There is no strong evidence of secondary transmission by the aerosol route in African filovirus outbreaks. However, aerosol transmission is thought to be possible and may occur in conditions of lower temperature and humidity which may not have been factors in outbreaks in warmer climates [13]. At the very least, the potential exists for aerosol transmission, given that virus is detected in bodily secretions, the pulmonary alveolar interstitial cells, and within lung spaces”

  in rest doar trecerea timpului va putea valida supozitiile actuale.

  la fel, este cert ca pentru a se produce un vaccin sint necesare minim 8-9 luni, iar ebola sufera mutatii rapide. asta inseamna ca vaccinul lansat azi pe piata se adreseaza unei tulpini virale care deja nu mai este activa

  si ar mai fi ceva interesant legat de noul bau-bau , ebola, readmisia in spital a doctorului rick sacra , http://www.boston.com/news/local/massachusetts/2014/10/04/umass-memorial-evaluates-patient-for-possible-possible-ebola/9WMNQZuGddeHWEFN48eMAM/story.html , unde daca luam in calcul „acuratetea” testului PCR in diagnosticarea ebolei, se ridica legitime semne de intrebare daca primul episod clinic al pacientului s-a datorat cu adevarat contaminarii acestuia cu ebola, sau daca nu care cumva si in primul episod de boala, si in al doilea a fost vorba despre aceiasi patologie a pulmonului, insa din motive de marketing farmaceutic, pacientul a fost „convenabil” diagnosticat ca fiind infectat cu ebola?

  • ion spune:

   p.s.

   in cazul pacieintului infectat cu ebola din dallas, apar citeva ciudatenii… daca luam in calcul traseul pe zile al acestuia , http://graphics8.nytimes.com/newsgraphics/2014/09/30/ebola-calendar/e4cd85971b5fefbb119e823aa5bcdd1c813f460b/calendar-540.png , conform http://www.nytimes.com/2014/10/01/health/airline-passenger-with-ebola-is-under-treatment-in-dallas.html?smid=tw-share&_r=0 si particularitatile virusului ebola, legate de incubare in gazda, http://www.cdc.gov/mmwr/preview/mmwrhtml/figures%5Csu6303a1appendixf4.gif , conform http://www.cdc.gov/mmwr/preview/mmwrhtml/su6303a1.htm?s_cid=su6303a1_x , se pare ca acest pacient a fost contaminat in timp ce se afla in avion sau in tranzit prin aeroport…. cam nasol, nu?! 😦
   sper sa fie o alta explicatie …

   • George Valah spune:

    Mai exista o „explicatie” inafara celor conventionale, naturale. Aceasta ar fi (asa cum se plang si africanii!) ca virusul a fost/este deliberat raspandit de „vestici”, pt a decima populatia lumii! In acest caz, toate caile naturale de transmitere a bolii sunt „completate” de infectari provocate deliberat, si asa apar (macar acum in faza incipienta!) „ciudatenii” si „neregularitati” in cazurile de imbolnavire! E „ciudat” ca in Sierra Leone de ex stau containerele nedescarcate, in timp ce ar fi atata nevoie „urgenta” de materiale – doar daca asta e si intentia: sa se „vorbeasca” de ajutoare trimise, dar sa nu ajunga nicaieri sau sa zaca nedesfacute! E „ciudat” si „coincidenta” ca molima a aparut in acelasi fel si zone ca HIV- dar unde a „tinut” odata, poate va mai tine si a doua oara! E „ciudat” ca a existat cu putini ani in urma o campanie furibunda de inspaimantare a populatiilor si vaccinare cvasifortata (in unele state riscau sa isi piarda serviciul daca refuzau!) contra „gripei”! Apoi, „coincidenta”, apare acea afectiune respiratorie in centrul US care afecteaza copiii vaccinati!. Te intrebi: „ce alte sensibilitati” au mai dobandit cei care au fost „vaccinati”?!! Este vreo legatura cu aceasta forma de ebola transmisibila pe cale aeriana? Etc!

  • George Valah spune:

   PCR din cate stiu indica prezenta anticorpilor impotriva virusului respectiv. Faptul ca ebola ar fi transmisibila mai usor prin aer, ca virusl gripei, in sezonul rece… e foarte ingrijorator! Ma mai gandesc ca poate exista o etapa in evolutia acestuia care sa depinda de caldura africana si sa fie impiedicat de frigul iernii! Altfel, s-ar fi dezvoltat mai intai aici, apoi in Africa!
   Oricum, f interesante info !

   • ion spune:

    1. PCR nu indica prezenta anticopilor si nici nu poate da o imagine asupra incarcaturii virale a probei analizate. mai mult, nu pune in evidenta prezenta anticorpilor. pune in evidenta prezenta unor proteine, presupus a fi de origine virala, cu o acuratete scazuta.
    insusi inventatorul testului, dr mullis ( http://www.karymullis.com/ ) sutine aceste afirmatii, public, in disputele legate de hiv ca si cauza a sida :
    ‘“Kary Mullis… is thoroughly convinced that HIV is not the cause of AIDS. With regard to the viral-load tests, which attempt to use PCR for counting viruses, Mullis has stated: ‘Quantitative PCR is an oxymoron.’ PCR is intended to identify substances qualitatively, but by its very nature is unsuited for estimating numbers. Although there is a common misimpression that the viral-load tests actually count the number of viruses in the blood, these tests cannot detect free, infectious viruses at all; they can only detect proteins that are believed, in some cases wrongly, to be unique to HIV. The tests can detect genetic sequences of viruses, but not viruses themselves.” http://journal.frontiersin.org/Journal/10.3389/fpubh.2014.00154/abstract , http://www.virusmyth.com/aids/hiv/jlprotease.htm , http://www.virusmyth.com/aids/books/jsbfalse.htm si http://www.virusmyth.com/aids/books.htm

    2.rezervorul, adica gazda unde virusul, ebola, supravituieste intre doua epidemii, este in continuare necunoscut :
    The natural reservoir host of Ebola virus remains unknown. However, on the basis of evidence and the nature of similar viruses, researchers believe that the virus is animal-borne and that bats are the most likely reservoir. Four of the five virus strains occur in an animal host native to Africa. http://www.cdc.gov/vhf/ebola/about.html
    cert este ca cazurile pina in prezent au fost preponderent in zona ecuatoriala http://www.cdc.gov/vhf/ebola/outbreaks/history/distribution-map.html
    contaminarea in zona temperata si nordica este o premiera. asa ca transmiterea prin aerosoli in conditii de iarna va fi extrem de eficace.

 2. ion spune:

  apropos de „coincidente, intre decapitarile isis si sandy hook :
  James Foley’s Sister?

  To add more to the boiling pot, CNN holds an interview with a young woman who claims she is James Foley’s sister, to apparently create human interest in how horrible the Foley video is. It turns out the “sister” is a crisis actress who is named Alex Israel in an earlier TV interview, the “elementary school classmate” of the so-called US Sandy Hook mad killer rampage of the alleged killer, Adam Lanza. Alex Israel who talked about how her “classmate” was a loner (in elemenraty school!) in reality is the same woman as the “sister” of James Foley the ISIS video subject.
  First appeared: http://journal-neo.org/2014/10/06/is-former-israeli-idf-officer-behind-fake-videos-of-foley-and-other-beheadings/


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s