Stiri scurte: 13.10.2014

Scientist who discovered Ebola calls rising viral pandemic an 'unimaginable catastrophe'

– Cercetatorul Peter Piot, descoperitorul virusului ebolei in 1975, spune ca actuala epidemie este „o catastrofa inimaginabila”!

Scientist who discovered Ebola calls rising viral pandemic an ‘unimaginable catastrophe’

– In Monrovia se mituiesc cadrele sanitare venite sa ridice cadavrele mortilor de ebola, pentru a se raporta ca au murit din alte cauze!

Some Ebola-Stricken African Families Pay Bribes for Fake Death Records

– Liberia avea doar cateva zeci de doctori … cand a fost lovita de ebola!

Liberia already had only a few dozen of its own doctors. Then came Ebola.

CNN

– In ciuda atacurilor aeriene ale US si aliatilor ei, ISIS castiga teren si avanseaza atat in Siria cat si in Irak: acum sunt doar la 10km de  aeroportul din Bagdad!

ISIS militants march on despite airstrikes, international outrage

– 115 militanti ISIS au fost ucisi in provincia irakiana Anbar, de fortele de securitate irakiene,

The Iraqi army says scores of Takfiri ISIL militants have been killed in clashes with security forces in the country’s western Anbar Province.

– Seful de Stat Major al US, General Martin Dempsey spune ca SUA va trimite consilieri militari in Irak pentru a lua o pozitie mai ferma contra ISIS.

US military advisers likely to take more direct role in Iraq: Dempsey

– Militari israelieni au luat din nou cu asalt folosind gaze lacrimogene si grenade paralizante credinciosii din moscheea Al Axa din Ierusalim, ranind 10 palestinieni!

Israeli forces attack Palestinians at Al-Aqsa Mosque

RIA Novosti

A Palestinian woman who fled her neighbourhood during an Israeli offensive, grieves as she returns to her destroyed home in the Beit Hanoun area, during a 72-hour ceasefire, in Gaza City

– Rusia va participa la reconstructia Gazei, a anuntat duminica vice ME Mikhail Bogdanov.

Russia to Actively Participate in Gaza Reconstruction Works: Deputy Foreign Minister

com in israeli palestinian conflict tags al jazeera leak al jazeera ...

– Liderul Hong Kongului Leung Chun, le transmite protestatarilor ca „nu au nicio sansa ca el sa plece din functie”! (Asa zic toti. Apoi…GV)

Hong Kong leader to protesters: You have ‘zero chance’

– Rusia declara ca e impotriva amestecului unor foste din afara in situatia din Hong Kong.

Russia against external interference into developments in Hong Kong

– Daca US vrea sa scape din cercul razboaielor permanente si sa-si realizeze independenta energetica, trebuie sa nationalizeze cei patru calareti ai grupului Rockefeller/Rothschild: (Exxon Mobil, Chevron Texaco, Royal Dutch/Shell & BP Amoco) si sa inlocuiasca Department of Energy cu  US Energy Company . Apoi profiturile din gaze si petrol sa fie reinvestite in sursele de energie cvurata! (Si la noi se poate!GV)

Nationalize The Four Horsemen

– Un jurnalist german spune cum CIA controleaza mass media…

The Japan Times

–  Din 2011, Japonia se reprofileaza pe sursa de energie hidrogen in locul celei nucleare!

Japan rises to challenge of becoming ‘hydrogen society’

USATODAY

– Printr-un referendum locuitorii orasului S Korean, Samcheok, au votat cu 85%  ca nu doresc sa se construiasca o centrala nucleara langa orasul lor! Guvernul zice ca „referendumul nu  are putere legala”, dar…  ‘se va vedea”!

 – Franta a votat in Parlament sa isi reduca dependenta de energia sa nucleara de la 75% la 50% pana in 20125. (Noi, ca intotdeauna prin „luminatii nostrii conducatori” suntem pe..”invers”: se finalizeaza grupurile nucleare 3,4 de la Cernavoda,aproape  cam pe unde se intample mai des seismele! GV)

France Votes to Be Less Nuclear-Reliant

space

Saturn's vortex

– Noi fotografii  si video in link cu furtuna hexagonala de pe Saturn…

Anunțuri

2 comentarii on “Stiri scurte: 13.10.2014”

 1. ion spune:

  pe zi ce trece, legat de ebola, incep sa am dubii din ce, in ce mai mari…
  povestea din vestul africii, nu pare a fi ebola, pare mai degraba a fi chimera virus https://en.wikipedia.org/wiki/Chimera_%28virus%29 , un produs de laborator , obtinut prin combiarea genetica a doua virusuri, asta doar in cazul in care vorbim de un virus…. caci si aici e loc de dezbatere… http://www.globalresearch.ca/the-ebola-virus-was-patented-by-the-us-government-in-october-2009-invention-related-novel-species-of-human-ebola-hebola-virus/5403142
  intre timp, noua ni se spune in vestul africiii , cad , ca mustele pe strazi rapusi de ebola, iar unicef a bagat bani in mizeria asta de cintec ca sa convinga cetatenii din vestul africii ca ebola este reala, https://soundcloud.com/unicef-liberia/hott-fm-ebola-song , ma intreb de ce au nevoie de un cintec sa ii convinga … alt cintecel produs de unicef https://soundcloud.com/unicef-liberia/crusaders-for-peace-ebola
  si au facut si clip cu presedinta liberiei http://www.youtube.com/watch?v=zeAfUlCr-iQ#t=17

  incepe sa semene a versiune de cinematografico pornografica a „luptei mondiale” impotriva ebola… e mai degraba obola….

  incep sa ma gindesc la epidemia de gripa spaniola din 1918-1920 care a fost provocata foarte probabil, de campania de vaccinare impotriva febrei tifoide , aici detalii (In before “The 1918 flu was caused by vaccines!” – http://web.archive.org/web/20080217004146/http://archives.tcm.ie/irishexaminer/2003/05/08/story265526733.asp)
  si uciderea garantata a bolnavilor, desavirsita prin medicatia administrata:
  http://www.nytimes.com/2009/10/13/health/13aspirin.html?_r=1& …. incep sa cred ca se doreste doarsuspendarea drepturilor civile ca urmare a declararii pericolului epidemiologic ca aici,
  http://www.zerohedge.com/news/2014-10-10/public-health-emergency-declared-connecticut-over-ebola-civil-rights-suspended-indef
  si ca se precgateste un crah economic sever, http://www.theguardian.com/business/2014/oct/12/world-leaders-war-games-financial-crisis ca nu vad altfel bancksterii jucindu-se doar asa, de plictis si ca sa mai socializeze intre ei…

 2. Maria spune:

  Nici o problema, migram pe Marte 😀
  „Directorul NASA, Charles Bolden, a declarat că stabilirea unor colonii pe Marte este un proiect esenţial pentru supravieţuirea speciei umane”
  http://www.descopera.ro/dnews/13383450-directorul-nasa-crede-ca-singura-sansa-pentru-salvarea-speciei-umane-este-colonizarea-planetei-marte


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s