Stiri scurte: 16.10.2014

The Japan Times

 

TEPCO anunta o crestere brusca de radioactivitate 251.000Bq/l la apa dintr-un put de control de langa malul oceanului, reactorul 1 Fukushima, de 3,7X mare decat la probele culese joia trecuta!

Radioactivity spikes in No. 1 reactor well water

Fukushima Diary

Over 100,000 Bq/Kg of Cs-134/137 still detected in a park of Chiba

– Solul dintr-un parc   “Shin-Matsudo central park” in Matsudo city, Chiba, Japonia, are o radioactivitate de 100.000Bq/Kg  Cs-134/137  !

Over 100,000 Bq/Kg of Cs-134/137 still detected in a park of Chiba

MSNBC (stylized as msnbc) is a cable news channel based in the United ...

– Sindicatul asistentelor medicale din US, afirma la un post TV national ca „au fost mintiti in privinta ebolei si a pregatirilor pentru a-i face fata! Pregatirile specifice au fost sumare sau inexistente, ingrijorarile si intrebarile lor au fost ignorate!” Ele cer Pres Obama  sa se ia masuri pentru asigurarea de costume speciale de protectie biologica pentru cadrele medicale care ar lucra cu pacienti de ebola si un instructaj  permanent in legatura cu aceasta maladie! (Te-ai fi gandit, ca in US, nu s-au dat costume de  protectie antibio pentru asistente?! Doar daca… !!GV)

Nurses union: ‘We’ve been lied to’ about Ebola preparedness

– „US vrea sa scape de Assad, nu de ISIS”, e de parere jurnalistul Siraj Davis. Lui Obama ii convine ISIS sa fie acolo amenintand atat dusmanii Americii cat si ai Turciei si vor dori crearea unei zone tampon intre Turcia si Siria unde sa fie antrenati oamenii, dar sa fie si un campus pentru refugiati.

US concerned with ‘getting rid of Assad,’ not ISIL: Journalist

2014.10.14.Jamail.Main

– Contaminarea datorita folosirii de catre armata US a munitiei cu uraniu, a cauzat in Irak o crestere masiva de cazuri de defecte congenitale la copii, cancere si alte boli! Doctorii irakieni spun ca s-a facut un genocid!

Dahr Jamail | Iraqi Doctors Call Depleted Uranium Use „Genocide”

lavrov UN speech

– „Iertati-ne existenta tarii noastre in mijlocul bazelor voastre militare!” Asa si-a inceput discursul la UN, ME al Rusiei,  Serghei Lavrov…

“Pardon Us For Our Country’s Existence in the Middle of Your Military Bases” – Russian Foreign Minister Lavrov’s Speech at the UN

– Cum se „fabrica o epidemie”, de ebola, „gripa porcina”, etc! In prima faza se inventeaza numarul de cazuri, de decese… Apoi se introduce „vaccinul sau medicamentul salvator” si se schimba numerele! Apoi se spune, gata, am invins virusul cu vaccinul  si se inchide „operatiunea” cu o declaratie: „cazurile au ajuns sub un numar neglijabil”! Asa s-a procedat in 2009 cu „gripa porcina”….

Ebola hoax: the numbers game

– Cum sa „controlati” o epidemie de ebola: stingeti televizorul!

Ciudat, cazurile de „bolanavi de ebola” din  Texas si alte locuri, nu aveau niciun fel de hemoragii (febra hemoragica!) ci doar dhiaree si febra… O fi fost sau nu „ebola”? Oricum e o buna ocazie sa se trimita trupe in Africa de vest (Pe langa US, UK,Franta trimit si ei trupe acolo!), sa se promoveze noi vaccinari, sa se pastreze o stare de frica perpetua in populatie…

– Mare spalare de bani in UK: cel putin 19 firme sub investigatie pentru un complot de a face ca  20 miliarde dollari bani negrii sa apara „legitimi”! Banii ar fi provenit din Rusia apoi rulati in UK…

The great British money launderette: At least 19 UK firms under investigation for an alleged conspiracy to make $20bn of dirty money seem legitimate

Charity accounts reveal £87.7million invested in portfolios which the BBC will be handed out once they assess the impacts of other projects (pictured, charity mascot Pudsey and show host Terry Wogan)

– In UK, 90 milioane de lire sterline din Teledonul „BBC Children in Need” („Copiii au nevoie de ajutor” al BBC) au fost opriti de „organizatori” pentru „investitii”, inloc sa ajunga la copiii pentru care s-au cerut donatiile!

Why is Children In Need sitting on a £90million fortune? Charity stashes sum away in investment portfolio instead of handing it out

 

– Majoritatea cetatenilor americani nu cunosc stirile, ce se intampla prin lume…

Home

san-diego-artist-concetta-antico

– Concetta Antico este o femeie speciala: datorita unei mutatii genetice, ea vede de 100X mai multe culori decat o persoana obisnuita! Astfel la o frunza ea vede nuante roasiatice spre margini, nuante de albastru, violet, etc!

rainbow-gully

This Woman Sees 100 Times More Colors Than The Average Person

– Fuziunea nucleara compacta, dezvoltata  de  Lockheed Martin – viitorul ei la avioane care vor putea sta practic indefinit in zbor! In 10 ani, vehiculele militare vor avea alt sistem de propulsie, in 20, energie curata, nelimitata, pentru intreg mapamondul! (Aa… dupa doi ani de zbor neintrerupt a aterizat si nava secreta  speciala americana X37B ! Si cand te gandesti cau „unii” inca mai vor sa „investeasca” in energia nucleara clasica! GV)

The X-37B is too small to carry people onboard.

– Avionul secret american X37B a aterizat la  Vandenberg Air Force Base in California  dupa 22 de luni de zbor neintrerupt pe orbita terestra!

Secret US space plane lands after spending two years in orbit

The massive low pressure system which is bearing down on the UK is causing havoc on both sides of the Atlantic, with hurricanes barrelling into the Caribbean and southern US

 

– O furtuna gigantica care se intinde din Canada pana in Spania, e asteptata sa vina asupra Europei, in mod special asupra UK!

Monster storm that stretches from the coast of Spain to Canada threatens to wreak havoc on both sides of the Atlantic – particularly in Britain

Anunțuri


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s