Stiri scurte: 27.10.2014

– La ultimele citiri 24 Oct.  de continut de Cesiu radioactiv in puturile de control de la CN Fukushima, se constata o crestere de 100.000X a radioactivitatii, fata de cele mai ridicate valori anterioare, adica de 460.000Bq/l! Se presupune ca de vina ar fi raifunul care a trecut recent! Autoritatile ar vrea sa trateze apa apoi s-o deverseze in ocean, dar localnicii se opun acestei idei…

Radiation levels have surged at Fukushima plant — 100,000% of previous record high — TV: “Officials say they don’t know the cause… Typhoon may be to blame” (VIDEO)

Fukushima Diary

– TEPCO aproape a incheiat extragerea pachetelor de bare de uraniu folosite din bazinul de linistire de pe reactorul 4 Fukushima.

Tepco “Almost completed transferring spent fuel from Reactor 4 pool

Denial: Bellevue Hospital Center (pictured), where Ebola victim Dr Craig Spencer is being treated, has denied claims that hoards of health workers have called in sick out of fear of contracting the deadly disease

-Spitalul Bellevue Hospital Center din NY care trateaza bolnavii de ebola, a constatat vineri ca multe cadre medicale nu s-au mai prezentat la lucru, folosindu-si zilele de „absenta din motive medicale” pe care le au la dispozitie spuneThe New York Post . Totusi conducerea spitalului neaga ca asa ar fi fost. (In US, angajatii la mari companii si stat, au un numar de 8-12 zile de „absenta medicala”, prin care doar cu un telefon  anunta ca nu vor lucra in acea zi. Nu e nevoie de nicio dovada medicala pentru  primele doua zile. GV)

New York hospital treating Ebola doctor DENIES suffering ‘staff shortage after nurses called in sick out of fear of being infected with deadly virus

اهلا وسهلا يكـ : زائر

– Inafara celor 4000 de soldati trimisi deja, mii de alti soldati americani  vor fi trimisi in Liberia „sa lupte contra ebolei”! ( Si uite-asa „s-a rezolvat”! Daca ar trimite, sa zicem, si China, 10-20.000 de militari in… Sierra Leone?GV)

‘Thousands more’ U.S. troops to join Liberia Ebola mission

– Populatia estukrainiana numeste votul parlamentar de duminica „o farsa”. intrucat ei nu au participat la el si au existat multe intimidari si alte nereguli!

Pro-Russians reject Ukraine parliamentary vote as ‘farce’

– Ce se pregateste imediat in Ukraina?Zakharchenko a declarat ca „incetarea focului” este terminata.  Se maseaza trupe spre est si se pregateste un atac fulgerator care sa izoleze Donetzkul si Luganskul de granita cu Rusia si astfel sa faca existenta republicilor neviabila. Apoi sa se negocieze de pe pozitii de forta cu acestia!

Ukraine mini-SITREP: very ominous developments

AFP Photo / Mahmud Hams

– Seeviciile de informatii germane spun ca ISIS are capacitatea de a dobora un avion de pasageri care ar zbura prin zona ocupata de ei!

German intel warns ISIS can shoot down passenger planes – report

Canadian Prime Minister Stephen Harper (R) and Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu

– Guvernul pro – zionist al Canadei, vrea sa dea o lege prin care oricine ar critica politica tratamentului inuman al palestinienilor de catre Israel sau orice alta critica asupra Israelului, sa devina infractiune de „antisemitism”  pedepsita cu inchisoarea!

Canada criminalizes criticism of Israel: Analyst

– Palestinienii care lucreaza in Israel, nu vor mai avea voie sa calatoreasca in acelesi autobuze cu avreii apune Ministrul Apararii Moshe Ya’alon .

Israel Apartheid? Palestinians to be banned from West Bank settlers’ buses

– O autostrada din Virginia, a fost complet inchisa traficului public pe un sens, pentru trecerea unui  misterios convoi de camioane. Oficial, transportau „materiale olimpice”…
RT logo
Reuters/NASA
– Bugetul spatial al US de 40 miliarde $$$, este mai mare decat al tuturor celorlalte state ale lumii launloc!

$40 billion: US space budget still exceeds rest of world’s combined

Home

A hand covered in crude from one of the hundreds of open toxic pits Chevron (formerly Texaco) abandoned in the Ecuadorian Amazon rainforest near Lago Agrio. (Photo: Caroline Bennett, Rainforest Action Network/flickr/cc)

-Indigenii din Amazonia, au reclamat la Tribunalul International de la Haga compania Chevron, pentru „crime impotriva umanitatii”  ca a poluat padurea cu produse petroliere de la exploatarile lor de acolo si nu au mai curatat sau reabilitat nimic… (Poate n-om fi noi mai prosti decat amazonienii, daca astia vor sa distruga Romania cu fractari, cianurari si alte magarii de-ale lor!GV)

Indigenous Communities Take Chevron to Global Court for ‘Crimes Against Humanity’

As originally posted on The Epoch Times on March 29, 2011:

Participants in Dr. Donald Yates’s Cherokee Native American DNA testing. Top Left: Karen Worstell’s grandmother Odessa Shields Cox is shown with her husband William M. Cox and Worstell’s mother, Ethel, as a baby, ca. 1922. Bottom Left: Karen Worstell. Right: Jan Franz. (Courtesy of Dr. Donald Yates)

-Un studiu genetic facut de Dr. Donald Yates asupra amerindienilot  Irokezi, arata ca au o descendenta originara din Orientul Mijlociu !

Anomalous Native American DNA: New Tests Show Middle East Origins?

– Cacaoa ajuta la refacerea memoriei, pentru cei ce o pierd datorita imbatranirii. O ceasca de cacao zilnic va reda memoria de la 30-40 de ani!

Cup of cocoa could give the elderly the memory of a ‘typical 30 or 40-year-old’

– Explozia vulcanului Ontake, Japonia, 27 Septembrie …

 

 

Reclame

15 comentarii on “Stiri scurte: 27.10.2014”

 1. gabin sandu spune:

  Salutari Herr Georg,
  acum merg sa prepar o ceasca cu cacao.
  Dar daca apoi nu mai uit,.. o fi chiar bine? Da, cred ca risc! 🙂

 2. gabin sandu spune:

  Da, cu spritz „uiti de toate” si parca „te simti altfel”. Chiar si „ei” au inteles asta:

  hmm, dar daca „necazurile” invata sa inoate?

 3. gabin sandu spune:

  ia, aud o voce: ‘MAI NE-SPIRITUALULE” CARE ESTI, suntem in 4 spre 5D si tu vii cu deastea? Macar spune-i „stare modificata de constiinta”, sa para mai samanic….”.
  ..pentru asta, mai fac un „derapaj”: 🙂

 4. Maria spune:

  de cand cu stirile din ultimul timp am uitat sa mai zambim.
  intrebare, daca muzele tac armele incep sa vorbeasca sau ordinea este alta?

 5. gabin sandu spune:


  gata, acum toata „gama” e gata.
  Ca asa e in viata…
  Maria, George da spritz…feteasca regala 🙂

 6. gabin sandu spune:

  George e partial de acord
  …iar Lili ………….deloc.
  …hiq!


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s