Stiri scurte: 25.11.2014

logo

– Dupa ce Marele Juriu a decis sa nu trimita in judecata pe politistul care a impuscat mortal un tanar de culoare de 18 ani neinarmat, fapt ce a cauzat mari  proteste locale, acum orasul Ferguson e in razmerita!

Transmisiune video direct de la fata locului in link

Ferguson Goes Wild, Shots Fired, Live St Louis County Scanner With LiveStream Feeds (Video)

21st Century Wire

1-Obama-Hagel-Resignation

– Ministrul Apararii al SUA  Chuck Hagel  si-a dat ieri demisia din functie „din motive personale”. Se pare insa ca Obama l-a vrut inlocuit cu altcineva „cu mai multa experienta de razboi”!

Hagel’s Ritual Resignation and ‘The War Ahead’

Hagel Resigning, Pushed to the Curb

141123obamajail

– Un email in masa trimis duminica de Democratic Congressional Campaign Committee, averizeaza ca Obama ar putea sa fie „impeached” (suspendat din functie) sau chiar trimis la inchisoare.

– Canada a votat impotriva  rezolutiei UN care condamna glorificarea nazismului!

WTF? Canada votes against UN resolution condemning glorification of Nazism!

Home

–  Bombardamentele americanilor asupra ISIS. au dus la un si mai mare sprijin si noi aliante din partea celorlalte grupari de rebeli din Siria  cu acestia.

Dispatch from Syria: US Bombing Campaign Driving Wave of ISIS Support

– Hackerul roman Gucifer, in prezent inchis in Romania si care a interceptat corespondenta email a lui Rockefeller, Bush, Clinton, Colin Powell, etc spune intr-un articol din NY Times ca anul viitor orasul Chicago „este programat” de catre elita care conduce lumea, sa fie  tinta unui atac nuclear!

http://www.youtube.com/watch?v=IYZz3LphZHI#t=142

– China avertizeaza SUA sa stea deoparte si sa nu se amestece in priectul Chinei de a construi o insula artificiala in apropierea celor disputate cu Japonia din Marea Chinei.

China warns US to ‘stay out’ of artificial island issue in South China Sea

Home

– Putin declara intr-un interviu de duminica: „Nu se  vorbeste nimic de masarile de trupe si chiar rachete  de catre Ukraina asupra separatistilor din est si nici despre intentia acestora de a-i anihila pe cei de acolo. Noi nu vom permite asta.”

It Couldn’t Be Clearer: Putin Will Not Let Nazis Overrun East Ukraine

– Kievul a numit in fruntea politiei, un neozaist, Vadim Troyan, comandantul fortei militare Azov!

Neo-Nazi Appointed Kiev Police Chief

– Putin avertizeaza vestul ca „aluneca in intuneric si haos! Ori va reintoarceti inapoi la credinta si valorile care ne-au adus prosperitatea, ori suntem toti terminati! ” Lui Obama ii transmite: ” Transformati America intr-o hazna lipsita de Dumnezeu!”

Putin to Obama: You’re Turning the USA Into a Godless Sewer

– Ministrul de Finante al Rusiei Anton Siluanov spune ca Rusia a pierdut 32 miliarde de euro datorita sanctiunilor impuse de vest.

Russia to lose $40bn due to Western sanctions: Minister

– Acordul comercial de livrare de gaze dintre Rusia si China, omoara practic exporturile de gaze naturale  americane in Asia!

Russia-China Deal Could Kill US Natural Gas Exports

– Rusia si China vor sa construiasca o linie ferata de mare viteza de 7000Km intre Beijing si China.

Russia Eyes Chinese Cash for $150 Billion Moscow-Beijing High-Speed Railway

– „Israelul e cel ce conduce lumean nu US, daca Israelul va ataca, va lansa un nou razboi, musulmanii din Asia vor actiona si ei!” – Sheikh Imran Hosein

News Forage

– Tigarile electronice chineze  E-cigarettes  , care se  incarca la USB din computer, au inglobate in ele un „malware” care se instaleaza automat in calculatorul utilizatorului!

“The made in China e-cigarette had malware hardcoded into the charger, and when plugged into a computer’s USB port the malware phoned home and infected the system.”

The hugely popular UK-designed 'baby' off-roader, the £40,000-plus Range Rover Evoque 

The hugely popular UK-designed ‘baby’ off-roader, the £40,000-plus Range Rover Evoque 

Chinese carmaker LandWind launched its own £14,000 X7 at the Guangzhou motor show in China last week

Chinese carmaker LandWind launched its own £14,000 X7 at the Guangzhou motor show in China last week

– Britanicii sunt turbati dupa ce saptamana trecuta China a prezentat „clona” dupa Range Roverul Evoque de 40.000 £ sub un alt nume si la numai 14.000 £! Si culmea: facut de o mica fabricuta!(Ori e „piata libera” ori nu e, ori suntem „capitalisti” ori nu! 😀 GV)

Fury as China unveils £14,000 copy of Range Rover: British company may take legal action after little-known manufacturer launches brazen copy of off-roader

 

 


6 comentarii on “Stiri scurte: 25.11.2014”

 1. gabin sandu spune:

  AFIRMAŢIE ŞOC DIN GHANA: VIRUSUL EBOLA NU E REAL
  de Nana Kwome (asistentă medicală în Ghana)

  Oamenii din Occident trebuie să ştie ce se intâmplă aici în vestul Africii. Virusul Ebola NU există şi nu se răspândeşte. Crucea Roşie a adus o boală în patru ţări pentru patru motive clare şi aceasta este contractată de cei care primesc tratamente şi injecţii de la Crucea Roşie. Acesta este motivul pentru care liberienii şi nigerienii au început să scoată Crucea Roşie din ţările lor şi să prezinte adevărul la ştiri.
  Motive:
  Cei mai mulţi oameni se gandesc la depopulare ceea ce este fără îndoială în mintea occidentalilor când vine vorba de Africa. Dar vă asigur că Africa nu va fi NICIODATĂ depopulată omorând 160 de oameni pe zi când se nasc mii în fiecare zi. Aşadar motivele sunt mult mai tangibile.
  Motivul 1:
  Acest vaccin care a implementat boala numită „Ebola” a fost introdus în Africa de Vest pentru scopul final de a aduce trupe la sol în Nigeria, Liberia şi Sierra Leone. Dacă vă mai amintiţi America doar încerca să intre în Nigeria pentru afacerea „Boko Haram” dar a eşuat când nigerienii au început să spună adevărul. NU SUNT FETE DISPĂRUTE. Motivul sprijinului din exterior căzuse şi era nevoie de un nou motiv pentru a aduce trupe în Nigeria şi a fura noile rezerve de petrol care fusesera descoperite.
  Motivul 2:
  Sierra Leone este furnizorul mondial numărul unu de diamante. În ultimele patru luni minerii au fost în grevă, refuzând să furnizeze diamante datorită condiţiilor groaznice de lucru şi salarizării de sclavi. Occidentul nu va plăti salarii adecvate pentru obţinerea de resurse pentru că ideea este să ţină aceşti oameni la limita supravieţuirii cu pungi de orez şi ajutoare sociale externe aşa încât ei să rămână o sursă ieftină de forţă de muncă, practic sclavi, pentru totdeauna. Era necesar un motiv pentru a duce trupe pe teritoriul Sierra Leone pentru a forţa terminarea grevelor din industria mineritului diamantelor. Aceasta nu este prima dată pentru acest lucru. Când minerii refuză să lucreze sunt trimise trupe acolo şi chiar dacă trebuie să-i ucidă şi să-i înlocuiască pe toţi, singura dorinţă este să aibă înapoi un flux de diamante din ţara lor. Bineînţeles că, campanii multiple de a invada aceste ţări ar „mirosi” prea tare dar ceva ca „Ebola” permite accesul la o întreagă arie simultan.
  Motivul 3:
  Alături de furarea petrolului nigerian şi forţarea celor din Sierra Leone să se întoarcă la minerit, au fost trimise trupe să FORŢEZE vaccinarea (cu virusul ucigaş „Ebola”) acelor africani care nu sunt îndeajuns de proşti să-l accepte de bună voie. 3000 de militari sunt trimişi pentru ca această „otravă” să se răspândească pentru că, aşa cum s-a menţionat, nu se poate răspândi decât prin vaccinare. Pe măsură ce tot mai multe ştiri şi articole sunt difuzate aşa cum s-a întâmplat în Liberia, informând populaţia despre minciunile şi manipularea americanilor, tot mai mulţi africani refuză să viziteze Crucea Roşie. Militarii americani vor forţa populaţia să se vaccineze pentru a asigura aparenţa unei epidemii de Ebola. În plus ei vor proteja oamenii Crucii Roşii de liberieni şi nigerieni care, pe bună dreptate, i-au expulzat din ţările lor.
  Motivul 4:
  La urmă, dar nu cel mai puţin important, APARENŢA acestei pandemii de Ebola (americanilor sugerându-li-se să se ferească de ea) va fi folosită pentru a speria nenumărate milioane pentru a lua „vaccinul Ebola” care în realitate este pandemia. Deja ei au început cu poveşti despre cum a fost adus virusul în America şi cum a apărut în Dallas, cum medicii albi au fost trataţi dar negrilor infectaţi nu le-a fost permis să se trateze, etc. Aceasta va face ca negrii să se STRĂDUIASCĂ să ia vaccinul pentru că aparenţa este că acesta este ţinut departe de negri. Vor alerga în valuri să ia vaccinul şi atunci vor fi probleme serioase. Cu tot ceea ce am văzut în acest an despre vaccinuri ai spune că ne-am învăţat lecţia. Tot ceea ce pot să sper este că da. Pentru că ei se bazează pe ignoranţa noastră pentru a-şi duce la îndeplinire planurile.
  Întrebaţi-vă singuri:
  Dacă Ebola s-ar raspândi de la persoană la persoană şi nu controlat, prin vaccinare, atunci de ce Centrul pentru Controlul Bolilor (CDC, în guvernul Statele Unite) şi guvernul american continuă să permită zboruri în şi din aceste ţări fără nici o restricţie? Trebuie să începem să gândim şi să comunicăm informaţii pentru că ei nu prezintă adevărata perspectivă a oamenilor care trăiesc aici, în vestul Africii. Ei mint pentru propriul lor profit şi nu există suficiente voci cu un program care să împărtăşească realitatea noastră. Sute de mii au fost ucişi, paralizaţi şi afectaţi cu dezabilităţi de acestea şi alte „noi” vaccinuri în întreaga lume şi devenim conştienţi de asta. Şi acum ce vom face cu toate aceste informaţii?

  Sursa: http://www.politicalears.com/blog/shock-claim-from-ghana-ebola-is-not-real/
  Traducere Liviu Emilian Airinei

  • George Valah spune:

   Se pare ca vechile mijloace de manipulare isi ating limitele, lumea nu mai crede balivernele si le afla prea repede ca sa mai aibe efectul de alta data! Asta e marea frica: odata cu pierferea monopolului asupra informatiei, pierd puterea!
   Multam de stire…

 2. Cristi Sparlu spune:

  Îmi plac numele ucrainienilor gen Traian, Petru, Vasile și care or mai fi pe acolo. La chestia cu mașinile clonate mă face să râd fandoseala urmașilor lui Adam Smith.
  E uimitor cu ce viteză se succed evenimente cu impact foarte mare pentru viitorul nostru. De exemplu acordul dintre China și Rusia legat de gazele naturale este fabulos. Dacă se pune în practică va afecta pe toată lumea. De urmărit cum va reacționa USA. În acest moment îmi pare că își ascute ghearele tot mai tare. Caută nod în papură cum ar spune unii da(i)ci – autohtoni. Îmi pare că vom fi din nou la mijloc. În oricare tabără am fi bine nu ne va fi. Să ne auzim cu bine.

  • George Valah spune:

   Si mie mi-au placut numele alea ale lor… 😉
   Mi se pare ca Rusia se joaca cu vestul ca in basmul cu ursul pacalit de vulpe al lui Creanga: de cate ori vestul ii prinde de picior le zic „nu m-ai prins”! De cate ori dau pe-alaturi se vaita ca sunt prinsi, iar in timp ce unii sunt ocupati cu prostii, ei incheie tratate de sute de miliarde, proiecte gigantice etc! Iar „vestul” mai trimite 500 de militari si 10 tancuri in Polonia si alte realizari marete!

 3. ion spune:

  merita vazut si canalul de pe youtube al al lui Sheikh Imran Hosein, este o figura interesanta care are o abordare originala asupra escatologiei islamice. el aduce cunostinte solide de economie si de geopolitica, in analiza textului pe care-l ia in discutie.
  e interesant ca intre el si Parintele Ioan Sismanian, de la Manastirea Petru Voda, exista puncte de aderenta in disurs si interpretare cu toate ca am convingerea ca cele doua personaje amintite, nu au fost in contact, ba chiar mai mult, inclin sa cred ca nu au stiinta unul de altul… poate e vorba de zeitgeist?! 😀

  o alta explicatie posibila a interpretarilor comune ar fi ca unul vine ca si educatie univesitara, din zona scolii economie , altul din zona IT&C, fapt care impune o anume rigoare in analiza si exclude judecata accidentala bazata doar pe patos si sentiment.


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.