Stiri scurte: 28.11.2014

– Un lucrator de la Fukushima se destainuie: Se ascunde publicului cata radioactivitate e deversata in ocean! Un om de stiinta spune: masuram nivele tot mai mari de radioactivitate in apele Japoniei, iar radioactivitatea langa California deja depaseste estimarile si va tot creste in anii urmatori!

Fukushima Worker: They’re covering up how much contamination is flowing into ocean — Scientist: We are measuring higher radiation levels off Japan — Plume near California already exceeds expectations, and will keep rising for years to come — TV: “Cleanup can’t be done… They lied from the start, Tepco is a den of inequity” (VIDEOS)

Members of the burial team carry a body to his grave at King Tom Cemetery in Freetown, Sierra Leone, on Nov. 19, 2014.

– OMS spunea miercuri ca numarul cazurilor de ebola din Sierra Leone, le va eclipsa curand  pe cele din Liberia!

Ebola Cases in Sierra Leone Will ‘Soon Eclipse’ Liberia

– US va livra Israelului 3000 de bombe inteligente. Cele avute, le-au terminat in Gaza.

RT logo
View image on Twitter
– Dupa o saptamana de ploi torentiale continue, inundatiile din Gaza au lasat orasul in ruine, cu 100.000 de locuinte afectate. UN a declarat stare de urgenta acolo!

Flood leaves Gaza in ruins, UN declares state of emergency

CNN

– Dupa intalnirea OPEC prin care s-a anuntat ca productia de petrol va ramane aceeasi, pretul barillului a scazut sub 70$.

Oil prices crash below $70

Police arrest protesters in Los Angeles, California, following Monday's grand jury decision in the shooting of Michael Brown in Ferguson, Missouri, November 26, 2014. (Reuters/Lucy Nicholson)

– Peste 400 de arestari de manifestanti in SUA, in legarura cu uciderea de catre politie a tanarului neinarmat din Ferguson. Protestele continua.

400 Ferguson protesters arrested across US, unrest persists

– In Ferguson, un batran  alb care avea nevoie de oxigen ca sa respire, a fost atacat de o gloata de negrii, si i-a fost furata masina si calcat cu acesta in timp ce se tinea de volan pentru a rezista atacatorilor!

Ferguson Mob Carjacks Elderly Man on Oxygen, Runs Him Over

– Militarizarea politiei in America: un fost capitan de politie cu 24 ani vechime,  denunta abuzurile la care se dedau politistii de azi, comparand cu ce era politia cu cativa ani in urma. Capitanul care se alatura manifestentilor antiabuzuri, e la randul lui legat si dus de „politia noua”!

– Gazele lacrimogene sunt considerate arme chimice si interzise prin Conventia de la Geneva, dar politia din Ferguson le foloseste contra manifestantilor din Ferguson!

logo_WashingtonPost .

– Hillary Clinton a fost invitata sa tina un discurs de cariera studentilor de la UCLA. A cerut un onorariu de 300.000$.

Plans for UCLA visit give rare glimpse into Hillary Clinton’s paid speaking career

gent

Lt. Gen. Ben Hodges, Commander US Army Europe , declara ca US va aduce 150 de tancuri si blindate in Europa de Est, Tarile Baltice parte a Operation Atlantic Resolve. Pentru „antrenamente” trupele vor veni si pleca, dar echipamentele raman acolo!

– Analistul politic  Anna van Densky, de la „EU Reporter” in Brussels spune ca ceea ce se intampla acum in Ukraina e un joc de asteptare si al nervilor. Este posibil sa se puna la cale alta „inscenare”  care sa „accelereze”  evenimentele  acolo!

Watch Out for False-Flag Operations in Ukraine, Expert Warns

Home

– In Ukraina, in ultimul an moneda s-a devalorizat cu 50%, economia a scazut cu 7%, rezervele internationale se golesc rapid, tara fiind in pragul colapsului financiar!

The Financial Times Thinks Ukraine’s Financial Meltdown Has Arrived

– Dupa ce datorita sanctiunilor reciproce, exporturile UE catre Rusia au scazut considerabil, acum e in pericol sa se piarda si China ca piata de desfacere! (Si toate, ca US sa intre in Ukraina iar Chevron sa-i fracteze!GV))

Stung by Russia Sanctions, Europe Fears Losing Business to China

– Astazi se deschide la Moscova cel mai mare mall din Europa!

What Crisis? Biggest Mall in Europe Opens in Moscow on Friday

– Conform analistilor americani, cel mai modern avion de lupta rusesc SU-T-50 e superior ca manevrabilitate  si calitati de zbor celui mai modern avion de lupta american!

Top US Analyst: Russia’s Next-Gen Fighter Jet Better Than US’s (Sukhoi T-50)

– Elvetienii dau bancherilor o lectie: in Elvetia politicienii nu pot comite abuzuri pentru ca populatia cu doar 100.000 de semnaturi declara imediat referendum asupra problemei respective si o resping daca nu convine! De aceea e stabilitate acolo si nu sunt demonstratii si nemultumiri!
–  Asosan, cel mai mare vulcan din Japonia erupe!

Asosan – the largest volcano in Japan enters new eruptive phase, Kyushu

ScienceDaily: Your source for the latest research news

– Materialul genetic ADN poate supravietui un zbor  in spatiul Cosmic si reintrarea in atmosfera terestra si inca sa fie capabil sa transmita informatiile genetice! Oamenii de stiinta au obtinut aceste informatii uluitoare in timpul unui experiment al unei misiuni cu racheta TEXUS-49.

DNA survives critical entry into Earth’s atmosphere

Collective-Evolution

– Corpul nostru reactioneaza la evenimente, cu pana la 10 secunde inainye ca acestea sa aiba loc!

Our Body Reacts To Events Up To 10 Seconds Before They Happen

The Conversation

– Canabisul pune in regresie cele mai agresive tumori cerebrale!Un a studiu  publicat in Molecular Cancer Therapeutics, demonstreaza acest fapt, in link se dau si dozele necesare.

How cannabis was used to shrink one of the most aggressive brain cancers


One Comment on “Stiri scurte: 28.11.2014”


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.