Stiri scurte: 03.12.2014

Go Back > Pics For > Fox News Logo Png

– Datoria US a ajuns la nivelul record de   18.000 de miliarde de dollari!  70% din aceasta  indatorare a fost facuta in timpul presedintiei lui Obama! („Datoriile mari, impun respect si sunt facute de oameni pe masura de mari. Adevarata  bogatie e sa ai mari conducatori!”  😀 ! GV)

National debt exceeds $18T, sparking renewed criticism of spending under Obama

SHTF Plan - When The Shit Hits the Fan, Don't Say We Didn't Warn You - Preparedness, Planning, News, and Commentary

– Scaderea masiva a pretului petrolului, ingenuncheaza economia Rusiei, unde exportul de hidrocarburi (petrol+gaze)  reprezinta 68% din totalul exporturilor sale si 50% din bugetul federal!

Falling Oil Prices Could Cripple ‘Vulnerable’ Russia, Trigger World War III

– La showul aviatic din Zhuhai, China si-a prezentat dotarile militare cu care vrea sa dea dureri de cap vestului: pe langa avionul de lupta stealth Shenyang FC-31, copiat dupa F -35 american dar cu armament superior, radare de tip nou inexistente in vest,  care pot vizualiza si  urmari toate avioanele stealth ale oponentilor sai americani!

How China Will Track—and Kill—America’s Newest Stealth Jets

Maine news, election results and politics, sports and opinion - Bangor Daily News

– Investitori chinezi, finanteaza cu 500.000$ fiecare, constructia iesirilor/intrarilor in autostrada I-95 din Pennsylvaniam pentru a-si obtine rapid dreptul de rezidenta permanenta in US. (Ehh… Pentru 50.000 de parai puteai lua  masa cu presedintele in functie sau sa dormi cu familia la Casa Alba! O mai fi crescut/scazut tariful?GV)

Chinese investors sign up to fund I-95 Turnpike link in exchange for fast-track to US citizenship

A US police officer wearing sunglasses mounted with a camera that records video and audio.

– In urma protestelor din Ferguson, pres Obama vrea sa cumpere 50.000 de camere de luat vederi portabile care sa intre in dotarea politistilor aflati in misiune pe strazi. (Masura e buna, din pacate insa majoritatea infractorilor copii neinarmati  suspecti de acolo au obiceiul sa scuipe obiectivul camerelor politistilor, inainte de a fi impuscati cu 40-60 de gloante pe la spate!GV)

 

Obama seeks $75 mill ion to put cameras on cops

– Cetateni americani in baza dreptului de a tacea, refuza sa mai raspunda oricarei intrebaru puse de un politist…

ZeroHedge

– ME al Rusiei S Lavrov, spune ca tensiunile dintre US si Rusia sunt mai grave decat ne inchipuim!

Tensions Between US & Russia Are Worse Than You Realize – Foreign Minister Sergey Lavrov

Unique: The building does not use any fans to keep the temperature under the ground cool and instead relies on the natural cold air

– Rusia construieste in Siberia in apropierea orasului Iakutsk in permafrost, cel mai mare depozit subteran de seminte de plante din lume, care va inmagazina cca 1,5 milioane de seminte de plante din diferite specii. (Deci se pregatesc si ei de „doomsday”- apocalipsa, dar nu se mai bazeaza pe depozitele de seminte ale altora…! GV)

 

Underneath THIS tiny hut lies the ‘Noah’s Ark’ for world’s food supply: Vault deep beneath the coldest city on the planet to become home to massive stockpile of seeds and plants

An image grab taken from a video shows ISIL militants at an undisclosed location in Iraq

– Insurgentii ISIL spun ca au reusit sa construiasca o „bomba aromica murdara” (se bazeaza nu pe o explozie nucleara in lant ci pe imprastierea de material radioactiv in zonele populate) cu 40 Kg de uraniu pe care l-au sustras de la Universitatea din Mosul Irak. Acum fac speculatii pe „ce s-ar intampla daca ar detona-o in Londra , de exemplu!”

ISIL’s dirty bomb has 40kg of uranium, Takfiris claim

Associated Press

– UN a adoptat rezolutia care obliga Israelul fie sa adere la Tratatul de Neproliferare a Armelor Nucleare, fie sa renunte complet la armamentul sau nuclear. Israelul e singura tara din regiune care detine asemenea arme de distrugere in masa. (US, n-a depus „veto” la rezolutie?!!GV)

Stephen Hawking

– Omul de stiinta Stephen Hawking avertizeaza ca dezvoltarea masinilor inteligente ar putea pune in pericol existenta rasei umane. (Anuntul fiind facut si daca totusi se continua, inseamna ca „masinile inteligente au preluat deja controlul”?GV)

Stephen Hawking: Artificial Intelligence Could End Human Race

– Uleiul de cocos imbunatateste activitatea creierului chiar de la prima utilizare!

Fats Found In Coconut Oil Boost Brain Function In Only One Dose

Inspired Logo

Artist Jamie Harkins creates 3D art in the sand. (Facebook)

– Arta 3D pe plaja… Galerie foto

We’ve Seen 3D Art on the Streets, How About 3D Art on the Beach?

– Fugi cu ursul…

Reclame

2 comentarii on “Stiri scurte: 03.12.2014”

 1. ion spune:

  nu gaesti suspecta lipsa de informatii concrete despre accidentul de la Zaporizhia Nuclear Power Plant ? aici, http://hisz.rsoe.hu/alertmap/site/index.php?pageid=event_summary&edis_code=NC-20141203-46207-UKR , acum, cind scriu , cimpurile esentiale despre eveniment sin ori necomplectate, ori poarta specificatia necunoscut.
  accidentul a fost raportat cu o zi intirziere, si daca luam in calcul ca Sectorul de Dreapta asigura securitatea centralelor nucleare ukriniene cit si experienta anterioara, ma refer la modul criminal in care datele despre accidentul de la Cernobil au fost ascunse populatiei…

  • George Valah spune:

   Da… au fost ceva info, dar se pare ca le-am neglijat… Mai sunt si alte asemenea incidente in US, UK… le-am trecut cu vederea, poate ca n-ar fi trebuit,

   Multumiri de atentionare,-


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s