Stiri scurte: 08.01.2015

– Aproape 800 din personalul medical care a intrat in contact cu bolnavii de ebola s-au infectat la randul lor, iar 500 dintre acestia au decedat!

Ebola Kills Nearly 500 Health Care Workers

– Atacul de ieri de la  Charlie Hebdo, Paris pare o actiune tipica „Mossad”! Inafara Citroenului negru cu care cei doi au ajuns la locatia respectiva, o alta masina de schimb un Renault gri pe care politia a mentionat-o ca „furata, (se pare ca de fapt pusa la dispozitie de un complice evreu, ” Sayanim„!) i-a asteptat la 3 Km distanta in fata Kosher Restaurant  . Acest fapt arata ca atacatorii nu s-au grabit deloc, fiind siguri ca „nimeni” nu avea sa-i deranjeze in acel timp (Din primul moment si eu am fost surprins ca politia nu a venit la fata locului in baremul de timp de cateva min. iar „teroristii” trageau nestingheriti!GV). Strigatele “Allah Akbar”  si „Profetul a fost razbunat” au fost strigate in franceza, nu araba. Alta intrebare: de unde au stiut atacatorii ca la acea ora se desfasura la redactia ziarului o sedinta cu personalul? De unde stia atacatorul numele persoanelor de acolo si citindu-le de pe o lista, ii intreba pe fiecare cum ii cheama, inainte de a-si alege victimele? Acestia nu au venit sa traga la intamplare, asa cum fac teroristii! Culmea peste toate, masina de asteptare avea pe  bancheta din spate lasat la vedere ID-ul „unui terorist”! Cine a mai vazut un „terorist” sa plece intr-o „misiune” cu ID-ul la el?

Paris Attack Smacks Of False Flag

– Detalii suspecte care conduc la ideea unui atac planuit si regizat anterior la ziarul francez: cum de imediat dupa atac in mai putin de-o ora, aveau pregatit marketingul afiselor cu „Eu sunt Charlie”? ! Atacatorii vorbeau o franceza perfecta…, etc. Multe alte inconsecvente in link

PARIS SHOOTING: Charlie ‘Magazine Murders’ Reveals Evidence of Deliberate Staging

GLADIO-Style: Deadly ‘Cartoon Jihad’ Attack Against Charlie Hebdo in Paris

– Putin a prezentat condoleante lui F. Hollande pentru victimele atacului de ieri de la Paris.

Putin presents condolences to Hollande over terrorist attack on office of Charlie Hebdo

– Yury Biryukov, un consilier al Ukraine President Petro Poroshenko, spune ca in 2014 s-au furat 415 milioane dollari de la armata!

Ukraine Says $450 Million Was Stolen from Its Military in 2014

– Deputatul ukrainian  Verkhovna Rada  de la Partidul Radical    prognozeaza ca in tot anul acesta vor fi miscari civile in Ukraina.

Rada Deputy: Ukraine Will Suffer from Civil Unrest During all of 2015

– Se pare ca in Ukraina ar putea sa aibe loc „rafuieli” intre diferitele fractiuni politice care vor „binele tarii”!

Will there be a „Night of Long Knives” in Ukraine?

– Mai multe siteuri guvernamentale ale Germaniei printre care si cel al Angelei Merkel au fost atacate de un grup de hackeri ce spun ca sunt „prorusi”.

Pro-Russian group claims cyber attack on German government websites

–  Franta vrea sa puna capat sanctiunilor contra Rusiei.

France Seeks End to Russia Sanctions

– Pentagonul dupa ce a lansat sute de atacuri aeriene asupra ISIS in Irak si Siria, nu are nicio idee cati oameni. insutgenti sa nu, au fost ucisi!

Pentagon Doesn’t Know How Many People It’s Killed in the ISIS War

– Graficul saracirii populatiei in US….

Suburbs and the New American Poverty

– Se intampla mai des decat se crede ca unii medici corupti sa dea diagnostice false de cancer unor pacienti sanatosi, pentru a-i pune sub chimioterapie si iradieri contra cost!

More Doctors Confess to Making Cancer Diagnoses Just for Profit

– In Univers ar putea exista forme gigantice inteligente de viata, care se hranesc cu astre precum Siarele nostru

The Search for Starivores, Intelligent Life that Could Eat the Sun

Anunțuri

4 comentarii on “Stiri scurte: 08.01.2015”

 1. ion spune:

  merita efortul lecturii http://lepetitrapporteurdunet.unblog.fr/2015/01/08/les-incoherences-de-lattentat-de-charlie-hebdo-voici-lenquete-qui-va-vous-faire-bondir/
  aici, o imagine a masinii abandonate http://www.algemeiner.com/wp-content/uploads/2015/01/Screen-Shot-2015-01-07-at-1.03.52-PM.png
  imagine evident trucata, care poate fi analizata on line, cu software-ul asta http://fotoforensics.com/ …. iar rezultatele sint evidente…..
  … imi aduce aminte de asta https://www.youtube.com/watch?v=1v4ZLwevXAI
  … pentru cei ce doresc sa inteleaga peste ce propaganda le ofera, aici, https://www.youtube.com/playlist?list=PLzHtFW-mC6vGh07g8RK7sUITTYsQYBlN0 e un interviu interesant si cronofag

  • ion spune:

   p.s.

   in ultiml episod corbett report, new world next week, https://www.youtube.com/watch?v=tbdEJlj3NmQ#t=390 se abordeaza subiectul din perspectiva unei operatiuni de tip GLADIO .

  • George Valah spune:

   Mai este ceva:
   -In facatura de atentat de la Boston, erau „vinovati” doi ceceni rusi fratii Tzarnaev de care Rusia avertizase ca „sunt teroristi”.
   – In facatura de atentat de la Sidney, autor era un iranian despre care Iranul avertizase Ausrealia ca e „terorist”
   – Si la Paris cei doi „teroristi” erau sub supraveghere, unul fost chiar condamnat pentr aceleasi motive.

   Care e „scopul” ? Fiind inscenari de calitate slaba, cred ca se adreseaza „emotiilor pblicului naiv” care sa fie gata sa accepte pierderea propriilor libertati fara sa opuna rezistenta la asta.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s