Stiri scurte: 23.01.2015

– Dupa stelele de mare, aricii de mare dispar din Pacific! Pasarile si alte animale marine de pe coata de vest a US si Hawaii mor de cancere neobisnuite pentru creaturile traind in natura: cancere limfatice, de ficat, etc!

Gov’t: Sea urchins with insides empty, bare skeletons, and black lesions in Hawaii — Birds dying of unusual cancers, rarely seen in wildlife (PHOTOS)

– Se pare ca epidemia de ebola… moare! In toate tarile din vestul Africii numarul de cazuri noi e in puternica scadere:

Liberia 8/saptamana de la 509/saptamana

Guineea 20/sapt. de la 292/sapt.

Sierra Leone 117/sapt. de la 748/sapt.

Falling Ebola cases show ‘turning point’

02-Logo-itar-tass-CMYK-300x133

– „Ukraina incepe sa se destrame…” spune fostul primul presedinte al tarii, Leonid Kravchuk, intr-un interviu de ieri! „Elita e dezbinata azi si se lupta intre ei, Dumnezeu stie pentru ce! Nu isi asuma nicio responsabilitate in fata pericolelor ce pasc tara. Nu s-a facut anterior nimic pentru Dombass, Crimeea, pentru populatia de acolo!” (E valabil oriunde in lume: cand conducerea tarii e coprupta si vinde strainilor bogatiile tarii, e dezinteresata de binele cetatenilor ei, ii vede numai ca pe o turma de muls,  sa te mai astepti, ca acestia sa moara pentru tara ce nu le mai apartine?GV)

Ukraine beginning to fall apart, says country’s first president

–  Ukraina ii da cu tifla Chinei care i-a platit acum doi ani 3 miliarde de dollari pentru cereale pe care nu le-a mai primit si nici nu are de gand sa-i restituie banii! Alte 3,6 miliarde $ datorii anterioare vor fi probabil si acestea neplatite!

Ukraine Stiffs China for Billions Owed

– Senatorul american John Mc Cain, spune ca daca nu se realizeaza o prezenta masiva de trupe US si NATO in Tarile Baltice la granita cu Rusia, asta ar putea insemna sfarsitul aliantei NATO!

Senator McCain Says Lack of US Forces in Baltics Could Mean ‘End of NATO

– Acelasi McCain spune ca „rebelii moderati din Siria sunt ISIS”!

Truth Revealed: McCain’s ‘Moderate Rebels’ in Syria ARE ISIS

– ISIS a executat 13 adolescenti irakieni pentru ca s-au uitat la televizor la meciul de fotbal Irak-Iordania, din Cupa Asiei! Asta era „ceva din west si interzis”!

ISIL executes 13 Iraqi teens for watching soccer game

– In acesata primavara US vrea sa trimita trupe in Ukraina pentru a-i antrena garzile nationale ukrainiene!

US deploying troops to Ukraine to train its National Guard

– Kievul a pierdut  controlul asupra aeroportului din Donetzk.

Ukraine forces lose control of Donetsk airport

– NATO Secretary General Jens Stoltenberg spune ca Rusia „si-a crescut livrarile de echipamente militare catre separatistii din estul Ukrainei”

NATO Chief Says Russia Increasing Equipment Supplies to Eastern Ukraine

– Niciun echipament militar nu s-a miscat la granita Ruso-Ukrainiana, spun observatorii OSCE.

No military equipment movement observed on Russian-Ukrainian border — OSCE report

– Ambasadorul US la UN: „Planul de pace al Rusiei este ocuparea Ukrainei”.

US Envoy to UN: Russian Peace Proposal Is „Occupation Plan” of Ukraine

– Ambasadorul Rusiei la UN: „US joaca rolul instigatorului in criza din Ukraina”.

US plays ‘instigator’s role’ in Ukraine crisis – Russian UN envoy

– Sistemul de plati PayPal a incetat sa mai deserveasca  clientii din Crimeea.

PayPal system stops servicing clients in Crimea

– Imediat ce s-a anuntat moartea Regelui Abdullah al Arabiei Saudite, pretul petrolului a crescut brusc la bursa din NY!

King Abdullah of Saudi Arabia Dies, Prompting Surge in Oil Prices

– La Forumul Mondial Economic de la Davos, Google guru, Eric Schmidt, intrebat care e viitorul web-ului, acesta a replicat  ” am sa va dau un raspuns simplu: internetul va dispare”!  Obiectele din jur, aparatura ambianta va deveni asa de sofisticata si dotata cu senzori, incat va interactiona cu oricine va fi in preajma si fiecare persoana va interactiona cu orice obiect va patrunde intr-o incinta!

Top Google executive predicts end of the internet

– Fostul pilot de drone american Brandon Bryant, implicat in uciderea a 1600 de persoane, spune ca atacurile erau executate cu incertitudine: vedeam umbrele unor oameni si ii ucideam! Nu era nicio superverificare. Acum  isi cere scuze de la familiile victimelor ca nu a putut sa se opuna el, acelor crime! (Apropo de „club select si valorile  vestului”, omul pare ingrijit, manierat, salariul era decent… GV)

US drone operator says attacks conducted with uncertainty

– In US se vehiculeaza ideea  sa se dea legea prin care sa poata vota si rezidentii nu numai cetatenii americani!

Bill Proposed To Allow Voting Without US Citizenship

–  Don Pyle, 55, Seful firmelor IT care monitorizau Pentagonul, FBI, NSA, si US Army a murit (asasinat?) luni intr-un incendiu suspect al casei sale in care se pare ca s-au folosit substante inflamabile pentru a-l provoca!

Head of IT Companies Monitoring Pentagon, FBI, NSA and Army Presumed Dead After Suspicious Fire

– Radicalizarea musulmanilor are ca scop destabilizarea Rusiei si Chinei, care au granite extinse cu tari musulmane! Toate razboaiele mincinoase provocate in ultimul timp de  tarile vestului asupra altor tari au dus la discreditarea acestora in ochii propriilor populatii si o aproape disparitie a democratiei! „Rebelii” din Siria care lupta contra lui Assad sunt 90% mercenari din vest! Caderea dollarului ar putea insemna si 30.000$/uncia de aur! (Video f. edificator, dintr-o sursa calificata!)

Dr. Paul Craig Roberts-A Real Collapse in the Dollar, Gold Could Be $30,000 an Ounce

– European Central Bank va tipari 1,1 mii de miliarde  euro in plus, ca raspuns la cresterea francului elvetian!

Eurozone boost of €1.1tn in ‘shock and awe’ plan by Central Bank

– Predictii si mai teribile din partea lui  Egon von Greyerz   omului care a prezis ca francul elvetian va depasi euro: „Tiparirea de 1,1 triliarde euro in plus nu va avea  efect decat pentru moment. In fapt va urma o prabusire financiara globala! Banca Elvetiei are 500 miliarde de franci dar in… euro si dollari, asa ca si ei pierd in acest moment! Bancile vor tipari si mai multi bani si vor cauta disperate sa cumpere bunuri materiale (proprietatati), dar acestea le  vor bloca si pe ele caci nimeni nu va mai fi capabil sa le cumpere! Astfel fiecare banca din lume va intra in faliment!

Man Who Predicted Collapse Of Euro Against Swiss Franc Makes Second Terrifying Prediction

– Se apropie socurile financiare pentru dollar si euro!

– A inceput sfarsitul monedei euro? Viteza cu care isi pierde valoarea in ultimele luni e fara precedent!

This Is The Beginning Of The End For The Euro

– Oligarhii de la Davos au toate motivele sa se teama de lumea pe care au creat-o!

The Davos oligarchs are right to fear the world they’ve made

– China si Elvetia au semnat acordul de deschidere a unui punct de schimb valutar in yuan in Zurich.

China, Switzerland sign deal on yuan trading in Zurich

– China va construi calea ferata de mare viteza de 7000Km dintre Moskova-Beijing in valoare de 242 miliarde dollari.

China to Build 7,000 Km Moscow-Beijing Railway Estimated $242 Bln

– Torturi artistice… Galerie.

30 AMAZING CAKE IDEAS: A FEAST FOR THE EYES AND BELLY!

Reclame

10 comentarii on “Stiri scurte: 23.01.2015”

 1. mos bazil spune:

  Spusele d-lui Mc Cain mi se par firesti. Doar ‘a socializat’ cu Abu Bakr Al-Baghdadi. ‘Birfitorii’ spun ca acesta e numele de ‘luptator’ cel real fiind Elliot Shimon. (‘suna’ cunoscut dar nu stiu ‘de unde sa-l iau’. O fi iranian, pakistanez sau din khazarikistan? …nu-mi dau seama)

  ……….
  Referitor la ‘premonitia’ din 2013 a dr.Dr. Paul Craig Roberts si lichidarea rezervelor de dolari, (cumparind aur) a rusilor nu pot sa nu ma intreb cind incepe ‘marea brambureala’. Poate dupa ‘valorizarea’ dolarului ? Si de elastic daca tot tragi cu indirjire se rupe. Partea proasa ca ramane expus..MsDosul.
  In orice caz astazi a fost o zi interesanta pe investing.com
  ……….
  Incetinirea ebolei e normala . Doar SUA a trimis 3000 de specialisti in zona. Dupa ce au aplicat tratamentul cu aur ..coloidal (unii pronunta colonial) o sa le dispara si pietrele….din zonele afectate…. si ebola e rezolvata.
  ……….
  ‘Neinspirata’ asocierea celor doua drapele (chinez si elvetian) chiar daca deschid un punct de schimb valutar in yoani pentru ca unii se vor intreba daca nu cumva doriti sa sugerati implicarea Chinei in cresterea CHF ! Lumea-i suspicioasa .

  • mos bazil spune:

   ………………investing.com. E posibil ca luni sa fie o zi si mai interesanta.

   • George Valah spune:

    Luni… hmmm
    Ai nostrii se bucura pe TV ca a crescut leul cu un ban fata de euro, da nu zic ca euro a luat-o la vale rau, sa se prinda lumea ca si noi ne tinem aproape de el!
    Ehh… nu stiu unde am pus crema de ghete, ca maine ma duc in piata la fasole calda…Daca s-o da.

  • George Valah spune:

   As renunta la stiri sa le citesc pe ale dumitale! 😉 Sunt mai stimulente/lante si cu „clenci”…

   Auzisem de Al Bagh-daddy, da nu-l stiam de Shimon, cred ca e minciurian, ca aia dau tot felul de odrasle, candidati, etc de stau la case mari (nu big house, nu inca)de se trag de bracinari cu fratele lui Abel si cine o mai fi pe-acolo! Frumoase figuri de panoplie!

   Cu ebola aia a lor… o fi fost, n-o fi fost, te pui cu doctorii?! Iti trantesc un diagnostic de te duci sa faci raze, si la sfarsit iti zic: stiti, de fapt era guturai!

   Adica zici, n-aduce francu ce-aduce yuanul? Ptii… Lavrov asta, ce i-a dat prin cap!

   Berea nu-i buna iarna, dau o tzuica! 😀

 2. pillum spune:

  Cred ca jocurile on-line gen „World of tanks”, „World of Warplanes”, „WarThunder” sunt realizate special pentru a antrena niste retele neuronale ce vor comanda deciziile viitoarelor drone terestre, aeriene, navale, fara a mai fi nevoie de interventia umana.
  Acestea vor acumula experienta sutelor de milioane de jocuri si actiuni de lupta si vor alege varianta castigatoare, in functie de contextul real al situatiei cu care se confrunta.
  Ne vom confrunta cu noi insine!
  Ce face omul cu mana lui, lucru manual se numeste!


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s