Stiri scurte: 13.03.2015

enelogo

 

-Scurgere masiva de 750t, apa de ploaie contaminata radioactiv cu cesiu s-a infiltrat in pamant la CN Fukushima!

Japan TV: “Radiation levels surge” at Fukushima — “Another major leak” — “Massive leak of … highly contaminated water” — “Hundreds of tons… breached barriers” (VIDEO)

– Noi zvonuri despre „boala lui Putin” au aparut in mass media ruseasca miercuri, dupa ce acesta si-a amant vizita in Khazahstan, unde trebuisa sa se vada cu Nursultan Nazarbayev in Astana! (S-a lamurit, azi au aparut imagini cu Putin normal si sanatos. GV)

Rumors of Putin’s Illness Run Rife in Russian Media

– „Kievul mai are 24 de ore sa stabilesca ce regiuni din estul Ukrainei  vor avea un statut special , pentru a respecta conditiile acordului „, a comunicat reprezentatnul republicii Lugansk Denis Pushilin. In caz ca nu se va intampla, lumea va putea sa vada cun Kievul nu are de gand sa urmeze punctele din acordul de la Minsk.

Kiev has 24 hours left to designate territories with special status in Donbas — DPR envoy

– Presedintele din Republica Donetzk Alexander Zakharchenko  cere Kievului (azi) sa opreasca blocada economica asupra lor, pentru ca Ukraina pierde mai mult : 50% din rezervele de carbune sunt acolo, 20% din productia de electricitate si 30% din terenul agricol sunt in Donetzk!

Donetsk Republic Calls on Kiev to Stop Economic Blockade

Janusz Korwin-Mikke, leader of the far right and eurosceptic Congress of the New Right Wing party

– Fostul ME al Poloniei Andrzej Olechowski spunea miercuri la TV poloneza: ” Rusia nu se pregateste de razboi pentru Ukraina, caci daca ar fi facut-0, toti polonezii ar fi trebuit sa-si faca bagajele si sa fuga in Australia. Din punctul lui de vedere, a-i inarma pe ukrainieni e o gresala, iar strategia vestului fata de Rusia e vecina cu nebunia”

Polish Ex-Foreign Minister: Russians Not ‘Suicidal’, Don’t Want Open War

Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu

– Sondajele arata ca Netanyahu va pierde alegerile.

Bye-Bye Bibi? Netanyahu Faces Defeat, Polls Show

– Noi constructii palestiniene distruse in Ierusalimul de est!

Israel destroys Palestinian structures in East al-Quds

– 22 de militari irakienim ucisi de un raid aeriana al „coalitiei anti ISIS” in Irak!

22 Iraq soldiers killed in Anbar airstrike

An Il-78 tanker aircraft and Su-24 fighter-bombers

– Vietnamul e suparat pe US ca se amesteca in treburile sale interne , si cere sa nu mai permita ca avione rusesti sa alimenteze in zbor avioanele dela baza Cam Ranh!

Vietnam Military Blasts US for Interfering With Russian Refueling Flights

RT logo

Reuters/Petar Kujundzic

– China avertizeaza Japonia: „Ramenti  pe calea pacii”! Asta in timp ce Japonia vrea sa se inarmeze …

‘Stick to peace’: China warns Japan to remain pacifist as Tokyo eyes military return

New problems - namely, false alarms from overly sensitive threat-detecting sensors - have arisen with the beleaguered F-35 aircraft, so far the most expensive, and problem-ridden, piece of military equipment in US history.

– Probleme cu avioanele F-35 importate de Turcia din US: softul lor da multe alarme false!

More Money, More Problems: F-35 Software Overwhelmed With False Alarms

The Conversation

– Viata in Ocean la adancimea de +4000m, Perth Canyon.

We are finally learning the Perth Canyon’s deep-sea secrets

The Plaid Zebra logo

– Ce se stie mai putin, e ca au existat si „gradini zoologice umane”, adica cu „exponate umane” iar acestea au disparut deabia in anii ’50! Galerie foto

5_Human zoo

Human zoos are one of Europe’s most shameful secrets, and only ended in the ’50s.

Soil.

–  Munca cu solul ne face fericiti, pentru ca in sol traiesc microbi antidepresanti.

Antidepressant Microbes In Soil: How Dirt Makes You Happy

 

– Cateva descopriri arheologice … „interzise”!

3 ‘Forbidden Archaeology’ Discoveries That Will Rock Your Boat

 

Reclame

4 comentarii on “Stiri scurte: 13.03.2015”

  • George Valah spune:

   Foarte interesant, Multumesc! Materialul realizat de cercetatori de la Oxford, arata cum in sec 5, valahii erau in Sinai si au intemeiat acolo o manastire! Mai mult beduinii sunt de origine valaha! (Banuiam asta mai demult din alte surse info). Cu-atat mai trista e apatia cercetatorilor nostrii care nu scriu mai nimic despre trecutul nostru glorios se se complac in a nduce ideea ca „noi am preluat de la altii” cand de fapt noi am raspandi-o in toata Europa, in Africa pana la Dakkar si India pana la Dakka, in Asia pana in Koreea !

   Cateva observatii:
   „Jebeliyeh” cum erau numiti, vine de la Ge-Beliach (pronunctia Je e locala asa cum si numele lui Iisus (vadit dac!)se pronunta Je Mannu-El (Emanuel). In francesa s-a pastrat „je”= eu. Cum numele cuprindea Je (eu) Mannu (zeul suprem al dacilor) El, evident „Eu si Dumnezeul Meu suntem una” este perfect confirmat si in nume!). Belli, sau Bali, Blacii – triburi dacice (de-acolo Bel- grad (gorad=oras). Dar autorii articolului fac cateva erori, numind pe toti „vlahii” ca fiind „aromani”. Apare ca acestia isi ziceau”besii” care vin de la populatia din Moldova (besii, basii, Basarabia)
   De-asemenea sunt numiti eronat „samaritenii” – parte din evrei. Samaritenii erau tot daci, pare-se mai mult o ocupatie de negot/carausie cu „samarele” care se facea prin toara Asia (Samara, Samarkand, etc)!) si nu are nicio legatura cu „evreii”, care in cea mai mare masura „au preluat” cultura daca din Asia Mica, devenind „a lor” tot asa de mult cat si a dacilor hittiti, moabiti, cananeeni, filistineni, etc de acolo!
   Cu-atat mai penibila starea de lancezeala a cercetatorilor nostrii care nu cunisc sau nu publica nimic din trecutul nostru, sau cu multe erori defaimatoare, cum au fost si cele doua filme Dacii, Columna, unde ii imbracau in „piei de oaie” desi peste tot in documente dacii erau in „toga”, sau costume treditionale, etc.

   Pentru a completa iata opera literara in care „s-a format” limba engleza moderna si care a influentat aproape toata Scandinavia: „Beowulf”! Sec 6-7.
   http://en.wikipedia.org/wiki/Beowulf

   Beowulf (suflet (neinfricat) de lup)era din… Gaetia, care insa e localizatia in Scandinavia. (Dupa invazia romana, e de inteles ca multi dintre geti s-au retras in alte teritorii dacice, printre care si cele din nord unde au intemeiat „o alta g(a)etia” si mai tarziu au devenit „vikingi” (Vic- vulf, vilk, etc = lup, iar „drakarele” lor aveau capul de lup stilizat la prova) ! Toata povestirea are profunde traditii dacice… Mai mult, descoperiri arheologice arata printre alte arme si celebrul „falx dacic”…!

 1. Eu auzisem ca l-au luat extraterestrii pe V. Putin. Jucati-va voi cu „Mana moarta” fucking morons ca disparem toti. Sa recapitulam un pic „exercitiile”. Pe tot flancul estic al Rusiei, din Norvegia trecand prin Estonia-Lituania, Polonia, Ukraina, Romania-Bulgaria-Marea Neagra; amerlocii maseaza in disperare trupe si echipament greu sub pretextul „exercitiilor”. Clar vor ataca iar atacul va fi precedat de niste lovituri „preventive” ca tot au asta in doctrina lor. Ce va urma dupa prima nucleara amerloaca n-o sa mai vedem decat cel mult cateva zeci de minute 😀 Din fericire s-a aflat si rusii sunt deja sunt in stare de razboi in adaposturi secrete de aia „au disparut” toti (Medvedev n-a fost „arestat” si ala cumva). Oricum rachetele lor pleaca si daca omul NU introduce un cod la un anumit intervat de timp (de aia se si cheama „Dead Hand”, si daca rad tot statul major alea pleaca singure) sau la primul cutremur nuclear asa ca succes la nukes; oricum prea s-a inrait lumea trebuie un reset de cateva sute de mii de ani…

  • George Valah spune:

   „Rachete nucleare” tin de anii ’40-’50, are cineva idee cat a avansat tehnica in domeniu militar in 60-70 de ani, stiind ca oricum e cu 40 de ani inaintea celei civile? Asta ca sa ne lamurim cu fregatele de mana a 2 salvate de la casare, de tancuri si alte fieratanii care in 13 ani n-au reusit sa invinga Serbia sau sa cucereasca nici Afganistanul!
   Da…s-au mai vazut „de-astea”, cand la inceputul WW2 de ex, cavaleria poloneza ataca cu sabiile blindatele germane!


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s