Stiri scurte: 24.04.2015

enelogo

 

Dead starfish line the shore of the German island of Sylt. Mass wildlife die-offs have been interpreted as omens of an impending environmental collapse.

– Sute de milioane de animale  –  moarte pe toata coasta de vest a Americii! E cea mai mare mortalitate ca eveniment unic cunoscuta omenirii! Cel putin 20 de specii au disparut complet- viata marina dispare deasemenea din propierea coastelor Fukushimei!

Professors: 100s of Millions of animals have died recently along West Coast — Worst mortality event ever known — “Wiped out at least 20 different species” — Marine life also disappearing from Fukushima coast (VIDEO)

– Pana de curent la CN Fukushima si masiva deversare de  materiale puternic radioactive in Ocean! Un expertin radiatii spune: situatia acolo e atat deradioactiva si  instabila incat „s-ar putea sa nu fie sub control vreodata”!

TV: Nuclear waste spilling into Pacific Ocean after power outage hits Fukushima plant — Radiation Expert: Site is so radioactive and unstable “it may never be contained”

Liberty Blitzkrieg

Screen Shot 2015-04-23 at 12.09.18 PM

– In perioada cand Hillary C. a fost decretar de stat, s-a vandut Rusiei compania Uranium One, iar Fundatia Clinton a primit „o donatie” din partea acestora de … 2,35 milioane $. (Se cheama „lobby”.GV)

More Clinton Foundation Cronyism – The Deal to Sell Uranium Interests to Russia While Hillary was Secretary of State

– Purtatorul de cuvant al US State Department,  Marie Harf , declara ca „nu poate sa confirme numarul soldatilor  rusi stationati in estul Ukrainei”… (Le spun: „toti sunt rusi”!Ca daca-ar fi fost „ukrainieni” nu se mai „separau”… GV)

US Fails to Verify Number of ‘Russian Troops’ in Ukraine

RT logo

U.S. ambassador to Ukraine Geoffrey Pyatt. (Reuters/Gleb Garanich)
– Ambasadorul US in Ukraina Geoffrey Pyatt declara ca „Rusia isi extinde prezenta militara in Ukraina” si ca dovada arata fotografii vechi de doi ani cu rachete BUK-M2 de la o parada militara de la…Moscova! 

Back to old tactics: US envoy tweets ‘Russian BUKs in Ukraine’ with pic of Moscow show

– Dupa ce  US isi trimite trupele in Ukraina, incepe sa certe Rusia ca „de ce isi aduce trupe la granita”!

After Sending Soldiers to Ukraine, US Lambasts Russia for Building up Along the Border

Ukrainian national currency hryvnia

– Oficialii ukrainieni au transformat accesul in zona de razboi din est in afacere: incazeaza cca 90$ ca sa permita cuiva sa intre in teritoriul separatistilor.

Ukrainian Officials Turn Access to Combat Zone Into Big Business

– Dupa acordurile dintre China si Rusia blocul Eurasia nu va mai fi niciodata ce-a fost, iar sansa ca US sa isi mai impuna  vreodata hegemonia acolo e nula! Ba si Germania s-ar putea alatura acestui bloc! (Oare de ce se duce azi si   Hollande sa se intalneasca cu Putin?GV)

Brzezinski Bye, Bye: Eurasia as the US Knew It Is Over Forever

– Dupa vizita  Presedintei Argentinei Cristina Fernandez de Kirchner la Moscova, s-au semnat acorduri de miliarde de dollari in domeniul energetic intre cele doua tari.

Russia and Argentina Sign Energy Deals Worth Billions

 

-US dezvolta medicamente contra iradierii in cazul unui atac nuclear pe teritoriul sau, intre acestea Filgrastim,  care a fost aprobat sub numele de  “Neupogen,” care asigura o supravietuire de 38% chiar si la leziuni pe organe datorate iradierii.

Finally, a Nuclear Apocalypse Drug Gets Approved by the FDA

A Yemeni man walks along a damaged street following a Saudi airstrike against a missile depot on Fajj Attan hill in the southern part of the capital, Sana’a, April 20, 2015. (© AFP)

– Arabia Saudita continua bombardamentele in Yemen dar nu castiga absolut nimic de pe urma razboiului!

Saudi warplanes hit areas in central, southern Yemen

Saudi war on Yemen to yield no result: Analyst

Hang The Bankers

– Mailurile interceptate ale Sony, arata ca „Sefii de la Hollywood”  lucreaza pemtru Israel.

Wikileaks: Sony emails reveal Hollywood execs work for Israel

– Ce se ascunde si care e scopul exercitiilor militare americane fara precedent Jade Helm? Ascuns chiar in logoul actiunii: sageti si sabie pentru dusmani, saboti de lemn (purtati in lagarele naziste de prizonieri!) si lagare FEMA pentru americani! 

– Un grupde cercetatori chinezi condusi de Junjiu Huang,  Sun Yat-sen University in Guangzhou, tocmai au raportat ca au modificat genetic embrioni umani viabili si implantabili intr-un uter matern.

Chinese scientists genetically modify human embryos

Liberland

– Liberland e cel mai tanar si mai mic stat din Europa. PresedinteleVít Jedlicka  nu vrea sa adere laNATO sau UE si in 20-39 de ani vrea sa devina un „Hong Kong” prosper, pentru    cei 250.000 de cetateni ai sai… Limba vorbita e ceha si engleza.

Liberland Set to Become New Hong Kong: Prosperous and Wealthy

Volcano Eruption In Calbuco, Chile

– Eruptia vulcanului din Chile. Galerie foto

15+ Breathtaking Pics Of Volcano Eruption In Chile That Forced 4,000 To Evacuate

Anunțuri

6 comentarii on “Stiri scurte: 24.04.2015”

 1. Partizanu spune:

  GEORGE ce zici de problema asta: DE CE CHILE SI JAPONIA NU CUMPARA CERTIFICATE VERZI de la fraieri?

  • George Valah spune:

   La sfarsitul anului e vorba sa se mai adune odata „toti” sa semneze „tratatu cu carbonu…” Da Rusia, China, India, nici nu vor s-auda si daca ele nu semneaza, se cam, alege prafu de toata excrocheria cu „incalzirea globala, carbonu si certificatele”, cel putin in partea aia de lume!

  • George Valah spune:

   Cunosc „binisor” subiectul de la inceput pana in final… Nu numai ca a fost manipulare CIA, dar si ce a urmat a fost „tragere pe sfoara” pana la sfarsit! Adica, americanii pierdeau razboiul, erau „disperati” pt ca daca aici nu reuseau, n-ar mai fi urmat nici Irakul, Afganistanul, etc! Asa ca… au facut pace cu sarbii acestia „castigand (pe hartie) absolut tot ce doreau, inclusiv Kosovo ramanea al lor si aveau voie sa aibe o garnizoana cu 1700 militari sarbi in Kosovo! Ulterior, toate au fost incalcate de americani stiind ca oricum sarbii nu puteau sa „reporneasca razboiul” pentru ca fusese incalcat tratatul de pace!

    • George Valah spune:

     Ce sa spun, ca initial miscarea albaneza numara cca 300 de luptatori si a fost finantata/inarmata de US pana a ajuns sa se lupte cu armata Serbiei? Ca sarbii si albanezii au incercat sa se inteleaga, dar US nu a permis niciun contact direct intre ei ci NUMAI prin intermediul US? Ca sarbii isi ascunsesera tancurile si armamentul greu si americanii nu mai aveau ce sa bombardeze, si atunci practic „ei” au „propus” (cerut!) pace admitand toate revendicarile sarbilor (pe care apoi nu le-au mai respectet!) iar sarbii si-au scos armamentul aproape neatins? Ca „l-am vazut” pe Clinton cum isi musca buzele de nervi la un interviu TV nestiind ce sa raspunda la intrebarea „si ce veti face daca sarbii nu cedeaza?” (asta era dupa 50 de zile de bombardamente inutile!)Etc, etc!

     Da, era prima actiune din seria programului illuminati de faramitare a natiunilor in „statulete cu populatii de max 5 milioane”, care sa nu mai poata face nimic prin ele insasi, nici macar sa se opuna!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s