Stiri scurte: 30.04.2015

Fascismul este „uniunea dintre puterea statului si puterea corporatiilor”

Mussolini

***

– „Moarte masiva si misterioasa” a balenelor pe coasta Californiei! Oamenii de stiinta sunt perplexi, in timp ce oceanul aduce la mal animale bolnave, hemoragice, infometate, prea slabite sa mai poata innota, muribunde! 

CBS: “Mysterious whale deaths” in California under investigation — Scientists perplexed, this is “very concerning” — “Continues trend of whales washing ashore” — Animals sick, starving, emaciated, too weak to swim, hemorrhaging (VIDEO)

Protestors march Wednesday, April 29, 2015, in Baltimore.

– Ieri, protestele din Baltimore  au reinceput, acestora alaturandu-li-se si altele in New York, Boston, Washington DC, etc!

Massive Protests Shut Down Baltimore, Cities Across the US

– Guvernatorul Marylandului, Hogan, a decis ‘sa suspende cu de la el putere” drepturile cetatenesti ale celor arestati in razmerita de la Baltimore: ei sunt retinuti fara a fi acuzati mai mult de 24h !

Baltimore Uprising: State Halts Civil Rights Protections for Those Arrested
Residents, protesting the death of 25-year-old black man Freddie Gray, hold signs near riot police who lined the intersection of North Avenue and Pennsylvania Avenue ahead of a city-wide curfew in Baltimore, Maryland April 28, 2015. (Reuters/Adrees Latif)
– Massmedia americana criticata pentru ca nu a dat relatarile corecte la situatia din Baltimore: inloc sa vorbeasca despre cauzele care au condus la ceea ce s-a intamplat, batea campii cu relatari nesemmnificative, detalii fara sens etc, adica „abureste lumea”!

Planned purge and thugs: US media criticized for Baltimore coverage

– Protestele din Baltimore, preludiu pentru un razboi urban!

SHTF Plan - When The Shit Hits the Fan, Don't Say We Didn't Warn You - Preparedness, Planning, News, and Commentary

shackles

– Exercitiile militare Jade Helm se fac si cu „catusele la purtator” adica arme+ catuse! 

Texas Ranger Drops Jade Helm Bombshell: “There Are Trains With Shackles On Them”

– ME al Ukrainei Pavlo Klimkin  declara ca „tara sa e ferma in a apartine Tratatului de Neproliferare (arme nucleare) si  IAEA.

Ukraine’s foreign minister says Kiev committed to NPT, no dirty bomb plans

– „Rusia nu va purta niciodata razboi impotriva Ukrainei” declara Vice ME Rusiei Anatoli Antonov. (Nu „a invadat-o de mai multe ori pe luna „asa cum „s-a zis”?!GV)

Russia Will Never Wage War Against Ukraine – Deputy Defense Minister

– Kievul duce un razboi in estul tarii pentru care nimeni nu e dispus sa plateasca, mai ales „vestul”!

Kiev Is Waging a War Nobody Wants to Pay For

Server room

– Serviciile de Securitate ale Ukrainei (SBU) au inchis accesul la 30000 de siteuri, pentru a opri 6 siteuri proruse!

Ukraine Takes Down 30,000 Sites to Block Five ‘Pro-Russian’ Ones

Norwegian Leopard 2 A4 NO Tank

– Norvegia „isi explodeaza” cheltuielile cu inarmarea „din cauza amenintarii ruse”! 

Norway Goes Military: Army Spending Skyrockets on ‘Russian Threat’

 

– Daca ar fi taiata Rusia de la sistemul de plati bancare SWIFT ar fi „dezastru”, dar nu pentru Rusia care ar  trece imediat pe sistemul propriu  probabil  si in asociatie cu China, ci pentru …”vest”, unde mai multe banci ar da faliment!

Cutting Russia off SWIFT banking network would be catastrophic — UniCredit representative

– Arabia Saudita a bombardat pista aeroportului din  Sanaa, Yemen, pentru a impiedica sa ajunga ajutoarele umanitare acolo!

Saudis Terror-Bomb Sanaa Runway To
Block Humanitarian Aid For Yemen

– In Andaluzia nu a fost primavara anul acesta: frig, ploi, nori mai tot timpul! „Incalzirea globala” continua, la fel si profitul  de pe urma „combaterii ei”!

Dreier – The Absence of an Andalusian Spring

– Lucru dovedit acum: exista o legatura intre expunerea organismului uman la  aluminiu si boala Alzheimer! ( Ex: folosit la dozele de bauturi, foliile alimentare,  aflat in chemtrails, etc!GV)

Direct Link Between Alzheimer’s and Aluminum

 

 

 

Reclame

13 comentarii on “Stiri scurte: 30.04.2015”

 1. Partizanu spune:

  Citez „Serviciile de Securitate ale Ukrainei (SBU) au inchis accesul la 30000 de siteuri, pentru a opri 6 siteuri proruse!” si COMENTEAZA PARTIZANU Cate papusi MATRIOSKA au fost pe pe MASA TACERI? Sa-l chemam pe BODU ca lui ii da cu VIRGULA(apropo pe la ce partid mai suge TATA?)

 2. Mos Bazil spune:

  Mussolini a folosit cuvintele vremii. Nu era cunoscut si ‘recunoscut’ termenul de plutocratie.
  Vinzoleala asta expusa de presa ‘independenta’ mi se pare ‘abaterea atentiei’. Unele subiecte au disparut brusc din mainstream media altele se dilueaza pe zi ce trece. Fac… bici si partea proasta ca mai si plesneste..pe multi. Cum ziceai ieri ‘ochii mari, urechile pilnie si multa constienta’ la care adaug (eu) ceva constiinta…ca vad ca-i pe cale de disparitie de ‘pisti tat’.
  ……..
  Nu sint curios dar parca aud ca se ‘sparge buba’ printr-un loc…sau doua…’concomitente’.

  • George Valah spune:

   Ceea ce cred e ca „stirile alternative” sunt un pretext! Pana la urma ele apartin tot „masei de stiri disponibile” doar ca arunca o posibila privire din „alt unghi”:… si asta e adevaratul scop! Asta face diferenta intre „indoctrinare” si „informare”: posibilitatea de a alege/selectiona tu insuti, de a accepta sau nu cee ce ti se vara pe gat de , assmedia „oficiala/corporatista” pentru a te manipula si a te folosi apoi „domesticit”!
   Si asa este: „vanzoleala asta”, indiferent care, e intotdeauna folosita sa abata atentia „de la ceva” care se intampla si e grav! Conditia e „sa stii” ce se intampla cu adevarat important si care are urmari asupra ta si celorlalti, si ce e doar „vanzoleala si zgomot de acoperire”… Pentru „lupta asta” – singura care conteaza, un sistem gigantic e pus in miscare, de la nastere pe tot parcursul vietii si pama la „iesirea din sistem” – indiferent care e aceasta! Din punctul „sistemului” de vedere „iesirea=decesul”. Din al individului… e „alta alegere”! Puterea sistemului se bazeaza pe „acceptare si complicitate”, puterea individului se bazeaza pe „libera alegere si respect”, respectul fiind fata de sine si ceilalti, fata de a nu face compromis cu propriile reguli si set de valori… Este un „nod” aici: respectul nu poate exista simultan cu „starea de frica”! Se exclud unul pe altul! De aceea „sistemul” intotdeauna a lucrat si lucreaza
   pentru „intimidare si frica”, Si tot de aceea „dacii radeau in fata mortii” si dacii „nu aveau sclavi”!
   E limpede „calea”? 🙂

   • Mos Bazil spune:

    La ‘alternative’ tre’ sa ‘schiez’i foarte bine. Din proprie experienta trebuie sa recunosc ca ‘unele’ se verifica. Cam greu cu verificatul si cam dureaza dar se verifica.
    ……….
    Unul spunea ca atunci cind va veni ‘vremea spanacului’….o sa…ceva.
    Chiar daca nu-mi place cred ca a venit vremea ‘resetului’.
    …………..
    Nu vreu sa vad cine apasa butonul….dar o sa trag cu coada ochiului…. de curiozitate….ca pisica.

 3. rast spune:

  In ziua de azi, in aceasta lume violenta, sunt multi Mussolini printre noi… dar, inca nu „si-au spus cuvantul.

  • George Valah spune:

   Probabil ca si pe atunci erau „multi” chiar daca doar unul „a ramas” (in felul lui, bineinteles!) Indiferent cat de multi ar fi oricand, tot o minoritate raman… Eu nu l-am „dat” ca pe un „ganditor”, ci ca pe „unul care stiind dinauntru spune cate ceva”!

 4. stefan spune:

  Secolul XIV-XIII î.e.n.

  Am observat că morile voastre de măcinat pietre sunt învârtite de sclavi cărora li s-au scos ochii, şi în ţara Mitanni se povesteşte despre nişte cruzimi nemaipomenite care se petrec la hotare, dar nu vreau să le repet, pentru a nu-ţi îngrozi urechile, fiindcă sunt de neimaginat pentru un popor civilizat

  — Ce înseamnă a fi civilizat? m-a întrebat el şi mi-a mai turnat vin în cupă. Ştim şi noi să citim şi să scriem şi păstrăm în arhivă tăbliţe numeroase. Este o amabilitate din partea noastră să scoatem ochii sclavilor condamnaţi să rotească veşnic morile de piatră, fiindcă această muncă este nemaipomenit de grea şi lor le-ar fi şi mai greu dacă ar vedea cerul şi pământul şi păsările care zboară libere. În ei s-ar deştepta gânduri deşarte şi după aceea, ar trebui să-i omoram, fiindcă, sigur, vor încerca să fugă. Iar dacă la hotare soldaţii noştri taie mâinile unora sau scalpează craniile altora, răsucindu-le pielea capului peste ochi, aceste lucruri nu le fac din cruzime, tu ai remarcat că acasă noi suntem foarte ospitalieri şi prietenoşi, că iubim copiii şi animalele şi că niciodată nu ne batem nevestele. Scopul nostru este doar să menţinem teama şi teroarea pentru popoarele care ne sunt ostile, ca până la urmă, să le putem supune fără războaie, care cauzează atâtea pierderi şi distrugeri. Nu-i deloc plăcut şi util ca, după ce ai cucerit o ţară, să o găseşti devastată şi cu oraşe distruse. Un duşman căruia îi este frică este pe jumătate învins.

  — Oare toate ţările sunt duşmanii voştri? l-am întrebat eu ironic. Oare nu există în lumea aceasta o ţară prietenă?

  — Prietene ne sunt toate acele ţări care se supun puterii noastre şi care ne plătesc nouă tribut, mi-a răspuns el didactic. În ţările cucerite de noi, îi lăsăm în pace pe oameni, îi lăsăm să trăiască conform obiceiurilor lor, noi nu le dispreţuim obiceiurile nici zeii, ci doar îi guvernăm. Prietene ne sunt, de asemenea, toate popoarele care nu sunt vecine cu noi sau, în orice caz, pană în momentul când nu au ajuns încă să ne fie vecine, fiindcă abia când ne sunt vecine, începem să observăm lucrurile iritante, care duc la destrămarea bunelor alianţe şi ne forţează să le declarăm război. Aşa a fost până acum şi tare mă tem c-aşa va fi şi în viitor, fiindcă cunosc bine cum gândeşte marele nostru rege.

  — Dar zeii voştri nu au nimic de zis? l-am întrebat eu. În alte ţâri, adesea, doar zeii hotărăsc ceea ce este bun şi ceea ce este rău.

  — Ceea ce este corect şi ceea ce este greşit? mi-a răspuns el printr-o întrebare. Pentru noi corect este ceea ce dorim noi şi greşit este ceea ce doresc vecinii noştri. Aceasta este cea mai simplă doctrină, care face viaţa şi diplomaţia uşoară şi, după mine, nu diferă esenţial de învăţăturile religiei de la câmpie, fiindcă, după cum am înţeles, zeii consideră corect ceea ce doresc bogaţii şi greşit ceea ce doresc cei săraci. Dacă tu vrei, într-adevăr, să ştii câte ceva despre zeii noştri, află că singurii noştri zei sunt Pământul şi Cerul şi noi îi sărbătorim în fiecare primăvară, în timpul când prima ploaie, căzută din Cer, fertilizează Pământul, la fel cum sămânţa bărbatului fertilizează femeia. În timpul acestei sărbători, renunţăm la austerele noastre moravuri, fiindcă şi poporul trebuie să se destindă o dată pe an. De aceea, la timpul cuvenit, urmare a acestei sărbători, se nasc mulţi copii şi acest lucru este bun, fiindcă puterea unei ţări creşte când numărul de copii este mai mare şi când căsătoriile sunt timpurii. Bineînţeles, poporul mai are o serie întreagă de alţi zei minori, cum are de obicei orice popor, dar se poate face abstracţie de aceşti zei, fiindcă ei nu au nici o importanţă politică. Nu cred că tu poţi nega că în credinţa noastră nu există oarecare măreţie.

  Egipteanul, de Mika Waltari.

  • George Valah spune:

   „Doctrina” americana (se pare preluata de la Israel) este: dupa ce ii bombardezi si-i faci terci, mai adaufa si o „ofensa”! Da sa fie una grava!

   Hai sa ne destindem 🙂

 5. ion spune:


  […]
  Vigneri and co began by downloading over 2,000 free apps from all 25 categories on the Google Play store. They then launched each app on a Samsung Galaxy SIII running Android version 4.1.2 that was set up to channel all traffic through the team’s server. This recorded all the urls that each app attempted to contact. Next they compared the urls against a list of known ad-related sites from a database called EasyList and a database of user tracking sites called EasyPrivacy, both compiled for the open source AdBlock Plus project. Finally, they counted the number of matches on each list for every appThe results make for interesting reading. In total, the apps connect to a mind-boggling 250,000 different urls across almost 2,000 top level domains. And while most attempt to connect to just a handful of ad and tracking sites, some are much more prolific.Vigneri and co give as an example “Music Volume Eq,” an app designed to control volume, a task that does not require a connection to any external urls. And yet the app makes many connections. “We find the app Music Volume EQ connects to almost 2,000 distinct URLs,” they say.And it is not alone in its excesses. The team say about 10 percent of the apps they tested connect to more than 500 different urls. And nine out of 10 of the most frequently contact ad-related domains are run by Google.
  […]”
  preluata de aici, http://www.technologyreview.com/view/537186/the-truth-about-smartphone-apps-that-secretly-connect-to-user-tracking-and-ad-sites/

  asta ca sa nu mai avem dubii asupra profunzimii supravegherii…. 🙂
  mi se pare extrem de interesant ca asta nu trezeste fiori nici unei structuri informative romanesti, nici avocatului poporului, nici parlamentului… cumva …. imi vin sa-i spun „capitulare”, insa e prea slab cuvintul, cumva, capitularea e neconditioata… iar cei ce noi presupunem c-ar trebui sa ne apere, caci sint platiti din banii nostri, ne apara agresorii….

  • George Valah spune:

   Curand „astea” vor deveni „pe fata”, spre asta se tinde! Deja politia din NY de ex, nu se mai declara „to protect and serve” ci „aparatori ai legii”! Sesizati „nuanta”?
   Toate acestea „nu au fost NICIODATA” in servicul populatiei, ci in serviciul ….’autoritatilor” (fol acest termen, desi nu e neaparat corect!) Ca ele sunt finantate de populatie dar servesc pe altcineva e…”marea smecherie globala dintotdeauna”, doar ca in ceea ce „se pregateste” are ca tel sa contracareze faptul ca, chiar unii din aceste ‘servicii statale” au inceput sa realizeze inselaciunea si sa isi trezeasca constiinta, fie ca se numesc ei „Oath Keepers” (cei ce respecta juramantul pe Constitutie sa apere tara si poporul – sa sa slujeasca la tot felul de „bogati” sau marionete cu functii!) sau doar persoane cu bun simt si respect pentru ceea ce sunt si ce au de facut! De aceea, „astia” trebuie „imunizati” la asrfel de „simtaminte primejdioase” si „disciplinati”! Ti-aduci aminte replica din „Soldatul Universal”? „Ce simti?” Raspuns: ” Frica si disciplina”!

   Pentru toate celelalte, DIN CE IN CE MAI PUTIN E DE BAZAT, ASTEPTAT DE LA ALTII, DE LA STAT MAI ALES, ci trebuie regasite mijloacele de a te sprijini pe tine si pe alegerile tale, indiferent de cantecul de sirena al „celor platiti, care pretind ca iti vor binele”! Exclus, ei nu au „in atributii” asa ceva, ci doar sa urmeze „ordine” si asta fac!

   • Mos Bazil spune:

    =Curand „astea” vor deveni „pe fata”,..=
    Deja … sunt.
    Statul te mulge de tot ce ‘mai ai’. Da-mi taxe chiar daca eu (stat) nu-ti dau nimic.Taxa pe celibat (in trecut) s-a transformat in taxa pe stilpul portii, pe ouale cocosului, pe fintina din curte, pe iarba verde in care ai tupeul sa dai cu mina si sa-i culegi roua diminetii.
    Asta-i menirea mea de stat. Eu stau si incasez.
    …………..
    Comunism cu fata umana. Naspa. (Imi inchipui cum e dosul) . Socialismul !. Pute precum ala dinainte. Capitalismul miroase a sclavagism ascuns. Ce dr… ar mai fi ? Anarhia ? Ar fi o forma de guvernare, individuala, locala de ce nu extinsa la nivel global ?
    Cind se ajunge in punctul zero trebuie sters totul si o luam de la capat .Nu-i reset . E un nou soft greu de inteles, pentu unii si greu de digerat pentru altii.
    ………………..
    Urmeaza o nastere grea………..nu mai exista intoarcere.


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s