Stiri scurte: 18.06.2015

enelogo

– E oficial: ce se intampla acum pe costa de vest a Americii din California pana in Alaska e fara precedent ca magnitudine: florile devin toxice, pestii adusi la tarm, extrem de toxici! Devine o problema foarte serioasa pentru locuitorii din apropierea tarmurilor!

Gov’t: “This is unprecedented in extent and magnitude”… toxic bloom may stretch from Calif. to Alaska — Largest event ever recorded? — Official: “It’s new territory… we’ve never had to close essentially half our coast” — Fish washing up “extremely poisonous” — “Serious concern for coastal communities”

California property values collapse as water shut-offs begin... wealthy community to go dry in days... real estate implosion now inevitable

– Se asteapta o uriasa cadere a preturilor proprietailor  in bogatul stat California, din cauza secetei fara precedent si rationalizarea stricta a apei! Unor orase californiene li se va taia complet apa!

California property values collapse as water shut-offs begin… wealthy community to go dry in days… real estate implosion now inevitable

California Cuts Off Water to Town of 15,000 

– G Soros avertizeaza ca o alianta Rusia-China ar putea sa doboare America!

Soros Warns Russia-China Military Alliance Will Take on US

RT logo
– Belgia confisca bunurile apartinand statului rus din tara lor in compensatie pentru Yukos… care sunt o pierdere de 50 miliarde dollari.

Russian state assets in Belgium ‘to be seized as Yukos compensation’

– Doi militari ukrainieni recunosc ca au ucis cu sange rece  luni doua femei mama 77 ani si fica 45 ani in estul Ukrainei pentru ca „erau suspecte ca erau separatiste”.

Ukrainian soldiers confess to cold-blooded murder of 2 women ‘suspected of separatism’

Nato troops during a landing exercise off the coast of Ustka, northern Poland.

– NATO vrea sa sperie Rusia facand „exercitii militare de debarcare” pe tarmurile Marii Baltice la 160Km de Kaliningrad…(Ah, tragerile cu tunul de la Capul Midia dupa tinte parasute, ce aer curat, plaja plina de scoici si melci murex, super distractie!GV)

Nato shows its teeth to Russia with elaborate Baltic training exercise

US flag flutters as a US army convoy arrives in Prague, Czech Republic

– Vice Ministrul de Externe al Rusiei  Aleksey Meshkov a declarat ieri ca „Rusia e capabila sa se apere daca relatarile media despre cresterea prezentei militare a US in Europa de Est se vor dovedi adevarate”. (Nu numai invadatori dar si sfidatori rusii, praf ii facem! GV)

Russia Able to Ensure Own Security if US Boosts Nearby Military Presence

A GLONASS [Global Navigation Satellite System] satellite mock-up on display at the exhibition Space -- Elections -- Telecommunications

– Sistemul rus de Informatii prin Sateliti Reschetnev  a trecut la productia de masa a satelitului avansat de navigatie Glonass-K1. (Adica… se rupe dependenta de satelitii de navigatie americani? Daca si alte tari vor trece si ele la sistemul rusesc, asa cum au renuntat si la dollar? GV)

Russia Begins Mass Production of Glonass-K1 Navigation Satellites

Reuters/Laszlo Balogh

– Rusia si China exclud dollarul american ca modalitate de plata dintre Gazprom si CNPC la cumpararile de gaze naturale.

Russia’s Gazprom and China’s CNPC to exclude dollar from gas settlements

Khrizantema-S anti-tank missile system

– Emiratele Arabe Unite si Rusia au semnat un contract de vanzare a sistemului antitank rusesc Unique Krizantema-S. (Si la arabi  se impart apele: cine cu care va fi… la o adica!GV)

Russia, UAE to Sign Contract on Unique Khrizantema-S Antitank Systems Sales

In this May 12, 2015 file photo, Russian President Vladimir Putin speaks at a meeting with representatives of top military brass and defense industries at the Bocharov Ruchei residence in the Black Sea resort of Sochi, Russia

– Putin spune ca „singura alternativa de rezolvare a conflictului armat din Ukraina e ca partile sa se aseze la masa tratativelor conform acordului de la Minsk”.

No Alternative to Minsk Agreements in Regulating Ukrainian Crisis – Putin

– Putin numeste  „mita” banii primiti de Ukraina din vest!

Putin calls Western money given to Ukraine a „bribe”

RINF Alternative News & Media, Real Independent News & Film

Life in Ukraine Since the U.S. Coup There in Feb. 2014

– Viata in Ukraina de dupa lovitura de stat americana din februarie 2014…

Life in Ukraine Since the U.S. Coup There in Feb. 2014

– Protestatari ieri in Kiev cantand „Yankee go home”  (americani carati-va acasa) in fata ambasadei americane.Video

Ukrainian protesters demonstrated outside the US embassy in Kiev, Wednesday, demanding that US soldiers leave Ukraine and stop interfering in the domestic affairs of the country.

– Rusia a platit anul trecut 40% din debitele catre SUA.

Russia reduces US debt holdings by 40% over past year

Uragan rocket system launch during an exercise in missile strike and artillery fire control at the Chebarkul firing range of the Central Military District in the Chelyabinsk Region

– Belarus testeaza un nou tip de lansator de rachete polonez in China, mai puternic decat sistemul Smerch din era sovietica .

Belarus Tests Secretive Rocket Launcher System in China

– Donald Trump, posibil candidat la Presedintie in 2016, spune ca „arsenalul nuclear al US nu functioneaza iar Rusia i-ar putea lovi oricand”! (Trump, e mai mai mult Donald. GV)

Donald Trump: US Nuclear Arsenal Doesn’t Work — Putin Could Strike at Any Moment!

– Purtatorul de cuvant al ME al Chinei Lu Kang declara ca se vor construi instalatii militare pe insulele disputate  Spratly  din M Chinei de Sud.

China to Develop Military Facilities on Hotly Disputed Spratly Islands

Tens of Israeli, Saudi Officers Killed in Yemen Missile Attacks

– 20 de ofiteri israelieni si 63 de militari din Arabia Saudita au fost ucisi si multi altii raniti de yemeniti intr-un atac cu rachete de saptamana trecuta  asupra bazei militare de aviatie  saudite Amir Khalid  din Khamees al-Mushait.

Tens of Israeli, Saudi Officers Killed in Yemen Missile Attacks

 

Your texts, tweets, and photos might not be very secure if you've got a Samsung phone - hackers can get inside and control the phones using a fairly straightforward hack.

– 600 milioane telefoane mobile Samsung  Galaxy, au o problema de securitate in softul keyboardului care permite unui hacker sa se prezinte drept ‘serverul” si sa intercepteze toate mesajele scrise…

Security Flaw Leaves 600 Million Samsung Galaxy Phones Exposed to Hacking

Techdirt

– Automobilele care se conduc singure, s-ar putea sa fie programate „sa te ucida pe tine” ca sa salveze zeci de alte vieti? (Daca e vorba de „programe”, sa nu uitam pe hackeri, apoi… „totul devine posibil”!GV)

Should Your Self-Driving Car Be Programmed To Kill You If It Means Saving A Dozen Other Lives?

 

– Pe noile  bancnote de 10$ din 2020 va aparea chipul unei femei…Nu s-a decis insa care.

A woman will appear on redesigned $10 bill in 2020. Who will it be?

Mexico Conducts Secret Nationwide Exorcism

– In Mai, ianalti clerici ai bisericii catolice din Mexic s-au intalnit in secret  la Cathedrala  San Luis Potosi impreuna cu exorcisti pentru a exorciza intreaga tara pe care o cred stapanita de demoni!

Mexico Conducts Secret Nationwide Exorcism

 

 

 

Anunțuri

3 comentarii on “Stiri scurte: 18.06.2015”

 1. Sparlu Cristi spune:

  Legat de Fukushima m-am gândit oare noi aici în România, Europa nu vom resimți și noi ceea ce se întâmplă acum pe coasta de vest a USA?

  • George Valah spune:

   „vom resimți „… trebuie inlocuit cu „am resimtit” si „vom continua sa resimtim”…! Deocamdata la alta scara, mult atenuata, apoi din ce in ce mai mult, caci radiatiile sunt cumulative! De fapt intreaga emisfera nordica e deja afectata si va fi din ce in ce mai mult. Asta e subiect tabu, nu se vorbeste de el, nu se dau informatii, nu se fac masuratori sau statistici de observare a progresiei, daca se fac, nu se publica! Sa fim intelesi: cutremurul „de gradul 9” din Japonia in care nu s-a prabusit nici macar o singura cladire (la un cutremur mult mai mic 7, cativa ani in urma, Kobe a fost facut praf!) nu cred ca fost unul natural… Provocata cu intentie a fost si avarierea in halul in care a fost a CN Fukushima! Altfel cum de nu s-au respectat procedurile, de ce spectacolul penibil al helicopterelor aruncand apa pe cladirile reactoarelor „pentru a raci miezul” (!), trimiterea de tancuri acolo inloc de echipamente operationale, etc!
   Daca toate au urmat un plan, bine analizat si pus la punct, cu scop de distrugere la nivel global, crezi ca se vor lua masuri in continuare de prevenire sau… punere in aplicare a lui?

   Deocamdata la noi „inca e bine”… efectele nu sunt ff mari. Vom mai vedea…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s