Stiri scurte: 23.06.2015

enelogo

– Viata marina  pe coasta de vest a US distrusa cum nu s-a mai intamplat vreodata: balene, delfini, lei de mare morti impreauna cu aproape toata fauna marina locala ! Se da vina pe o alga toxica care s-a inmultit peste masura… Impactul va fi resimtit ani de zile! (Sa fi acumulat Cesiu de la Fukushima, alga…?GV)

TV: Emergency survey underway along West Coast, marine life being affected “in ways never seen before” — CBS: “Unusual increase in dolphin, sea lion, and seabird deaths” — Thought to be largest toxic bloom “anywhere, ever” — Worry that impacts on fish to last several years (VIDEO)

– Intr-un interviu TV de duminica, Putin face declaratia neasteptata ca „Rusia ar accepta aderarea la NATO, daca ceilalti o vor trata ca pe un partener egal”…  (Putin le ofera celorlati membrii NATO sa-i scape de hegemonia US, sau mi se pare? Si le mai zice ca „n-are nimic cu „ailalti”, e doar intre US si Rusia, deci „nu merita sa va bagati”? 😀 GV)

NATO Preparing for Endless Conflict With Russia

– Rusia se distanteaza tot mai mult de serviciu militar obligatoriu si se transforma tot mai mult intr-o forta bazata pe voluntariat . De asemenea armata s-a micsorat ca numar si si-a diminuat influenta in stat. Ultima miscare a Ministrului Apararii este deschiderea langa Moscova a unui  “Patriot Park”, care nu e numai o expozitie de armament de ultimul tip, dar si simulatoare de conducere de operatiuni cu astfel de echipamente, ca intr-un „parc de distractii tematic”!

Did Russian Defense Ministry Open a Theme Park for Warmongers?

In this undated artist's rendition released by the Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) showing the Falcon Hypersonic Technology Vehicle 2 (HTV-2)

–  Noua arma hipersonica chineza WU-14 enerveaza NATO pentru capacitatea ei de a neutraliza sistemul de aparare antiracheta american, capacitatea de a evita sistemele de urmarire si interceptare si viteza de Mach 10 de care e capabila!

Faster Than Light: China’s Hypersonic WU-14 Getting on Pentagon’s Nerves

– Washingtonul hartuieste Rusia si China si pentru ca dollarul e din ce in ce mai putin singura moneda in schimburile comerciale internationale, iar asta inseamna pierderea hegemoniei si colapsarea prezentei ordini mondiale!

US Hastening Dollar’s Demise by Bullying Russia, China – Ron Paul

– Dupa ce criza din Ukraina n-a reusit sa creeze o miscare anti  Rusia, acum US nu stie cum sa iasa din mlastina situatiei de acolo, care ii consuma energia si fondurle!

US May Be Looking to Extract Itself From the Ukraine Quagmire

– Secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei Nikolai Patrushev spune clar in interviul catre revista Commersant: „US a orchestrat lovitura de stat din Ukraina cu 5 miliarde de dollari”! (Asta recunosc si ei, da, si?GV)

Russian Security Council secretary says US engineered state coup in Ukraine for $5 bln

Intellihub

– Vehicule „centre de comanda mobila” apartinanad FEMA si DHS, in parcarea FedEx (firma curierat) din Texas!

– Atacul din biserica din Charleston S Carolina, facut pe fondul unor masive miscari de echipamente si convoaie militare  in mai multe state din US: Carolina, W Virginia, Kentucky, etc!

FEMA Command Centers seen in Texas and ADVON vehicles seen in Colorado – Preparation for false flag?

– Politia a ucis mai multi cetateni americani in 2014 decat toate „atentatele in masa”  luate launloc!

Police Killed More Americans In 2014 Than All U.S. Mass Shootings Combined

Yemeni Missiles Destroy 2 Military Bases in Southern Saudi Arabia

– 70 de rachete trase de Yemen distrug doua baze militare saudite la Dhahran al-Janoub si Jizan.

Yemeni Missiles Destroy 2 Military Bases in Southern Saudi Arabia

Syria’s Ambassador to the United Nations (UN) Bashar Ja’afari

– Ambasadorul Siriei la UN  Bashar Ja’afari  declara ca cca 80000 de teroristi sprijiniti de tari vestice au intrat in Siria dinspre Turcia si Iordania.

80k terrorists enter Syria via Turkey, Jordan: Syrian UN envoy

 

– Fenomene ciudate pe cer, HAARP?

Anunțuri

9 comentarii on “Stiri scurte: 23.06.2015”

 1. Mos Bazil spune:

  George tre’ sa recunosti ca ‘grija fata de om’ in America e pe primul plan. Pe linga vehiculele apartinanad FEMA si DHS, au aparut o gramada de masini ce AR transporta inghetata Blue Bell…
  La seceta din California merge cite ‘o inghetata’ / locuitor…sau invers.

  • George Valah spune:

   Ca seceta californiana e „facuta din butoane” se cam stie… Decat sa iti ploua „radioactiv” si sa te contamineze pe mii de ani, mai bine cativa zeci de ani de vreme insorita ! Si pui si A21 in lucru.
   Vehiculele alea, militare sau nu, inscriptionate FEMA, DHS, UN… or fi si pentru „impresie artistica”: sa vada americanu si sa se „framante”! Le mai muti, le mai pui o prelata cu coltul cazut, le plimbi prin tara, „zgaltai sacul cu serpi”, cum se zice! Mai impusti cateva sute in mijlocul drumului ca nu au salutat, pe restu ii incolonezi la „vaccinare”, mai bagi la „institutia de reeducare” pe unu ca aduna apa de ploaie, altul ca s-a decuplat de la retea si vrea sa traiasca „pe cont propriu” (magarul!) si uite asa …
   Blue Bell si-au cumparat-o singuri. Au dus-o acasa cu masina personala, inloc de una „figorifica”. Cu „instructiunile de transport” nu te joci! 😀

 2. gabin sandu spune:

  Salutari Herr Georg!!
  Russia face „miscari” atat de inteligente si „neasteptate” incat dau cu palaria de pamant la modul cel mai sincer. Nu stiu cine ii sfatuieste, dar „mare mester e carmaciul”. Nu trece o zi fara sa ma minunez de strategia ei. Puterea ei e data de faptul ca a reusit sa imbine doua tendinte ce pareau complet separate: cea occidentala-materialista si cea orientala-spirituala.
  Cu cat „trece timpul” cu atat se deschide calea pentru „ceilalti”. Este de bine.
  Daca Grecia ar face fata protestelor din interior si nu ar mai amana „finalul” printr-o noua „transa”, atunci am putea spune ca vara e „mai fierbinte ” ca niciodata.

  • George Valah spune:

   Alehin, Botvinnik, Smislov, Mikail Tal, Petrosian, Spasky, Karpov, Kasparov, Ponomaiov, Rustam Kasimdzhanov, Veselin Topalov, Vladimir Kramnik…. 😉

   • gabin sandu spune:

    sah mat doar cu „pionii”… asta da arta!
    Dar „Polihroniade” nu pricepe nimic?

    • George Valah spune:

     Am jucat cu Ciocaltea oadata . Mereu „avea ceva de demonstrat cuiva”… 😀

     Dar pare-mi-se (sau wishful thinking!) planul e altul… Cand vezi unu apucat de streche ca se zbate pe marginea unei prapastii, iti mai economisesti energia si il lasi sa pice singur iar daca printr-o minune „nu pica” si isi „revine” se cheama ca „nici nu ai profitat de starea lui sa ii dai brainci” – deci ramaneti prieteni! Arta e cum sa te faci ca ii canti in struna, sa nu te pui cu nebunu, stand totusi deoparte… Aici cei mai slabi pierd, ei vor fi sacrificati…

     Cat despre „matul cu pionii”… mi-aduc aminte de un „mat din jumatate de mutare”: ridicai o piesa in sus si era gata! 😀

 3. gabin sandu spune:

  da, matul din jumatate de mutare se face cu complicitatea victimei care uneori numara mutarile ca sa vada „cat rezista”.
  Nu mai stiu nimic despre „mutarea” grecilor. Mai iau „o transa” sau dau direct mat? Imi pare ca dupa mat va avea loc si zgaltairea tablei de sah. …pana cad „toate piesele negre”. De ei depinde daca e acum sau la toamna.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s