Stiri noi: 18.08.2015

 • Japonia reporneste primul reactor nuclear dupa catastrofa de la Fukushima … Doar ca acesta e plasat in apropierea vulcanului Sakurajama care tocmai acum e in stare de „alarma de grad ridicat”!

Japan First Restarted Reactor Now Under Volcano Threat

Sakurajima Volcano erupting, with ash cloud rising from Showa Crater on Japan's most active volcano, 2012.

 • Statutul vulcanului Sakurajima din Japonia a fost ridicat la „gradul 4 de alerta” reprezentand o posibila eruptie majora iminenta, populatia din apropiere fiind pregatita pentru evacuare!

Sakurajima in Japan Might Be Headed Towards a Large Eruption

 • China analizeaza explozia devastatoare din Tianjin si gaseste similariti cu strania „vaporizarea” a unui vas japonez transportator de automobile in apele Norvegiei in 1991! (istoria de-atunci povestita in articolul link) Daca comparatia se dovedeste a fi corecta, atunci s-ar putea sa ne aflam in faza declansarii celui de-al Treilea Razboi Mondial! Panorama vizuala a „punctului zero” arata o zona centrala libera de oricefel de ramasite inconjurata de un larg inel innegrit exterior! Ciudata e si „pana de electricitate” ce a avut loc simultan cu exloziile, ca si cum ar fi fost folosita o arma de tip nou, cu efecte multiple! O alta coincidenta e ca explozia a avut loc la mai putin de doua zile inaintea „scuzelor PM Japoniei Abe  nemaiformulate” fata de crimele comise  de Japonia in China in WW2, acestea fiind inlocuite cu declaratia ca „Japonia se pregateste pentru urmatorul razboi” . Noul tip de arma ar fi un fel de bomba electromagnetica de mici dimensiuni care poate incapea in portbagajul unei masini!

Is The Tianjin Shock Wave Linked
To Vaporized ‘Ro-Ro’ Ship?

 • „Evitati orice contact cu apa de ploaie” avertizeaza ambasada americana din Beijing in legatura cu exploziile din Tianjin.

„Avoid ALL Contact” With Rain, American Embassy In Beijing Warns

 • US cheltuieste 500 milioane dollari pentru „a-i instrui pe rebelii sirieni”! (ISIS? GV)

How to Understand Those 60 Trainees

 • China detine 4 din cele 5 cele mai puternice banci mondiale. Iata lista primelor 10:

1. Industrial & Commercial Bank of China (China)
2. China Construction Bank (China)
3. Agricultural Bank of China (China)
4. HSBC (U.K.)
5. Bank of China (China)
6. JPMorgan Chase (U.S.)
7. BNP Paribas (France)
8. Mitsubishi UFJ Financial Group (Japan)
9. Bank of American (U.S.)
10. Barclays (U.K.)

China now runs 4 of the world’s 5 biggest banks

Hang The Bankers

 • Rusia, China si alte economii in crestere, vor sa creeze „o noua piata a aurului”! De mult timp existau suspiciuni ca Bancile Centrale, Federal Reserve , Bank of England, si alti jucatori cheie ai pietii vestice , manipuleaza artificial pretul aurului.  Acum China vrea ca tarile Eurasiei aflate pe „drumul matasii”, sa isi intareasca moneda lor proprie prin acoperirea in aur a acestora. 

Ditching the dollar: Russia, China to create new gold market

Major amphibious assault ship takes part in the Russian-Chinese "Joint Sea-2015" drills in the Mediterranean.

 • Rusia si China sustin exercitii militare comune in Marea Japoniei. Exercitiile includ simulari de debarcare.

Russia and China to stage naval drills in Sea of Japan, train for beach landing

Marine and paratroopers landing drill in Kaliningrad Region

– Rusia, Serbia si Belarus vor face exercitii militare comune pe teritoriul Rusiei la sfarsitul acestui an.

Slavic Brotherhood: Russia, Belarus, Serbia to Hold Joint War Games 

ZeroHedge

 • Austeritatea e terorismul elitei asupra oamenilor simpli!

Austerity – Elite Terrorism Against Ordinary People

 

geoengineering

 • Pe 11 August Environmental Protection Agency (EPA) (Agentia de Protectia Mediului din US) a fost oficial informata de activistii anti „geoingineering” (modificarea deliberata prin chemtrails a climei terestre si injectarea in atmosfera terestra superioara de particule metalice (Al) si alti compusi chimici) despre efectele devastatoare asupra sanatatii umane si mediului inconjurator. De-acum e oficial si nu se mai poate spune ca „nu se stie”!

Geoengineering Activist Patrick Roddie Testifies Before The EPA

– Daca Japonia nu se preda dupa cele doua bombe atomice lansate asupra Hiroshimei si Nagasaki, americanii planuiau sa le mai arunce alte 12 bombe nucleare pentru a-i sterge de pe fata pamantului!

US Planned to Drop Over 12 More Nuclear Bombs on Japan – US Media

21st Century Wire

1-AI-Brain

 • Dupa ce cercetaorii de la University of Melbourne reusisera sa gaseasca o solutie analoga pentru a „construi un creier” , cercetaorii rusi de la Tomsk University au reusit sa creezze un dispozitiv care sa lucreze ca „o minte capabila sa invete singura”  care impreuna cu realizarea australienilor sa devina o „inteligenta artificiala”!

A.I. RETHINK? Russian Scientists Create Self-Learning, Artificial Brain

 • Drumul bagajelor rin aeroport…

Zen Gardner - Alternative News Blog

 • In San Diego, California,  Robert Platteter  a trecut la transmutarea pe cale mentala a darelor chimice „chemtrails” lasate de avioane, in … cer albastru! Mai mult, invata si pe altii de acolo cum se face. Si nu numai atat, acelasi procedeu se poate extinde pentru a transmuta/elimina si alte aspecte negative din existenta noastra:

Robert si un prieten al sau au observat un avion lasand o dara chimica groasa in urma sa.  Au inceput sa se concentreze „exact pe punctul de iesire al acelei dare” – fara a privi deloc in urma ei, pronuntatnd cu voce tare sau in gand: transmuta-te, fii cer albastru, nu ramane acolo, etc! E foarte important sa nu muti privirea inapoi „pentru a verifica” pentru ca asta inseamna neincredere si egotism. S-a urmarit cu privirea numai acel punct de iesire a darei pentru ca „acolo” aceasta inca nu se manifestase in lumea noastra 3D. Practic prin comenzile mentale „nici nu i se permitea sa se manifeste”! upa ce avionul a disparut la orizont, cei doi au putut sa se uite: dara chimica nu mai exista din momentul in care incepuse concentrarea  si pana la dispatitia avionului!

Apoi Robert a spus ca si dara ramasa de dinaintea concentrarii poate fi cumva „prelucrata”, dar ceva mai greu caci a apucat sa se manifeste din lumea eterica… De aceea trebuie chemate in ajutor alte „fiinte eterice” (Silphones) si rugate sa „manace/inghita” acele dare chimice, multumindu-le in acelasi timp pentru ajutor si daruindu-le ganduri de iubire pentru ca s-au alaturat!

In mod similar, putem respinge si sa nu permitem ca unele evenimente negative sa se manifeste din eter in lumea noastra 3D sau sa le transmutam in „evenimente incapabile de a ne face rau”!

How To Transmute Chemtrails With Our Intentions

 • Zenul este: niciodata sa nu ai asteptari. Pentru ca asteptarile elimina „momentul prezent” singurul care e viu si exista!

Zen Is: Never Meeting Expectations

 • Viata… ar fi putut sa nu existe deloc, adica nimic sa nu existe… Dar daca n-a existat inainte de a ne naste, apoi s-a intamplat sa ne nastem si sa avem viata, ce ar opri ca dupa moarte sa nu se mai intample asta din nou, si din nou…?

Reclame

2 comentarii on “Stiri noi: 18.08.2015”

 1. Partizanu spune:

  GEORGE ultimile doua articole nu le-am priceput ca sunt GREU DE CAP. Ai batut un cui in CHEMSTRAILS si a iesit intr-un tutel(GAURA) de VIERME.


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s