Stiri noi: 04.09.2015

 

 • Rusia lupta alaturi de fortele lui Assad in Siria? Asa ar indica unele rapoarte…

US monitoring reports Russia has stepped up Syria presence

 

– Cetatenii UE sunt inspaimantati de afluxul de refugiati care par sa le invadeze tarile! (Dar cand  UE-NATO s-a dus fara niciun motiv sa le distruga tarile si sa le omoare familiile, nu au avut nicio „tresarire”?GV)

‘People in Europe are full of fear’ over refugee influx

MailOnline - news, sport, celebrity, science and health stories

The refugee family tried lying down on the tracks in protest before Hungarian police officers dragged them away for their own safety

– In Ungaria, trenurile incarcate cu refugiati ii transporta spre lagarele de detentie! Primul contact cu valorile europene la ele acasa, si care trebuiau aduse cu forta si in tarile lor de origine !

A desperate father and a train ride with such grim echoes: ROBERT HARDMAN on the trains carting migrants off to detention camps in Hungary

Land Destroyer

US Senator John McCain  pozand ompreuna cu Al Qaeda’s LIFG lider Hakimabdullah Belhaj devenit acum sefyk ISIS frctiunea Libiana!
–  Confirmat: US se foloseste de Al Qaeda pentru a pune mana pe Siria!

Confirmed: US to „Use” Al Qaeda to Take Syria

 • Japonia vrea si ea sa se descotoroseasa de dollarul american si sa faca tranzactiile comerciale cu Rusa si China in monezile acestor tari.

Japan Bank: US Sanctions Could Lead to Direct Ruble-Yen Swaps

– Rusia interzice pe piata sa interna importurile de alimente din Bulgaria.

Russia Bans Food Import From Bulgaria

21st Century Wire

– Socant: adevaratele origini ale HIV!

SHOCKING DOCUMENTARY: Exposing The True Origins of HIV

wasp

– Veninul de viespe   Polybia paulista ataca si ucide celulele canceroase!

Scientists finally solved the mystery of why this wasp’s venom can target and kill cancer cells

LiveScience

dead saigas

 • In patru zile 60.000 de antilope au murit in Kazahstan si nimen nu stie de ce!

– 01.07.2015: UFO deasupra Texasului!

Left: A clay tablet from Pylos, Greece, inscribed with a labyrinth diagram, dating back to at least 1200 B.C. (Marsyas/CC BY-SA) Right: A world map with an arrow pointing roughly from Pylos, Greece, to southern India, where a labyrinth similar to the one on the Pylos tablet was found. (Javarman3/iStock)

– Labirint vechi de 2000 de ani descoperit in India, arata acelasi patern ca labirintul grecesc din 1200 iH! (Normal, ambele sunt dacice!GV)

2,000-Year-Old Labyrinth Uncovered in India Shows Same Pattern as Greek Maze From 1200 BC

Sinkhole in Solikamsk

– O groapa gigatica aparuta in Urali, cotinua sa creasca!

Sliding Into the Abyss: Giant Sinkhole in Russian Urals Keeps Growing

 

 

 

 

Anunțuri

10 comentarii on “Stiri noi: 04.09.2015”

 1. Partizanu spune:

  Hai mai nea GEORGE chiar asa „In patru zile 60.000 de antilope au murit in Kazahstan si nimen nu stie de ce!”. Pai iau ajuns blestemele noastre sau ma rog rugaciunile sfintilor. Sa moara capra vecinului ca n-au mai platit REDEVENTELE LA EXPLOATARILE DE PETROL.

 2. gabin spune:

  „Un alt raport cu foarte putin timp in urma, arata ca Rusia deja a inceput preparativele de atac impotriva ISIS si pozitiilor lor, in zonele unde acesti teroristi au atacat trupele guvernamentale..

  Pentagonul si Casa Alba nu comenteaza in detaliu si se pare ca nici nu le sint furnizate prea multe detalii de la fata locului.

  Cea mai mare problema pentru „aliatii” SUA, Israel, Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite si Qatar, este faptul ca pentru refacerea Siriei, Rusia va coopta Iranul si fonduri iraniene la granita cu Israelul, aducind statul evreu in fata unei realitati pe care trebuie sa o accepte.

  Presedintele Putin nu mai are cum sa evite interventia armata impotriva ISIS, datorita faptului ca in caz contrar ar duce Gazprom in faliment, lasind qatarezi si sauditii sa isi duca conductele in Europa via Siria si impreuna cu evreii sa creeze pretul care vor al petrolului pe continent.

  Dar, cum se vad evenimentele prin prisma crizei refugiatilor in Europa?

  Aceasta criza este consecinta directa a interventiei teroristilor ISIS, mina lunga a CIA, in Siria.

  Deja, canalele media evreeesti au inceput sa arunce din nou cu noroi in Assad asa cum au facut si cu simularile mincinoase legate de false bombardamente cu arme chimice asupra populatiei civile, gasindu-l de data asta vinovat pentru criza refugiatilor, solicitind occidentului sub o forma sau alta sa intervina militar in Siria, in vederea opririi exodului de refugiati catre Europa, insa dupa cum vedem, ca de obicei, liderul rus a fost cu un pas inaintea lor si ii lasa ca pe prosti sa gaseasca solutii la probleme fara rezolvare…

  Rusia este pe teritoriul sirian si nu are cum sa existe vreo alta forta care sa o poata „convinge” sa paraseasca zona…”
  Mai multe aici:
  http://www.alternativaromaniei.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1804:ziarele-occidentale-s-au-trezit-si-incep-sa-vada-interventia-rusa-in-siria-casa-alba-face-din-nou-declaratii-hilare-si-se-facede-risul-intregului-glob-soarta-zonei-este-in-mina-presedintelui-putin-&catid=1:latest-news&Itemid=50

  • George Valah spune:

   WOW! Multam! Eu gasisem o solutie.. „din topor”, sa se lucreze cu doua PC din care unul era pt inmagazinare date, altul gol, cu care sa accesezi netul … Ce descarci merge in PC de depozitare samd…

   • ion spune:

    solutia a 2 pc-uri distincte, unul „necontaminat” pe net, este o solutie foarte buna…. eu nu as renunta la ea 🙂

 3. Ecaterina spune:

  Doamne ajută!

  Vă rog să îmi spuneți și mie – privind cu atenție pe harta lumii – cum au ajuns refugiații tocmai la granița cu Ungaria. S-au teleportat cumva? Că trenurile cu ei nu le-a văzut nici un aparat foto sau cameră video… Ce să mai spun de localnicii de pe traseele trenurilor că nici mărturii ale oamenilor nu avem. Apoi, dacă se vorbește deja de zeci și sute de mii de refugiați, oameni buni, vă rog să calculați, cam câte zile le-ar trebui și câte nave pentru transportarea acestora. Poate aveți și o harta a deplasărilor, ca să îmi explicați și mie ca la proști, că eu nu mă prind.

  Bre „domnule gabin”, nu mai face propagandă mascată pe saitul ăsta. Ia-ți matale detergentul și căldarea și du-te la Nufărul tv. Apropos, nu CIA a creat isis, ci mosadul. Apoi, tocmai jidovii sunt cei care măcelăresc populația siriană, deci, de unde și până unde cer jidovii occidentului (sclavul perfect al jidovului) să oprească exodul? Tocmai, că jidovii coordonează toate aceste crime. Tot jidovii sunt cei care au organizat prin structura teroristă mUE „Marea Hoinăreală”, sub masca ofertei locurilor de muncă. Altfel, „domnule gabin”, cum ne explicați faptul că peste 90% din „refugiați” sunt tineri cu media de vârstă 25 de ani? V-ați uitat măcar la fețele lor? Ei fac poze la femei cu opii în brațe plângând după familiile lor, tocmai în Siria, Libia, Liban, Irak, etc. iar apoi ni le bagă sub nas ca fiind ale „refugiaților”.

  • gabin spune:

   „Coana Ecaterina”, dorinta mea pentru propaganda a disparut demult. Daca pare azi ca o vedem, ea nu e.
   Nu este o problema prea mare ca ai gasit scris C I si A in loc de M O S S si A D.
   E ca si cum ai spune ca mana stanga a facut, nu mana dreapta. Poate incercam sa vedem „creierul” care se afla „in spate”, ca restul sunt detalii.
   Si da, sunt de acord cu tine ca nu poate fi adevarat 100% nici un articol, comentariu, atitudine, luare de pozitie, deci si articolul indicat respecta aceeasi regula. Dar fiecare alege ce crede, conform cu propriul sau „adevar”.
   Nufarul tv…. pe ce strada ai zis ca e?

  • George Valah spune:

   Eu ma intrebam, daca razboiul din Siria dureaza de 3-5 ani, cum le-a venit la toti ideea (sau ordinul!) in acelasi timp ca acum sa se mute in UE ?!

   • gabin spune:

    am putea spune ca „niste ong-uri” s-au mobilizat …la ordin. Sau poate ca „se face ceea ce trebuie facut”. Marile dureri conduc catre mari adevaruri, …cine stie cum ar fi fost cel mai bine?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s