Stiri scurte: 18.09.2015

Russian President Vladimir Putin

-Putin are un plan de pace in Siria  la care deja lucreaza intens: sa uneasca toate fortele din tara inclusiv armata lui Assad pentru a lupta la infrangerea ISIS! Daca va reusi, el va deveni „eroul zilei”!

Putin Saves the Day: Russia Plans to Unite World to Solve Syrian Conflict

– Mass media vestica vrea sa il prezinte acum  pe Putin si ca „agresorul din Siria”!

Western Media Hype ‘Russian Aggression’ in Syria

– Intr-un interviu de marti, Assad declara ca „vestul vrea sa ma prezinte pe mine ca dictator si sa se descotoroseasca de mine si de Putin”
Bashar Assad: ‘The West Wants to Get Rid of Me and Putin’

Syria’s UN ambassador on Wednesday said Russia had every right to carry out airstrikes against the Islamic State militants in his country

– Ambasadorul Siriei la UN declara marti ca „Rusia are tot dreptul sa combata ISIS pe pamantul Siriei. 
Syria Says Russia Has Every Right to Combat Islamic State on Its Soil

– „Speculand asupra „amenintarii rachetelor iraniene” este o perdea de fum folosita de US pentru a zadarnici potentialul Rusiei pentru un control nuclear si a atrage aliatii europeni intr-o confruntare militara  pe termen lung cu Moscova” – spune oficialul din ME al Rusiei Mikhail Ulyanov.
US Speculates on Iran Missile ‘Threat’ to Pit Europe Against Russia

Italy Migrants
-In timp ce Europa incepe sa ii primeasca pe refugiatii sirieni, cei africani incep sa se teama ca vor fi lasati pe dinafara!

As Europe Begins to Welcome Syrians, African Refugees Fear Being Left Behind

This file photo shows Daesh Takfiri militants during a parade in an unknown location in Iraq.

– Teroristii ISIS, executa 50 de locuitori din orasul Ninive zilnic, spune un oficial irakian!

Daesh terrorists execute 50 Nineveh residents every day: Official

Air Force: Stealth Fighter Can't Fight

 • Fortele Aeriene Americane admit ca noul lor avion de lupta F-35, nu e capail sa lupte impotriva chiar si a unor avioane din generatiile vechi, din cauza lipsei sale de manevrabilitate!

  Air Force Admits: Our New Stealth Fighter Can’t Fight

  – In aceasta perioada asistam la sfarsitul hegemoniei anglo- americane …

The End Of Anglo-American Hegemony

Record Tax Revenues, and Still the Debt Ceiling Needs an Increase?

– Record de venituri provenind din taxe pentru PIB-ul US si totusi Cogresul trebue sa mareasca plafonul de indatorare peste recordul de 18,1 mii de miliarde de dollari! 

Record Tax Revenues, and Still the Debt Ceiling Needs an Increase?

ZeroHedge

– Boala Americii: „Dreptul si puterea de a-ti permite sa faci orice fara ca vreodata sa-ti ceri scuze sau sa dai socoteala pentru ceva”.

The American Disease: I Deserve To Get Away With Anything & Everything

U.S. President and Nobel Peace Prize laureate Barack Obama laughs after receiving his medal and diploma from Nobel committee chairman Thorbjorn Jagland at the Nobel Peace Prize ceremony at City Hall in Oslo December 10, 2009. © John McConnico / Pool

– Fostul Secretar al Comisiei pentru acordarea Premiului Nobel Geir Lundestad , regreta ca acest premiu „pentru pace” i-a fost acordat lui Obama!

Ex-Nobel committee exec regrets Obama Peace Prize

-Productia de lapte si produse lactate a Rusiei a crescut cu 26% in anul de dupa embargoul alimentelor!

Russian dairy production up 26% in year after food embargo – Putin

 

-Imbatranirea nu e inavitabila: se studiaza cum balenee pot trai peste 200 de ani pentru a se gasi cum sa se prelungeaca si viata oamenilor.

Ageing is not an inevitable fact of life – many animals have already found ways to delay death. Their clues might help us all enjoy longer and healthier lives.

 

– Halterofilul rus Andrey Rodichev a reusit ascensionarea Muntelui Elbrus (5642 m)  cu o greutate in spate de 75Kg!

 

Russian Powerlifter Climbs Mount Elbrus with 75 Kilogram Barbell on His Back

Two Black Holes are About to Smash Into Each Other

-In Constelatia Fecioarei, doua masive gauri negre merg una spre cealalta si se vor ciocni peste 100 milioane de ani!

Two Black Holes are About to Smash Into Each Other

 


14 comentarii on “Stiri scurte: 18.09.2015”

 1. lili spune:

  Am pus link-ul unui video dar nu apare…

 2. George Valah spune:

  In primul rand ma bucur ca ai revenit, „telepatie”? 🙂
  M-am reintors la „stiri scurte”, pt ca sursele si mijloacele au ramas aceleasi, doar „impulsul” era diferit… Pana la urma tot cititorul alege…

  „Zic” ca e mai mult decat atat… Netanyahu se duce la Moscova dar si cu „daruri”! Ridicarea unor snactiuni asupra Rusei? Culmea ca Rusiei „i-au priit” sanctiunile, si-a crescut productia agricola, incepe noi industrii unde importa, s-a realizat alianta cu China si alte mari tari in Asia, America Latina, etc! In plus, tocmai i-a refuzat pe sauditi care ii ofereau OPEC-ul pe tava, zicand ca „nu e interesata”! Dar pt Rusia nu e vb „sa castige ceva” de la Israel, ci de pozitia sa de mare putere si apararea ei! Mai e ceva: toti ochii alor „mici” care deja isi cauta un alt stapan (dupa ce US se clatina si pierde teren cu politicile lor) vor sa vada, sunt rusii de incredere si suficient de puternici sa-i apere si pe altii, nu numai pe ei insisi, adica pe Assad? Daca da, bingo! daca nu…

  • gabin sandu spune:

   pana acum, „mersul” Rusiei pare a fi impecabil. Totul a fost analizat in detaliu si executat cu mare precizie. Au fost „miscari” pe care nici sustinatorii nu le-au anticipat. Cred ca si acum va fi la fel. Vom vedea maine.
   Pana atunci,..aceasta:

   • George Valah spune:

    S-a facut … 🙂

    Ei sunt tot atat de „daci”, ca si noi.. Sunt „arimii”, iar ceea ce se petrece acum si la care asistam e chiar „armaghedonul”! Adica „arima ghe(os) don” sau „batalia care se da pe pamanturile arimilor”! Nu e vorba de „un loc” ci de „toate pamanturile peste care domnesc (don) arimii: Irak, Afganistan, zona Kashmirului”, Georgia, Ukraina, Romania, Serbia, etc!

    Acei oameni , refugiatii, din care doar 1 din 5 sunt sirieni (!) pot aduce mult rau sau mult bine… inclusiv aici la noi! Depinde si de noi,cum ii vom primi, intelege prin ce au trecut si trec, asta e examenul nostru! 🙂

    • gabin spune:

     legat de „sirieni” am preluat un fragment interesant care aduce in atentie inca o viziune:

     „..Iată, Sirienii nu reprezintă nici 20% din totalul refugiaţilor care asaltează Europa, aceştia fiind urmaţi, ca şi număr, de Afgani, apoi de… Eritreeni (câţi aţi auzit de Eritreea, statul desprins din Etiopia Est-Africană, situată pe fostul litoral etiopian al Mării Roşii)… şi abia apoi (nu neapărat în ordinea descrescătoare) de Irakieni, Libieni, Somalezi, Sudanezi, Mauritanieni (cei cu 20-30% din populaţie în SCLAVIE REALĂ ŞI EFECTIVĂ!), Bangladeshi, Indieni… şi multe alte „naţiuni” afro-arabo-asiatice, care, multe dintre acestea sunt compuse din grupuri etnice total diferite, ca rezultat al asocierii forţate, de către Puterile Coloniale Europene… – foarte interesant, aşa-i ? – de „triburi” şi „clanuri” cu origini în epoca antică sau medievală…

     …În acest fel, aş putea spune că acum, dintr-o anume perspectivă, mai înaltă, una de tip KARMIC, acest exod poate fi văzut şi ca un REVERS al acţiunilor acestor Ţări Europene, pe când erau Puteri Coloniale, care au „transferat” masiv bogăţie şi resurse, inclusiv umane, din aceste ţări ajunse, azi, atât de „sărace”…

     De aceea, dincolo de toate celelalte „SCENARII” – inclusiv prin cele de „tip COBRA”, care vorbeşte de Acţiunea de infiltrare, sub forma „teroriştilor maşcaţi”, a unor reptilieni intraţi în clone umane, care au ajuns pe Terra în urma „Invaziei Archonice”din 1996 !… – ei bine, dincolo şi de aceste „teribile realităţi”, ce reprezintă FAŢETE ale REALITĂŢII COMPLEXE, cea mai importantă FAŢETĂ a acestei Realităţi pare a fi legată de Acţiunile acestor Ţări Europene care, de sute de ani, cel puţin, au „muls” din greu acele ţări afro-arabo-asiatice ale căror „cetăţeni”, acum, le iau cu asalt graniţele şi teritoriile „sofisticate”…

     De aceea avem nevoie de înţelegere şi con-ştientizare a multiplelor şi profundelor cauze care AU PERMIS manifestarea acestor Scenarii ale Cabalei – căci, aşa cum spuneam şi în episodul anterior, întrebarea principală este nu DE CE a apărut acest Moment, ci CUM de Viaţa însăşi A PERMIS MANIFESTAREA acestuia (prin complexe Rezonanţe Karmice) ?

     Şi un alt aspect important apare şi se manifestă, acum : asaltul final asupra „ultimului bastion” al Manipulării archonice – RELIGIA şi instituţiile religioase.

     Deşi nu este foarte evident la prima vedere, acest MIXAJ POPULAŢIONAL între popoare cu „Credinţe” atât de diferite, nu face decât să accelereze procesul Trans-formărilor de ATITUDINE, inclusiv în privinţa RELIGIEI : fiind obligaţi să stea „nas în nas”, „creştini cu musulmani, islamişti, hinduşi şi ce-or mai fi”, să observe (CULMEA-CULMILOR!) că nu vor muri „trăzniţi” de „Dumnezeul” fiecăruia dintre aceste grupuri – pentru că au pactizat cu „ne-credincioşii” (evident, „ne-credincioşi” ar fi toţi, unii pentru ceilalţi, din perspectiva tuturor grupurilor umane implicate), şi, „curat-murdar”, că respiră acelaşi aer, beau aceeaşi apă, încep (de nevoie) să mănânce la aceeaşi masă ! (ce oroare!, în prezent, pentru mulţi dintre aceştia… şi sunt atât de mulţi!)… şi, astfel, poate, să înceapă să împartă aceleaşi zâmbete, aceleaşi strângeri de mână… repet, încep să observe uimiţi că nu-i pedepseşte niciun „dumnezeu neiertător cu ne-credincioşii”!…
     Dragi prieteni, dacă în Prezentul acestor vremuri tulburătoare, vorbim de TRANSFORMĂRI PLANETARE – adică la nivel Planetar, deci SOCIAL, DE MASE – iată că acum vedem pe viu aceste aspecte PREGĂTITOARE ALE TRANSFORMĂRILOR (de tipul „Valul EVENIMENTULUI”) care chiar sunt pe drum… şi, în acest context, iată, deja nu mai par a fi atât de „şocante” şi de „uimitoare” toate aceste mişcări sociale, la nivel de „mase”, în care Europa a devenit, parcă dintr-o dată, CREUZETUL acestor trans-formări de mentalităţi şi de con-ştiinţe !

     Da, recunosc, la primul nivel, privind la toate aceste ştiri, impulsul este de a te opune cu înverşunare (precum Primul ministru ungar, care a militarizat graniţele, ca şi alte state europene, prinse în calea „invaziei”, căutând rezolvări „de efect”, ale efectelor – de genul : să luptăm cu ISIS, cu „teroriştii”, ca oamenii să nu mai fugă de acolo)… însă, relaxându-ne puţin câte puţin, începem să observăm că, spre exemplu, în Bangladesh sau alte state cu nenumăraţi refugiaţi nu avem cu ce terorişti să ne luptăm, ci doar cu TERORISMUL SĂRĂCIEI… SUFLETEŞTI, cu IGNORANŢA DIN MINTEA ŞI CÂMPUL PSIHIC AL ACESTOR FIINŢE CARE STRIGĂ DUPĂ AJUTOR, în căutarea propriei lor ASCENSIUNI (care, în condiţiile din statele lor de origine, este mult îngreunată).”…

     (………)

    • George Valah spune:

     Foarte buna si clara „alta viziune” …. Mai pot doar sa adaug „cauza” care a generat „a priori” intregul dezechilbru si „solutia” care ar putea-o rebalansa… Dar ambele merita mai mult decat un „coment”!

 3. Sefora spune:

  Eu zic că merită văzut video ce l+am adus ,zi faină oameni buni şi să vă mai spun ştirea de ultimă oră ,că în imprejurimile Timişorii au fost cazaţi refugiaţii ,sunt aduşi cu elicopterele şi se împlu satele timişene de corturi ,numai că unii dintre ei umblă liber ,vom vedea ce va mai fi ,Dumnezeu să ne ajute !

  • George Valah spune:

   E vorba de doua lucruri distincte, „biserici” si „credinte”. Bisericile sunt „institutii cu scopuri multiple, diverse” credintele sunt „vehicol de legatura” cu ceea in ce crezi. Odata „realizata legatura” personala cu subiectul (divinitatea), „mijloacele” care te-au ajutat/dus pana acolo nu le mai cari dupa tine! Nu tragi barca pe uscat si nici „nu pastrezi legatura” cu tramvaiul cu care ai mers!
   Dar pana „acolo” … ! Caci singura miza in lume „esti tu insuti” si controlul, sau cine te va controla! Vei fi convins/constrans/alege sa fii supusul „cartilor”? al dogmelor si ritualurilor canonice de orice fel ? Sau iti vei urma propriul scop si interes PRIN TOATE/ORICE MIJLOACELE pentru a ti-l atinge? Daca „SCOPUL” ti-e clar, iti vei alege singur mijloacele, dupa caz si conditii „de drum”, fara a fi „legat” de vreunul din ele. Dar pentru unii, probabil „a avea o masina scumpa sau de colectie” e mai important decat „destinatia” insasi… si prefera „sa ramana in vahicol” chiar daca acesta sta pe loc sau ii duce in alta parte, sau au ajuns unde doreau… Copilarii…”costisitoare”!

   • Sefora spune:

    Foarte corect ce spui G,ciudat însă este faptul că la iniţiaţii lor calea e puţin invers,adică se documentează din toate ,iar într+un final ,când capătă un anumit nivel,respectiv grade mai înalte ,abia atunci încep să aprofundeze Biblia ,probabil e vorba de Vechiul Testament ,e ca şi cum abia atunci şi+ar începe misiunea ,în fine ,mulţumesc mult G de confirmare ,foarte interesant !


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.