Stiri scurte: 25.09.2015

Udaloy class destroyer of the Russian Federation Navy RFS Vitse Admiral Kulakov

– Ministrul Apararii al Norvegiei Ine Erikson Soreide spune ca „NATO o sa-si intareasca capabilitatile sale militare navale pentru a le contracara pe cele ale Rusiei”.

NATO to Focus on Countering Russia’s Maritime Capabilities

Russian President Vladimir Putin

– Putin spune: „Criza siriana poate fi rezolvata numai sprijinind guvernul lui Assad”! 

Putin: Syrian Crisis Can be Solved Only Through Support of Assad Gov’t

Syrian Ambassador to Russia Riad Haddad. ©AP

 • Ambasadorul Siriei la Moscova declara ca „daca Rusia va decide sa faca o baza militara in Siria, aceasta ar fi binevenita”!

Syria says would welcome Russian military base: Envoy

– Alianta Putin-Assad in a-i combate pe ISIS in Siria, face din puterile vestice si US o bataie de joc!

Putin and Assad Have Made Fools of the West

– Daca US isi va amplasa noile rachete nucleare in Germnia, Rusia ar putea renunta la Tratatul de Limitare a razei medii de actiune a rachetelor nucleare pe care il are cu US inca din epoca sovietica!

Russia Could Scrap INF Treaty If US Deploys New Nuclear Bombs to Germany

© Abed Omar Qusini
– Israelul recunoaste oficial ca va raspunde cu munitie de razboi asupra palestinienilor care ar arunca cu pietre asupra lor!

Israel officially permits use of live ammo in answer to ‘civilian-threat’ stone-throwers

The two Mistral-class helicopter carriers Sevastopol (Bottom) and Vladivostok are seen at the STX Les Chantiers de l'Atlantique shipyard site in Saint-Nazaire, western France © Stephane Mahe

– Egiptul a cumparat cele doua nave franceze mistral construite pentru Rusia.

Egypt buys Mistral warships originally built for Russia from France

 

US troops board a helicopter in Afghanistan

– US isi revizuieste politica si „s-ar putea” sa isi pastreze trupe impreuna cu ale aliatilor sai si dupa 2016…

Staying Longer: US Might Keep Thousands of Troops in Afghanistan Past 2016


– Adevarata cauza a scandalului  US cu firma germana VW, ar fi de fapt iesirea Germaniei din coalitia antisiriana?

NY Times: A Car Scandal Shoves Berlin Off High Ground

Fixr.com's map of the world with the most-Googled things

-Cele mai dese cautari pe net, clasificate pe tari (Africa si Europa)

Hookers, kidneys & nose jobs: New map shows most searched cost obsessions by country

– In California s-a pornit o miscare civila cu Dane Wigington ca lider, care crede ca seceta fara precedent de acolo e de fapt o conspiratie la nivel guvernamental US!Daca vor reusi sa dovedasca asta adavarul va cutremura societatea pana in esenta ei!

Is California’s Drought A Government Conspiracy?

– A manca cat mai putine glucide, omoara celulele canceroase care nu se mai pot dezvolta!

How Starving Cancer Cells of Sugar Could Be the Best Way to Attack Them

– China inca mai produce mari cantitai de „orez din plastic” pe care-l amesteca cu orez normal apoi il sprayeaza cu odorand „de orez” sa nu miroasa plasticul!

Chinese Companies are Still Mass Producing Fake Plastic Rice 

express_logo

Donald Tusk, president of the European Council, spoke out last night

– Donald Tusk Presedintele Comisiei Europene se teme ca UE ar putea colapsa din cauza crizei refugiatilor! 

We’re doomed: EU chief fears union will COLLAPSE over migrant crisis

 

Rounded and bizarrely textured mountains, informally named the Tartarus Dorsa, rise up along Pluto’s day-night terminator and show intricate but puzzling patterns of blue-gray ridges and reddish material in between.

– Noi imagini de aproape ale planetei Pluto… Galerie foto.

Massive Photos Show Pluto in Brand New Light

The epoch times home

– 17 artefacte care dovedesc ca a existat o civilizatie preistorica avansata…

17 Out-of-Place Artifacts Said to Suggest High-Tech Prehistoric Civilizations Existed

True Activist

Credit: WesternDailyPress

-Nicole Barr din Essex , o tigancusa britanica de 12 ani, s-a dovedit a avea un IQ de 162, adica e mai inteligenta decat Einstein sau Hawking…

12-Year-Old British Gypsy Has A Higher IQ Than Stephen Hawking And Albert Einstein

 

 

 

Reclame

21 comentarii on “Stiri scurte: 25.09.2015”

 1. Dariusz spune:

  Salve , George ! Nu stiu de ce unii , iau ca o uneltire a americanilor contra nemtalailor , ca doar au fost prinsi trisand la masa de poker…..Era mai bine sa-i lasam sa smenuiasca noxele incontinuare? S-a ajuns la o nefericita coalitie formata in jurul nemtalailor , mai urmeaza sa le plangem de mila…Ai fost prins trisand , platesti , indiferent de conditiile politice si economice actuale. Am afirmat , cu ceva timp in urma ca nemtalaii sunt cei mai mari hoti de pe planeta. Iar timpul imi v-a da dreptate. E o diferenta intre un hot marunt si unul care te fura , facand loby la politicieni pt a favoriza elaborarea unor legi care sa le convina marilor corporatii…..Oricum nu eram un admirator al cazanelor nemtesti , mai ales a celor diesel , care suna ca niste tractoare inecate in brazda…..

  • George Valah spune:

   Am o „presimtire/teorie” spune-i cum vrei… Dar imi pare ca se joaca un circ, in care US+UE ar fi contra Rusiei…cand de fapt, daca „numaram concret pagubele” cam toate sunt in capul UE! Si…poate chiar asta se vrea: distrugerea UE, dar sa nu se prinda „lumea”! Deci nu e vb de nemti ci „de noi” in care se loveste tare in „dulaul satului” apoi liber la praznicul general!

 2. lili spune:

  La sugestia Anastasiei, filmul următor. Poate că așa ar trebui să fim.

 3. Dariusz spune:

  Pai, George , daca loveste in UE , tres bien , Monseur!!! Numai asa scapam de ue iar asa nu vom mai lua M….ue….Acu sa inteleg ca te ingrijoreaza soarta uniunii? Vorba unuia , se sparge buboiul cel mare cu puroi…. Sa auzim de bine…….

 4. George Valah spune:

  Una e una, alta e alta: ca unii asa zisi „lideri” de la noi , sau „ai altora, pusi la noi”, se duc la UE sau in alte locuri asa cum zici, e „ocupatia” lor, si nu a UE. E adevarat, daca esti cat de cat „onest” si vezi unu beat, sau lesinat, cazut in drum, ai doua variante: il ridici/il duci la casa lui, ii poti da si doua palme sa se trezeasca, sau…. repede ii tragi potofelu din buzunar „sa se invete minte sa nu mai bea”! OK. UE nu e „biserica”… Si auzindu-l pe simpaticul Gollande, cum zicea dupa „nu”-ul unor tari de a primi emigranti, ca „poate alea nu mai vor in UE”, ca si cum „UE era el” iar ailalti „nue” si nimeni nu i-a dat peste bot, te tii bine cu mainile de buzunare cand te mai duci la pupaturi cu fratii din UE si mai indrepti si din cocoasa! Dar… „te duci” nu pleci! Ca neamurile „astea sunt”, bune, rele, cu ele defilezi in lume, nu poti muta Romanica de pe harta si sa te faci „cap de pod si coada de topor” cu unu si altul care te-au prins „la conjunctura”!

 5. lili spune:

  Poate că sunt neavenite comentariile mele, dar nu doresc decât să împărtășesc, de data asta, lucruri frumoase, care se întâmplă și pe care le putem face să se întâmple.

  ,,VALUL COSMIC X – REVARSAREA GRATIEI DIVINE

  Lumea noastra este pe cale sa se transforme profund in urmatoarea perioada, daca dorim cu adevarat aceasta si daca participam activ prin acordarea matricei bio-energo-informationale cu frecventele energetice inalte ce se revarsa in cosmos.

  Acest val cosmic, denumit si VALUL X, sau Super-Unda, va atinge apogeul in 28 septembrie, ora 11:11 am (ora Romaniei).

  Ce inseamna aceasta si cum ne va influenta viata de acum inainte?

  Putem spune cu certitudina ca, 28 septembrie, ca si data aleasa de catre umanitate pentru un salt in evolutie, este o data la care orice fiinta de lumina poate sa atinga nivele de vibratie inalte si POATE sa strapunga prin bariera de protectie 5D, cunoscuta ca “Marele Vid”si poate experimenta stari inalte de constiinta pe masura ce planeta Pamant renaste din punct de vedere vibrational pe octave superioare.
  Aceasta nu inseamna ca veti disparea din planul fizic, ca veti fi preluati de extraterestri si transportati pe alte planete nicidecum. Aceasta inseamna ca partea fizica va vibra in continuare in a-3-a Dimensiune, insa veti incepe sa ganditi, sa simtiti la nivelul dimensional al-5-lea, adica suprapus partii superioare 3D. V-ati incarnat aici, pe Pamant, cu scopul de a evolua inapoi la natura voastra superioara, si acum este momentul sa puteti experimenta in corpul fizic si prin cele 5 simturi aceasta experienta, ce va va ajuta sa dezvoltati si celelalte simturi subtile in numar de 12.

  In momentul in care veti experimenta simturile 3D in matricea de Lumina 5D, veti putea incepe sa va mutatI (activati) in corpul vostru de Lumina Merkaba si veti putea incepe sa navigati in taramurile superioare fara limitari.
  De fapt, nu parasiti 3D, ci continuati sa existati in tridimensionalitate dar si in 4D si 5D simultan si veti fi pe deplin constienti de existenta voastra in fiecare dimensiune.

  Pe masura ce inaintam in partea cea mai intensa a Centurii Fotonice, experimentam o crestere constanta a frecventei de lumina gamma – urmariti sa fiti constienti de efectele acesteia asupra corpului, mintii si emotiilor atat in timpul momentului maxim cat si in urmatoarea perioada.
  Aceasta energie gamma intensă vine datorită evenimentelor multiple celeste, aparitia lor în același timp permițând o cantitate incredibilă de date de lumină cosmice să curgă în acest sistem.
  Acesta nu este un lucru rău și cu siguranță nimic de care sa va temeți când aceste frecvențe de date noi vor „bombarda” pământul și ființele acestuia!
  Va exista un nivel de haos când acestei noi date fotonice intră în matrice și sunt integrate, dar după efectul său va fi transformare graduală a vechii holograme matrici de control în noua matrice grilă cristalina și este lucrul pentru care am lucrat pentru atât de mult timp și pe care doriți să îl vedeți îndeplinit.

  Este dovedit faptul că lumina gamma poate dezvolta instantaneu ADN-ul oricărei specii în forma sa mai înaltă. Evoluați acum literalmente rapid, în cea mai mare versiune a voastră!

  Fiți impecabili în fiecare domeniu al vieții voastre pe măsură ce înaintati în fiecare moment de ACUM când ionii încep sa se rotească din ce in ce mai repede!

  Este important să eliberați tot ceea ce nu a servit sufletului vostru pana in acest punct și sa va deschideți complet pentru posibilitățile infinite ale universului.
  Cei mai mulți dintre voi simțiți deja creșterea constantă a frecvenței în corp. Mulți dintre voi poate ați observat ca sunt mutați în jurul unor noi locații, sau poate ati experimentat pierderi de relații și lucruri materiale. Într-un fel v-ați putea simți total din alt loc, singuri și chiar pierduți.

  Va asiguram ca tot ceea ce se întâmplă este precum trebuie să fie și este o curățare a energiilor vechi care le-ați deținut atât de puternic. Aceste frecvențe mai scăzute trebuie să fie transmutate astfel încât acest val divin de lumina si iubire să curgă prin corp și pământ în centrul Gaiei. Este imposibil sa luați frecventele inferioare ale traumelor emoționale reprimate și programarea eronata a ADN-ului (sisteme de credință limitate) în dimensiunile superioare!

  Aceste vechi energii ale traumelor reprimate trebuie să fie eliberate din corp, astfel încât datele de lumina să curgă complet prin voi și să fie împământate corect. Acest lucru completează circuitele divine care va fac super-ființa care sunteți cu adevărat.
  Flăcările gemene de cel mai înalt nivel de pe Pământ, joacă un rol important în „Orizontul Evenimentului”. O mare mulțime de Flăcării Gemene deținătoare de coduri vor călăuzi drumul și vor deschide porțile cosmice cu puterea intensă a iubirii lor împletite și vor aduce această percepție a vibrației superioare numite „Noul Pământ și Noul Rai.”

  Pentru a va putea acorda mai bine cu aceste momente cosmice extraordinare, v-am pregatit un program de lucru spiritual bine organizat, in functie de impulsurile spatio-temporale ale fluxurilor cosmice.

  In mod exceptional, se va realiza o transmisie din PIRAMIDA DUBLA SUSPENDATA din Galati, si, prin aceasta transmisie, se va emite din CAMPUL UNIFICAT AL PIRAMIDELOR DE LUMINA DE PE GLOB, din care PIRAMIDA DUBLA SUSPENDATA face parte.

  Puteti realiza intreg programul, sau il puteti realiza partial, important este sa fiti constienti si in rezonanta cu acest evolutiv Val al Supra Constiintei si sa va transformati, voi insiva si perceptia exterioara a acestui loc numit planeta Pamant in Paradisul care a fost menit sa fie!

  Program de lucru 28 septembrie ORIZONTUL EVENIMENTULUI – moment maxim 11:11 am

  Ideea forta a zilei de 28 septembrie:

  “Sunt in Campul Luminii Iubirii Neconditionate”.

  Puteti audia tehnicile special pregatite pentru acest eveniment daca ne scrieti aici sau in mesaj privat adresa de email – va trimitem cu multa Iubire.

  De-a lungul intregii zile si nu numai, urmariti Constientizarea starilor, a respiratiei, a energiei iubirii, a Unimii si a frecventei 5D, precum si Inaltarea vibrationala in permanenta (prin ganduri inalte , stari emotionale pozitive, evocarea ajutorului dimensiunilor si fiintelor de Lumina si iubire);
  “Deblocati universul trupului vostru pentru a experimenta o Noua Realitate de natura mult mai colosala. Nu aveti nevoie de nici o cheie. Aceasta este alchimie sacra declansata prin elixirul perceptiei expansionate”.

  Gigi & Stelian Chivu”

  • WildWind spune:

   „Hopium”

   Asteptati valul X, gratia divina, campul luminii neconditionate, care va vor elibera.

   Nu e nevoie sa faceti nimic. Totul se va intampla de la sine. Pentru ca meriti!

   Eventual, de plictiseala si de foame, poti sa iei doi-trei mici sh’o bere. Merge sh’o finala de campionat.

   Nu e nevoie sa ganditi rational, ca poate se supara si se curbeaza campul fotonic.

   In rest, numa’ de bine.

  • ion neculce spune:

   ei? cum a fost inaltarea, gata nu mai platim curent? e gratis?
   inaltarea in constiinta, fix pe 28., exact pe 28..

   oamenii pun botul fix la ce vor sa auda.

   • George Valah spune:

    Ha, deci tu erai al de nu l-a atins trezirea cosmica?! Se zicea ca ar fi fost unu in Asia, da pe nicaieri nimeni nu s-a mai plans… 😀

    • ion neculce spune:

     hahaha

     eu eram. asta e, am ratat programul cu piramida dubla de la galati. astept braila.

     cum e pentru cei care su simtit din plin pregatirile?

     „Pentru a va putea acorda mai bine cu aceste momente cosmice extraordinare, v-am pregatit un program de lucru spiritual bine organizat, in functie de impulsurile spatio-temporale ale fluxurilor cosmice.

     In mod exceptional, se va realiza o transmisie din PIRAMIDA DUBLA SUSPENDATA din Galati, si, prin aceasta transmisie, se va emite din CAMPUL UNIFICAT AL PIRAMIDELOR DE LUMINA DE PE GLOB, din care PIRAMIDA DUBLA SUSPENDATA face parte.”

     asteptam cu interes, cuminti, alte programe. sa ne spuna ei tot.

   • lili spune:

    Nu… pe 28 s-au întâlnit unii, doar. Aici sau dincolo…

  • George Valah spune:

   Se pare ca in realitate lucrurie stau si mai rau… In mai multe tari s-au dat legi de considerare a unor animale „persoane nonumane”. Ceea ce se ascunde e un plan cu bataie mai lunga de trecere la era „postumana” in care oamenii sa fie inlocuiti cu diverse combinatii om-animal, sau om-masina = ciborgi…

   • Ecaterina spune:

    O să fie din toate mixturile în globul cu surprize. Sunt deja pregătite pentru oamenii cuminți, tăcuți și la locul lor. Vor interacționa armonios și va fi raiul pe pământ. Vai de noi…

    Lili, ai grijă să nu-ți rămână mintea definitiv în cosmos.

    • lili spune:

     Nu e mai bine în Cosmos? Se spune că sunt lucruri mai rele decât moartea… de ce ne temem, oare? De durere, nu? Fizică sau sufletească. Și dacă ne detașăm? Ce ne mai poate învinge?


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s