Stiri scurte: 28.10.2015

Golan Heights

– Probleme complicate in Orientul Mijlociu… In razboiul din 1967 Israelul a ocupat ilegal Inaltimile Golan ale Siriei… Acum, tocmai acolo s-au gasit mari depozite de petrol de care Israelul zice ca sunt ale lui, numai ca… nu sunt! Iar razboul civil regizat de US in Siria trebuia „sa rezolve” si asta in favoarea Israelului, dar cand toate pareau aranjate… au venit rusii! Of…

Apple of Discord: Golan Heights Oil to Add Fuel to the Fire of Syrian War

US si vestul adesea acuza Rusia ca are ca tinta „rebelii moderati” si Armata Siriana Libera. dar nimeni nu poate sa spuna cine sunt acestia, unde se afla si ce obiective au!

O Free Syrian Army, Where Art Thou? Nobody Seems to Know Who, Where FSA Is

– Medic ceh care lucreaza intr-un spital din Munchen povesteste despre ororile aduse de emigranti acolo: HIV, TBC, boli tropicale necunoscute, etc impreuna cu relatii tot mai tensionate cu medicii spitalului din cauza restrictiilor lor relgioase!

Czech doctor describes conditions in German hospital

Refugees and migrants in their accommodation

– 700 din cei 4000 de refugiati din centrul de primire din Saxonia Inferioara au disparut fara urma iar autoritatile germane nu mai stiu nimic de ei! (Da si cand or aprea, „sa te tii”! GV)

Hundreds of Refugees Vanish Without a Trace in Germany

– NATO pregateste lagare de concentrare ca pe vremea nazismului, dar nu pentru exterminare ci pentru a acorda atentia necesara inclusiv medicala noilor refugiati!

BREAKING: NATO PREPARES CONCENTRATION CAMPS FOR MASS DETAINEES

– Dupa trecerea distrugatorului american USS Lassen   prin apropierea insulelor Spratly din M Chinei de Sud chinezii declara ca „nu se sperie de un razboi cu US in M Chinei de Sud” daca asemenea gesturi de intimidare se vor mai repeta!

South China Sea: Beijing ‘not frightened to fight a war’ after US move

Chinese President Xi Jinping (L) pauses as he is shown around the offices of Huawei Technologies Co Ltd by Ren Zhengfei, president of Huawei, in London, Britain October 21, 2015. REUTERS/Matthew Lloyd/Pool    - RTS5IAK

– Compania chineza Huawei se gandeste deja ca dupa terminarea razboiului din Siria, sa poata investi acolo si sa-si dezvolte afacerile! Mai ales ca Rusia va fi si ea „pe-aproape”.

China Looks at Syria, Sees $$$

Capitalism

– In Ukraina au inceput sa iasa la suprafata „contractele” incheiate pe sub masa de actualii guvernanti cu companii vestice: cele autohtone intra in faliment iar locul lor  e preluat de Dutch Royal Shell, Avante Petrolem, ARCO,  BG Group, etc! Iar tara se afunda tot mai mult in … criza!
Western Banking Elite Stepping In to Seize Ukrainian National Wealth

– „Sfarsitul comunismului in Rusia a insemnat si sfarsitul democratiei in vest”!

The End of Communism in Russia Meant the End of Democracy in the West

Mastercard credit card and a wallet

– Iranul vrea sa elimine total banii lichizi si sa se treaca numai la plati electronice.

Iran Planning to Abolish Cash, Introduce Electronic Payment Systems

Freedom Outpost

11.5 and 11.3– Oare se pregateste iar un  nou „fals eveniment regizat” pe 03  si 05 ale lunii Noiembrie? Coperta revistei The Economist – cu legaturi fata de familia Rothschield pare  sa avertizeze de ceva…

Economist Magazine Cover 2015

Event That Will Happen In November?

– „Premiile Nationale Anuale pentru mincinosii (actori!) participanti la „atentatele mincinoase”!

– Vas antic misterios in forma de grenada, facut din caolin, descoperit de o cartita intr-o curte din Pennsylvania! Nu corespunde niciunei culturi antice locale cunoscute!

Ground Hog Excavates Mysterious Artifact in Pennsylvania: Ancient Grenade?


6 comentarii on “Stiri scurte: 28.10.2015”

 1. gabin sandu spune:

  la categoria dansuri incredibile avem un nominalizat surpriza:

 2. mos bazil spune:

  Ca tot ai adus aminte de Golan :http://www.jpost.com/Middle-East/Report-Russia-strikes-Syrian-rebel-targets-near-Golan-Heights-for-first-time-430199 stirea initiala aprind la farsnews.com (Iran)

  Interesanta coperta “The Economist 2015” . Pied Piper vad ca e in paine…si azi.
  Intrebarea d-voastra “Oare se pregateste iar un nou „fals eveniment regizat” pe 03 si 05 ale lunii Noiembrie? “ este plauzibila dar nu e scrisa bine. Trebuia scrisa de la ‘dreapta la stinga’ ca sa fie conform ‘posterului’.
  Coperta ‘seamana dar nu rasare’ cu cu o alta coperta a discului de vinilin al The Beatles . Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band

  sau familia Simpsons mai ‘apropiata’ de semne si semnale.
  http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://vignette2.wikia.nocookie.net/simpsons/images/5/50/Sgt._Pepper%2527s_Lonely_Hearts_Club_Band.jpg/revision/latest%253Fcb%253D20111224002349&imgrefurl=http://simpsons.wikia.com/wiki/Sgt._Pepper%27s_Lonely_Hearts_Club_Band_couch_gag&h=375&w=500&tbnid=AQXDiU7IeG_1KM:&docid=z8KepmhhqSaRIM&ei=ThMxVuuFMIn2UPvLl4AP&tbm=isch&ved=0CCwQMygOMA5qFQoTCOvk86bl5cgCFQk7FAod–UF8A

 3. Petra spune:

  Multumesc George, chiar nu intelegeam ce-au cu Siria. Acum m-ai luminat! Au petrolul lor!

  Si o intrebare: Unde sunt armatele statelor europene? Daca un refugiat iti solicita cazare si mancare, il ajuti dar daca si le ia singur mai e refugiat… sau agresor?

  • George Valah spune:

   Cu Siria e mai mult de-atat: pe-acolo trebuia sa treaca o conduvta de gaze din Qarar pana in UE, care ar fi fost impotriva intereselor Rusiei, Aooi, si ideea Israelului Mare, cu o parte din Siria si alta din Irak. Apoi, in M Mediterana in apele Siriei sunt mari rezerve de petrol! Deci… „dictatorul Assad” trebuie musai sa plece!


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.