Stiri scurte: 30.10.2015

– Jocul de putere al lui Putin in Siria…

Putin’s Power Play In Syria

express_logo_poppy

Vladimir Putin and ISIS

– In timp ce mii de teroristi fug din Siria spulberati de aviatia lui Putin, peste 800.0000 de refugiati sirieni se intorc acasa !

More than 800,000 refugees RETURNING to Syria as Putin OBLITERATES Islamic State

Admiral Wu Shengli of China

– China ameninta cu razboi America spunand prin Admiral Wu Shengli ca „razboiul e inevitabil daca US continua in acest fel cu provocarile”! (Dar… dar, nimeni n-a mai amenintat cu razboi pana cum America! Si NATO! GV)

China threatens to LAUNCH WAR on US over ‘provocative acts’ after saying it is INEVITABLE

ZeroHedge

– Dupa ce marti Secretarul Apararii Ash Carter declarase ca  ” US nu va ezita sa combate cu trupe terestre pe ISIS in Siria si Irak”. Rusia avertizeaza: „trupe terestre ale US  in Siria este o actiune ilegala si o mare gresala!”

US Ground Troops In Syria Is „Illegal, Big Mistake”, Russia Warns Obama Of „Unpredictable Consequences”

– Ultima „umilinta” pentru US: sa fie izgonita din Irak si Afganistan – tarile pe care „le-a eliberat” acum mai bine de 10 ani, de Rusia, care e chemata de autoritaile din aceste state pentru a-i combate si pe teroristii de acolo!  (Inseamna ca „ne dau si pe noi, trupele romane, afara din Afgansitan”?GV)

ESCALATION: MOSCOW SPREADING INTO IRAQ AND AFGHANISTAN

– Rusia ataca teroristii de pe Inaltimile Golan! (Uuu…!GV)

Syrian Military Report | 29 October 2015 General FrontLine Information

Vladimir Putin visits Severomorsk

– Portavionul american USS Ronald Reagan, bazait de aproape de un avion rusesc culegaror de date, in apropiere de Peninsula Koreea,

Russian Anti-Carrier Plane Reportedly Buzzes USS Ronald Reagan

– NATO vrea sa mai trimita 4000 de militari la granita cu Rusia din Tarile Baltice si Polonia.

NATO May Send up to 4,000 More Troops to Russian Border

Sailors stand aboard Australia's HMAS Stuart on Friday, Sept. 10, 2004.

 • Aliatul US, Australia, vrea sa continue exercitiile  militare navale comune cu China!

Key US Ally to Proceed with South China Sea War Games with Beijing

– Fermierii UE, puternic loviti de embargoul Rusiei asupra produselor alimentare, nu au unde sa-si mai vanda produsele!

EU Tastes Bitter Fruit of Sanctions War

 – Televiziunea de stat suedeza glorifica Califatul ISIS intr-un program pentru copii care saluta cu salutul teroristilor!

http://www.liveleak.com/ll_embed?f=602023815851

Swedish state TV (SVT) airs children’s program glorifying the ISIS Caliphate, with the One Ummah finger salute

– „Zorii Germaniei noi”….

Germans Panic As Muslims March Through City ‘THIS IS OUR FUTURE’ (VIDEO)

– Alta inscenare data de gol: „reportera TV impuscata in direct..!”

– Actorii „atacurilor teroriste” din  ultimelel luni  in US…

– National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) refuza sa inmaneze Congresului american „datele doveditoare ale incalzirii globale”!

NOAA Refuses to Hand Over Climate Change Documents to Congress

Natural Blaze

 • In US cetatenii au inceput sa se asocieze in organizatii ca sa lupte pentru dreptul la propria sanatate pentru ei si copiii lor si impotriva  vaccinarulor fortate impuse de guvern in cardasie su marile companii farmaceutice!
  https://www.youtube.com/watch?v=rIw-3o2wYAg

The Health Liberty Revolution To Save Our Children

– Enceladus, satelitul „bulgare de zapada” al lui Saturn, galerie foto

Enceladus, Saturn’s Amazing Snowball Moon

Reclame

19 comentarii on “Stiri scurte: 30.10.2015”

 1. ioan spune:

  un calugar de la un schit din Suceava, spunea ca in razboiul care vine vor muri 4 oameni din 7, dar mai inainte, in tara noastra va veni o mare urgie. (cred ca se referea la un cutremur). semnul pt. declansarea acestora va fi un an f.f. secetos, in care vor seca si fantanile (nu se referea numai la tara noastra). ps. 4 din 7 inseamna 4 miliarde.

  • George Valah spune:

   Deocamdata sunt de analizat cele intamplate in oaptea trecuta in clubul din Bucuresti: „coincidente” de loc intamplatoare, si pe buna dreptate procurorii au emis acuzatia de „omor calificat” (cu intentie!) inloc de „omor prin imprudenta”!
   „Coincidentele gasite deja” tin de un posibil inclusiv „darea de sange” ceruta de la populatie in ziua de Halloween, par mai mult „un sacrificiu ritual” de obicei facut inainte de inceperea unui razboi…
   Alte „coincidente”:
   -27 de morti = 3×9 = 999 (inversat 666 !)
   -tavanul din burete fusese „spalat” ?! cu un „solvent”? (accelerator inflamabil?)
   -butelii cu CO2 au fost relatate de martori in incinta? Dar daca erau de O2?! Deobicei ka efecte de scena se foloseste N2 lichid nu CO2!
   -„Intrarea libera”, pentru a fi cat mai multi?
   – REPERTORIUL SERII

   Tracklist „Goodbye To Gravity” (adio gravitatiei = adio Pamant!):

   1. Waking Up – Trezirea
   2. The Cage – Cusca
   3. Unusual Suspects – Suspecti neobisnuiti
   4. Vanishing Point – Punctul de Fuga (disparitie!)
   5. Horizons – Orizonturi
   6. I Won’t Wait – Nu voi astepta
   7. Back To Life – Inapoi la viata
   8. Through It All – Prin toate
   9. These Chains – Aceste lanturi
   10. Between The Tides – Intre fluxuri (oceanice)
   11 The Evil That Men Do (bonus) – Raul pe care il fac oamenii

   – Atentie la „posterul concertului” cel putin „ciudat”! Se citeste „Good bye ET (cu imaginea ET intre E si T) 0 Gravity! (adica nu mai ai gravitatie/imponderabilitate asa cum e sufletul si nu corpul fizic!) Simbolul ET mai apare de doua ori, pe catarama si centura cu bretele din dreapta img. Apoi „conducra” rupta in doua cu lumin i interior = tunel de lumina…?

   http://www.e-stireazilei.ro/stire.aspx?id=42316030&titlu=Incendiu-in-Clubul-Colectiv-Cine-sunt-Goodbye-to-Gravity-trupa-carea-concertat-in-momentul-producerii-tragediei

   • dankalki7 spune:

    Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!

   • ionica spune:

    la tv spunea un tanar ca focul sa urcat pe stalp iar cand a ajuns la tavan a luat foc tot ca benzina! ca benzina?
    false flag. mineriade? demisia lui Oprea? nimic la tv. fum gros peste stiri..

    bune observatii George.

    • George Valah spune:

     A se urmari la TV „directia” in care sunt ghidate discutiile si „directia” in care se taie discutia, de moderator su „defectiuni tehnice” de sunet si imagine!

     In poster se mai vede:
     Intrarea libera – a se citi dupa „vechi expresii” : intra cine vrea, iese cine poate!
     „Pe teava” care e „cotitura” vin „seaua si fraul” (pt populatie?) … pe ele se mai vad „Ochiul magic” – era folosit la radiourile vechi, dar aici inseamna „ochiul illuminati” din triunghiul separat de baza piramidei!

   • Ecaterina spune:

    Am câteva informații.
    1. În situații normale, când se ieșea de la concert, ieșirea dura aproximativ 30 de minute. Asta din sursă sigură.
    2. Duminică dimineața, pe podul Izvor din București, am văzut un bidon alb pe care scria STEAMAX, desigilat, gol sau aproape gol, pentru că era usor. Era pus fix pe mijlocul trotuarului, cum mergi de-a lungul lui. L-am împins cu piciorul pe margine, ca să nu dea cineva peste el. Mi s-a părut foarte ciudată această „apariție”.
    3. La radionufărul, Arafat a spus ca mulți din acei copii au ajuns la spital pentru că au inhalat vapori de cianură. Cianură??!!
    4. Din sursă indirectă, nu a fost vorba de nici un foc de artificii. A fost o singură persoană care a venit cu două artificii pe care le-a aprins, dar fără nici un pericol pentru cei de acolo. 5. O prietenă care nu rata deloc concertele de la „Colectiv” (o denumire deja SINISTRĂ) mi-a spus că focul putea porni doar de la țigări prin vaporii deja acumulați în aer de la substanțele foarte inflamabile cu care a fost stropit tot interiorul. (!!!) Mi-a zis că în jurul stâlpilor au fost puse mese tip bar, ca să poată clienții să își pună paharele și scrumierele și că majoritatea celor cu care a vorbit spune că de acolo ar fi pornit incendiul, fiind foarte aproape de stâlpi cu țigările, stâlpii fiind îmbrăcați DE CURÂND (!!!)cu bureți, pentru ca sunetul să se propage în mod corect. Înainte, când stâlpii erau goi, sunetul se auzea distorsionat. Părerea mea este că nu se puteau înregistra bine convorbirile prin telefoane și discuțiile dintre tineri. Tot ea îmi spune că acel club NU avea aerisire, că puținul oxigen care intra acolo, intra pe singura ușă de acces. Deci, gazele acumulate au contribuit deplin la propagarea incendiului.
    6. Tot la radionufărul, un medic spune ca au sufiente rezerve de sânge, dar că tinerii (de ce tocmai ei ?!!) să se ducă să doneze în continuare, pentru că „ÎN PERIOADA URMĂTOARE VOR AVEA DIN NOU NEVOIE DE SÂNGE” !!! Și aici ei întreb „EI sau noi?”

    Vorba unui frate, „mor prea mulți jidovi în războaiele provocate tot de ei și nu au suficiente organe și sânge ca își salveze poporul deosebit.”

    Adevărul va ieși la suprafață. Să n-aveți nici o îndoială! Dumnezeu să-i ierte!

    • Ecaterina spune:

     7. Cineva care a fost acolo spune că atunci când s-a pornit incendiul, artiștii cântau o melodie cu „astăzi vom muri împreună” (piesă care se găsea și pe noul album) și că de fapt albumul pe care îl lansau avea pe coperta un cap de mort în flăcări.

     8. Atenție, GV!! Vineri seara, am văzut în centrul Bucureștiului un mare afiș cu „Concert masonic – Inițiere în masonerie prin muzică” ” Oare asta îți spune ceva? Deci în aceeași seara. http://www.bilete.ro/concert-concerte-masonice-coloana-armoniei-30-oct-2015
     Ca să nu mai spun că se folosesc de numele/renumele lui George Enescu, ca să atragă lumea la concertele lor. Eu însămi am încercat pe cât mi-a fost posibil să ascult o piesă, chipurile compusă de George Enescu și am realizat că muzica pe care ei o prezintă ca fiind a lui, NU este. Muzica pe care o dau ei este pentru sinucigași. Dacă încerci cumva să o asculți cap-coadă, te sinucizi de-a dreptul. Este îngrozitoare. Îi pun în cârcă piese care nu sunt ale lui.

    • George Valah spune:

     1. Fiti siguri ca daca cee ce s-a itamplat acolo, a fost „planificat dinainte”, TOATE detaliile au fost bine cunoscute: timpul de iesire, planul locului, aspect, materiale, etc!
     2. STEAMAX se refera la curatirea cu vapori de abur… Nu vad acum legatura…
     3. Vaporii de cianura (acid cianhidric) te omoara in 20- 30min sau… iti revii complet, fara urmari! Am trecut prin asa ceva… O cabana, IBabele) fulare si haine puse la uscat pe soba din dormitor… Peste noapte a crescut presiunea la gaze si printr-o crapatura, toate nailoanele si melanele au inceput sa arda mocnit!, fumegand, emanand gaze multiple! Fumul e insuportabil. toxic, te ameteste…
     4. in imaginile foto luate de acolo si declaratiile martorilor, de la acele „jeturi” artificii au luat foc buretii! Dupa cum erau amplasate ERA ABSOLUT INEVITABIL ca incendiul sa se produca! Mai mult, dupa felul propagarii flacarilor(imaginea foto) acolo a fost un ACCELERATOR! ( ex benzina, alte subst f inflamabile!) Initial m-a intrigat prezenta (din relatarile primilor martori, chiar in noaptea aceea, apoi „aceste” declaratii” au disparut din emisie!) buteliilor cu CO2! Daca inloc de CO2 (exista?) au fost butelii (cilindrii) de oxigen…. iar acestia au fost deschisi…. inseamna ca toata imbracamintea, buretii, etc au fot imbibati cu O2,, ceea ce explica „raspandirea in 10 sec a focului in toata incaperea si asupra celor de acolo! E o supozitie. Alta, daca buretii au fost impregnati prin spalare cu un lichid inflambil, rezultatul e asemanator! In ambele situatii, „actul e deliberat” si explica acuzatiile procurorilor de „omor calificat” inloc de „omor prin imprudenta”!
     5. Denumirile pieselor muzicale, melodia „semnal” care trebuia sa dea „inceputul incendiului” data ( noaptea de Halloween) dar si ritualu darii de sange in ziua H, jertfele omenesti, fac parte din „ritualul facut inainte de declansarea razboiului”! Ramane sa gasiti singuri „al cui e acest ritual”. Si ca sa nu fie vreo confuzie, concertu „avea dedicatia” Mantras of War”!
     Bineinteles astea sunt „coincidente” si „pura fantezie”.
     6. Afisul are „multe chei” de citire… Nu le mai amintesc

 2. Petra spune:

  A fi „rocker” nu inseamna nici ca esti satanist, nici mason si in nici un caz sinucigas sau criminal. Nu vezi viata altfel, doar rezonezi la altfel de vibratie. Majoritatea rocherilor sunt pasnici pt ca se elibereaza de energia negativa sau in surplus prin muzica respectiva.
  Atentie la interpretari ca daca se da prea mult credit o sa ajungem sa vedem numai conspiratii peste tot.
  Si da, au inhalat cianura si alte gaze toxice pt asta se intampla intr-un incendiu cand ard buretii respectivi dati cu tot felul de solutii mai mult sau mai putin ignifuge si ce-o mai fi ars pe acolo.
  A vedea in Romania in acest incident un false-flag sau o „pedeapsa de-a lui Dumnezeu” e o lipsa de ratiune, parerea mea. Toate cluburile arata la fel, iar unele chiar mai rau, sunt la subsol iar accesul se face pe o scara de fier ingusta si o singura iesire/intrare.
  Era doar o chestiune de cifre/sansa/pronostic sa se intample ceva… si din pacate s-a intanplat! A fost o imbinare de indiferenta si de „merge si asa” si de „pana acum nu s-a intamplat nimic” si de „asa functioneaza peste tot” s.a..
  Sa vorbesti de satanism si initieri in masonerie poate fi un exercitiu bun de oratorie si/sau imaginatie dar NU are nici o legatura cu realitatea.

  • George Valah spune:

   „Rocker” e una, Heavy metal… „alta”! Ca „acum” s-a generalizat denumirea e.. „altceva”! Rockerii pot fi… orice doresc sa fie! Dar ce merge ca o rata, macaie ca rata, si are pene de rata, nu e… „vrabie”. Nu e vorba de „crez” ci de „invocare”, constienta sau inconstienta! La care „s-a mai si ajutat si dat branci din exterior”! Sau… „coincidente”! „Ai grija ce-ti doresti…!”

   Viitorul va arata…

  • Ecaterina spune:

   Petra, avem tot dreptul să ne spunem părerea. Nu trebuie să impui tu ceva nici adminului, și nici nouă. Eu am prieteni care sunt rokeri și îți pot spune că se rătăcesc de Dumnezeu și de Sfânta Biserică. Acești rokeri nu mai calcă în Biserică, mulți din ei se droghează, viața lor se rezumă doar la cum să facă bani pentru concerte, țigări, băutură, droguri, meciuri de fotbal. O prietenă îmi spunea într-o zi să am grijă de bărbatul ei, că odată ce începe să bea nu mai știe de el. Plecam în excursie.
   1. Dată fiind muzica pe care o promovează rokerii, ai toate șansele să te sinucizi. Versurile asigură acest proces din plin.
   2. Semnele masonice, sataniste, coarnele, măștile, muzica și băuturile amestecate îți iau mințile pur și simplu. Nu spun că toți rokerii sunt așa și nici tinerii care se duc acolo. Spun doar că sunt foarte mulți rătăciți.
   3. La noi la biserică a venit într-o zi o tânără cam de 17-18 ani. Tatuată mare parte din corp și rokeriță. Era speriată și foarte confuză, dar avea și momente când îi venea să râdă. Mi-am dat imediat seama că nu este nebună. Mi-a zis că vrea să vorbească cu un preot. Se uita speriată împrejur și nu prea știa de ea (avea senzația că este urmărită – asta chiar nu o pot comenta pt că intru în prea multe amănunte). Am întrebat-o dacă îmi poate spune în ce problemă ca să știu pe care din preoți să chem. Mi-a povestit puțin despre ea și mi-a zis că aproape noapte de noapte îl visează pe necuratul deasupra ei. Atunci nu am mai stat pe gânduri și i-am spus să rămână acolo, că imediat chem un preot să îi facă o slujbă, rugăciuni, ceva. Știam că dacă nu mă mișc repede o „pierdeam”. M-am îndreptat spre preot, care era lângă altar și i-am spus: „Părinte, veniți repede!” Doar ce am întors capul ca să mergem în direcția fetei și ea nu mai era. Țin minte și acum că avea pe ea un tricou negru cu un cap de mort și alte elemente stilizate care te îngrozeau. S-a speriat și a fugit. Păcat de acel suflet.
   4. Fără supărare, îți voi spune tot părerea mea. Rokerii, cât și ascultătorii acestui fel de zgomot, prin versurile și zdrăngănelile lor nu fac altceva decât să fugă de realitate, afundându-se tot mai adânc în acest fel de viață. A lipsi acești tineri de stilul acesta de viață este egal cu sinuciderea. Nu concep să renunțe. Le este frică să renunțe, pentru că asta ar însemna să ia contact cu realitatea de care sunt atât de speriați. Și chiar dacă le înțeleg frica, în continuare nu accept această lașitate a lor. Frica vine de la satana. Dumnezeu ne dă speranță, iubire, nădejde și nicidecum frică.
   5. Petra, să fi fericită când te pedepsește Dumnezeu. Asta înseamnă că îți mai dă o șansă. Poate că au murit câțiva, dar alte zeci de suflete se vor salva. Vor fi destui care se vor trezi la realitate, care vor ieși de bunăvoie din iadul virtual în care trăiau. Oricum, nimeni nu poate afirma că a fost mâna Domnului, Un lucru este cert – și dacă nu a fost mâna Domnului, cu siguranță această nenorocire nu a avut loc fără voia Sa.
   6. Inițierea în masonerie se face prin satanism. Și oricum acestea sunt chair realități, chit că nu vă convine „vouă” că noi am aflat deja multe despre voi. Deja masoneria nici nu se mai ferește în multe din acțiunile ei. Numai dacă citești jurământul și te apucă groaza. Pe un om normal bineînțeles.

   • Petra spune:

    Dna Ecaterina,
    1. Nu am incercat sa cenzurez sau sa impun ceva cuiva prin comentariul meu. Imi cer scuze daca asta am lasat sa se inteleaga. Am mai postat pe acest site iar George poate oricand sa verifice ca nu sunt vreo extremista sau „platita” de cineva.
    2. Mi-am spus doar parerea, a mea asa cum am gandit eu.
    3. Sunt rockerita, am ascultat chestii mai grele decat heavy-metal si prim comentariul meu am spus cum vad eu lucrurile din interior… Nu am tatuaje, dupa cum se vede nici nu m-am sinucis si nici nu sunt genul care sa se lamenteze. Cred in lectiile pe care le primim si multe altele.
    4. Si sunt si crestina, mai trec pe acolo nu doar la marile ocazii din week-end dar si in timpul saptamanii la anumite slujbe.
    5.Oameni rataciti sunt in tate mediile. Ai observat-o pe tanara tatuata pt ca iesea in evidenta dar ce ceilalti i-ati observat, i-ati ascultat?
    6. In ceea ce priveste sarbatorirea halloweenului, toata lumea il trateaza ca pe un bal mascat. importat ce-i drept ca doar pana la urma avem si noi sf Andrei care vine peste o luna.
    7. Tot ce-am incercat sa spun in postarea mea era ca tinerii din club vroiau doar sa se distreze si ATAT.
    si cu asta am incheiat, nu o sa mai postez pe subiectul acesta nimic.

    O seara buna… si pace in suflet!

    • George Valah spune:

     Libera exprimare atata timp cat e sincera e absolut necesara!
     Tocmai am auzit la digi 24 TV ca „unii din club au fost anuntati cu 10 minute inainte de incendiu, „sa plece ca va iesi nasol” acolo”! Au plecat si au apucat sa … „spuna”!

   • WildWind spune:

    Nu sunt si n-am fost vreodata Rocker sau simpatizant. Cu toate astea, sustin punctul de vedere al lui Petra.

    Cat despre nenorociri, inteleg ca lucrurile stau cam asa:
    Cand nu suntem cuminti si facem prostii, Dumnezeu ne pedepseste. Sau isi baga Satana coada. Dar Satana nu-si poate baga coada fara voia Domnului. Corect?

    Eu „vad” lucrurile asa(este o descriere foarte condensata):
    Dumnezeu nu „a creat” Universul. Dumnezeu ESTE Universul.

    Afirmatia de mai sus este inca un argument in favoarea urmatoarelor:
    Dumnezeu nu pedepseste.
    Satana nu exista.

    • George Valah spune:

     Era odata o poveste,,, de Fratii Grimm… care se termina asa: „iar calatorul cu fluierul fermecat, a plecat cantand si luand toti copiii dupa el …”

     Copiii sunt copii – chiar si la maturitatea „tineretii:.. „Cineva” ii poate ademeni si lua… Nu ei sunt devina, ci incapacitatea „satului” care nerezolvand „problema”, a apelat la ” ademenitorul cu fluier fermecat” care apoi si-a luat singur plata cum a vrut el!

 3. George Valah spune:

  NOTA: inafara de cateva medii de rang 2 din UK… restul presei internationale nici macar nu aminteste de „Incendiul si victimele de la Colectiv, Bucuresti”! Nu a existat! Dispret? Nepasare sau… „discretie” la „ceea ce s-a intamplat „?!

  • Ecaterina spune:

   Eii… cum nu?… Doar ce ne-au venit de la zzombii și „dă-mi și mie” „oferte” de câte 1 milion de euroi de fiecare. Pentru ce? Nu știu, dar bănuiesc. „piese de schimb?”, „combustibil?” Știu cum sună, dar este îngrijorător de real.

   • George Valah spune:

    „Ciudat” cum nimeni nu mai vorbeste de „explozie” ci nu mai de….”incendiu”! Martori oculari au relatat ca „s-a auzit o bubuitura foarte puternica”, si strigate de „o sa explodeze!”, la fel si acel coment pe net! Aseara la TV un medic vorbea de „compozitia nemaintalnita de compusi toxici inhalati de victime” printre care si „toluen”… Dar explozibilul TNT -trinitrotoluen ii
    contine” pe toti… ! A fost „burete” a fost „incendiu”, dar…. buretele „nu bubuie”! Tacere… despre „explozie”!


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s