Stiri scurte: 04.11.2015

enelogo

– Masiv declin in  populatia de pesti de-a lungul Californiei: practic au disparut cu totul, ecosistemul e afectat, sepiile, alte specii au disparut, balenele au scazut semnificativ ca numar!

TV: “Researchers say massive decline of fish is throwing off ecosystem” along California coast — Expert: “Population has truly collapsed”… They’re gone virtually everywhere — Whale numbers dropping significantly, squid disappearing, other major die-offs seen (VIDEO)

– La 24Km de avionul rusesc doborat, se desfasura un exercitiu militar de simulare a luptei in aer intre avioane din Grecia, israel si Polonia…

Veterans Today

Kaiser_544

– Din surse ale Rusiei: serviciile secrete ale Arabiei Saudite sunt responsabile pentru doborarea avionului rusesc de pasageri A321!(I-au prevenit c-or s-o pateasca, da Rusia… „n-a ascultat” si i-a bombardat pe ISIS in continuare! E vina lor!GV)

Russian Source: Saudi Intelligence Responsible for Airline Bomb

– Vice Ministrul Apararii a Rusie Anatoly Antonov sune ca 25-30.000 de straini lupta in armata ISIS!

25,000-30,000 foreigners fighting for ISIS – Russian dep. defense minister

© Mario Anzuoni

 • Armata US antreneaza „teroristii moderati”, pe teritoriul Siriei, pentru a rasturna guvernul Siriei. Ei sunt in acelasi timp si „scuturi umane” pentru a pune la adapost de bombardamente „bunurile teroristilor”.

US begins training ‘moderate rebels’ on Syrian territory – report

Fighters from the Kurdish People's Protection Units (YPG) sit in the back of a vehicle in the al-Zohour neighbourhood of northeastern Syrian city of Hasakeh on August 2, 2015, a week after Syrian troops and Kurdish fighters ousted the Islamic State group from Hasakeh

– Dupa ce a dat gres cu polticile anterioare, acum US are alta viziune: aadunarea laolalta  militiilor rebele si alti rebeli sub denumirea de „Fortele Democratice Siriene”! (E da, asa mai merge, combate bine!GV)

The Syrian Democratic Forces: Just an Invention by Washington to Save Face?

A U.S. Air Force F-15 fighter is seen as it escorts a Lithuania's Air Force C-27J plane during a joint NATO military exercise in Siauliai April 1, 2014. REUTERS/Ints Kalnins (LITHUANIA - Tags: MILITARY) - RTR3JGSH

– Pentagonul trimite 12 avioane de lupta  F-15Cs in Siria, „pentru a ajuta la lupta contra ISIS”. Numai ca acest tip de avioane e ianarmat numai pentru lupta aer-aer,  iar ISIS nu dispune de aviatie… deci adevarata tinta sunt avioanele rusesti?

U.S. Brings Dogfighters to Counter Russians Over Syria

– Rusia „cea izolata de vest” pune cercuri-cercuri in jurul  arogantului US! 

‘Isolated Putin’ Is Running Circles Around the Arrogant US Behemoth

– NATO e panicat pentru ca spatii intinse din Siria unde activeaza fortele militare ale Rusiei sunt bruiate si orbite pentru orice fel de radare, sau ate sisteme de observare ale aliantei!

Are NATO Forces “Blind” In Syria?

Russian President Vladimir Putin chairs meeting of the Council for Civil Society and Human Rights

–  Pentru a restabili pacea in Siria, Rusia a facut aliante cu toti factorii cheie din regiune, in timp ce US e pasiv si ineficient, spune Asia Times.

Shrewd Diplomacy: Putin ‘Forges Alliances With Every Key Player’ in Mideast

The Identity Forum

merkel hier ist das volk

– Germania in pragul razboiului civil din cauza politicii emigrantilor impusa de Angela Merkel! (Nu e Germania de vina, e o criza a politicii si conceptiilor NOM impuse guvernelor statelor care au acceptat sa se supuna acesteia!GV)

Germany on the brink

Littoral combat ship USS conducts routine patrols in international waters of the South China Sea

– Dupa anuntul US ca va continua patrularile in M Chinei de Sud, China face cunoscut la randul ei „linia limita” de acceptare, peste care va trece la apararea armata a apelor ei teritoriale!

China Sets ‘Bottom Line’ for South China Sea, But US Sees It as Negotiable

A man, left, stands guard amid the rubble of a house damaged in a Saudi-led airstrike in Sanaa, Yemen, Saturday, Sept. 19, 2015.

-Dupa 8 luni de razboi sangeros asupra Yemenului, nu se vede acolo  vreo victorie a Arabiei Saudite

Months Into Its Bloody Offensive, Saudi Victory Remains Elusive in Yemen

Home

"Teachers in classrooms should not become an extension of law enforcement," said Arjun S. Sethi, an adjunct professor of law at the Georgetown University Law Center. (Photo: Cumminsr/Wikimedia/cc)

– Un nou program FBI ii pregateste pe profesori si studenti, cum sa-i spioneze pe musulmani!

New FBI Program Trains Teachers, Students to Snoop On Muslims

– Pe masura ce Ukraina devine tot mai saraca, Poroshenko e tot mai bogat: saptamanalul Novoye Vremya il plaseaza acum pe locul 6 cel mai bogat om din tara!

As Ukraine Gets Poorer, President’s Wealth Grows

– Societatatea americana si cea vestica in general, a ajuns „o societate a pedepselor”, in care guvernele prin politie si alte organizatii le impun discretionar propriilor cetateni!

The Punishment Society 

We Are Change

American_War_Machine

– De la sfarsitul WW2 pana acum, politicile US au ucis 20-30 milioane de oameni pe mapamond !

Study: U.S. regime has killed 20-30 million since world two

– Drona autonoma care poate evita singura obstacolele…

Self-flying drone learns to avoid obstacles, reaches record speed (VIDEO)

– Oamenii de stiita rusi au reusit implantarea la soarece a  unei glande tiroide facuta la imprimanta 3D.

Russian Scientists Successfully Implant the First 3D-Printed Thyroid Gland

Anunțuri

11 comentarii on “Stiri scurte: 04.11.2015”

 1. Lupul Dacic spune:

  George, unde e linkul de la com, asta :– Germania in pragul razboiului civil din cauza politicii emigrantilor impusa de Angela Merkel! (Nu e Germania de vina, e o criza a politicii si conceptiilor NOM impuse guvernelor statelor care au acceptat sa se supuna acesteia!GV)

 2. gabin sandu spune:

  George, ce zici de explicatiile legate de „organizarea” din spatele organizarii din club?
  http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/2015/11/maryan-povestea-zilei-72-pentru-4.html

 3. George Valah spune:

  Cred ca am fost primul care am spus in comenturile de a doua zi, ca totul a fost deliberat provocat! Dupa aceea am aflat si despre faptul ca „unii au fost preveniti cu 10 min inainte sa plece ca va iesi urat…” Deja nu asta mai e de cercetat, ci „cine” trebuia sa beneficieze de pe urma acestui „adevarat holocaust” si a acelei „camere de gazare” (cum bine a observat si CTP!), caci cei care l-au provocat au fost „usor de ghicit”!

  Acum, incep sa se lamureasca si „beneficiarii”, nu toti, intai cei „aparenti”….

  Manifestantii… in prima seara „au rasturnat guvernul si primarul de sector”, in a doua seara, ” s-a obtinut prelungirea programului la metrou cu …2h”!

  Au aparut si „cererile din strada pt noul PM”: fostul sef SRI (P Maior), fostul comisar UE pt agricultura Ciolos – care n-a facut nimic pt Romania in acel mandat, etc… „alesi pe spranceana” si ochi albastrii luminosi!

  PS : oare „cine” o fi pregatit artificiul al doilea de pe stalp, cel indreptat in sus si care la un moment dat dupa aprindere, si-a marit brusc jetul de scantei astfel incat sa atinga tavanul?

 4. Ecaterina spune:

  „Un nou program FBI ii pregateste pe profesori si studenti, cum sa-i spioneze pe musulmani!”

  Și astfel se pregătește „elita” globalistă. Cine va turna mai bine, va mânca mai bine, va fi elita. După ce nu vor mai fi musulmani, se vor „mânca” între ei. Un „Pitești” în jidoameriku.

  • George Valah spune:

   Problema elitei globaliste e ca… au vrut/vor sa se impuna prin forta! Forta e punctul lor slab! Si altceva nici nu au…

   • Ecaterina spune:

    Până la forța fizică, avem forța fricii, pe care o utilizează atât de bine, încât cei rătăciți sunt deja la picioarele lor. „Ei” au spus la nufărul trinitas (într-o emisiune masonică) că forța lor vine (așa consideră „ei”) din adulația/adorația/admirația pe care o primesc din partea oamenilor (lașilor, vânduților, antihriștilor, trădătorilor, etc.) Păi, cam au dreptate – din punctul lor de vedere – în această privință. Însă, așa cum ai spus, această forță este punctul lor slab. Asta o credem mai mulți. De ce? Pentru că nu putem fi cumpărați, pentru că singura noastră adorație este față de Dumnezeu și Sfinți. Și oful lor cel mai mare este că suntem „prea mulți ortodocși”, de aceea au atâta furie pe noi, de aceea se grăbesc atât de tare să ne extermine. Cei mai mulți din acești „deosebiți” sunt deja cu un picior în groapă și sunt îngroziți că încă nu ne-au stăpânit, că „nu au apucat să se bucure” de grozăviile pe care le-au creat, și să se bucure într-un final de sclavii lor, LA LIBER, să fie stăpâni pe creația Domnului.

    Dumnezeu să ne ocrotească!

 5. George Valah spune:

  Stie cineva LISTA celor pe care Iohannis ii decoreaza „cu celeritate” azi ora 16 ?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s