Stiri scurte: 18.11.2015

21st Century Wire

La naiba, mi-am uitat pasaportul…

– Cum, necum, in Franta acum e „legea martiala”!

Le Passeport Magique! Don’t Leave Home Without It!

Techdirt

– Sustinatorii statului politienesc  se folosesc de propriul lor esec din Paris pentru a justifica supravegherea in masa!

Pathological: Surveillance State Defenders Use Their Own Failure In Paris To Justify Mass Surveillance

– Atacul de la Paris explicat perfect in 10 minute!

Paris Attacks Brilliantly Explained in 10 Minutes

– Un martor ocular: nu e fost nicio bomba la cafeneaua din Paris: nimic nu e spart, nu e sange imprastiat, etc!

Witness Account Of A Real Bombing Compares With The Paris Saga

French police secure the area outside a housing comples as police conduct a door-to-door search operation in the Neudorf neighborhood in Strasbourg, France, November 16, 2015

-Cetatenii francezi care se intorc din Siria sunt consemnati in arest la domiciliu!

Tightening the Screw: French Citizens Back From Syria Face House Arrest

https://i2.wp.com/www.chinadaily.com.cn/world/images/attachement/jpg/site1/20140912/b8ac6f27ada2157cc0773e.jpg

– ISIS e impotriva intregii lumi, mai putin a Israelului!

ISIS vs THE WORLD (Except Israel!)

Veterans Today

– Propunerea de declaratie de razboi, contra Mafiei Rothschild Khazara!(Continutul din link…interesant „ca manifest”. Apoi fiecare se intoarce cu spatele si se departeaza 20 de pasi, etc? Sau doar unul se intoarce iar celalalt trage?GV)

PROPOSED DECLARATION of War against Rothschild Khazarian Mafia

– Rusia si-a adus bombardierele strategice  medii si grele  Tupolev Tu-95 (Bear) si Tupolev Tu-160 (Blackjack) in Siria si au executat deja primele misiuni acolo! In clip apar pentru prima data public si noile rachete de croaziera rusesti Kh-101 . Au fost lansate  din aer asupra ISIS 34 de rachete de croaziera.

Russia’s Bombers Tu-160, Tu-95MS Go Through Baptism of Fire in Syria

Russian Warplanes Destroy 140 Terrorist Targets in Syria

Exclusive: Russian Fighter Jets at Lebanon's Service Now to Kill Terrorists

-Aviatia Rusiei la solicitarea Libanului ii ajuta si pe acestia sa scape de teroristi!

Exclusive: Russian Fighter Jets at Lebanon’s Service Now to Kill Terrorists

 

U.S. President Barack Obama (R) chats with Russia's President Vladimir Putin prior to a working session at the Group of 20 (G20) leaders summit in the Mediterranean resort city of Antalya, Turkey, November 16, 2015

-Ziarul italian Il Giornale scrie ca vestul si-a schimbat politica si inloc sa mai fie atat de opus lui Bashar el Assad, acum considera noii jucatori de acolo Rusia si Iranul si incearca sa se dea bine pa langa acestia.

Everyone Wants to Jump on Moscow’s Bandwagon’ in Syria

-Noua racheta balistica ruseasca  R36M denumita Satan, e cu zeci de ani inaintea oricarei alte rachete americane si e capabila sa treaca de orice „scut antircheta”!

Russia Rolls Out Super Missile, Russian Nuke Tech Now Decades Ahead of US

Russian 2S-35 Coalition-SV self-propelled 152 mm howitzers drive during the Victory Day military parade at Red Square in Moscow on May 9, 2015

– Noul autotun rusesc 2S35 Koalitsya-SV  de 152mm are o bataie de 70Km!

Tank Killer: New Armata Gets Really Big Gun

– Putin ii bate nu numai pe ISIS dar si pe Obama in Siria in propriul sau joc!

Grandmaster Putin Beats Uncle Sam at His Own Game

-Ieri secretarul de presa a lui Putin Dmitry Peskov   a reafirmat ca „nimeni nu poate dicta lui Assad daca sa plece sau nu si e numai poporul sirian care sa-si decida soarta”! (Cei 20 de la Wiena (la care Siria nu a fost invitata!) care s-au reunit sa-i aranjeze viitorul… vor fi tare suparati!GV)

Russia’s position is that „no one can dictate Assad to go or not” — Kremlin spokesman

-Intentionat US ii inarmeaza pe ISIS in Siria, pentru a-l slabi pe Assad, spune ME al Rusiei, Lavrov.

© Stringer

US intentionally spare ISIS in Syria, want terrorists to weaken Assad – Russian FM

-Delaratia lui Putin de la summitul G20 in Antalya ca „40 de state finanteaza ISIS din care unele sunt si din grupul G20” e ingropata in tacere de mass media internationala!

Putin Outed ISIS’s G20 Financiers — But Not a Single Western Media Outlet Has Reported It

– Rusia ofera 50 milioane dollari recompensa pentru informatii care sa conduca la arestarea celor vinovati de doborarea avionului A321! 

Russia Offers $50Mln Reward for Info Leading to Arrest of A321 Terrorists


– Aviatia americana si saudita bombardeaza vestigiile istorice din sec 4 din Saaba!

THE AGONY OF SAADA

Natural Health 365

avocados

-Avocados blocheaza cresterea celulelor canceroase si protejeaza cordul.

Avocados shown to block cancer cell growth and protect your heart

– Arme secrete din WW2 … Galerie foto

Secret WW2 Weapons You’ve Never Heard About Until Now

 


13 comentarii on “Stiri scurte: 18.11.2015”

 1. WildWind spune:

  Un „mic” detaliu.
  Putin n-a spus: „40 de state finanteaza ISIS din care unele sunt si din grupul G20”.
  A spus: „…finantarea ISIS de catre PERSOANE FIZICE din diverse tari. Finantarea provine din 40 de tari, asa cum am stabilit, incluzand niste membri G20”

  „I provided examples related to our data on the financing of Islamic State units by natural persons in various countries. The financing comes from 40 countries, as we established, including some G20 members”

  • George Valah spune:

   Adica nu se vireaza fonduri direct din buget. Se dau prin proiecte scose la licitatie ,,, Bneinteles castigatorii contractelor sunt,,,, „particulari”?

   • WildWind spune:

    Cum au obtinut acele „persoane fizice” banii, e alta discutie. O discutie un pic mai complicata, pentru ca finantatorii nu sunt „Casuneni” asfaltangii ci sunt de-alde Soros.

    In comentariul meu am facut referire strict la ce a spus si la ce n-a spus Putin. Tu ai pus textul in ghilimele ca si cum ar fi un citat. Daca e sa fie citat, atunci citeaza-l corect.

    • George Valah spune:

     Cezi ca „Sorosii” „investesc bani” in alde ISIS sau terorism „din fanatism religios” sau „dragoste de democratie si raspandirea valorilor vestului si nu mai suporta sa-i vada pe-aia cu turbane pe cap inloc de palarie” sau accepta sa fie folositi ca paravan in scopurile politice ale statelor ca altfel n-ar mai fi lasati sa faca mormanul ala de bani?

   • Ecaterina spune:

    WildWind, ești foarte încrâncenat și nu ai de ce. Intervii atât de des în contrarea adminului încât mă faci să cred că ești de serviciu.

    „WildWind – Cum au obtinut acele „persoane fizice” banii, e alta discutie.” – Nu e deloc altă discuție. Tocmai modul în care obțin acesti bani ușurează și favorizează masacrele comise de zombi. Și nicicum nu trebuie puse pe planul 2 aceste „afaceri”, pentru că ele sunt sursa tuturor crimelor. Fără bani, acești zombi sunt ZERO BARAT.

 2. ion spune:

  incerc doar sa rup ritmul, wildwind nu este troll, (uneori) stie ce spune… 😛 de asta si indraznesc sa val intreb direct, daca aici, http://www.epictimes.com/2015/11/flatulence-from-2186-goats-forced-plane-to-make-emergency-landing/ , vedeti implicarea basesciana sau mai degraba caprele eruau indoctrinate de un mullah fundamentalist?

  • mos bazil spune:

   Cred ca ‘statul major’ a ajuns la concluzia ca la bord se desfasoara un atac terorist … cu gaze . Bine ca fumatu-i interzis . Saracii inspectori prin ce au trecut . Cred ca aveau lacrimi in ochi ….. si de hazul situatiei .

  • WildWind spune:

   Asa cum se cunoaste din istoria accidentelor aviatice, niciodata o catastrofa aviatica nu are o singura cauza. Toate au cauze multiple. La fel si in acest caz.

   Cauze:

   1 Eroare de pilotaj – pilotii nu au adaptat traseul de zbor si altitudinea la starea vremii. Astfel s-au creat turbulente cu aplitudine variabila rezonanta care au dus la vibratii axiale ale paletelor compresoarelor motoarelor. Datorita caracteristicilor constructive ale motoarelor de 747-400 versiunea 2.1, asta a dus la oscilatii pe vector 1-4-3 ceea ce afecteaza caprele(vezi cauza nr. 3).

   2 Eroare de proiectare si reglare a senzorilor – Senzorii de incendiu montati pe acest avion nu au fost adaptati pentru transportul de capre(vezi cauza nr. 3). Neadaptarea provine din lipsa cotului de fuga in camera ionizata de detectie, ceea ce duce la confundarea fumului cu metanul.

   3 Necunoasterea in mod proFUND a fiziologiei caprelor domestice(Capra aegagrus hircus). Spre deosebire de capra salbatica, capra domestica nu are in cromozomul 4A codonii de sens ai metioninei. Ca urmare, la inaltimi de peste 2500m se produce in cantitati peste normal hormonul zborulina(pe fond de stres), ceea ce in conjunctie cu oscilatiile pe vector 1-4-3 de la pct. 1 au dus la o crestere exponentiala a numarului de bacterii metanogene din sistemul digestiv al caprelor.

   Ceea ce, coroborat cu problema de la pct. 2 a dus la ceea ce ar fi putut fi o catastrofa aviatica.


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.