Stiri scurte: 19.11.2015

21st Century Wire

1-Paris-Attacks-Big-Brother

– CIA si guvernele din intreaga lume se folosesc de atacul de la Paris pentru a adopta rapid noi legi de supraveghere in masa a populatiei!

Happening Now: Authorities Are Using ‘Paris Attacks’ To Fast-Track New Mass Surveillance Laws

– Impotriva terorismului, acum mai mult ca niciodata trebuie dat dreptul cetatenilor de-a purta arme asupra lor si  de-a se putea apara!

Gutfeld: We need an armed citizenry now more than ever

– Jihadul e real si global, nu te poti baza pe stat sau politie sa te apere, trebuie sa fii capabil sa te aperi singur! In Paris nu „s-a negociat”, teroristii au tras in oricine au putut, fara somatie!

Dr. Gorka: Don’t wait for Uncle Sam to protect you

Christine Tudhope and Mariesha Payne were trapped for three hours at the Bataclan concert hall

– Martor ocular scapat din masacrul de la Bataclan, spune ca teroristii ii torturau pe cei raniti mortal, despicandu-le burta cu cutitul!

British survivor of Eagles of Death Metal concert tells how ISIS terrorists ‘tortured wounded victims by slitting their stomachs with knives’

-Presedintele Frantei Hollande promite ca va mai prelua inca 30.000 de refugiati dupa atacul din Paris. (Promettre c’est noble, tenir c’est bourgeois | GV)

French President Hollande Welcomes 30,000 Refugees in Wake of Paris Attacks

– Sen. McCain  spune despre Kerry ca „e cel mai inept secretar de stat pe care l-a cunoscut in viata lui”! 

McCain: Kerry has been the ‘most inept’ Secretary of State

Veterans Today

Oil tanker fleet heading to Iraq in broad daylight under watchful eye of American satellites

– Aviatia rusa a distrus 500 de autocisterne ISIS-turce, care transportau  ilegal petrol din Siria in Irak pentru a-l rafina!

Russia Destroys 500 ISIS-Turkey Oil Tanker Trucks

– Rusia are un nou prototip de racheta nucleara balistica intercontinentala: Sarmat.

Russia Has a New ICBM Prototype

– Cu Rusia  neantizand fortele ISIS, singura preocupare a vestului e sa salveze, ce a mai ramas din ei! Turcia si US cauta acum sa creeze „zone de siguranta pentru rebelii moderati” adica coridoare pe unde acestia sa poata sa se retraga in Turcia… 

U.S., Turkey Joint Operation Designed To Save ISIS, Not Destroy It

A screengrab taken on November 9, 2014 from a new Boko Haram video released by the Nigerian Islamist extremist group Boko Haram and obtained by AFP shows Boko Haram fighters parading on a tank in an unidentified town. © AFP Photo

-Miscarea Boko Haram a ucis in acest an mai multi decat ISIS!

Boko Haram kills more people than ISIS as total hits historic high

 

isissodabomb

– ISIS pretinde ca a doborat avionul rusesc A-321 cu „o bomba facuta  dintr-o doza de bere”! Cine crede!

You Know What the ISIS Soda Can Bomb Means, America

 

Smoke rises in the distance behind an Islamic State (IS) group flag and banner.

-China promite ca-i va pedepsi pe ISIS pentru executia cetateanului chinez!

China Vows to Punish ISIL Terrorists for Killing Chinese Hostage

The Hotel Mount Annapurna was opened in 1973 as part of a CIA program to rehabilitate former Tibetan guerillas. (Nolan Peterson/The Daily Signal)

-In POKHARA, Nepal, CIA inca mai are de 43 de ani un hotel  Mount Annapurna  secret care e destinat guerilei tibetane.

The CIA’s Secret Himalayan Hotel for Tibetan Guerillas

enelogo

-Colapsare aproape totala a populatiei de somon in Pacificul de nor-vest!Ceva major si fara precedent se intampla in oceanele noastre!

“Worst Ever”: Alarm over shocking crash of salmon population in Pacific Northwest — “Very frightening… Pathetic… Grave… Disastrous… Non-existent” — Official calls for immediate government action — “Something majorly wrong is happening in our oceans” (VIDEOS)

– Ciudata creatura marina pe o plaja din Queensland…

‘Blue Dragon’ washes up on Broadbeach: rarely seen sea creature beaches itself

The Statue of Liberty was dedicated on October 28, 1886, designated as a National Monument in 1924 and restored for her centennial on July 4, 1986.

– In varianta initiala Statuia Libertatii din NY, trebuia sa fie ” o taranca musulmana veghind Canalul de Suez”…

The Statue of Liberty Was Born a Muslim

– Albina robot care poate zbura si inota…

Waking Times

Dying Planet Earth

-Ciudate conexiuni intre un sistem revolutionar de propulsie bazat pe fisune intr-un totoid Tokamak   folosit de Lockheed Martin si geoingineria terestra prin chemtrails, HAARP, etc,  pentru ca Pamantul sa fie folosit de o alta specie ET?

Chemtrails, ET’s & Alien Technology – The Covert Conquest of a Dying Planet

Natural Blaze

ob_7ae9c5_vaccination

-The Kenya Catholic Doctors Association au verificat 6 tipuri de vaccine antitetanos cu care s-au vaccinat fetele si femeile keniene si absolut toate au fost gasite contaminate cu antigena HCG care provoaca sterilitate!

Kenyan Doctors Find Anti-Fertility Agent In UN Tetanus Vaccine

Renegade Tribune

– Revolta impotriva lumii moderne!

Revolt Against the Modern World

Multiverse0

– Cercetarile recente ar arata ca traim intr-un „multivers” de lumi paralele pline de viata extrateresra!

New Discoveries Suggest We Live In a Multiverse Teeming With Alien Life

 


21 comentarii on “Stiri scurte: 19.11.2015”

 1. mos bazil spune:

  Cred ca nu mi separe numai mie dar de citeva zile e o campanie PR sub sloganul ‘ce tari sint frantujii’. ‘Rad’ ISIS ul din toate pozitiile.
  Nu m-ar mira ca maine sa aud cum o coalitie franco-anglo-americano-israelinana-saudita-turca… intervine in Siria ca rusii nu-si fac treaba . (vechea AAA+papagali exotici)
  Daca se da liber la purtat arme(legal)o sa ma ‘chivernisesc’ sa-mi cumpar un Glock. O sa fac un efort sa-i atasez si un amortizor ca ma cam deranjeaza zgomotul.
  De ‘extragerea’ ‘ISIS’ imi aduc aminte de propunerea Turciei cu zona de excludere de 20 de km dar din Siria. ‘Nu-i nebun cine cere e bou cel ce da.’
  Nu cred ca ‘taranca’ era destinata suezului. In toate ‘tratatele’ suezul era ‘in interior’ . N-avea rost. Mai la vedere ar fi scos in evidenta spiritul libertatii desavirsite.
  Cam fraieri ISISI stii astia. Doza de bere. Daca foloseau o doza de Cocacola cuplata cu un Big Mac(TM) nici nu mai trebuia pus fitil. Si era o razbunare ‘plina de satisfactii’…. in timp.
  La Boko Haram .. ul asta cre’ ca se va aplica zicerea romaneasca ‘De haram a venit, de haram s-a dus’.
  Mutarea cadavrelor in sala Bataclan e total ‘aiurea’ . Pe 4 trasee , in 4 locatii,(ca sa iasa urmele). Cele din josul pozei nu incurcau pe nimeni.
  Dupa citeva ore de incertitudine m-am linistit. Seful atentatorilor din Paris a fost ucis. E posibil sa fi fost si asta fan Seicaru (iubita mea sa ne-aruncam in mare) ca si bin Ladin.”nici mort nu ma gasiti”

  • George Valah spune:

   Dam stiri, comentam, „sa ne facem treaba”… Dar din poza asta din ianuarie, reiese ca toate au fost puse la punct „en detaille” si din gros!

   Intrebare: vedeti „harta Romaniei” acolo? Indicatii: e langa „capitanul de vapor cu masca si manusi de valet” asezata pe botic de iepuras play-boy si are rosul si albastrul in griuri…Oare „de ce”?

   Dar pe Putin „Terminator”, Obama cu umbra neagra ce musca emblema US, Merkel cu Illuminati si colierul reptilian la gat, Ademenitorul cu fluierul fermecat care ia copiii (in basmul lui Grimm) si etc, etc, le vedeti?
   Mariti imaginea…

   • mos bazil spune:

    Am poza asta sub nas in fiecare zi pe desktop de prin februatie 2015. Da. Mi-a sarit in ochi norisorul cu Romania. Il vazusem pe undeva. A fost primul lucru remarcat. Am analizat coperta cit ma dus mintea ( cu majoritatea interpretarilor/pro si cotra) dar am ramas cuplat pe sageti. Un fel de ‘numere fatale’. Am o experienta ciudata in ceea ce priveste o data calendaristica. Pe 3 noiembrie 2014 fiind la munca rup foile de la calendar pentru noua luna. Un calendar care afisa 3 luni , anterioara ,prezenta si viitoare. Cum e firesc ziceam eu ‘scanez’ luna decembrie si-mi sar in ochi o insiruire de date 12.13.14. Mi-am vazut de treaba dar periodic ma uitam la calendar. Am luat un pix cu pasta rosie si am subliniat zilele respective chiar daca nu-mi spuneau nimic, dar ‘aveam un fix’. Un coleg m-a intrebat ce zile importante am atunci. Nici una i-am zis dar …. e ‘o ceva’. 13.12.2014 (cum se scrie la noi)a fost o zi importanta. Prietenul meu a murit in bratele mele. Dupa 40 de ani ne-am despartit. Fila de calendar e in spatele fotografiei lui pe biroul de acasa.
    Numerele de pe sageti le-am foit pe toate fetele. Nimic nu era logic din p.d.v.ul meu. Dar pe 12.11 fiind la munca (dupa program) la o cafea inainte de a pleca imi pica ochii iar pe sageti.
    Habar nu am de ce am considerat 11.3 si 11.5 ca apartinind virfului v ului din coada sagetii .
    Am considerat logic ca prima sageata citita trebuie sa fie cea apropiata de copil (Dorothy zic unii)
    1 3 1 5
    1. 1.
    Am considerat ca cele doua sageti ar fi 1 si 1
    si am scris in josul paginii (schema era facuta in MS Visio):
    11.11.13.15
    Numerele aveau o logica doar in mintea mea dar nu puneam nici o baza.
    Vineri am plecat la tara si am aflat de la Banciu ca-i ceva naspa prin Paris. Avind de prestat pe linga casa (nu am deschis televizorul) simbata seara am picat ‘lat’ aflind de atrocitati(sint atrocitati indiferent cine le-a facut) duminica cind am ajuns la ‘oras’.
    Unii or sa-mi spuna ca incep ‘sa prind fluturi’. Poate asa o fi dar de ce am remarcat cele doua date ? Una subliniata cealalta scrisa ? Ciudatenii, ciudatenii dar sa stim si noi… cit de cit.
    …………………….
    Daca e sa comentez coperta the economist remarc un singur lucru.
    S-au intimplat putine fapte si au ramas ‘cam multe’ pentru atit de putin timp. E posibil ca in ultima perioada a anului 2015 sa fie o inghesuiala de evenimente, sau poate coperta se adreseaza unei perioare ce incepe cu 2015.
    Cine stie !
    …………………

    • George Valah spune:

     Sunt MULTE in poza aia: Putin are ochiul stang cu un punct rosu, ca Terminatorul in faza finala, copiii pe care ii ia cu el tipul cu fluierul, se joaca cu tobele – doua (concert ) sau cu un avion ( A321 cel cu haine stil rusesti), capitanul de vapor (persoana de langa Romania) e chiar dupa terorist, si el pe dedesupt in negru (se stie!)… Mana (iepuras) cu harta Romaniei nu apartine nicunei persoane… oare „a cui o fi” ghiciti? Oualele care se sparg in capul lui Hollande, Merkel captata si de illuminati si decolierul reptilian din jurul gatului… Pamantul sus, cu fata Pacificului bolnav cealata a Europei, prostita in mirare, mai multe referiri la ET (helicopterul lui Putin, toba mare 50 Et, in oglinda apare 20…) multe altele care scapa …

 2. WildWind spune:

  Chemtrails, ET’s & Alien Technology – The Covert Conquest of a Dying Planet

  Ei, da! Iata un articol foarte interesant. Desi articolul in sine e o tocatura si o amestecatura fara nici o logica, totusi contine un link la un articol foarte interesant care la randul lui contine link-uri foarte interesante. Va invit sa faceti cunostinta cu „baietii”.

  http://www.wakingtimes.com/2014/03/18/human-consciousness-anunnaki/

 3. WildWind spune:

  Se pare ca este nevoie sa va clarific inca o data punctul meu de vedere…

  Punctul meu de vedere este foarte asemanator cu cel enuntat aici: http://www.zengardner.com/paris-attacks-brilliantly-explained-10-minutes/

  ISIS este „creatia” „baietilor”, „powers that be”, „ei”, „elitelor”, „mafia khazara” sau cum preferati sa le spuneti. Eu prefer sa le spun „baietii”. Dar ISIS nu e o „creatie” directa, ci in primul rand prin interpusii SUA, Israel(pioni pe tabla de sah a „baietilor”).

  Rusia este tot un interpus(un pion pe tabla de sah, asa cum sunt toate „tarile”) care actioneaza tot la comanda „baietilor”.

  Dupa cum s-au desfasurat lucrurile in toata istoria noastra si se desfasoara si in prezent, „ei”, „baietii” au si niste capitole cu obiective divergente. Ca urmare sunt mai multe tabere(din care, doua majoritare). Cred ca „conflictul” Israel+SUA+Europa vs BRICS a aparut pentru ca sunt manate in lupta de tabere diferite ale „baietilor”.

  Stiu ca George si multi dintre cititorii blogului si-au pus mari sperante in Putin. Dar pe mine nu m-a convins(inca), desi imi doresc foarte mult sa aveti dreptate. Putin ar putea foarte repede sa inceapa sa ma convinga. De exemplu la conferinta ONU care se va tine la sfarsitul acestei luni la Paris!!!, unde Putin a fost invitat sa tina un discurs si a acceptat, Putin ar putea sa spuna ceva de genul: „Oameni buni, ati fost si sunteti mintiti! Incalzirea Globala datorita activitatii oamenilor este O MINCIUNA! Inversul este adevarat, de fapt urmeaza o perioada de Racire Globala si ne indreptam usor, usor spre o alta Era Glaciara…Sa va mai spun ceva: Petrolul nu este o resursa fosila neregerenabila. Dimpotriva! Petrolul este o resursa Regenerabila. Oamenii de stiinta rusi au demonstrat asta inca de acum niste zeci de ani. Problema cu petrolul nu este ca avem prea putin petrol…problema este ca avem prea mult…” Chestii de genul asta ar putea sa spuna Putin si ar incepe sa ma convinga.

  Cat despre Soros, bineinteles ca Soros nu face ce face din „fanatism religios” sau dragoste de „democratie”. Soros e unul din cele mai bune exemple de „ei”. E in primele(daca nu primul) esaloane ale „baietilor”. Pana si mainstream media accepta si spun asta in felul lor: „Soros este singura persoana privata de pe planeta care are propria politica externa”.

  O sa „pun paie pe foc” din nou. Toate religiile(da, inclusiv crestinismul) au fost create de „ei” pentru noi. Divide et impera. Religiile sunt una dintre cele mai reusite „inventii” ale lor ca sa ne faca sa ne batem intre noi. Dupa mii si mii de ani, inca le merge. Noi inca ne batem intre noi pe motive religioase.

  Nu stiu daca ati vazut pana acum asta…Cele doua maini de o parte si de alta a piramidei din fata sediului central IRS. Una pe piedestal alb – una pe piedestal negru. Cea „neagra” ne-o arata pe cea „alba”. Asta e jocul.

  http://vigilantcitizen.com/sinistersites/sinister-sites-irs-headquarters-maryland/

  • George Valah spune:

   Nu „in Putin” am incredere, ci in „sistemul care a ales ca Putin sa fie Terminatorul bun in rolul care i-a fost scris”… 🙂

   • WildWind spune:

    Sistemul(care a ales ca Putin sa fie Terminatorul bun in rolul care i-a fost scris) inseamna una dintre taberele lor. Intradevar, pe alocuri, au avut si tendinte de a ne face bine si de a ne picura cate un pic de adevar. De la care dintre „ei” crezi ca vine „binele” din sistemul care il mana in lupta pe Putin: Enki, Ninhursag sau Inanna?

  • ion spune:

   Valentin, cele doua maini, au sens in interpretara moziaca, a binelui si raului, ambele maini apatinand aceluiasi personaj, in realitate binele si raul fiind categorii golite de continut.
   Priveste IRS-ul ca doar militia celor ce au drept de a „bate” (tipari) bani.

 4. Cristi Sparlu spune:

  Dacă își permit să lase indicii pentru ceea ce doresc să facă înseamnă cu sunt foarte siguri pe ei și deci se consideră în acțiunile lor, infailibili. Lupta îmi pare inegală la acest moment. Singurele noastre arme sunt comunicarea în mediul online, e ca în bancul creat de cei de la situl TNR cu teroriștii care și-au închis laptopul și au scăpat de amenințările Franței. Se închide netul din diverse motive (au berechet la dispoziție) și atunci cred că planurile lor se vor desfășura așa cum își doresc ei. Șansele ca noi să prindem un viitor în lumină scad pe zi ce trece. Încet, încet, noaptea vine peste noi.

  • George Valah spune:

   Atata timp cet faci parte din jocul lor: idealurile lor de viata, telurile lor, mijloacele lor de a le obtine, valorile lor, etc esti prizonier in jocul si regulile lor! Fa-ti propriile reguli, traieste dupa pofta ta si … „inchide laptopul lor”! 🙂

   • Ecaterina spune:

    Doamne ajută George! Frumos răspuns.

   • WildWind spune:

    Da, frumos raspunsul. Dar nu ne ajuta cu nimic. N-are nici o relevanta ce facem noi, 0.1% din populatie. Important este ce fac ceilalti, majoritatea covarsitoare, care nu numai ca nu inchide laptop-ul lor, dar chiar isi mai cumpara niste smartphone, tablete si alte gadget-uri. Cu credit la banca, bineinteles…
    Ca urmare, mai degraba, ar trebui sa facem toti ce face George. Sa folosim laptop-urile pentru a-i trezi si pe ceilalti.

    • mos bazil spune:

     Cind cineva doarme nu-i bine sa-l trezesti. Viseaza frumos si sint sanse maxime sa se trezeasca prost dispus.

    • WildWind spune:

     Da, ai dreptate. Asta in cazul in care am reusi sa-i trezim brusc. Dar n-o sa prea reusim asta. In cel mai bun caz „trezirea” va fi usor, usor, incetul cu incetul in niste zeci sau sute de ani. Daca nu cumva va fi prea tarziu…

  • George Valah spune:

   Sa mai „observam” cate ceva in poza de familie:

   – toba de jos (concert) decorata cu motive UE, strapunsa de .. o cruce suprapusa o alta cruce a Sf Andrei (martiri Romania)
   – (jos) Pamantul deformat, care se apleaca sa … „sarute beoscoiul”, toate avnd culoarea broscoiului…
   – China- copilul gras, ii va merge tot mai bine + la baterie, Japonia luptatorul sumo, e minuscul si pe -, Din Liderul chinez iese „omul paianjen” iar Cameron apare cu un cutit in inima!
   -Napoleon zice „give me 5″ catre Putin si iata, Rusia si Franta, luptand impreuna contra…”ISIS”!
   -La picioarele lui Putin, vehicolul racheta „CASTROL”, dar cu culorile Ukrainei pe steag iar pe caroserie scrie: R (usia) sor(os) co. USR !(URSS?) Interesanta „broasca testoasa „magica”..
   – Churchill cu trabucul devenit racheta-glont … imi scapa mesajul…

 5. Ecaterina spune:

  „Impotriva terorismului, acum mai mult ca niciodata trebuie dat dreptul cetatenilor de-a purta arme asupra lor si de-a se putea apara!” – Abia așteaptă jidovii să ne omorâm unii pe alții.

  Înainte ca un creștin să își ia armă, ar fi bine să spună o noapte întreagă Psalmul 50, iar a doua zi să decidă dacă își mai cumpără sau nu.

  Rămâneți curați până la sfârșit, fraților! Răbdarea voastră să fie arma cea mai de temut.
  Dumnezeu să ne ajute.

  • George Valah spune:

   „A nu ucide…” nu e totuna cu „a te apara”… discipolii lui Iisus nu ucideau, dar purtau arme, iar „unu dintre ei” i-a taiat urehea unui soldat din cei care venisera sa-l ia pe Iisus incercand sa-L apere…

  • mos bazil spune:

   Da de ce sa ne omorim unii pe altii ?
   E foarte greu de ‘revelat’ psihologia purtatorului de arma letala dar cred ca e bine s-o ai pentru ati proteja habitaclul, cind este in pericol ‘supravietuirea speciei’.
   Ochi pentru ochi duce la orbire dar asta nu inseamna ca daca ai o arma trebuie s-o folosesti ‘abuziv’.
   Ce te faci daca cineva vrea sa intre in casa ta, pe proprietatea ta ‘ca asa vrea muschii lui’ ? Suni la ‘un prieten’? (112) intrebi publicul ? Negociezi ? Daca devine violent ce faci ?
   E o decizie foarte complicata de luat in aceasta directie si nu cred ca va fi aprobata pe la noi posesia de arme letale . (la publicul larg)
   Principiul ‘curat dar mort’ nu cred ca e agreat nici de minoritate nici de majoritate indiferent cit de ortodoxi, catolici, mahomedani …..am fi.
   Statul mimeaza apararea proprietatii si cetateanului.
   E posibil sa vina vremea cind trebuie sa te/o aperi singur…. respectind perceptele crestinesti….. cit poti.


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.