Stiri scurte: 18.03.2016

enelogo

-Radioactivitatea in oceanul de langa Fukushima, e la cel mai ridicat nivel din ultimii ani! Pierderile de lichide radioactive din centrala avariata sunt scapate de sub control, mii de tone s-au scurs in ocean iar guvernul japonez ascunde realitatea!

TV: Radiation in ocean off Fukushima at highest levels in years — Out of control leakage coming from plant — ‘Big spikes’ in radioactivity observed — “Surprising… Concerning… Crisis” — 1,000s of tons of contaminated liquid being released — Scientists: Japan gov’t covering up situation (AUDIO)

State Times

indian govt

– India a aprobat locatiile unde sa fie amplasate 46 de reactoare nucleare noi!

Sites for 46 new reactors approved ‘in-principle’: Govt

According to US intelligence, North Korea has fired a ballistic missile from its east coast.

-N Koreea a lansat o alta racheta balistica de pe coasta de est, care a zburat 800Km inainte de a se prabusi in ocean.

Reclame

One Comment on “Stiri scurte: 18.03.2016”

 1. WildWind spune:

  Intre teoria „bolilor infectioase” si teoria „gaurilor negre” exista o asemanare: amandoua sunt bullshit-uri.

  Suntem invatati(a se citi: mintiti) ca universul este guvernat de patru forte fundamentale: Forta nucleara tare, Forta nucleara slaba, Forta gravitatiei si Forta electro-magnetica.

  Primele doua au fost nascocite pentru a face sa functioneze modelul nuclear al atomului. Modelul atomului nuclear(atomul este compus din nucleu si electroni, nucleul la randul lui fiind compus din protoni si neutroni), asa cum ii spune si numele este doar un model. Dar nu orice fel de model, ci un model ridicol, care ca sa „functioneze” a avut nevoie de inventarea a doua forte „fundamentale”: nucleara tare si nucleara slaba.

  O alta forta care este fortata sa functioneze este forta gravitatiei. Dar universul se incapatineaza sa se comporte altfel decat reiese din aplicarea legilor gravitatiei. Universul nu vrea sa tina cont nici de teoria lui Newton si nici de cea a lui Einstein. Si atunci au inventat „gaurile negre” care au o gravitatie infinita, inclusiv lumina ramanand captiva, au inventat conceptele „event horizon”, „worm holes”, etc. Dar tot n-a functionat. Ca urmare „oamenii de stiinta” au fost nevoiti sa inventeze un nou concept: „Materia Neagra”. Se spune ca in univers aproximativ 96% din materie este „materie neagra”(pe care noi nu o putem percepe si nu putem interactiona, dar are „gravitatie”) si doar 4% este materia pe care noi o percepem. Dar nici asa n-a functionat. Ca urmare au inventat „Energia Neagra”. Dar nici asa nu funtioneaza…. Si-am incalecat pe-o sa…si povestea poate continua…

  In realitate, se pare ca exista o singura forta „fundamentala”: cea pe care noi o numim „electro-magnetica”, iar ceea ce noi percepem ca si „gravitatie” este tot un efect al acestei forte.

  Mai mult decat atat, obiectele cosmice(asteroizi, planete, stele, etc) nu se atrag, ci mai degraba se resping. „Gravity” is a push…

  De distractie, cautati informatii despre „dansul” satelitilor lui Saturn, Epimetheus si Janus. Nu doar acestia doi, ci toti asteroizii din inelele lui Saturn se comporta invers decat ar trebui sa se comporte conform teoriei actuale a gravitatiei.

  Un alt subiect interesant este modul cum se manifesta mareele. Complet pe dos decat ne-am astepta.

  O alta tema interesanta: Majoritatea covarsitoare din craterele de impact fotografiate in sistemul nostru solar sunt circulare, ca si cum toti asteroizii ar urma o traiectorie perpendiculara. Asta desi statistic ar trebui ca majoritatea sa loveasca la unghiuri intre 30 si 60 grade.


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s