Stiri scurte: 30.03.2016

-UK  aluneca  intr-un stat politienesc, in care Agenda 21 va fi regula: o persoana va locui in 18m2, o familie in 36m2! Populatia rurala va fi relocata in orase -ghetouti verticale din beton  !

Americans must watch this to see that the land seizures and other commie crimes are everywhere but under different excuses, don’t believe the lies of this treasonous government

-Un studiu publicat in Journalism and Mass Communication Quarterly, arata ca „supravegherea in masa a populatiei duce la reducerea la tacere a celor cu opinii minoritare”!

Mass surveillance silences minority opinions, according to study

Study shows mass government surveillance silences unpopular opinions

ZeroHedge

-Jurnalistul de top german Dr. Ulfkotte  a declarat intr-un interviu TV ca stirile din media corporatista sunt complet false! „Toti mintim pentru CIA!”

Top German Journalist Admits Mainstream Media Is Completely Fake: „We All Lie For The CIA”

-In timp ce se indrepta spre Kaliningrad, avionul in care se afla Ministrul Apararii al Rusiei a fost urmarit deasupra M Baltice  de la 2Km de mai multe avioane NATO!Avionul respectiv era escortat si de avioane rusesti  Su-27 .

Russian defense minister’s plane followed by NATO jets over Baltic Sea

Oil prices - Oilprice.com

-Cresc tensiunile pe Inaltimile Golan din cauza rezervelor de petrol de acolo si „al cui e teritoriul”!

Tensions Mount In The Golan Heights Ove

-Decizia comisarului UN: Insulele Falkland sunt in apele Aegentinei si tot al lor e si petrolul de acolo!

Falkland Islands lie in Argentinian waters, UN commission rule

We Are Change

1459194140821

– Pe  Martie 24 2016, UN a desemnat Israelul „cel mai mare violator de pe planeta” al drepturilor femeii, in special al celor palestinene!

UN names Israel as world’s top human rights violator

– Bruxelles: problema-reactia-solutia…”mai multa putere in mainile UE” in dauna statelor membre…

-Politicianul belgiann Bart De Wever o acuza pe Merkel de „gresala epocala” in abordarea problemei refugiatilor musulmani si admite ca Belgia a esuat in integrarea acestora.

Belgian Politician Accuses Merkel of ‘Epochal Mistake’

A Syrian refugee waits at a clinic at the Zaatari refugee camp as German Economy Minister Sigmar Gabriel visits the camp near Mafraq, north of Amman, Jordan, Tuesday, Sept. 22, 2015.

– UE ii primeste pe refugiati cu aplicatii pe mobil, canale TV si ziare in araba.

EU Welcomes Refugees With Arabic TV Channels, Mobile Apps and Newspapers

– Bulgaria isi intareaste securitatea in scoli si gradinite cu camere de supraveghere si lumini, anunta stirile locale de luni.

Bulgaria to Boost Security in Schools, Kindergartens

-Zilele extremistilor musulmani in Danemarka sunt numarate: ori se integreaza ori li se va retrage si cetatenia-daca o au si vot fi expulzati

Fit In Or Get Out: Muslim Extremists’ Days in Denmark Are Numbered

– Un nou proiect de lege in Germania  propune ca emigrantii sa ia lectii de germana si sa se integreze, altfel vor fi expulzati!

Our Way or the Highway: Germany Wants Refugees to Assimilate or Leave

 

CIA Director John Brennan

– CIA director John Brennan  a facut o  vizita la Moskova la inceputul acestei luni pentru a discuta problema Siriei si soarta lui Assad. Pozitia Rusiei a ramas neschimbata si Brenan si-a pierdut timpul degeaba prin Moskova spune parlamentarul rus Frants Klintsevich.

LiveScience

This USGS map shows the potential for an area to experience damage from natural or human-induced earthquakes in 2016.

-In urma exploatarilor de hidrocarburi prin  fractare, Oklahoma a ajuns acum „polul cutremurlor” din US!

Man-Made Earthquake Hotspot Revealed: Oklahoma

REALfarmacy.com

-Depopulare prin sterilizare pe ascuns! Prin anii ’90 UN-OMS a lansat o campanie de „vaccinari”  a milioane de femei din Nicaragua, Mexic si Filipine varsta 15-45 ani, impotriva tetanosului, barbatii desi sufereau mai mai multe rani nu au fost vaccinati! Din aceasta cauza o organizatie Comite Pro Vida de Mexico,  Roman Catholica a devenit suspicioasa si a analizat vaccinul care s-a dovedit ca mai continea si  hormonul uman  Chorionic Gonadotrophin ori hCG, care in combinatie cu virusul tetanosului provoaca avort spontan la femeile insarcinate! Un vaccin „antipolio” promovat similar in 2004 in  Nigeria a provocat paralizii si era in fapt destinat tot sterilizarii populatiei! Etc. 

Depopulation Through Stealth Sterilization

Geoengineering Watch

-Aproape jumatate din Marea Bariera de Corali se asteapta sa moara in luna viitoare din cauza supraincalzirii oceanului!

“Nearly Half Of The Great Barrier Reef To Die In The Next Month”, Abrupt Climate Shift Is Now

-Detoxifierea, stimularea sistemului imunitar alungarea „ghinionului” din trup, curatare spirituala, etc prin injetarea veninului de broasca mexicana KAMBO!

5 Reasons You Should Inject Frog Poison In Your Burn Wounds. KAMBO!

Anunțuri

2 comentarii on “Stiri scurte: 30.03.2016”

  1. Dana Pamfil spune:

    Problema ca unii si altii se lupta pentru a controla omenirea mi se pare utopica (vorba vecinei mele Tanti L). Convingerea mea e ca nimic nu ne poate domestici. ADN-ul nostru e intr-o continua upgradare, vom integra totul.

  2. George Valah spune:

    Nu sunt sigur daca asta e intentia pincipala… Deobicei cand se strange surubul atat de exagerat, e pt ca ceea ce urmeaza e atat de revoltator si vizibil nedrept, incat nu va mai putea fi mistificat prin minciuna, ci doar controlat prin frica si forta! Si nu e vorba numai de anuntata prabusire economica, ci si de efectele „vaccinarilor” la scara globala, care nu vor mai putea fi ascunse – reducerea rapida a numarului populatiei! Iar cand lumea va realiza ce li se intampla, ei spera ca va fi prea tarziu sa se mai poata face ceva: dezarmati, complet supravegheati, cu legi care sa-ti interzica totul, aparat represiv enorm si bine platit, etc Numai ca „natura” e mai puternica decat „logica” – se va iesi din asta si toata „vraja” se va destrama mai repede decat ne imaginam!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s