Stiri scurte: 10.05.2016

Republican U.S. presidential candidate Donald Trump. © Chris Tilley

-Trump: „US nu va intra niciodata in faliment din cauza datoriilor pentru ca ei isi tiparesc  banii” (Adica…asa ? ! Iar restul lumii trebuie sa-si  vanda resursele, insulele,  viitorul, etc sa-si plateasca datorile?Misto sa  fi „superputere militara”! GV)

US will never default on debt ‘because you print the money’ – Trump

Refugees and migrants disembark on a beach after crossing a part of the Aegean sea from the Turkey's coast to the northeastern Greek island of Lesbos, on Sunday, Jan. 3, 2016

– Intelegerea e asa: emigrantii musulmani vor fi  primiti pe o insula greceasca din M Egee. In schimb Turcia va primi 6 mliarde de euro. Numai ca nimeni nu poate garanta ca Erdogan se va tine de cuvant si va respecta cele 72 de puncte ale acordului din noiembrie anul trecut. Iar acum ameninta ca „va deschide granita cu Europa si o va inunda cu refugati”!

Erdogan’s Threat to Open Borders Prompts EU to Devise Greek Islands Plan

Turkish President Recep Tayyip Erdogan addresses a meeting of local administrators in Ankara, Turkey, Wednesday, April 6, 2016

-La cateva zile de la discutiile Turcia-UE, Erdogan acuza UE de „atitudine dictatoriala si cruzime” pentru ca inchid portile in fata  emigrantilor.

Taste of His Own Medicine: Erdogan Accuses Europe of Dictatorship, Cruelty

US Army General John Campbell (C), the outgoing commander of Resolute Support forces and United States forces in Afghanistan, pays respect during a command ceremony at Resolute Support headquarters in Kabul, March 2, 2016. (AFP photo)

-Fortele militare americane sunt  confuze despre misiunea lor in Afganistan- spune un rapott clasificat al Pentagonului! (Noi stim de ce am trimis si mor militarii romani acolo: i-a cerut America! GV)

ZeroHedge

-Obama: TTIP e necesar pentru a proteja mega bancile de a fi date in judecata!(Date in judecata  de cine,  de „aia  multi si mici”?GV)

Obama: TTIP Necessary So As To Protect Megabanks From Prosecution

Anti-TTIP Graffitti

-Guvernul Germaniei-Ministrul Agriculturii, sunt impotriva TTIP in ciuda sprijinirii acestuia de Mrkel: „N-o sa ne sacrificam noi (europenii) siguranta alimentara la schimb cu aprobarea ca autovehiculele europene sa circule in America! Una-i una, alta-i alta!”(Standardele americane nu sunt decat rar indeplinite de vehiculele europene.GV)

German Government Turns Against TTIP Despite Merkel’s Support

Greece bailout

-Divergenta: in timp ce Franta ar fi de-acord cu iertarea unei parti din datoria Greciei, Germania nu vrea s-auda de asa ceva!

Greek Debt Relief Driving ‘Deep Rift’ Between France & Germany

Vladimir Putin presents Hero of Labor of the Russian Federation medals

-Interventia Rusiei in Orientul Mijlciu a schimbat complet perceptia liderilor de acolo despre America! Ei vad Rusia ca o putere  gata sa actioneze in timp ce America doar mimeaza.

Middle East Leaders Give Up on Obama, Turn to Putin – US Diplomat

EU

-50% dintre cetatenii UE ar vrea referendum daca tarile lor sa mai stea in UE sau nu! „Nu  e vorba despre soarta UE ci despre a noastra!”

It’s Not EU, It’s Me: Almost Half of Europeans Want Referendum on EU Exit

Protesters hold flags as they gathers during anti-immigrant rally in front of the Royal Castle in Warsaw, Poland February 6, 2016. © Kacper Pempe

– Polonia nu va accepta refugiati musulmani din cauza amenintarilor la adresa sigurantei sale nationale.

Poland ‘won’t accept refugees because of threat to security’ – Kaczynski

– Incendiul din Canada in imagini…

Screen Shot 2016-05-08 at 2.50.19 PM

78u

Climate Engineering Fuels Fires Of Global Incineration

Russia Insider logo

-In WW2  din 4 soldati germani ucisi, 3 au pierit de mana rusilor!

In WWII 3 out of 4 German KIA Were by Soviet Army

Twitter

-Twitter blocheaza accesul serviciilor Intelligence americane la datele in timp real ale utilizatorilor.

Twitter Blocks US Intelligence Access to Real-Time Data Gathering Service
The Economic CollapseThe Economic Collapse

Fish Deaths - Public Domain

-Deodata, au inceput sa moara pestii cu milioanele in mai multe parti ale lumii: 36t de peste mort pe plajele Vietnamului si Chile, alte 35t pe malurile unui lac din China, altele pe malul lacului Alalay, din Bolivia, Brazilia, Cambogia, etc!

All Of A Sudden, Fish Are Dying By The MILLIONS All Over The Planet

 

 

Reclame

10 comentarii on “Stiri scurte: 10.05.2016”

 1. WildWind spune:

  George, ce se intampla(din nou)? Din 04.05 incerc sa postez un comentariu si nu apare. De cate ori incerc sa-l repostez, replica este ca incerc sa postez un duplicat.

  • WildWind spune:

   Comentariul de mai sus a aparut, asa ca am incercat, din nou, sa repostez comentariul din 04.05. Nu a aparut nici de data asta…

   In comentariu este vorba despre TTIP si TTP….

  • George Valah spune:

   Daca este eroare e din sistem cred… WP e singurul care administreaza sistemul si de multe ori, deobicei joia am observat ca il modifica adaugand sau eliminand anumite functiuni… Intr-o perioada exista o eroare care imi stergea automat postarile cand dadeam click sa le public! Iti dai seama ca totul era pierdut si trebuia s-o iau de la capat! Dar alti comentatori bu au avut probleme?

   • WildWind spune:

    Nu stiu daca si altii au avut probleme sau nu…

    O sa incerc acum sa repostez comentariul.

    • WildWind spune:

     Ok, comentariul de mai sus a aparut. Il voi reposta pe cel din 04.05

    • WildWind spune:

     Nu, in continuare acel comentariu nu apare.

    • WildWind spune:

     Urmaresc povestile (TTIP) si (TTP) cam de la inceputurile lor. De la o vreme am inceput sa suspectez ca sunt de fapt niste cacialmale. Faptul ca Greenpeace, care este o unealta a sistemului, a facut dezvaluiri care aparent sunt in defavoarea (TTIP), imi intareste banuiala ca (TTIP) si (TTP) sunt niste fumigene.

     Intr-un final, in urma presiunii „opiniei publice” si a „societatii civile”(a ONG-urilor – stim cum e cu ONG-urile, nu?) se va renunta la (TTIP) si (TTP). Noi, cei multi, vom percepe aceasta renuntare ca pe o victorie partiala, ca pe un pas in spate pe care sistemul a fost obligat sa-l faca si ca pe o dovada a faptului ca omenirea „se trezeste”.

     Dar daca (TTIP) si (TTP) nu sunt decat niste fumigene care sa ne distraga atentia de la altele, sa ne consume energia si in final sa ne dea un fals sentiment de victorie si o falsa perceptie a „trezirii”?

    • WildWind spune:

     Multumesc. Este evident ca se intampla ceva…
     Mi-au aparut toate comentariile mai putin cel in care erau de mai multe ori repetate abrevierile TTIP si TTP. In spam se pare ca a ajuns doar cel in care am pus TTIP si TTP intre paranteze, ca o ultima incercare…

 2. WildWind spune:

  Urmaresc povestile TTIP si TTP cam de la inceputurile lor. De la o vreme am inceput sa suspectez ca sunt de fapt niste cacialmale. Faptul ca Greenpeace, care este o unealta a sistemului, a facut dezvaluiri care aparent sunt in defavoarea TTIP, imi intareste banuiala ca TTIP si TTP sunt niste fumigene.


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s