BREXIT

Urmeaza iesirea Frantei. Dupa „cresterea si mai mare a rolului Germaniei”, aceasta va constata ca „fala se tine cu bani” iar germanii se vor cere si ei afara,  faliti, cu rasa pura harcea parcea! Noua „rasa pura” e sudanezo- siriano- libiano, marocano- rromana, iar limba oficiala vorbita devine (alaturi de gotica) arabosmita. Romania si Bulgaria vor infiinta un „minispatiu Schengen” de fapt „spatiu Giurgiu-Ruse” in care se va calatori liber de orice control, cu bicicleta, in care ceilalti membri UE ramasi nu vor avea acces decat „greu”.  Turcia nu va mai astepta „acordul de aderare la UE” ci se va considera „intrata din moment ce n-a fost refuzata”  iar turcii vor da navala! Buluc de camioane pline cu  blugi si adidasi mergand iavas-iavas spre iarmarocul turcesc din Berceni. Se inchid dragoanele din Colentina din lipsa de clienti, musteriii ioc, fiind acum „la turci”. China si Romania construiesc o „insula artificiala” in M Neagra de Sud in apele noastre teritoriale de , langa Insula Serpilor. Noua insula e revendicata de Ukraina dar ocupata de Rusia, prin referendum tinut la Moskova. America organizeaza noi exercitii militare NATO pasnice in M de Azov, pentru a intimida Iranul. Rusia ii bruiaza, navele NATO se ratacesc si ajung duse de vant  la Polul Sud, unde infiinteaza „Noul-Micutul Washington” Acesta se uneste cu Neuschwabenland si infiinteaza USW. 

Romania vrea si ea sa adere la USW, dar e respinsa. Apoi pusa in asteptare. I se cere sa doneze Uniunii sarea. Apoi toate suprafetele de teren cuprinse intre inaltimele de 300m- 2547m  si cele sub altitudinea locala de 250m.  Guvernul Romaniei accepta, dar Romania tot nu e primita. Acceptarea se considera „donatie benevola” si ramane asa. Se schimba Imnul de Stat care acum e „Ciocarlia”. 

USW se topeste din cauza incalzirii globale, solutia salvatoare e gasita de un roman. Romania devine prima putere mondiala  iar romanii redevin daci traind  in rezervatii protejate. Se naste un nou Deceneu…

Reclame

5 comentarii on “BREXIT”

 1. WildWind spune:

  Foarte buna analiza. Dar ti-a scapat un mic „detaliu”. Vine frigul. Ne indreptam spre un „grand minimum” care o sa dureze niste zeci bune de ani. Nu o sa fie „the big ice age”, o sa fie doar o „little ice age”, de antrenament.

  http://scienceandpublicpolicy.org/science-papers/originals/grand-minimum-of-the-total-solar-irradiance-leads-to-the-little-ice-age

  http://www.omicsgroup.org/journals/grand-minimum-of-the-total-solar-irradiance-leads-to-the-little-ice-age-2329-6755.1000113.php?aid=12810

  Poti sa te joci un pic si cu imaginile observatorului solar „SOHO” ca sa vezi cam cum „se distreaza” soarele. Incepe sa intre in „concediu”. In spectrul UV a intrat deja in concediu. De observat si scaderea dramatica a numarului de pete solare.

  http://sohodata.nascom.nasa.gov/cgi-bin/soho_movie_theater

  Ca urmare s-ar putea ca arabetilor sa nu le prea placa Europa si sa se care inapoi la „home, warm home”. Chiar s-ar putea inversa trend-ul. Multi europeni se vor duce mai la sud. Pe la noi s-ar putea sa caute adapost o gramada de nordici, pentru ca probabil o sa fie cam cum e acum la ei. Intrebarea e care nordici o sa vina la noi? Cei din nord-vest sau cei din nord-est?

  • George Valah spune:

   Daca Soarele a scazut UV, inseamna ca a crescut IR-caloric, sistem adiabatic, energie totala constanta! ;-D

   Si eu cred ca urmeaza o min ice age…

   „Aia” nu vor sa stabileasca in UE nici nu le place, „au ordin” sa se stabileasca aici! Daca analizezi componenta pe varste si sex, 90% sunt „incorporabili”… „triati” in Turcia!

   • WildWind spune:

    Da, multi „au fost veniti” ca sa faca „big-bada-boom” prin Europa. Dar cei mai multi „au fost veniti” ca sa se multiplice si sa se creeze pe termen mediu conflictul intre civilizatii, iar pe termen lung metisarea rasei albe(ariana).

    Cei veniti pentru „big-bada-boom” sunt mercenari antrenati si coordonati de „servicii” si probabil ca isi vor duce la bun sfarsit contractul.

    Celor veniti pentru multiplicare nu o sa le convina deloc „little ice age”. Nici noua nu o sa ne prea convina. Problema principala nu e ca o sa ne fie frig…problema principala va fi ce papam…

    Uite si o alta analiza:
    http://redefininggod.com/2016/06/globalist-agenda-watch-2016-update-12-the-globalists-begin-their-demolition-of-the-eu/

 2. WildWind spune:

  Iar nu mi-a postat comentariul…


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s