Stiri scurte: 07.10.2016

Waking Times Media

hillary-fundraiser

-Miercuri Lynn Forester de Rothschild, a tinut in NY un dineu de strangere de fonduri pentru candidata Hillary C  la care „tacamul” a costat 100.000$!

Selected not Elected – Rothschilds Hold $100,000 a Plate Dinner Fundraiser for Guess Who

Everyday life of the Russian air group at the Hmeymim airfield in Syria

– Parlamentul Rusiei a ratificat smplasarea pe  termen nelimitat a unei forte militare aeriene in Siria.

Russian Parliament Ratifies Indefinite Deployment of Air Force in Syria

-Ministerul Apararii al Rusiei avertizeaza US si „coalitia” sa nu bombardeze pozitii ale armatei Siriei, caci sistemele  S-300 si S-400 sunt numeros amplasate acolo  si active !

‘S-300, S-400 air defenses in place’: Russian MoD warns US-led coalition not to strike Syrian army

-Ambasada Rusiei din Wasgington a postat un tweet provocator in care fotografia  Press Secretary Casei Albe Josh Earnest si sistemul rusesc antiracheta S-300 apar cu fraza: „Pentru ca nu se stie niciodata ce fel de ajutor ar putea capata teroristii”. De mentionat ca inafara aviatiei Siriei si Rusiei doar aviatia americana mai zboara in Siria!

Russia posts provocative tweet warning US on Syria, mocking Earnest

 

 

-ALERTA! Militarii americani stationati in si in vecinatatea Siriei si-au sunat familiile din US comunicandu-le ca „au fost instiintati sa se pregateasca pentru un schimb de lovituri nucleare tactice cu Rusia in Siria! Mai mult, armatei din US i s-a ordonat sa se pregateasca pentru un schimb de atacuri nucleare balistice intercontinentale de indata ce luptele vor incepe in Siria! Familiile au fost sfatuite sa se mute imediat din apropierea bazelor militare intrucat acestea vor fi atacate!

URGENT: Military Told Prepare for Tactical Nuclear Exchange with Russia in Syria! *** MORE **** Stateside Military told to Prepare for Intercontinental one-for-one Nuke exchange!!!!

– Marti UE a ratificat Tratatul Climatologic de la Paris prin care pana in 2030 se vor reduce emisiile de carbon cu 26-28%. Tratatul intra in vigoare in 30 de zile de la semnare.

UN makes power play against Trump

– Ministerul Apararii din Rusia declara ca „ca va dobora orice tinta amenintatoare (de pe cerul Siriei) care ar pune in pericol armata siriana sau trupele rusesti aflate acolo”!

Small missile ship Mirazh of the Russian Black Sea Fleet

-Flota rusa a treia a M Negre, se deplaseaza spre apele siriene. Alte nave de razboi rusesti se indreapta spre Mediterana.

The Russian Navy's missile corvette, Serpukhov, sails in the Bosphorus on its way to the Mediterranean Sea, in Istanbul, Turkey, October 5, 2016. (Photo by Reuters)

Third Russian Black Sea Fleet Missile Ship en Route to Syria

Fort Russ

– Rusia si-a intetit atacurile asupra Frontului Al Nusra in Siria. Panica a inceput sa se instaleze printre teroristii din Aleppo dar si printre cei din Hama  si Idlib !

U.S. PROXIES PANIC: Russia hikes up air strikes on Al-Nusra across Syria

– Rusia a mai suspendat un tratat din domeniul energiei nucleare cu US, din cauza atitudinii inamicale a acestora, a anuntat ME al Rusiei.

Russia suspends another nuclear deal with US due to Washington’s unfriendly steps

ZeroHedge

-Marti Seful de Stat Major al Armatei US Military.com’s Matthew Cox  a facut declaratia: ” Natiunea noastra US e provocata si aliantele noastre incercate asa cum nu s-a mai intamplat de zeci de ani…Vreau sa fie clat pentru cei ce doresc sa ne faca vreun rau, in ciuda tempoului nostru operational, in ciuda la orice am fi facut, va vom opri si va vom bate mai rau decat ati fi fost batuti vreodata, sa nu va faceti iluzii ca va fi altfel”!

Army Chief Issues Stark Warning To Potential Enemies

-Media (americana) ascunde si dezinformeaza desprea realitatea din Siria! Adevarul e rastalmacit si intors cu susul in jos!

Media Scoundrels Suppress Reality in Syria

-Militiile irakiene considera trupele US prezente acolo drept trupe de ocupatie si promit ca se vor bate cu ele pe unde le vor intalni si le vor trata ca  pe bandele ISIS care ocupa Mossul!

US Troops Deployed To Iraq Face Violent Resistance From Iraqi State Militias

A Russian Tupolev 160 long-range bomber during a mission to launch an air strike on the Islamic State infrastructure in Syria

-Panica in media din vest, dupa ce doua avioane de lupta franceze au interceptat un bombardier rusesc zburand in apropierea granitelor UE!

Panic in Western Media Over ‘Russian Bombers’ Intercepted by French Jets

French National Front party leader Marine Le Pen delivers a speech during a rally in Frejus, France, on September 18, 2016. (Photo by Reuters)

-Le Pen: „Politicile UE, US, sunt in spatele conflictului sin Siria”!

© Alexandr Demyanchuk

-Rubla a ajuns cea mai performanta valuta de pe pietele emergente de cand s-a ajuns la acordul OPEC din Algeria.

Ruble best performing emerging market currency since OPEC deal in Algeria

image

-Piata britanica tot mai crescatoare dupa „dezastrul” ce ar fi trebuit sa urmeze brexitului!

Brexit ‘Disaster’ Propels British Stocks To Record Highs

 

 Natural Health 365

digital smart meter

-Atentie la „smartmetter”-le pe care furnzorii de utilitati ( electricitate ) vor sa le instaleze in locuintele populatiei! Emit radiatii de microunde cat 160 de telefoane mobile si provoaca imbolnaviri grave, cancere, deja s-au inregistrat si decese de pe urma lor in alte tari! OMS le include  in Class 2B Carcinogen!  

Toxic radiation: So-called ‘SMART METERS’ are anything but smart

– Sufletul unei femei accidentate mortal surprins de o camera video…

Natural Blaze

dog-vaccine

-Un segment din industria farmaceutica vrea sa faca vaccin antigripal din rinichi de caine!

Flu Vaccines From Dogs?

– Vaccinul antigripal la rusi!

Reclame

2 comentarii on “Stiri scurte: 07.10.2016”

  1. mos bazil spune:

    Igor Konashenkov a mai ‘comentat’ cite ceva saptamana trecuta dupa amenintarea cu ‘rusii in saci de plastic’:
    „aș spune că noi știm exact unde și cât de mulți” specialiști neoficiali „operează în Siria și în provincia Alep și noi știm că acestia sunt implicati în planificarea operațională și că supraveghează operațiunile militanților. Desigur, se poate continua să se insiste asupra faptului că sunt implicati, fără succes, în încercarea de a separa teroriști al-Nusra de forțele „de opoziție”. Dar, dacă cineva încearcă să pună în aplicare aceste amenințări, nu este în niciun caz sigur că acești militanți vor avea timp să iasa naibii de acolo „.
    http://www.globalresearch.ca/threats-and-rising-tensions-russias-military-options-against-a-us-attack-on-syria/5550023


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s